מה פתאום! זו דרך נכונה מאוד להשתמש בהם. זה ממש דומה למערך שלי מבחינת סוג השחקנים: פאטו בימין (advanced), הונטלאאר/בוריילו באמצע (מטרה), בפה רוסי משמאל (טרקוורטיסטה). זו עמדה מאוד טובה עבור ארשאבין, אלא אם כן אתה מציע להציב אותו בכנף, ואז זה משנה את כל המערך.
תשים את וולקוט כחלוץ שני ליד רובין או אדוארדו ואת ארשבין תשים מתחת לשניהם. הספקתי בינתיים לקנות את הנגלאנד, ג'ו הארט (יעבור אליי בסוף העונה) ושני שחקנים צעירים: מרק מוניסה (ברצלונה) בלם ספרדי צעיר ואת רודני סניידר (קשר צעיר מאיאקס). הספרדי עלה לי 95,000 ליש"ט בלבד וההולנדי 1.4 מיליון ליש"ט.
טל, השיטה שלך עבדה, עשיתי מה שאמרת ותי'או כבש לי צמד מול הספרס בניצחון שלי בדרבי 4-2 עליהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx כמה יצא לך האנגלנד אגב?
עכשיו אני בינואר 2011, מכרתי את ז'ורו לברומיץ' תמורת 5 מיליון דולר ואת אניימה לשיטי תמורת 20 מיליון דולר, והבאתי את רנה אדלר השוער של לברקוזן, תמורת 23 מיליון דולר (לא הוצאתי אפילו סנט בודד אחד בקיץ על רכש אז נשאר לי תקציב העברות מלא לינואר ואת ג'ונאס גוטרייז מניוקאסל כדי לחפות על הפציעה של רוזיצקי, שיעדר 8 חודשים. טל לקחת איזה שהוא תואר? או שאתה מתמודד על איזה שהוא תואר?
אני רק בתחילת העונה, אין לי זמן להריץ עונות מהר כמוך בינתיים ניצחתי פעמיים את דינמו מוסקבה בסיבוב השלישי במוקדמות ליגת האלופות, הפסדתי 1:0 לצ'לסי מגול של יאקווינטה וניצחתי את התרנגולות 2:1 כאמור.
רק לי יש בעיות התקפיות מטורפות במשחק הזה? ניסיתי איזה 5 קבוצות שונות וכל משחק כמעט זה או 0-0 או 0-1 ליריבה, בלי קשר שיש לי אחלה חלוצים, כל משחק פשוט נגמר עם איזה 20 בעיטות שלי, מתוכן 3 למסגרת, מתוכן אולי אחת מסוכנת.
לי גם היו בעיות התקפיות, רק בהפוך. חלוץ המטרה שלי השתולל יותר מדי והכניס כל כדור לרשת. זה נהיה מאוס כבר באמצע העונה, והייתי צריך לנסות כל מיני אפשרויות כדי לאזן את זה. יש לך בעיה בטקטיקס שעדיין לא פתרת. להגדיר תפקידים לחלוצים ולמנות שחקנים לפליימייקר/חלוץ מטרה משחקים תפקיד ענק.