Hup Holland - הצבא הכתום מגיע לדרום אפריקה

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/5/10.

1. riquelme1 Member

יש סיבה למה רובן נפצע תמיד, קודם כל הוא חוטף לא מעט כניסות במהלך משחקים, בגלל שהוא מוביל את הכדור הרבה וזה לגיטמי, דבר שני שימו לב לתנועה התמידית שלו שהוא חותך לאמצע, זה תנועה מסוכנת.

2. gonzo18 Member

אתה אמיתי? גם מסי עושה את התנועה הזאת בלי סוף. תסתכלו על שריר הירך שלו, נראה כמו שריר של ילדה בת 7. תסתכלו לעומת זאת על שריר הירך של מסי ותבינו למה רובן נפצע כול שני וחמישי.

3. gonzo18 Member

אכן שניהם נוטים לעשות תנועה שעלולה להיות מסוכנת, אבל תסתכלו על ההבדל בשריר הארבע ראשי של שני השחקנים האלה. יש לי הרגשה שרובן מאז ומעולם היה עצלן בחדר כושר.

http://img249.imageshack.us/img249/7264/31643124729954226718100.Xxx
    http://netherlands.worldcupblog.org/files/2009/03/robben_204068h.Xxx

בהנחה ששניהם פחות או יותר על אותו אחוז שומן,שימו לב שהרגל של מסי כמעט גדולה בכפי 2 מרגל הציפור של רובן.

4. gonzo18 Member

אתה נשמע כמו ילד בן 10 שעדיין לא ראה ציצים בחיים שלו אם אתה מייחס את מה שכתבתי לקטע של גיי, תבין לבד למה. סך הכל השוואה בין שני שחקנים שעושים תנועות מסוכנות במגרש וששחקני היריב כותשים להם את הרגליים באופן קבוע. בכדורגל של היום צריך להשקיע בחדר כושר,ולפי גודל הרגליים של רובן כנראה שהוא לא ממש בקטע הזה. יש לו רגליים דקיקות.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/10
  5. 亚历山大帕托 Member

אני חוזר בי, אין שום דבר מוזר בלהשוות ירכיים של גברים.

6. gonzo18 Member

כשאומרים על לברון שיש לו מבנה גוף וידיים של מתאגרף לעומת שחיף כמו,למשל,טל בורשטיין אז יש כאן משהו גיי? יש לך בעיה רצינית , תאמין לי.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה יש לך את הידיעות האלו? אני חי בהולנד וכרגע מה שכולם יודעים שהוא נשאר בהולנד כדי מחר להבדק ע"י מומחה. פציעות בשריר האחורי יכולות להיות בעייתיות כי אין הרבה מה לעשות נגדן (רק מנוחה), אבל אנחנו עדיין לא יודעים מה מצבו. העונה נפצע שחקן אייאקס, דניס רומדהל בדיוק באותו השריר ותוך שבועיים כבר היה בחזרה. אתה בדקת את רובן היום? אם כן אני אהיה בשקט.

הנבחרת נוסעת הערב ב-9 לדרא"פ ורובן לא יעלה על המטוס, יותר מזה אנחנו לא יודעים.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חלאס להתעסק בשטויות.

אני רואה את רגע הפציעה ופשוט לא תופס, מצד שני קל מאוד לתפוס... זה אריין רובן, שחקן שחולה על הפציעות האלה, והנה הוא נפצע בתקופה מצויינת שלו וברגע כל כך קריטי עבור המדינה שלו. זה רובן, וזה גם ההבדל בינו לבין שחקנים כמו מסי ורונאלדו.
    ממשיכים להתפלל.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר היחיד ש'מעודד' זה שהוא בכוחות עצמו ירד לחדרי ההלבשה. אם הוא קרע את השריר הוא היה כנראה מובל למטה עם אלונקה. ההרגשה שלי כרגע היא שרובן ייעדר איזה שבועיים, אבל עם השחקן הזה לעולם אין לדעת.

10. gonzo18 Member

לירן,זה לא שטויות בכלל. זה דברים מוכחים שנותנים לך זווית קצת שונה לגבי הסיבות המסתוריות שרובן נפצע כול שני וחמישי. מסי לפני שנתיים\שלוש שנים היה בערך באותו סטאטוס של רובן,אבל לעונת 08\09 הוא הגיע עם רגל הרבה יותר שרירית וחזקה ומאז הוא ממעט להיפצע. לא צריך למדוד את היקף הארבע ראשי של רובן,יש לו רגליים קטנות מאד יחסית לשחקנים אחרים שמשחקים באינטנסיביות הזאת. וזאת הסיבה שהוא נפצע כול הזמן, שרירי הקוואדס וההמסטרינג שלו חלשים מאד.

11. gonzo18 Member

זה לא מעודד כי לפי כול הדיווחים שראיתי הוא נפצע בהמסטרינג שזה שריר הירך האחורי,ופציעה בשריר הזה לא מונעת מהשחקן לצאת החוצה מהמגרש בכוחות עצמו, אף על פי שהוא די צלע ונתמך ע"י הרופא של הנבחרת כשיצא מהמגרש לכיוון חדר ההלבשה.
    מניסיון במקרים האלה, פציעה בהמסטרינג משביתה שחקנים לפחות לחודש, כאשר מדובר אף בפציעה לא חמורה כ"כ.

12. Igi Member

כל כך עצוב שזה תמיד כל כך צפוי עם הנבחרת ההולנדית... מכה עם פציעה של אחד הכוכבים.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם בלי רובן יש להולנדים נבחרת נהדרת, אמנם הם מאבדים שחקן מצויין אבל החלק ההתקפי עדיין נראה נהדר גם על הנייר וגם במשחקי ההכנה ללא רובן.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רובן סיים את העונה בפורמה נהדרת, הכל היה מוכן לטורניר טוב שלו שיקפיץ קצת את המניות שלו, כי רובן זה שחקן שמבחינת מה שיש לו ברגליים הוא לא נופל מהטובים ביותר, אבל עדיין לא נכנס איתם לאותה השורה, במונדיאל הזה זה יכל היה להשתנות.
    זה נכון, להולנד יש עדיין התקפה נהדרת ואיכותית, אבל בין זה לבין שאיבוד של שחקן כמו רובן לא ישפיע המרחק הוא גדול, אין עוד שחקן בנבחרת הזאת כמו רובן. סניידר נפלא, ואן פרסי חד ומסוכן, קאוט נותן את הלב וכו' וכו'.. אבל אף אחד מהם הוא לא רובן, אין תחליף לשחקן הזה, והולנד ללא רובן היא מסוכנת הרבה פחות מאשר הולנד עם רובן.
    רובן הוכיח השנה שהוא יודע להופיע במאני טיים, סחב את באיירן מינכן על הגב שלו לגמר האלופות, וגם בגמר היה טוב, למשחקים האלה הולנד צריכה אותו. בשלב הבתים אין תירוצים, כך או כך אנחנו חייבים להעפיל ולא משנה מי משחק, אבל זה יורגש בשלבים המכריעים, רובן יכול לעשות את ההבדל במשחקים מול הקבוצות החזקות, ובלעדיו זה יהיה סיפור שונה.

15. c_web Member

אכזבה.. אין מילים לתאר את המקרה העצוב של רובן. כולם ידעו כמה הוא רצה לשחק במונדיאל הזה, אני לא רוצה לקפוץ למסקנות ואמירות, אני פשוט מקווה שנשמע בשורות טובות בהמשך השבוע.