האפס של רצון היום בטורו , לא מסוגל לכתוב את שמו של מספר 8 בליברפול ,המסכן עדיין בהלם מכמויות האוהדים האנגלים ומתקשה להבין מדוע המילנזים העדיפו טלויזיה . יסטה- חזרת לערבב תרופות ללא אישור רופא, הריטלין עשה רק טוב לסטיבן ג'י , מהר לך סיים שיעורים לפני כניסת השבת , ילד חאטפה שכמותך
עזוב, אין טעם להתווכח עם אנשים שמכניסים לך מילים לפה. ד"א, מעניין שקראת לעצמך על שם שחקן איטלקי שהוא השחקן הכי גדול בכל הזמנים של הקבוצה התרבותית והנאורה שלך :aaa031:
מה הקשר בין תרבות ספורט להישגים? צודק ב-100%. כולם יושבים בבית. זו התרבות באנגליה. דור אחר דור, נכדים כסבים, כולם הולכים לכדורגל בכל יום שבת. ובכל הקשור לזה, לאיטלקים ולספרדים נשאר רק לקנא. ובוחרים לעצמם יושב ראש על סמך הבטחות שקריות על עוד גלקטיקו... בעבר. נעשו ונעשים מאמצים כבירים כדי למגר את התופעה הזאת, ובינתיים זה נעשה בהצלחה. לראייה, המונדיאל ב-2002 והיורו האחרון. המאמן הלאומי של ספרד, סמל ספרדי על פי ייסטה, קרא להנרי 'חרא שחור'. אז אתה ממשיך לתקוע את הראש בחול. כן, לאמפרד העדיף להעביר זמן מאשר לתקוף ואולי לכבוש, אבל אולי לאבד את הכדור ולהסתכן בהתקפה של בארסה. עשו את זה לפניו, ויעשו את זה אחריו. גם ספרדים. דקו צלל מול צ'לסי. אני מניח שלא הדבקת עליו סטיגמה של שחקן בלתי ספורטיבי, נכון? כל הכבוד לליברפול ולמילאן (כן, אין לי שום דבר נגד איטליה, ולצורך העניין גם ספרד) על גמר האלופות הכי טוב שראיתי. להפתעתי, הקבוצה שתמכתי בה גם ניצחה, מה שהופך את הגמר לזיכרון מתוק. אוהדי מילאן יכולים להרים את הראש, תזכו באליפות, תזכו בגביעים, סביר להניח שבמוקדם או במאוחר תוכלו להתנחם בהפסד של ליברפול, והפסד כואב בגמר הוא לא סוף העולם. הוכחות אצל ברזיל 98'.
מה שמרגיז זה שאיסטלנדס וסטרפורד(לגרמיין אין לי בינתיים תלונות) משתמשים בנצחון הספרדי-אנגלי הזה בשביל להוציא תסכול שכנראה נובע מרגשי נחיתות,כי למען האמת בכדורגל האנגלי יש לא מעט תחלואים. תפסיקו להשתמש בניצחון הזה בשביל להתנשאות מעל כולם . גועל נפש,פרוזק,ריטלין ,ל.ס.ד די כבר סטרפורד אנד.................
כמו שאמרתי, יש מספיק חרא ומספיק דברים טובים בכדורגל של כל מדינה, ולא קשה למצוא את זה או את האחר. רק שסטרדפורד לא יבוא פה, יפאר את אנגליה, ירק על ספרד, ויתעלם ממה שאני אומר לו, בתור אחד שבכל זאת מבין יותר בתחום, על כדורגל ספרדי. ובאשר לדוגמאת דקו שלך, אני מאוד מקווה שאתה מודע להבדל בין המקרים.
לא מודע כלל. שניהם לא נהגו בצורה ספורטיבית, שניהם לא היו הראשונים ולא האחרונים, ושניהם ניסו להקנות יתרון לקבוצותיהם, גם אם הם עוברים בדרך על כמה מעקרונות הפייר-פליי.
רק שבמקרה של דקו זו גם עבירה על החוק, מעשה שסופג עונש ראוי בדמות כרטיס צהוב. למפארד הלך לתחום האפור, מעבר להישג ידו של השופט, ולא רק זה - הוא העדיף בזבוז של 10 שניות על פני הזדמנות של 50-50 לגול שגומר את המשחק. בושה.
Barcik "אני אומר לך שהמעשה של אטו אינו כה חמור כפי שהוא נראה כלפי חוץ, ותאמין לי שאני יודע" נו כנראה שהידע שלך על תרבות הכדורגל הספרדית הוא לא כמו שאתה חושב, אם זה לא היה חמור כל-כך כלפי חוץ כמו שאתה טוען וכי זה מקובל,מדוע ראשי ברצלונה לא אהבו כל-כך את הקללות שלו ואטו מיהר להתנצל?
כי למרות שזה לא היה כל כך חמור, זה עדיין היה מעשה די פרחחי. אבל מה שהדאיג את לאפורטה זה לא איך יקבלו את במדריד, אלא איך יקבלו את זה בשאר העולם. ולמרבה הפלא, עיתונות מדריד, שמעבירה ימים שלמים בלחפש אחר דברים כאלה, דגרה על זה רק יום אחד ומיהרה לקבל את ההתנצלות. בסוף, זה יצא כאנקדוטה משעשעת, כזריעת מלח על הפצעים של מדריד וכביסוס מעמדו של סמואל אטו כלואיס אנריקה החדש. בספרד, זה חלק בלתי-נפרד מהכדורגל, מהותו. היריבות הזו, המורבו, היא על-ספורטיבית. לא מדובר פה בלגלוג על יריבה ספורטיבית גרידא. לולנסיה, למשל, אטו לא היה עושה את זה. מדובר פה ביריקה לעברה של ריאל מדריד. וזה, בספרד, לגיטימי, ולא סתם אותה קריאה של אטו שנמצאת בחתימה שלי משמשת את אוהדי ברצלונה כמה עשרות שנים טובות.
סביר להניח שהיידע שלי בכדורגל ספרדי לא מתקרב לשלך אבל אני לא זוכר באף אליפות של בארסה שחקן שמעז לצעוק "מדריד כלבים" אני כן זוכר את "ויסקה לה בארסה ויסקה לה קטלוניה" ודברים דומים. לטעמי אטו פשוט מנסה בכוח להכתיר עצמו כ"אהוב הקהל" בבארסה מה שמשתלב יפה עם אישיותו האגוצנטרית של הבחור..
חברי האנגלים...בסדר לקחתם גמר (1 מתוך 6 שנים לא משהו כזה מכובד כשספרדים ואיטלקים בגמר כמעט כל שנה). ההתלהבות חסרת תקדים אולי בצדק, מעצם העובדה שאצלכם זה לא קורה כל יום. איך אמר מאלדיני? האנגלים המציאו את משחק הכדורגל, אבל עשו זאת רק בשביל שהאיטלקים ישחקו אותו. תאמרו מה שתאמרו בתאכלס כשמדובר על קבוצות ונבחרות ברמות הבינלאומיות, האנגלים יושבים בצד. אגב לא רבים יודעים את זה אבל: 50 אחוז מהאנשים שפוקדים את המגרשים באנגליה כל שבת הם לא אנגלים בכלל. ולמה? כי ההתאחדות העדיפה כסף מזרים שעובדים ומאנשי מעמד גבוה על פני האנגלים הממוצעים שנשארו בחוץ. לאלה שאמרו שהאיטלקים נמצאים בבית. איזה משחק ליגה הביא באנגליה 70-85 אלף איש למגרש? לא היה כזה. תאמרו מה שתאמרו המגרשים באיטליה מלאים כל שבוע (להוציא את קייבו). ממוצע השערים שם אגב גם יותר גדול מזה של אנגליה.
לקאזו ולכל אוהדי ה"סבל האיטלקי" תכנסו למעריב ותקראו את הטור של הרצון...חבר שלי חזר מטורקיה ודיבר איתו ואפילו רצון היה בהלם מכך שהיו המון ישראלים ומעט מאוד איטלקים...לאחר המשחק אוהדי ליברפול נשארו לחגוג והאיטלקים יצאו מהמגרש אבל היציעים עדיין נראו מלאים... אנשים סיפרו שבשיוויון של צאבי אלונסו הוא היה התימני הלבן בהיסטוריה...אך איזה תקופה קסומה לדרוך על איטלקים כמו על גוקים או עלוקות כמו רצון ועוד 22 איש בארצנו שצריכים תמיכה על סדיסטיות עצמית. :aaa021: :aaa021: :aaa12: :aaa12: ויסטה אין לנו תחלואים אנחנו אנגליה אל תשכח לעולם ! אנחנו קדושי הכדורגל בניגוד לאנשי הגרעינים והתיקי אוכל(ספרד),ואנשי המחטים הסינים והשעווה (איטליה), זהו עכשיו אני עם אחי האנגלים ? :aaa12:
אני זוכר......................... פיגו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
אני מבין שאתה פוקד את מגרשי אנגליה כל שבת בשביל לתת לנו את הפילוח האתני המדוייק של יושבי היציעים.. רק קייבו לא ממלאת את היציעים?..אה נכון..יובה מביאה כל משחק 70 אלף צופים ולא 5 אלף אומללים..האולימפיקו ברומא מפוצץ בכל משחק של רומא ולאציו..ועוד כהנה וכהנה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
לכו תשאלו את האוהדים האמיתיים, לא העשירים שיש להם להוציא 20 אלף פאונד בשנה על מנויים למשפחה על מסורת ועל "הקירבה" בין הקבוצה לאוהדים...אני בטוח שהם יוכלו לספר לכם שהמסורת הזאת מתה בשנת 92. מעניין למה האוהדים של ליברפול כועסים על כך שכל הזרים לוקחים להם את המנויים... לא יודע מה איתכם: מתוך 12 גמרים בצ'מפיונס 10 היו מעורבים בהם קבוצה אנגלית או איטלקית. (הגמר ה-13 היה השנה). כנראה שקבוצות אנגליות כל כך מצליחות בצ'מפיונס ליג הודות לכדורגל המרהיב והמסורת נכון? רובסון...באולימפיקו יש ממוצע של למעלה מ-50 אלף בכל שבוע לא משנה מי הקבוצה. באנגליה להוציא את מנצ'סטר אין קבוצה שמגיעה ל-40. עדיין אי אפשר שלא לראות כל שבוע את האולימפיקו יותר מלא בהשוואה לאיצטדיונים הקטנים באנגליה. ולא מר רובסון אני לא פוקד כל שבוע את המגרשים אבל יצא לי להקשיב טיפה לאוהדים אנגלים כשהייתי באנגליה באחד מ-5 הפעמים ב-8 השנים האחרונות. יובה לא ממלאת את היציעים ואתה יודע טוב מאוד למה וזה לא מהיום אלא מהיום הראשון שנחנך הדלה אלפי. ועדיין רבים מאותם "אוהדים" שהיו באתא טורק מוגדרים היטב גם במחוזות האנגלים אוהדי כורסא. שאלה שאני אשמח שתענו לי עליה: איפה הייתם בין השנים 99-2005? כמו אוהדי הפועל, מנצחים משחק עם ב-5 שנים יוצאים מהסלעים שהחביאו אתכם : )