אם אני אוהב לשחק במנג'ר ישן יותר, 2008, אין שום דרך לעדכן את הנתונים, או לפחות את העברות של השחקנים, למשהו יותר מעודכן? (בלי עריכה ידנית מהאדיטור).
http://i1056.photobucket.com/albums/t377/Lazarobbie/Fmchelsea.Xxx באופן מפתיע מאוד, אני דווקא נהנה מהמשחק החדש כמו שלא נהניתי מכל קודמיו מאז 2008, אך דבר אחד אני לא מבין איך להגדיר כמו שצריך- וזה את תפקוד החלוצים, עכשיו- במערך כזה, באיזה תפקיד להגדיר את טורס?
תודה, האמת שבסוף חדלתי את השמירה הזו באיבה והתחלתי עם ארסנל. אולי אבקש עצות לגבי התפקוד של מוסא סו, אבל כרגע אני מסתדר.
הורדתי עידכונים למשחק, בחרתי אותם בתחילת המשחק החדש... משום מה כשאני מתחיל את המשחק הם לא נראים (מלבד השינויים בנתונים). יש למישהו ניסיון בזה?
האמת שבתור אחד ששיחק בכל הסדרה של המשחק, (עוד מCM98), אחרי FM 2011, ממש אין לי חשק אפילו להתקין את 2012. הוא שווה משהו בכלל? כל השינויים שהיו ב2011, רובם היו חסרי טעם לדעתי. מה עד כדי כך טוב ב2012? או שעדיף לנדוד לפירמות אחרות?
טוב, בלי עדכונים בלי כלום פתחתי עונה משיעמום עם שפילד וונסדיי.. 9 מחזורים עם 9 נצחונות, החתמתי רק שחקנים בחינם.. תענוג