חלק מן הניצול מצבים זה השיחה הקבוצתית שאתה נותן לפני משחק וגם במחצית,זה מאוד קריטי. גם זה תלוי איזה שחקנים יש לך בסגל,תדאג לזה שתראה במסך המוטיבציה שכולם עם מוטיבציה במשחק ולא שאננים,אם הם יהיו שאננם כמעט תמיד שאותו שחקן יהיה ב1 על 1 מול שוער הוא ישים את זה בחוץ.
בזמן משחק תיכנס ל-Match day info ושם יש לך אופציה של, למשל, Liverpool Motivation (שים במקום ליברפול את שם הקבוצה שאתה משחק איתה). זה פותח לך תוך כדי המשחק מסך קטן כזה בצד שבו כתובים לך כל שחקני ההרכב ומה המוטיבציה שלהם.
טוב אז לקחתי את הקבוצה הנחמדה הזאת ק.פ.ר, שהפרשנים אמרו שהיא תסיים במקום ה12 בליגה השנייה ובעונה הראשונה סיימתי במקום ה5 ועליתי לפריימר לייג דרך הפלייאוף. בעונה השנייה קיוויתי להינצל מירידה אבל קיבלתי משהו יותר טוב-סיימתי מקום 7 שמוביל ישר לליגה האירופית כולל הגעה לחצי גמר הגביע האנגלי. עכשיו אני ביולי 2012, עם תקציב של כמעט 40 מיליון דולר ובנתיים הבאתי שחקנים כמו נאסיד (צסקא מוסקבה,10 מיליון דולר) ובאבל וג'ואי בארטון (שחקנים חופשים) ואני בדרך לסיכום עם קרייג גורדון של סנדרלנד ועם דיוד טרזגה ששחקן חופשי. http://up352.siz.co.il/up2/zddjneinjzm2.Xxx
ALT+F9 זה מצלם את המסך ושומר את זה בתיקיה של כל הגרפיקה והשמירות תחת Screenshots משהו כזה. ואז תעלה את זה לאיזה שרת שבא לך
לי הוא היה מין 'סקורר', אם אתה אם טוטנהאם תבצע את הפעולות הבאות : -(4-2-3-1), בייל כנף שמאלי עם רול של שחקן כנף, אצלי הוא כבש 7 שערים רק במשחקי קדם עונה ועוד 3 בליגה מ11 משחקים, הוא תותח במשחק לטעמי, וחשוב גם המוראל שלו.