24 מצלמות על המשחק, 150 מצלמות סה"כ על כל האירוע ומסביבו, ו-0 הילוכים חוזרים נורמליים על היד\לא יד של נסטה ברחבה לפני הגול השני של מילאן. בשביל מה אנחנו משלמים להם תגידו לי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx מההילוך שכן היה, דווקא היה נראה שיש פנדל, אבל זה לא שלליברפול יש בעיה עם המצב הנוכחי. ליברפול סתם הומואים שלזכות בליגת האלופות על חשבון יובנטוס צ'לסי ומילאן- הם יכולים, אבל לא לסיים מעל אברטון בטבלה. אבל מה הסיבה הרישמית לזה שבאופ"א לא רוצים 5 נציגות מאותה ארץ? זה יהיה הפסד גדול למפעל הזה אם ליברפול לא יהיו שם שנה הבאה.
Barcik "אנגלופילים יקרים - תפסיקו לנסות לשייך את הנצחון של ליברפול לאנגליה. הזכייה שייכת כולה לסקאוזרים, לא לממלכה. שמחו עבור סטיבי ג'י וקראגר, אבל אל תזבלו על "נצחון האופי האנגלי", וכו'" "תסתכל על שאר הגמרים ב- 20 השנים האחרונות. אה, וואלה, לא היו בהם אנגליות...." א.כמה אתה אוהב לקשקש,ניצחון של קבוצה אנגלית שרוח הלחימה שלה אתמול הוא כולו א ב של קבוצות אנגליות שלא נשברות ונלחמות עד הסוף וכל ההיסטוריה של הכדורגל האנגלי אם זה בליגה ואם זה באירופה רצופה דוגמאות כאלה. ב.תיקח 20 שנה אחורה והאנגליות היו מושעות 5 שנים במשך ה 20 שנה הללו אז לך תלמד קצת את ההיסטוריה. אה,וואלה,שוב את מקשקש..... אני עצוב שליברפול זכו אבל קורא את ההודעות שלך ומבין עד כמה אתה אוכל את הלב, כל הזמן יש לך טענות לגבי זה שאנחנו מהללים את הקהל האנגלי...ובכן הוא מספר אחד ולא משנה מה התוצאה על הדשא!!! קבוצה אנגלית זכתה אז לך תמכור תותים!
טוב נו,לפחות תמיד יש את העונה הבאה,אני גאה בקבוצה שנתנה אתמול כדורגל טוב,היו עדיפים הרבה על ליברפול אבל המזל שיחק לנו בפנים אתמול. עונה הבאה נהיה יותר רעבים,פורצה מילאן ולהתראות בעונה הבאה!
וואו. וואו. צמרמורת. זה מה שעבר בי אחרי השער של סטיבן ג'רארד, כשהוא הרים את הידיים באוויר וצעק: "Come On!" לכל החברים לקבוצה כדי לעודד אותם להמשיך קדימה. ליברפול ניפקה לנו נס אחד אחרון, ונתנה סוף ראוי מאין כמוהו לעונת הצ'מפיונס ליג הכי גדולה שזכורה לי. כמה טוב שאחרי העונה הנוראית שעברה עלינו בשנה שעברה הגיעה כזו עונה גדולה. מילאן יכולה בהחלט להרגיש עצמה מקופחת לאור המשחק אתמול, שכן הגיע לה נצחון במבט כללי על המשחק, אבל אחרי כזה קמפיין מדהים והדחת אימפריות כמו יובה וצ'לסי קשה להגיד שלסקאוזרים לא מגיע לזכות. נתחיל עם מחמאות, המון מחמאות, דווקא למילאן. ככה זה כשהקבוצה הכשרונית הזו נותנת את מושכות המשחק לקאקא ולא לגאטוסואים ולנסטות למיניהם עם מלכודות הנבדל והסגירות האלכסוניות שלהם. קאקא בתצוגה אישית פשוט מבריקה אתמול פירק לחלוטין את ההגנה של ליברפול פעם אחר פעם בזכות אותה גאוניות ברזילאית שכל-כך חיכינו לראות אותו מנפק גם העונה. הוא ניצל את היעדרו של קשר אחורי אמיתי בליברפול במחצית הראשונה כדי פשוט לחגוג על הסקאוזרס, נע ללא הרף עם או בלי הכדור, פעם אחר פעם ניסה לשבור את מלכודת הנבדל במסירות מתוחכמות, וכמעט יכולתם לנחש כשהוא הוביל את הכדור במתפרצת של מילאן אחרי הספק פנדל עם היד של נסטה ברחבה שזה הולך להיגמר ברשת. ובכן, כולנו יודעים איך זה נגמר. אז דווקא מילאן, שהוכתרה כאן השנה כבעלת האופי החזק ביותר באירופה אך גם כקבוצה משעממת והגנתית, נתנה אתמול תצוגת כדורגל מצוינת והשאירה אותי מלא מחמאות. ודווקא בכזה יום, דקות של רפיון נתנו לסקאוזרס לחזור למשחק. אם המילאנזים לא היו מזלזלים וקוברים את הרביעי בתחילת המחצית השנייה מי יודע איפה היינו עכשיו (בוכים מתחת לשמיכה אני מניח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ), אבל הם לא העריכו נכונה את הפוטנציאל האנרגטטי והלב שיש לסקאוזרס, ושילמו על-כך ביוקר. ליברפול בבליץ קריג שלא נראה מאז מלחה"ע השנייה כבשה שלוש פעמים תוך 7 דקות לקבוצה שבד"כ סופגת 3 פעמים ב-7 משחקים. פתאום כל מסירה ארוכה הגיע לכתובת, כל השתלטות כדור היתה מדויקת וכל שמיצר מוציא בומבות לרשת. ככה זה כשהבטחון העצמי חוזר. אחרי השלישי של אלונסו (כמעט הרג אותי מצער עם ההחטאה, מזל שיש ריבאונד) ליברפול עוד המשיכה ללחוץ בהתלהבות של הרגע לכמה דקות, אבל אח"כ המשחק חזר להיות תחת לחץ מילאנזי כבד, שנמשך כמעט ללא הרף עד סוף ההארכה, ועל כך הגיע למילאן את הנצחון. מה לא נאמר על ההצלה ההיא של דודק מול שבה מדצימטר וחצי (זוכרים את הדצימטרים מהיסודי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ). יד האלוהים. ובפנדלים, אוי הפנדלים, דווקא הווינר הגדול של אירופה שבה מחטיא את שתי ההחטאות הגורליות בערב הזה, אירוני משהו אתם לא חושבים? אני אישית קיוויתי שהוא יכניס דווקא את הפנדל כדי לראות את ג'רארד משתולל מאושר אחרי הפנדל החמישי (הוא בטוח היה אמור להיות הבועט החמישי), אבל ביום מטורף שכזה עדיף לא לקחת סיכונים. תודה רבה לך ליברפול על עונה אירופית בלתי-נשכחת, ויודעים מה, תודה רבה לך מילאן על משחק ענק! ועוד לראות ליגה ישראלית אחרי כזה דבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
איזה משחק יא אללה... דודק היה נראה שהוא הולך לא לעצור שום פנדל, אבל ההצגות שלו פשוט הוציאו את שחקני מילאן מהריכוז. זה גם היה מצחיק. שמעו... ענק. אין לי עוד מילים עכשיו.
דודק הוא בין הגורמים שהביאו לליברפול את הגביע,למרות מחצית ראשונה חלשה,דודק מנע מס' מצבים במחצית השניה ובהארכה. אותו דודק שנמתחו עליו כל כך הרבה ביקורות,עצר שני פנדלים מתוכם את המכריע והעניק לאנגלים את הגביע.
בוקר אנגלי לכולם - בוקר של גאוה , באיחור של 20 שנה הגביע נשאר סוף סוף לנצח במרסיסייד , אנגליה גאה בסקוסרים היום - תודה תודה תודה . ולכל הברקיקים בפורום - תאכלו את הלב , לא הגלקטיקוס ולא הגראנדה ולא כל המזוייפים למינהם - אתמול קיבלתם תשובה סופית לכל מה שאני מדבר עליו תמיד- תשוקה ורוח ואהבה , הכול יש בהם באוהדים האנגלים הנפלאים שב3-0 פיגור עודדו במשך כל המחצית את האלילים שממש איכזבו עד למחצית - זוהי אנגליה ,זה התרבות , המורשת - תלמדו ואולי בעוד 50 שנה גם אתם יום אחד תבינו שאומרים כדורגל=דת מדובר על דת במלוא מובן המילה , לא חצי , לא רבע וגם לא שבע שמיניות - הכל עד הסוף , בלי קיצורי דרך . ליברפול - הענק המתעורר חוזר ובגדול , ועוד אך בגדול . ליברפול אלופת ארופה
עם כל הכאב שלי בגלל שזו ליברפול פשוט פעם אחרי פעם האנגליות מוכיחות כי אפשר להפסיד אבל יש גם דרך והן תמיד שומרות על הכבוד, לא כמו לה קורנייה שמתפרקת ומקבל 8!!! לא כמו אינטר שבמשחק מול קבוצה שווה פחות או יותר מתפרקת בבית ומקבלת 5!!! באנגליה תמיד משחקים עד הסוף,אני בטוח שאם יעשו בדיקה יגלו כי בליגה האנגלית יש הכי הרבה מהפכים בגלל הגישה שלעולם לא נמות וצריך לשמור על הכבוד ובשביל האוהדים,בלי למכור משחקים,בלי לשחד שופטים,בלי לתת תמריצים לקבוצות! אז לכל הדור שלא ידע את יוסף,לכל הדור של השמירוטכניקה,איפה היה הקהל של מילאן אתמול???מדיווחים מהאצטדיון היציע האיטלקי לא היה מלא עד 0 מקום בגמר גביע אירופה!!!בושה. גם במצב של 3-0 שמעו את הקהל של ליברפול דוחף,מעודד,מודה לשחקנים למרות הכל. קפטן אנגלי ספורטאי למופת ניגש לאחר המשחק שחקן שחקן של היריבה ולוחץ ידיים, תרבות כדורגל=אנגליה בלי קשר לתוצאה! אז סיכום העונה באירופה מגלה כי קבוצה מהליגה האנגלית שסיימה במקום ה 5(כן הליגה הלא טכנית,בולי עץ וכל השטויות שהליצנים רושמים פה)מדיחה את 2 הקבוצות הטובות באיטליה! אלופת אנגליה מדיחה את אלופת ספרד וגרמניה! עד העונה הבאה לכו לאכול הרבה הרבה בננות.
אז אבי מלר צדק. בגביע הראשון של ליברפול האפיפיור מת ,היא הפסידה בגמר גביע הליגה וזכתה בליגת האלופות. כמה טוב שזה קרה גם השנה. היינו כחולמים?אני עדיין מתקשה להאמין שליברפול שלי זכתה בליגת האלופות והדהימה את אירופה.
אני גם רוצה לציין את העונה הגדולה הזאת ששקיבלנו בליגת האלופות. אחרי האנטי כדורגל של יוון ביורו כולם חשבו שמאמני אירופה הולכים לחקות את השיטה הזאת אבל לא כך היה. דווקא אחרי יורו כזה קיבלנו עונה של כדורגל ענק. אפילו הקטנות כמו שחטיור וצסקא שיחקו כדורגל פתוח והתקפי ונתנו לנו תקצירים מעניינים בשלב הבתים. אחר כך הגיע בארסה-מילאן שבכל עונה רגילה המשחק הזה היה הכי טוב אבל בעונה הזאת הוא די נשכח. באיירן נתנה הצגות מול מכבי, אייקס, ארסנל וצ'לסי, מה שלא הספיק. בשמינית הגמר ההגרלה עזרה קצת לעונה הזאת וסידרה לנו 4 משחקים ענקיים. אחרי בארסה צ'לסי חשבנו שראינו הכל. חשבנו שרונאלדיניו הגיע לשיא הגאוניות ויותר מזה אין. אף אחד לא חשב על מה שהולך לקרות בגמר. ברבע גמר קיבלנו 2 משחקים רבי שערים ומצוינים בין צ'לסי לבאיירן ואוהדי אינטר הפציצו את הסן סירו בחזיזים ואבוקות. בחצי גמר איינדהובן לא פחדה מכלום ולא התעסקה בבונקרים ושטויות, אבל בכל זאת מילאן עלתה וטוב שכך. לא בטוח שאיינדהובן היינו מקבלים אותו דבר אתמול. והגמר... כולם היו בטוחים שאנחנו הולכים לשעתיים של 0-0 משמים ומשחק של הגנה. אבל מילאן דפקו משחק ענק במחצית הראשונה וקאקה ביסס את מעמדו בתור גאון כדורגל. את מה שקרה במחצית השניה אין מילים לתאר. בדקה ה118 קרתה ההחמצה הכי מבאסת בתולדות הכדורגל. דווקא שבצ'נקו החמיץ ממצב שכל ילד בן 4 מכניס. עזבו את הנגיחה, שגם אותה שבצ'נקו מכניס בעיניים עצומות ורגליים קשורות, במקום לבעוט ישר לידיים של דודק פשוט להטות את הרגל בזוית של 2-3 מעלות... רבאק איך החמצת את זה????? זה הגיע לליברפול. לקבוצה שחוזרת מהקבר בצורה כזאת פשוט מגיע. אין מה לעשות. אבל לדעתי מה שדודק עשה בפנדלים היה מאוד מלוכלך... היה פעם חוק שאסור לשוער לזוז ולשגע את הבועט וחבל שהורידו אותו. גם הוא עזב את הקו באחת הבעיטות בניגוד לחוקים... וגם מכבי לקחה חלק בעונה הזאת... מה עוד אפשר לבקש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לכל השחקנים והקבוצות שהשתתפו בליגת האלופות השנה
ביום כזה , גם משכורות העתק שהשחקנים מרויחים וזה נושא שתמיד מטריד אותי ,ביום כזה אני משתחוה לך ג'ימי קאראגר -אני יודע ג'ימי שגם בלי בונוס ומשכורת היית ממשיך לשחק לאחר הפציעה (נראה כמו מפשעה) ועושה גליצ'ים של התאבדות - כי מעבר לכסף יש נשמה וכמו בשדה קרב לא הפקרתה חברים בשדה הקרב - ג'ימי קאראגר , מגיע לך אות גבורה על שהצלחתה לסיים 120 דקות על הרגליים -אתה ענק, אתה דמות לחיקוי ,אתה העדות לכך שגם היום בעידן המיליונים , המשחק הוא קודם הרצון לנצח בלי קשר למשכורת - בזכותך ג'ימי ימשיכו לגדול ילדים על טהרת הספורט והאהבה והתמימות שאן רוע ביקום וכל עולמנו הוא משחק ואהבה -השעה 10.17 - וליברפול עדיין אלופת ארופה -גדול מהחיים.
לגזור ולשמור פשוט, כל מילה של עופר בסלע. אני פשוט מעריץ את השחקן הזה לאור ההופעות שלו בצ'מפיונס העונה... איזה נשמה.
לא נעים להגיד אבל אני מקווה שאפיפיור ימות גם בשנה הבאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blob8.Xxx