Football Manager 2011

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י rivaldo, ‏22/10/10.

1. hai80 Member

בהחלט החתמה ברמה אירופאית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ולא הבנתי למה הסתרת אותו =\

לדעתי חבל שמכרת את ורמוט , הוא אחד מעמודי התווך שלך, כנ"ל אניימה.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסתרתי בשביל פורום אחר.
    אניימה לא רצה לחדש חוזה וידעתי שאם בכל זאת הוא יחדש זה יהיה תמורת שכר גבוה נורא, ורמוט ממש לא משהו במנג'ר. גם שכטר בקצב הזה יימכר כי החוזה שלו נגמר והוא לא רוצה לחדש.

3. hai80 Member

אחרי 2 מעידות בליגה הלכה האליפות, בגביע לקחתי את המשחק מול ברצלונה וזכיתי, בחצי גמר ליגת האלופות הפסדתי 2-0 בבית ו3-1 בחוץ לצ'לסי, מיד אחרי המשחק התפטרתי, רציתי לזכות בתואר האליפות ולא הצלחתי - נכשלתי ולכן הלכתי הביתה.

עכשיו תגידו לי, שמנצסט מציעים לי נגיד חוזה הם מציעים לי 26 אלף משכורת ואני יכול להסכים רק ל51 אלף ומעלה, למה? בגלל זה לא הצלחתי להסכים להצעה של מנצסטר [213 מיליון להעברות!!].

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://oi51.tinypic.com/wipzsi.Xxx

5. Lazarobbie Member

אירופה בישראל!

מה תקציב המשכורות שלך שהצלחת לשים 40 אלף לשבוע על שחקן אחד?

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקציב העברות הוא 17 מיליון, אחרי כל הקניות והמכירות(אחרי כל מה שקרה כאן גם פאטיץ' המגן וקנדה יילכו בינואר, פאטיץ ב1.8 מיליון יורו לבלקפול וקנדה ב4.4 מיליון יורו לסאטורן) התקציב שלי הוא 25, ואם שכטר יימכר(כנראה, כי הוא לא מחדש חוזה) אז התקציב יהיה אפילו יותר גדול.

התקציב משכורות הוא 274 אלף יורו לשבוע, אני משלם 225 אלף יורו. חוץ מ4 שחקנים(ברבאטוב, השוער הפיני, עומר דמארי ואנדרס איוונשיץ') אף אחד לא מרוויח יותר מ20 אלף יורו לשבוע או קרוב לזה(כולם באזור ה10 אלף יורו או פחות).

7. Ian Wright Member

התחלתי עם אברטון ואני משחק עם קהיל מאחורי החלוץ אבל אני לא יודע איך לשחק איתו. קשר התקפי? 'inside forward'? בינתיים אני משחק איתו קשר התקפי(support) ויש לי תחושה שאני יכול להוציא ממנו הרבה יותר אבל אני לא יודע איך.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהפועל עונה 5 בצ'מפיונס עברתי סיבוב ראשון נורא, משחק ראשון בחוץ נגד דינמו קייב עשיתי תיקו 2-2(דמארי עם צמד), בבית נגד אולימפיאקוס עוד פעם תיקו, 1-1(ניר ביטון) ובאולד טראפורד הפסדתי 3-1.
    הגעתי למשחק השני בבלומפילד נגד מנצ'סטר יונייטד עם מכת פציעות והרחקות.
    עומר דמארי(מורחק), אביחי ידין, ניר ביטון, פרנסמן(בדיוק חזר מפציעה, 70% כשירות) דוידזאדה ואלירוי כהן(היו בספסל עם זריקות) ורחמים צ'קול החסירו את המשחק.

זה נגמר ככה:
    http://i1128.photobucket.com/albums/m495/rshacham/5-1.Xxx

http://i1128.photobucket.com/albums/m495/rshacham/5-2.Xxx

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

..

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/11
  10. StevieG Member

https://lh6.googleusercontent.com/_qzB-0iHS2A4/TVRbUvJDyvI/AAAAAAAAABU/yPoDxVeGXYU/s912/Untitled-1.Xxx

הלוואי וזה היה גדול יותר.

איזה טירוף.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/11
  11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מכיר חלוץ לאתלטיקו בסכום של 15 מיליון בערך..רציתי להביא את דז'קו אבל וולפסבורג לא הסכימו למכור

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/11
  12. AFCA Member

סטפן קישלינג מלברקוזן. אני משחק איתם עכשיו 8 משחקי ליגה 8 שערים ו-4 אסיסטים, בכל המסגרות 13 משחקים 13 שערים.

13. avdz7 Member

דרדיוק מלברקוזן גם מצוין

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז לאחר שהרבה זמן חיפשתי אתגר חדש, החלטתי לקחת את אינטר. האתגר שהצבתי לעצמי הוא לשחק בסגל איטלקי בלבד וכידוע, כמות האיטלקים באינטר לא מזהירה, לא לפני העדכון לפחות. אז מכרתי את כל הסגל. קיבלתי על סניידר, מאייקון, סזאר וקמביאסו יותר מ-130 מיליון יורו, כשגם לוסיו, סמואל, קיבו, אטו, מיליטו, פאנדב וסטנקוביץ' מניבים רווח יפה (בממוצע 15 מיליון כל אחד). השאר נמכרו בסכומים די קטנים, ומי שלא הצלחתי למכור ירד למילואים. מטראצי, קסטלאצי וסנטון כמובן נשארו כשהאחרון מקבל תפקיד בהרכב הפותח, וגם הרשתי לעצמי להשאיר את טיאגו מוטה. הסיבה היא שהוא בדרך כלל ברוב השמירות שלי זומן אחרי תקופה קצרה לנבחרת איטליה והפך לאיטלקי. כאן תם חלק המכירה.

בניית הקבוצה הייתה החלק הקשה, במיוחד כשאתה מתחיל עם ארבעה שחקנים. הייתי צריך הכל חוץ ממגן ימני, וכאמור גם ראנוקיה ופאציני לא היו אצלי בקבוצה. בנוסף, הכוכבים של יובנטוס ורומא (קייליני, דה רוסי, מרקיזיו, בונוצ'י, בופון וכו') לא רצו להגיע והסיבות מובנות. על כן לקחתי את הכוכבים של קבוצות הקאלצ'ו הקטנות - סמפדוריה, ג'נואה, פאלרמו, אודינזה, נאפולי וכו'. אני משחק ב4-3-3 עם 3 קשרים מרכזיים ו-3 חלוצים מרכזיים. הסגל שנבנה הוא:

שוערים: סלבטורה סיריגו, לוקה קסטלאצי, רפאלה די ג'נארו (שוער פרימברה עם פוטנציאל).
    מגנים: דוידה סאנטון, כריסטיאן מאג'ו, דומניקו קרישיטו, מאטיה קסאני.
    בלמים: אנדראה ראנוקיה, צ'זארה בובו, פאולו קנבארו, מארקו מטראצי.
    קשרים: אנג'לו פאלומבו, טיאגו מוטה, ריקרדו מונטוליבו, אנטוניו נוצ'רינו, לורנצו קריסטיג (קשר פרימברה מבטיח).
    חלוצים: אנטוניו קסאנו, ג'אמפאולו פאציני, ג'וזפה רוסי, אנטוניו די נטאלה, פדריקו מאקדה (בהשאלה).

בינתיים הולך טוב - ניצחתי בהארכה את רומא בסופרקאפ, את אתלטיקו בסופרקאפ האירופאי בהארכה גם כן וגם במחזור הראשון את בולוניה בליגה 3-0.

אינטרסיטות, רואים שאפשר גם בלי כל הזרים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

15. avdz7 Member

אהבתי ביותר!!! :)
    מה המערך ומי הפותחים?