לפי ה'טלחרף' שהוא העיתון המוביל בהולנד יש חשש כבד שרובן קרע את שריר ההאמסטרינג. לפי דיווח אמר השחקן שהוא שמע משהו שמתקרב לקול של קריעה...בקיצור, אם הידיעה אכן נכונה הוא לא ישחק במונדיאל.
רובן בהולנד, פרדיננד באנגליה, מיקל בניגריה, אסיין בגאנה, דרוגבה בחוף השנהב... וכולם שחקני מפתח משמעותיים בנבחרות שלהם. כל כך חבל על משחקי ה'ידידות' האלה.
לי נקרע השריר ולא שמעתי שום דבר כזה...לא נראה לי שאפשר לשמוע קרע של שריר....יכול להיות שהוא הרגיש את זה.. עם כמה שאני לא אוהב ת'נבחרת הזאת(שנאה ספורטיבית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) אני כל כך רוצה שהוא ישתתף...מגיע לו לשחק במונדיאל !!!
קודם כל זה ידוע שהשחקנים ההולנדים לא אוהבים לעבוד בחדר כושר אלא מעדיפים לשחק בחוץ עם הכדור ... ובאמת הגיוני שרובן יפצע כל משחק עם הרגליים הדקיקות שלו אבל משהו לא מסתדר לי ...אין מצב שואן חאל יתן לרובן לחפף ככה במיוחד כשידוע על הבעייתיות שלו...וגם בריאל וצ'לסי אני מאמין שהוא התאמן כמו שצריך אז יכול להיות שיש לו בעיה מעבר לזה- הסיבי שריר עצמם דקים מדי או משהו ,משהו שאין נגדו פתרון יעיל מה שמעצבן זה המהלך של הפציעה שהיה טפשי ומיותר ...הוא הרגע הבריא מפציעה אז צריך לשחק רגוע ובטוח בלי שטויות לפחות זה פתר לואן מרוויק את בעיית עודף הקיצוניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx - קאוט ישחק בטוח והשאלה היחידה היא מי משמאל
הפציעה של רובן מרגיזה, היא כל כך הזוייה ומיותרת שזה באמת הוציא לי בהתחלה את כל האויר מהמפרשים. אבל אני כבר (אולי מוקדם מדי) מתחיל להשלים עם חסרונו, ומתחיל לחשוב על היום שאחרי. כמו שנאמר לפני, גם ללא רובן יש לנו קאדר ראוי שצריך לעשות את המינימום שזה להגיע לשלבי הנוק אאוט, משם הכל תלוי בהגרלה. אלייה נתן היום שער מהסרטים, שרובן איננו, אנחנו בוודאי נרצה ונצטרך לראות כמה שיותר דברים דומים ממנו.
אפשר לדעת שיש קרע כשאתה לא מסוגל להרים את כף הרגל לכיוון הישבן. למעשה זוהי התנועה בפשיטת ברכיים - תרגיל שמתמקד על שריר ההמסטרינג. בדרך כלל כאשר יש קרע בדרגה גבוהה יחסית (ייתכן שזה מה שקרה לרובן) נעזרים בטיפול פסיוטרפי וזמן ההחלמה המשוער נע בין 10-12 שבועות. במקרה של קרע חמור פחות, זמן ההחלמה יכול להיות אף חודש אחד בלבד, אבל לא פחות מזה. כרגע יודעים בוודאות שרובן קרע את השריר האחורי,אך לא יודעים את דרגת הקרע וחמורתו. בכול אופן, אפילו נס לא יכול להציל אותו מלהחמיץ את המונדיאל לצערי. אגב אני לא מבין מדוע לא משחררים הודעה רשמית לתקשורת. סתם משחקים כאן ברגשות של אנשים.
אמרת חודש מהיום? זה אומר חצי גמר וגמר אז אל תגמור לו את המונדיאל עדיין מצד שני זה רובן -פציעה של חודש תמשך אצלו חודשיים אם זה היה רוני היית יכול לישון בשקט
א.חודש זה זמן משוער במקרה של קרע בדרגה נמוכה. אף אחד עדיין לא יודע מהי חומרת הפציעה שלו. ייתכן שהוא ייעדר גם שלושה חודשים או חודשיים. ב.גם אם הקרע לא חמור וייקרה נס ספורטיבי הוא יתאושש בדיוק אחרי 30 ימים ובמקרה הולנד תגיע לחצי גמר, נראה לך שהוא יעלה על המגרש לחצי גמר אחרי חודש בלי לגעת בכדור? אתה רציני?
אם זה באמת קרע בשריר כמו שנראה אז זה שהוא יוכל לשחק במונדיאל זה בגדר פנטזיה אבל עוד לא ידוע מה יש לו אז אל תגמור לו את המונדיאל עוד הלילה
טוב תפסיק בבקשה להפוך אותי לנביא זעם. בכול התקשורת העולמית ובייחוד בתקשורת ההולנדית מדווחים שיש לו פציעה בהמסטרינג, כמעט בוודאות מדובר בקרע. אבל סבבה,אני מוכן להיות אופטימי\נאיבי\תמים ולהאמין שעדיין יש סיכוי שזה סתם משהו לא רציני. נו בחאיית.
מה הקשר??? פשוט בכל מקום אני קורא שלא יודעים מה חומרת הפציעה שלו..אז ביקשתי ממך מקורות לדברים שאתה אומר...
לא יכול לתאר את מה שאני מרגיש, אחרי כזאת שנה. כל כך הגיע לו לתת מונדיאל שיבסס את שמו בגדולים ביותר, אבל כרגיל פציעה טיפשית שלא קשורה לכלום, והנה הוא בחוץ. מצטער, אבל מבחינתי זה סגור. מבחינתי אלייה חייב לפתוח, כי אנחנו חייבים שחקן כנף שמביא מהירות ודריבל טוב למשחק. אני יקווה לא לראות את ואן דר וארט וקויט ביחד בכנפיים, שניהם איטיים מדי וביחד זה לא ילך.
זה כ"כ רובן...למרות שהיה נראה שהשנה הוא נגמל מזה .... בכל אופן ממה שראיתי אלייה לא נופל ממנו בהרבה, שחקן שיכול להיות תגלית הטורניר! רק שגם לו יש את מחלת ה"רובן" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx