אף אחד לא צריך להתביש בכלום , ואתמול שוב היתה ההוכחה שבכדורגל הכל יכול להתפוצץ בפרצוף ובמיוחד לכל הפרשנים ששוב התרסקו עם כל הניתוחים שלהם , נכון מילאן ספגה 3 גולים ב6 דקות ,אבל זה קסמו של הכדורגל ובגלל זה אנחנו חולים על המשחק, הדבר היחיד שמילאן יכולה להתביש בו היא העובדה שהיציע שלה לא היה מלא , אוהדים שבעים ,מפונקים, שווק גרוע ,חוסר אמון , או כל סיבה אחרת . דבר אחד ברור - זה כבר לא קשור לדל אלפי הגרוע או לקומונלה העתיק, הכדורגל האיטלקי חולה , וכדי לראשי ההתאחדות להתעורר ומהר לפני שקבוצות יתמוטטו כלכלית.
הקבוצה של אנגליה? בישבילי יש אחת בישבילך אחרת לא איכפת לי ממש תאמת. אני לא מיתעסק בתחרותיות שלריאל יש כמה 9 גביעים? לא איכפת לי ממש. אני את הספירה שלי לליגת האלופות מתחילה מעונת 85 בערך ששם התחילה הרמה לא מעניין אותי כמה תארים יש לליברפול. אני גאה בהשגים שלנו ולא הולך ובודק אים קבוצות אחרות הגיעו ליותר. לא מעניין אותי פשוט. ניסית להעליב אותי? תנסה יותר. אה זה שמנצ'סטר עפו העונה למילאן? כואב כואב אבל ניתגבר. אבל מה איתך? למה שלא תיסתכל על הקבוצה שלך? מה אתה ממשיך לבכות על אותו גמר וכשיש אוהד יונייטד אתה חייב לנסות ולעקוץ אותו? תמשיך, לי אין בעייה אני נהנה מזה תאמין לי מצידי לחכות שוב 30 שנה לגביע האלופות כדי לקחת אותו נגד הגרמנים, מה יותר כיף מזה? לבאיירן יש 4 גביעים, שיהיה לכם לבריאות. באיירן יותר גדולה מימנצ'סטר באירופה? לא ניראה לי אבל אים אתה אומר אז בסדר, דעתך שגם ככה הוכחת שהיא לא מעניינת במיוחד. באיירן הקבוצה הטובה בכול הזמנים, מבסוט? FUCK DOIISHLEND 06' HERE WE COME!!! LET THE 3 LIONS ROAR
בלי קשר לדיון . זה כבר קרה . הליגה האטלקית התמוטטה כלכלית- לאציו ,רומא ,פארמה ופיורנטינה שהיו בעבר הלא רחוק קבוצות חזקות מאוד מבחינה כלכלית ומקצועית התמוטטו בשנים האחרונות לחלוטין. זה יכול לקרות בכול ליגה. מה לעשות ,ככה זה ,פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה...
מומלץ לכולם לקרוא את הטור של אייל לוי באתר של מעריב. עכשיו הסתיימו 6 הדקות המופלאות בשידור החוזר והדמעות זולגות נשבע לכם אני בוכה ! אמא רק שלו נהייתי שייע.... :aaa021:
כל מילה בצבע, לכל האוהדים האנגלים שצצים פה פתאום. אל תשכחו שכפי שכבר נאמר בדיון, זו הפעם השנייה ב-20 שנה שיש קבוצה אנגלית במעמד הגמר הזה, פשוט בושה בשבילכם, ואתם עוד מדברים איתי על רוח אנגלית מסורתית? חחחחח.. ניצחון של ליברפול, ואך ורק של ליברפול. הכדורגל האיטלקי חולה? על מה אתה מדבר? יובה ומילאן כל שנה מגיעות הכי רחוק שאפשר, על איזה חולה אתה מדבר? נכון שיש נסיגה כלכלית אבל עדיין בכל שנה אנחנו רואים את האיטלקיות באירופה מגיעות הכי רחוק שאפשר, דובר כאן על פארמה שהיא בנסיגה כלכלית אז נכון, אבל עדיין היא הגיעה לחצי גמר גביע אופ"א, מילאן בעונה די חלשה הגיע לגמר ליגת האלופות, איפה הנסיגה המדוברת? ...
די כבר חכם מיימון לך ליקב לגורן מאיפה שבה,בה...איך למען השם מתוך בחירה הלכת לאיטליה ? הייתי מפוקח באותו יום ארור ? עכשיו לך תתרחץ ולנוח צהריים מצפים לך ימים קשים ואתה חייב לאגור כח ! איך חברי סטרטפורד אומר : " שן קשת ענן " !
יקיר צודק...מה אתם מבלבלים פתאום את הביצים? פורטוגל שלחה לגמר נציגות באותה כמות כמוכם ואתם אומרי שיש נסיגה בכדורגל האיטלקי? רק אם לראות את מילאן הקבוצה לבד אם לא להחשיב את שאר האיטלקיות ל-7 גמרים ב-20 השנה האחרונות!! יותר מפי 3 ממה שכל אנגליה שלחה אם לספור גם את הגמרים של יובנטוס וסמפדוריה אז איטליה שלחה ב-20 השנה האחרונות ל-12 גמרים קבוצות מאיטליה... נכון יש בעיה עם הכסף, אבל זה רק מהשנה שקבוצות עניות מתחילות לרדת מהצמרת כי ענייני הכספים לא הפריעו להן להיות בצמרת בשנים האלה...
על מה הויכוח שוב?הליגה האיטלקית אכן בירידה בשנים האחרונות,אז מה? תעשו טובה,תפסיקו את הויכוח הזה עכשיו,חבל על האצבעות שלכם.תתרכזו בקבוצות ובליגות האהובות עליכם במקום להכניס אחד לשני.
באיטליה ובספרד זה ככה באנגליה לא. באנגליה כולם מאוחדים כשזה מגיע לכבוד המדינה. כולם שונאים קבוצות פה קבוצות שם אבל כולם אנגלים אז טיבעי שהם יהיו בעד היריבות הכבוד של אנגליהב יותר חשוב. נכון לא כולם אבל הרוב. עריכה--- האוהדים האנגלים שצצים פה לפתע? אתה מיתבלבל אנחנו תמיד פה :aaa12: כמובן אים כבר אנגליה ולא מנצ'סטר זוכה בתואר הייתי מעדיף כול קבוצה אחרת חוץ מליברפול אפילו סיטי וברור שארסנל וצ'לסי וכו'...
יקיר מימון - לא נמאס לך לקשקש , אף אחד לא צריך להתביש בכלום , הרי עד לעונש ב85 אנגליה שלטה בכל המפעלים , ההרחקה ל5 שנים גרמה לנזק ועכשיו נראה אותך בשנים הקרובות כשבכל גמר תתיצב לה לפחות נציגה אחת שלנו (רק חוסר מזל בהגרלה מנע גמר אנגלי נטו) ולגבי הקשקוש שהתואר שייך רק לליברפול - די די אתה בדיחה מהלכת , כל אנגלי גאה(מלבד אוהדי אברטון והי,,,,ד בחלקם) קם הבוקר עם חיוך בדיוק כמו ב99 שהי,,,,ד זכתה , הסיבות הם כל כך רבות שאן לי כח להסביר לך , אתה גם ככה לא תבין ,אצלך הכל מסתכם במי נחשב לווינר אחרי זכיה ולוזר אחרי הפסד (תרבות הליגה האיסלמית). הכדורגל האיטלקי חולה - כן חולה מאוד , כרגע חוקרים אך הסתיים הדרבי ברומא ב0-0 כשל2 הקבוצות התאים התיקו , בכלל ללא הרחמנות של אופא רומא ואינטר היו מושעות למספר שנים על ארועי השנה באירופה , יובנטוס האלופה שמשחקת ברדיוס ביתי בטורינו . רוצה עוד סיבות למחלה , תתעורר ילד ,אני יודע שאתה מקנא כשאתה מציץ לאי שלנו ורואה את ווסטהאם מליגת המשנה עם קהל כפול משל האלופה שלכם ,אולי כמה טיפים מהאנגלים וגם לכם יהיה יום אחד (בעוד 100 שנה)מפעל יוקרתי כמו הגביע האנגלי , אגב יש מפעל כזה גם באיטליה , אף אחד לא יודע על קיומו ,אף אחד לא צופה בו -רקבון כבר אמרתי ,,,
כולן מילה ומילה. אטני לא מיתבייש להגיד שקמתי הבוקר עים חיוך בידיעה שהתואר חזר לממלכה ! סקאוזרים לא סקאוזרים שונא אותם כן, אבל חשוב הכבוד האנגלי והוא הושג ובגדול. איך ההרגשה שמקום 5 באנגליה מנצחת את אלופת איטליה ואת סגניטה ואלופת איטליה עונה שעברה? :aaa12: FOTBALL COMIG HOME כבר אמרנו? :aaa12:
אתם ממש מגוחכים. eastlands -רק חוסר מזל מנע גמר אנגלי נטו? מה שתגיד, אתה הרי נביא גדול לא? התואר אכן שייך רק לליברפול, אתה מנסה להדביק אותו לכל האומה האנגלית אבל זה לא מצליח לך. מה דעתך על זה שראינו רק פעמיים ב-20 השנה האחרונות קבוצה אנגלית בגמר? על זה אין לך מה לומר? קהל האוהדים? או.קיי, אז קהל, קהל הוא זה שמשחק על הדשא? לא נראה לי, עובדה שהאנגליות שלך עם הקהל האדיר המושלם שלהם כל שנה מסתכלות איך הספרדיות והאיטלקיות עושות את זה שוב, מגיעות לשלבים הכי רחוקים באלופות, בזמן שאתם שם בבית בוכים על מר גורלכם. אז רצה הגורל, והשנה הזאת, קרה נס, והגיעה קבוצה אנגלית לגמר, ולקחה אותו, מכאן אתה מסיק שהכדורגל האיטלקי חולה? מה אני אגיד לך, אתה ממש גאון כדורגל אם אתה מסיק מסקנות כל כך מהר. הכדורגל האיטלקי החולה, שולח מדי שנה נציגות שמייצגות אותו בכבוד באירופה, ולא הכדורגל האנגלי הבריא שלך. ופתאום, אחרי שנה אחת שקרה נס, יוצאים להם כל העכברים מהחורים, כל האוהדים האנגלים שבחיים לא שמעת עליהם, ומתחיל לצעוק ולהלל את הכדורגל האנגלי..