Football Manager 2010

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י שגיא, ‏16/10/09.

1. המבין Member

אני בעונה השניה שלי (ינואר 2011). התחלתי עם מכבי חיפה, זכיתי בדבל, עליתי ללגית האלופות פעמיים ועשיתי עוד כמה הישגים יפים. בסוף דצמבר אינטר פיטרה את מוריניו, הציע לי חוזה ועכשיו אני איתם (עם כל השנאה).

2. avdz7 Member

מילאן לקראת עונה רביעית:
    http://i45.tinypic.com/10r6b7r.Xxx

איך?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/4/10
  3. AFCA Member

תותח. על איזה הוראות ולוסו? הוא מספק את הסחורה?

4. zoharco Member

אני בעונת 2016 עם פאלרמו, לקחתי אליפות ב 5 העונות הרצופות האחרונות, בשנה האחרונה לקחתי גם את הצ'מפיונס, הכי מצחיק שאינטר הפכו להיות נמושות אמצע טבלה כבר בשלושת העונות האחרונות... היום כבר רוב הקבוצה שלי ריג'נים אבל איזה ריג'נים מטורפים... יש לי מגן שמאלי שבכל האספקטים ההגנתיים יש לו 20 וגם ההרמות והמהירות שלו מעל 15. יש לי חלוץ בן 19 שהשאלתי בעונה הקודמת לולנסיה (היה לי את טורס, דז'קו, קבאני ועוד ריג'ן מטורף) והוא זכה במלך השערים בספרד בגיל 18!! בקיצור אחת השמירות הכיפיות שלי בכל המנג'רים לדורותיהם

5. avdz7 Member

ולוסו טוב אבל הוא ברוטציה כי פירלו מפציץ גם בגיל 34...

6. Roma מנהלים

אם אתה יכול להביא פרופילים של הרייגינים ובוקטי

7. avdz7 Member

למחוק

8. Roma מנהלים

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכנס לי ג'וק לראש... לנסות אתגר קצת מסוג אחר. החלטתי לנסות ולהצליח גם בסגל כל אנגלי.
    פתחתי עם צ'לסי, מכרתי את כל מי שלא אנגלי, חוץ מדרוגבה שמשום מה לא הגיעו הצעות לגביו.

ההרכב החזק שלי: גרין, ריצ'ארדס, טרי, טיילור (ניוקאסל), אשלי קול, למפארד, קאטרמול, אשלי יאנג, ג'וי קול, אגבונלהור ודפו. בין השאר יש לי עוד את אונואה, ביינס, גארי קייהיל, ג'ק רודוול, בקהאם, דלפונסו.... ועוד 2-3 צעירים. הרכב ראשון די בסדר, אבל אין לי עומק. 25 אנגלים, אבל לא כולם יכולים לקחת אותי עד הסוף.
    בליגה פתחתי רע מאוד, לא הפסדתי יותר מדי אבל גם לא ניצחתי, יונייטד כבר פתחו ממני פער 11, אבל עכשיו אני עם 5 נצחונות רצופים, והפער 6 (אני רק מקום 6, הליגה צפופה בטירוף). באירופה סיימתי ראשון בבית עם ריאל מדריד.

הבעיה היא שרוב ההצעות על השחקנים שלי הגיעו מקבוצות מאנגליה... אז חיזקתי אותם. בין השאר אסטון וילה לקחה את צ'ך, קרבאליו, קאלו ואנלקה. סנדרלנד לקחה את אלכס, מיקל ומאלודה מנצ'סטר סיטי נתנה לי 45 מיליון מזומן על אסיין.

10. avdz7 Member

אהבתי את הרעיון, תמיד חשבתי לעשות את זה ועוד לא יצא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בחוד אגבונלהאור ודפו עם הוראות נכונות יכולים להיות גולרים מטורפים פשוט.
    איך סטיבן טיילור? היית הולך על שואוקרוס הוא מצוין במשחק הזה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סטיבן טיילור טוב, אבל גארי קייהיל הרוויח את המקום שלו לצד טרי בינתיים ביושר.
    שואוקרוס אצלי בסגל, שיחק משחק אחד קיבל 4.5.. מאז הוא לא משחק, מתי שנצטרך אותו נקווה שישחק יותר טוב.

12. Diablito Member

התחלתי קריירה באינדפנדיינטה הארגנטינאית.. ולהגיד לכם את האמת זה היה נורא..
    בקלאוסורה 2010 הבאתי את הקבוצה לתחתית הטבלה בעונה שכלום לא הולך
    באפרטורה אחרי רכש טוב הקבוצה התחילה לא רע בכלל עם נצחונות על קבוצות גדולות אבל מה לעשות ההישג המביש התביע חותם ופוטרתי.
    לאחר מכן קיבלתי את עצמי את משרת המאמן באינסטיטוטו דה קורדובה במטרה להשיג מההנהלה תקציב רכש שעולה על 50K אבל ללא הצלחה ופיניתי את המקום שלי.
    עד שלקראת סוף 2010 הגעתי לקבוצה הנוכחית שלי: גרוסטו מהליגה השניה באיטליה.
    קיבלתי את הקבוצה במצב גרוע לגמרי, קבוצה קרועה ללא שום חיבור ובלי שום שחקן נורמלי.
    המטרה הייתה אך ורק לשרוד.
    וכך היה אחרי עונה שכללה המון הפסדים ונקודות שהושגו בשיניים סיימתי את העונה במקום שמוביל לפלייאוף הירידה נגד פיאסנזה (או איך שלא מבטאים את כל השמות המוזרים שיש בליגה הזאת) 3-1 בסיכום הכללי לטובתי וההישארות הובטחה.
    כאן נכנס עניין הרכש לתאוצה והוחתמו המון שחקנים אחרי התנפלות על שוק ההעברות החופשיות ורכישות בשויי 5 מליון דולר (אנדרס סילברה 3M, לואיג'י סקוטו 2M)
    כרגע הקבוצה נמצאת במקום ה3 למרות הציפיות הלא גבוהות שהצבנו שזה לסיים במרכז הטבלה.

13. המבין Member

אני באמצע העונה השלישית שלי עם אינטר (והרביעית בכללי). העונה הקודמת הייתה חסרת תקדים, וזכיתי באליפות איטליה ובליגת האלופות, ובליגה ניצחתי את מילאן 4-0 ו4-1.העונה הנוכחית נפתחה בצורה בינונית עם זכיה שניה בסופר קאפ האיטלקי (בעונה הראשונה שלי באינטר זכיתי בגביע האיטלקי) והפסד בסופר קאפ האירופי לסיטי 2-0.

הינה הרכישות שביצעתי:
    בוקטי,צ'יגריני,אלבין,פלקאו,רפיניה,בסטוס,נסיד,דאגוסטינו,די מריה ואבטה.
    לא כל הרכישות בזמן אחד כמובן, ומכרתי המון שחקנים.

14. G.B7 ירוק עולה

אני בשנה הראשונה עם מכבי חיפה תקציב 4 מיליון דולר מחפש בלם תנו לי שמות של בלמים טובים

15. SeRgInHo Member

ווילשייר ודייויס פשוט אדירים במנג'ר הזה...
    אני כרגע עם בולטון, אמנם חרא של עונה עם 8 הפסדים ב 16 המשחקים הראשונים בליגה (מקום עשירי), אבל כיף לאמן אותם.
    דייוויס כבר עם 9 גולים ו-ווילשייר עם שישה בתור קשר קדמי (אני משחק יהלום), כאשר השיא שלו היה מול וויגאן בחוץ ב 4-3 עליהם (הובלתי 3-0 ו 4-1) עם שלושה בישולים ושער. שחקן מדהים.