Hup Holland - הצבא הכתום מגיע לדרום אפריקה

הנושא בפורום 'מונדיאל 2010' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/5/10.

1. gonzo18 Member

אלייה זה אחד השחקנים הכי מוכשרים שראיתי בעשור האחרון ואני לא מגזים. לא מצליח להבין איך הוא עדיין לא הגיע קבוצות כמו צ'לסי,יונייטד,ריאל מדריד או ברצלונה... יש לו פוטנציאל להגיע למעמד של הכוכבים הכי גדולים בעולם. אני חס וחלילה לא מזלזל בהמבורג שהיא אחלה קבוצה,אבל אני חושב שהוא גדול עליהם.
    אבל אני חושב שהמאמן של הולנד לא בונה עליו כשחקן הרכב ממה שראיתי , הוא מעדיף או את ון דר וארט או את אפאלאי.

2. Ajax Amsterdam Member

הכי חשוב שיהיה כשיר לשמינית גמר

3. cazzo Il Capocuoco

מתי כבר ההולנדים יבנו ויגדלו שחקני כדורגל מברזל ולא מקרמיקה של דלפט ולא מזכוכית מצויירת?

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רובן כרגע בבית החולים. הנבחרת כבר עורכת אימון ראשון על אדמת דרום אפריקה עם האוזניים להולנד.

מתפללים.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://eg.dpages.co.il/var/751/37561-tb-shir.Xxx

6. שגיא Guest

עם רובן או בלעדיו, בינתיים נראה לי שהולנד נמצאת בכושר הטוב ביותר או לפחות הכי מרשימה במשחקי ההכנה. אין ספק שאין זה אומר משהו לגבי היכולת אותה תציג במונדיאל עצמו, אבל אין ספק שיש מקום לאופטימיות.

מצד שני, הפציעה של רובן די הורידה את רף האופטימיות.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טוב, כנראה נאלץ להמתין למחר בבוקר. רובן עזב את הארסמוס מדיקל ברוטרדאם וההתאחדות הוציאה הודעה שרק מחר נדע סופית אם רובן נוסע או לא.

שי, שלך.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

(ארז ברגע שכתבתי את ההודעה כבר פרסמת את שלך...מאיפה שמעת את מה שכתבתי? צדקת, אבל סביר להניח שאתה לא מבין הולנדית נכון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )

אני כרגע מסתכל רק לעבר שלב הבתים, שם אנחנו פשוט צריכים לעבור. אני לא מזלזל בשום יריבה, אבל חוץ מאותן הארבעים הדקות בהם רובן שיחק אני ראיתי לפחות 180 דקות טובות מול מכסיקו וגאנה. בסה"כ אלו נבחרות לא יותר חלשות מדנמרק, יפן וקמרון.

מה יהיה אחרי זה? אלוהים גדול. לך תדעו אולי כבר נפגש בשמינית הגמר את איטליה...ממה שאני ראיתי בנתיים צריך לקחת בחשבון שפארגוואי מסוגלת לקחת את המקום הראשון.

ברור שבלי רובן הסיכוי להצלחה יורד, אבל כמו שזה נראה עכשיו גם נבחרות אחרות נלחמות נגד פציעות. בנתיים אין עדיין שום הודעה רשמית לגבי מצבו של רובן. לפני שעה קלה הודיעה ההתאחדות שרק מחר נקבל לשמוע מה האבחון. הוא נבדק היום בבית חולים ברוטרדם, אבל רק מחר ייערכו מסיבת עיתונאים רשמית. ההרגשה שלי היא שאם היום היה ברור שהוא פצוע קשה אז מיד היו אומרים את זה. המיסתורין סביב הפציעה אומר לי שאולי יש סיכוי שעוד ישחק במונדיאל, אבל זה רק ניחוש.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/10
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שי אתה מזלזל בי, וביכולת התרגום של גוגל !
    http://oranje.netwerk.to/

מעצבן. לא מבין למה מושכים את זה. יש לי הרגשה שהם כבר יודעים.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא לא, למה לדחות העניין אם גם ככה הפציעה קשה? אני לא רופא, אבל אולי מחר הם יודעים יותר. אני יוצא מההנחה שלא נראה את השחקן בפעילות, אבל לך תדע אולי המזל משחק לנו לטובה. גם ככה אם הוא יהיה כשיר רובן יכול במשחק הבא לשחק 5 דקות ולהפצע שוב...

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בוא נגיד ככה.. אם הם יודעים, בוודאות היו מודיעים כדי שלנבחרת תהיה את המקסימום זמן כדי להתכונן בהתאם.
    אם מושכים... זה או כדי להעמיק בדיקות או לנתח תוצאות, או כי הנטייה היא להסיע אותו אבל רוצים לראות איך הוא מרגיש.. האופציה הראשונה הגיונית לי יותר.

12. Raulito Madridista

כולם מעריכים שאת שלב הבתים הולנד תסיים בקלילות עם המקום הראשון, הרי אף נבחרת שם לא יכולה להערים לה קשיים מיוחדים, אבל העניין הוא שהפציעה של רובן תכה בה בשלבים המאוחרים יותר - כשהולנד תפגוש את ההגנות החזקות יותר, נניח זאת של ברזיל או אנגליה, כאשר השחקנים שלה לא ישלטו בקצב המשחק וכל התקפה או דריבל עשויים להתברר כקריטי.
    אני לא בטוח שלהולנדים יש סיבה לחייך כרגע, אבל פציעה של רובן אכן תוריד משמעותית את רף הציפיות, והרי הולנד מעדיפה להגיע לטורניר בלי ציפיות מוגזמות(ביורו למשל כל הנביאים חזו שהאורנג' יעזבו אותנו כבר בשלב הבתים, ורק אחרי ההצגות הגדולות פיתחו ציפיות - ואז באה המכה הכואבת מרוסיה).

ייתכן ויש הכרעה, אולם גם הגיוני לחשוב שהרופאים לא רוצים לפתח תקוות שווא או לחרוץ גורלות מוקדם מידי. יש אפשרות שאי-פרסום עידכון רפואי זה לחיוב - אולי יש לרובן סיכויים בכל-זאת.

אגב, בהנחה גסה ועצובה שרובן לא ישחק - איזה שחקנים ראוי להיכנס למשבצת שלו?; אני חושב שהפציעה של רובן מפחיתה משמעותית את הסיכויים שואן-פרסי ישחק כחלוץ, הרי הולנד כן תיהיה חייבת שחקן שיחרוש את הקו ו-ואן-פרסי לדעתי הדבר הכי קרוב להגדרה הזאת, שיש באמתחתה של הולנד בסגל, למרות שאלייה נחמד. התחושה שלי היא שואן דר-וארט ייכנס להרכב והולנדי תתבסס יותר על המרכז, פחות או יותר כמו שהיה ביורו במשחקים מסויימים - ואז הציוות סניידר-ואן דר וארט תיפקד נהדר.

אליה בן 23 וחצי, הוא עוד צעיר. לא כל שחקן מגיע לריאל מדריד בגיל 19 או 21 כמו רוביניו למשל. אולי דווקא המונדיאל יהיה ההזדמנות של אלייה לפרסם את עצמו עוד יותר. המבורג לטעמי היא תחנת ביניים מצויינת עבורו - הוא יגיע לליגות הבכירה כשהוא הרבה יותר מוכן מכל הבחינות.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדכון רובן:
    קראתי עכשיו את הכתבה בלינק הבא:
    http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/51588...t-1724-uur-list

לפי אותו אתר (מייצרים כנראה קשר עם מישהו שנמצא בדרא"פ עם הודעות טוויטר) רובן ייעדר 8-10 ימים. לא מדובר בקריעה אלא במתיחה שעליה יש צורך של התאוששות של כ-10 ימים. אם זה נכון אני כמובן אשמח, אבל אני מעדיך לחכות למחר. אגב לדעתי החבר'ה בהתאחדות פשוט לא רוצים לעבוד ביום ראשון...

דור, אני כבר מוכן עכשיו להמר שללא רובן מי שפתחו נגד הונגריה ייפתחו גם נגד דנמרק. אלייה? היה פצוע בחודשים האחרונים ולכן קצת נעלם מהזרקורים. עד לפגרה בגרמניה הוא הראה יכולת מאד טובה בהמבורג. אתמול הוא הבקיע נגד שחקן שכבר היה נמצא בחוף הים, אבל יכולת יש לו. אם לא בטורניר הזה אז די ברור שבקצב הזה נראה את אלייה יותר ויותר בהרכב הנבחרת. לך תדעו אולי הוא כבר יפתיע אותנו במונדיאל הזה למרות שברור שיש שחקנים שנמצאים מעליו בהיררכיה.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שי, לדעתי אתה קצת מטעה, זה פורסם לפני שעה ע"י מישהו בטוויטר והאתר הזה לדעתי לקח משם. הייתה חרושת שמועות רצינית אבל אסור לקחת את הטוויטר כמקור אמין.

גם בספורטוויק וטלחרף יישרו קו עם המסיבת עיתונאים מחר.

עדיף לחכות.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רק מביא 'שמועות', העניינים האלה לא בדוקים. אני מסכים איתך שאנחנו צריכים לחכות למחר. אני כן מרגיש שאם רובן באמת היה מיד צריך לעבור ניתוח החדשות היו יוצאות החוצה. כמו שאנחנו מדברים פה האבחון כנראה לא סופי. פשוט נקווה מחר לחדשות טובות וגם אז אני לא מקווה שנגד דנמרק הוא יכול לשחק...