עד עכשיו לא הצלחתי להביא שום שחקן בכיר. הייתי אמור להחתים את מונטוליבו, אבל צ'לסי חטפו לי אותו ברגע האחרון. החתמתי רק את Romelu Lukaku (שחקן שונגר מעוניין בו גם במציאות), אני עדיין בפרי-סיזן ואני מקווה להחתים קשר אחורי ובלם.
איי אי .. אם רק אתה היית ונגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx התחלתי גם עם ארסנל, אבל די שינו את המשחק בעיקר הבהגדרות של הטקטיקה. לא כלכך אוהב את זה כך. העיצוב של המדי טקטיקות של השנים הקודמות הוא יותר עדיף. הכניסו גם כל מיני דברים שוליים שלא צריכים. די התאיישתי מהר מארסנל, כי אני משחק כבר מ01\02, כל פעם אני מתחיל עם ארסנל. אז התחלתי חדשה עם בורדו. נראה מה יהיה. בינתיים קניתי את גיז'רמה, המגן השמאלי הפנטסטי של אלמריה.
אתה יכול לשנות את התקטיקה לכמו שהיה בשנים הקודמות.. http://img4.imageshack.us/img4/7290/74283438.Xxx האפשרות השלישית..
אני אף פעם לא אוהב להתחיל משחק וישר לרכוש שחקנים. אני תמיד בעונה הראשונה מנסה להסתדר עם מה שיש ואז לתת למשחק להתפתח.
אני הצלחתי להביא את הונדה (קשר אחורי יפני מVVV פשוט גרזן) את אניימה ואת ברד האגנלנד והצלחתי לקחת את הקארלינג קאפ ואליפות. עם איזה מערך אתה משחק?
תגידו מה זה החרא הזה. למה השחקנים לא סובלים אחד את השני? יה לי את זה גם בגרסאו ת בשנים הקודמוץ. אני ידוע איך להסתדר עם זה. ( או שאני שם את אותו שחקן בחוץ משחק אחד שניים, או שניא מציע לו חוזה חדש). אבל זה מעצבן, שהשקחנים לא וסבלים אחד א תהשני הקבצה משחקת גרוע, במיוחד אם זה שחקני הגנה. יש למישהו פיתרון פחות מסובך? ( אין לי סגל להחליף כל שחקן ברוטציה).
אתם עושים לי געגועים למשחק עם התגובות שלכם פה ועכשיו אני אוכל את עצמי אם לחזור או לא. הסיבה העיקרית שאני מתלבט זה שכששיחקתי זה פשוט לקח לי את החיים :/ ..
תודה על ההמלצה על הונדה, אני אבדוק אותו. איך הצלחת להביא את הנגלאנד? כמה שילמת עליו? אני משחק 4-4-2 ברוב המשחקים ו-4-5-1 במקרים נדירים.
את האנגלאנד רציתי במהלך כול הקיץ ורדפתי אחריו, אבל פולהאם רצתה 20 מיליון דולר. בסוף הצלחתי לסגור איתם על 15 מיליון דולר פלוס סיליבסטרה. המחיר אולי די גבוה, אבל הוא בהחלט שווה את זה: אחרי שבעונה הראשונה ספגתי רק 19 שערים, בעונה השנייה ספגתי רק 7 (אני עדיין משך בה ואני עכשיו באמצע נובמבר), ולנורווגי יש בהחלט חלק בזה שההגנה שלי מצוינת. אני משחק 4-3-3 כהונדה, ססק ורוזיצקי באמצע, ארשבין ורובין על הקו ואדוארדו באמצע. הטקטיקה הזאת עובדת מצוין.
לגבי הנגלנד, הוא באמת ענק (תרתי משמע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx). הבאתי אותו לאתלטיקו והוא מייצב את ההגנה בצורה אדירה ומגיע לכל כדור גובה. 12 מליון פאונד דרך אגב.
אתה משחק עם הונדה באמצע או כקשר אחורי? הוא באמת שחקן מצוין, לא יצא לי לשחק איתו עדיין אבל אני בטוח שייצא. גם אני התחלתי עם ארסנל לפני שאוכל ללכת לאתגרים האמיתיים, הבאתי את דה מאריה ב-10 מ' יורו (מחיר מציאה), וולוסו ב-10 מ', ופליפה הבלם של אודינזה ב-20 מ'. פתחתי את העונה ב2-0 לא מרשים במיוחד על הבונקר של סטוק. אני משחק 4-2-3-1, עם וולסו ופאבראגס באמצע, ארשאבין קשר התקפי, וולקוט\ואן פרסי ודה מאריה בכנפיים, ואדוארדו\ואן פרסי כחלוץ. במשחקי הידידות השיטה הזאת עבדה נהדר.
גם אני בהתחלה הייתי בטוח שהוא הוא לא, אבל תאמין לי שהוא אחד מהרכשים הכי טובים שלי במנג'ר. שחקן שהוא פשוט נכס. afca, אני משחק ככה: רוזיצקי-ססק-הונדה כששלושתם על החצי, ורובין אדוארדו וארשבין כחלוצים. אגב, זה רק אצלי, או שתיא'ו וולקוט במשחק שחקן גרוע?