המשפט שייך לאומברטו אניילי,לא למלדיני. בקשר לקהל של יובה,הנושא כבר באמת נטחן פה.חבל על התגובה,אין למי לדבר.
ואני אומר האנגלים המציאו את הכדורגל כדי שהאיטלקים יהרסו אותו ! יאללה חברה קטאנצו....................... :aaa021:
מצטער, בשלב הזה אני חייב להיכנס לויכוח. עומר, אי אפשר למלא אצטדיון של 40 אלף ב-50 אלף צופים כך שההשוואה שלך לא הוגנת. באנגליה אין אצטדיונים בתכולה שעליה אתה מדבר. איך אתה משווה בין כמויות הקהל? אגב, ברור לחלוטין שכמעט כל קבוצה בפריימרליג תביא יותר אוהדים למשחק ביתי מאשר רומא עם אצטדיון של 80 אלף מקומות. נ.ב אהבתי את איך שהאנגלים נניח טוענים שיובה לא מביאה קהל ואז בא איזה גאון איטלקי - "עזבו עזבו אל תגיבו בכלל הוא לא שווה את זה". אם אין לכם תשובה לדברים האלה עדיף באמת שלא תגיבו.
סיפור יפה. בנצחון של ליברפול על רומא בפנדלים ברוס גרובלאר השוער האגדי של ליברפול עשה תנועות מצחיקות שכונו "ריקוד הספגטי" במטרה לבלבל את בועטי רומא, ביום רביעי לפני הפנדלים אמרתי לאיסטלנדס שדודק יצא תותח אם יחכה אותו ומסתבר שגיימי קראגר רץ לדודק וסיפר לו את זה ממש לפני הבעיטות ודודק השתמש בזה (למרות שהריקוד של גרובלאר היה יותר מצחיק) ואכן הצליח. אתמול בסקיי היו אוהדים תלויים על עצים שדפקו את הריקוד הזה והיום בערב בדיסקוטקים של ליברפול כולם ירקדו את אותו הריקוד חוץ מהאברטוניינס...
בשנה וקצת שאני רשום בפורום הזה ניהלתי בערך 5 ויכוחי "הקהל של יובה עלוב".כל הזמן הבאתי הסברים,ניסיתי לשכנע,להראות את הצד השני.אבל אין למי,זה פשוט חסר טעם. אבל בינינו,זה הרי מה שבאמת חשוב בכדורגל,הקהל.אולי עדיף שבמקום לטחון מים בדיבורים על הקהל הנפלא שממלא כל אצטדיון ברחבי ההמלכה,תתרכזו בעיקר.הקהל הוא לא זה שמשחק על המגרש,גם אם הייתם רוצים שכך יהייה.
זה אבסורד. אתה טוען שהמעשה של לאמפרד גרוע יותר כי הוא חוקי. אז לאמפרד משך זמן, ודקו רצה להשיג שער לא חוקי. אם הוא היה נופל בצורה יותר משכנעת, מה יש לשופט לעשות? מילא קבוצות. אבל נבחרות?! אני מניח שרבים לא יודעים את זה משום שזה פשוט לא נכון. :aaarofl: איזה משחק באיטליה מביא כמות כזו? אך ורק הדרבי המילאנזי. זו, פחות או יותר, הכמות שהולכת למלא את קארדיף ביום שני, במשחק פלייאוף בין שתי קבוצות מליגת המשנה באנגליה. אצל שייע, לקפה ועוגה. כמו המאמן הזקן והמתוסכל, גם אנחנו חיכינו לזמננו.
צ'לסי פנסיונר אתה לא צודק מכיוון שכל קבוצה שיש לה מגרש גדול באיטליה מביאה למעלה מחצי למשחקים מול קבוצות כמו ונציה! 50 אלף ומעלה... בראסמי אתה יודע שאני צודק כי להוציא את 5 הגדולות (אינטר מילאן יובה רומא לאציו) אין אף מגרש באיטליה שהוא ברמה של אלו של הקבוצות הגדולות. אצל יובה הבעיה בקהל היא מעולם לא בגלל הקבוצה אלא בגלל מחאה של האוהדים כנגד האיצטדיון עצמו.
עומר - לא נמאס לך להאמין לבולשיט של עצמך , הקהל של יובה מחרים ומוחא , הקהל של מילאן מפונק ולכן רק עשרת אלפים נסעו לגמר , ושאר המגרים מפוצצים ,חוץ מקייבו , הלו בדיחה עצובה כנס לממועצי קהל ביחס לתכולה ותגלה שבאיטליה הפוסה היא פחות מ50 אחוז מהתכולה , באנגליה התפוסה היא מעל 95 אחוז , כאשר ברור שקבוצות כמו יו,,,,ד, ליברפול , ארסנל ,ניוקאסל , ספרס וצלסי יכולות למכור הרבה יותר , ובקרוב תהיו עדים לתופעת הגדילה . לחצי מהקבוצות בסריה א ממוצע של פחות מ15 אלף , בלי קשר לקייבו ולשקרים שלך ,כאשר לברשיה וסיינה (8 אלף) ממוצע נמוך מהממוצע של הפועל תל אביב מתחתית הליגה האיסלמית , אגב ממוצע הקהל בליגת המשנה באנגליה שבר שיא העונה ועומד על 20 אלף למשחק!!! יחי ההבדל הקטו. ולכל מי שטוען שהקהל הוא בסך הכל תפאורה(יובנטיני ,, אך לא) לא מבין כניראה את המשמעות של הקהל , בדיוק כמו שהוא לא יבין אך הקהל " הביתי "באיסטנבול של ליברפול עודד את אליליו בפיגור 0-3 .ואני אומר הפוך הכדורגל עם כל הכבוד לסם החיים הזה , הוא משני לקהל , לתרבות , ולהצגה שמסביב שחובקת את חיינו.
שאלה לכולם! מה הויכוח על הליגה הטובה בעולם ייתן לכם? האם זה יעזור למישהו שהשני יסכים שהליגה השניה טובה יותר? ארתור, אופ"א.
אני כבר מזמן יצאתי מכול הויכוח הדפוק של הליגה "הטובה בעולם " ,כול אחד חושב שהליגה שלו היא הטובה ביותר .אין כזה דבר,כול ליגה עם הסגנון והיחוד שלה,הליגה הספרדית היא הליגה הטובה בעולם... :aaa021: :aaa21:
הגענו לזה, מכיוון שהנציגים האנגלים בפורום מייחסים את הזכייה של ליברפול לאנגליה כולה, לתרבות האנגלית ולכדורגל הטמון במסורת של האי הבריטי.
איסטלנד...הקהל האנגלי הוא קהל קונצטרים, קהל שתאכיל אותו חרא וימשיך לאכול אותו בהנאה. הוא אומנם מגיע תמיד במאסה וזה נפלא אבל בתאכלס אם לא השיר של יול נבר וואלק אלון ש-90 אחוז מהאוהדים של ליברפול בארץ מכירים רק אותו וכנ"ל רוב באנגליה הוא היה קהל של הומואים. לעומת זאת הרב גוניות בשירים האיטלקים שכולם שרים ובתמיכה שלהם בקבוצה, האנגלים לא יגיעו אל זה גם בעוד 100 שנה מה לעשות טירוף בסאן סירו זה יותר גדול מטירוף באנפילד אחרי הכל היול נבר וואלק אלון זה הדבר היחידי ששרים שם. בראסמי ליברפול צריכים להגיד תודה למחוטו גונזאלס שלא נתן אדום להאמן כשהכשיל את קאקה או יותר מזה שקאקא לא המשיך לרוץ או לחליפין שדודק הציל את הבעיטה של שבצ'נקו הרי כולנו יודעים שהגול השני דידה אוכל 10 כדורים כאלה לארוחת בוקר. גם אם תיתן לליברפול עוד 100 משחקים כאלה הם לא חוזרים, מה לעשות הפוקס שיחק להם לידיים בפעם הראשונה. תאמר מה שתאמר מילאן בגמר היתה מושלמת, אחרי הכל לא כל יום מפרקים קבוצה ב-45 דקות. מבחינתי מה שהיה בין הדקות 54-60 לא קשור לכדורגל...זה בא מלמעלה. בדיוק כמו שהכדור של שבצ'נקו בדקה ה-119 פגע בדודק ואיכשהו לא נכנס.
זה שזה קשור למסורת הבריטית אין ספק. זה שזה קשור לשאר הקבוצות זה בולשיט. בכל מקרה אף אחד אל ענה לי על השאלה. ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx