Liverpool FC - Champions of Europe 2004/5

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י עומר, ‏19/5/05.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אופי חסר לנו לאליפות, אלא שחקנים, הסגל שלנו לא שווה יותר ממקום שלישי ורבע גמר צ'מפיונס (ואולי גם גביע).

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי לא איכפת שליברפול לקחו את הגמר הזה מצדי שישחקו מול מילאן עוד 10 פעמים וינצחו אותם הרי חלק מהיותי אוהד אינטר זה לשנוא את היריבה המושבעת...מה שמעצבן פה זה שאתם חושבים שהזכיה הזאת זה משהו עקבי ומנסים לרכב עליו כמו על גל...הישג חד פעמי בסך הכל. אומנם הישג מדהים אבל חד פעמי. כשהתוצאות האלו יהיו עקביות יהיה על מה לדבר אחרת אנחנו סתם טוחנים מים ובשנה הבאה הקבוצות האנגליות יכולות לחזור למה שהיו ואז כולם יחזרו שוב לחורים.

הוטספר: לא התבלבלתי 0:0 משמים עם דרבי יצאתי החוצה דקה 80.

3. THE STRETFORD END Member

4. eastlands Member

ואגב אתמול במחזור הסיום באיטליה -לא מספיק הבלבול מי יורד ומי הולך למבחנים (אף אחד כמעט לא ידע בוודאות כמה יורדות אוטומט,ולאיזה סוג של מבחן הולכים) . 7 מתוך 10 משחקי המחזור הסתיימו בתיקו , כאשר מספר משחקים היו אתמול "מסריחים" ,חבל רק שלא ידעתי על כך לפני ,לפחות היתי עושה קצת כסף בהימורים ,הבנתי שעל המשחק של לציו אי אפשר היה להמר כבר מיום שישי הוא נסגר .
    פולהאם-6 נוריץ-0 יחי ההבדל " הקטן"

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה היה חשוב בדיוק במשחק של פאלרמו נגד לאציו? או במשחק של אינטר נגד רג'ינה? או במשחק של רומא נגד קייבו? או במשחק של יובנטוס נגד קליארי? או במשחק בין מסינה לבין ליבורנוו? חצי המשחקים של המחזור, אלה שצוינו כאן לא קבעו כלום ולא עניינו אף אחד!

המשחקים שבאמת קבעו:

סיינה - אטאלנטה (סיינה ניצחה), פיורנטינה - ברשיה (פיורנטינה ניצחה), אודינזה - מילאן (עד דקה 85 היה 1:0 לאודינזה), בולוניה - סאמפדוירה (בולוניה וסאמפ שתיהן היו צריכות את הנקודות לצערה של סאמפ זה לא הספיק) ופארמה - לצ'ה (פעמיים לחזור מפיגור מול לצ'ה בחוץ, לא משימה כזאת קלה מה גם שזה עדיין לא מספיק).

בכל אופן זה לא הנושא ולא המקום. אז אנחנו לא ניכנס לויכוח הזה וזוהי התגובה האחרונה בנושא.

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/05
  6. yakirmaimon Member

לאן אתה חותר חסר הבנה בכדורגל שכמוך? לאן? הלוואי על הליגה האנגלית היפה שלך כזו תחרותיות כמו שהייתה השנה באיטלקית. עד למחזור האחרון 7 קבוצות יכולות לרדת לליגה השנייה אז על מה יש לך עוד תלונות? מאבק האליפות הכי צמוד באירופה מבין הליגות הגדולות. מאבק על מקום בצ'מפיונס ליג עד הרגע האחרון של העונה. אתה באמת לא ראוי לכך שנגיב לך פה, אתה לא מייצג תכדורגל האנגלי בפורום בכבוד, אתה רק מבייש אותם.. !!

7. קינג לדלי Member

אתמול בקארדיף גמר הפלייאוף של הליגה השלישית בין הארטליפול לוונסדיי והגיעו 80 אלף אני חוזר 80 אלף !!!
    עכשיו בואו נדמיין גמר פלייאוף בסאן סירו בין טרננה לחברזנה האם יגיעו 2500 ? שוב כמו שאמרנו קדושה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי בואו נחזור לשיגרה.

מעט לפני שהדיון ננעל, ועונת 2004/5 הולכת לארכיון, עונה שנזכרו בזכות תצוגות כדורגל מרשימות, אולי העונה הטובה והאיכותית ביותר מבחינת הצ'מפיונס ליג הן מבחינת כדורגל וקבוצות (להוציא את רומא ולה קורוניה שנשאר מהן רק השם לא יותר מזה).

בואו נבחר את שחקן העונה בליגה האלופות, שער העונה, שוער השנה, חלוץ השנה, קשר השנה שחקן ההגנה של השנה.

אני אתחיל:

1.שוער העונה: אין ספק בכלל. דידה. הוא היחידי שבזכותו מילאן הגיעה לגמר.
    2.שחקן ההגנה של העונה: שחקן ההגנה של השנה לפי דעתי הגיע מקבוצה שלא הגיעה לגמר, אבל היתה מצויינת כמעט בכל שלב, ג'ון טרי לדעתי לוקח כמועמד ראוי.
    3.קשר העונה: תאמרו מה שתאמרו זה קסם פשוט. רונאלדיניו אין מילים. הבן אדם פשוט היה מושלם העונה. וכל כך חבל שהוא נטש אותנו באמצע בגלל טרי.
    4.חלוץ העונה: שבצ'נקו היה מעל כולם, בכל משחק כמעט.
    5.השער היפה של העונה: השער היפה של העונה? היו כמה מועמדים לדעתי השער היפה זה של ג'רארד מול אולימפיאקוס
    6.שחקן העונה: שחקן העונה, אולי הוא לא היה בין השחקנים שבחרתי כמצטיינים כי הוא לא הבריק בצורה מדהימה, אבל מה? הוא לקח את הקבוצה שלו עד הסוף והיה זה שהחזיר אותה מהסוף. סטיבן ג'רארד. בין אם זה בגול מול אולימפיאקוס, או בערך המוסף במשחק חצי הגמר מול צ'לסי, או לחליפין מול לברקוזן שהוא פשוט היה בכל מקום, או בגמר. התואר מגיע לו.

9. MUFC - 1878 Member

עזוב את הקבוצות שציינת, מישהו מדמיין יובנטוס מילאן 80 אלף צופים? או יובנטוס כול קבוצה אחרת?

לילה איטלקית אני לא רוצה להיכנס לדיון הזה, בלי קשר למה אני חושב עלייה ועל הכדורגל שלה, הקהל האיטלקי גרוע ובזה אתם חייבים להודות.

אנגליה המדינה היחידה בעולם שכולם מאוחדים סקאוזרים ומאנקוניינים לונדונים וכולם במטרה אחת, החזרת הגביע הבייתה. הפטריוטיות האנגלית זה משהו מדהים ללא ספק הקהל הטוב בעולם.

:aaa12:

10. MUFC - 1878 Member

1.שוער העונה: דידה. כי אין מישהו אחר.

2.שחקן ההגנה של העונה: ג'ון טרי, היה מדהים.

3.קשר העונה: פראנק לאמפרד, תצוגות מצויינות מול באיירן וברסה וגם מול ליברפול היה בין היחדים שניסו.

4.חלוץ העונה: מיצתרף לעומר ויצטט אותו:
    5.השער היפה של העונה: לואיס גרסיה מול יובנטוס

6.שחקן העונה: ג'ימי קאראגר, המילחמה התשוקה של האנגלי המצויין הזה. היתאבד על הדשא באתא טורק

7. אכזבת העונה: שבצ'נקו, כול כך הגיע לו ממש מאוכזב בשבילו הוא לא היה מאכזב אבל במישחק האחרון זה לא היה זה...

11. ראול Member

אני רק אצתרף לכל העולם ואגיד ששחקן העונה בכל מסגרת אפשרית, שנה חמישית ברציפות הוא אנדריי שבצ'נקו.

ארתור, ממעיט.

12. yakirmaimon Member

1. שוער העונה: פטר צ'ך.

2. שחקן ההגנה של העונה:

3. קשר העונה: פראנק למפארד.

4. חלוץ העונה: מספר 7 טורף את כל הקלפים, שבצ'נקו!!!

5. השער היפה של העונה: אני לא זוכר ממש את כל השערים שהיו העונה, אבל אני זוכר שניים ממש יפים: האחד הוא של רונלדיניו מול צ'לסי בסטמפורד ברידג', יופי של שער. והשני הוא שבצ'נקו נגד אינטר בגומלין רבע הגמר, שער נהדר. אני נוטה לבחור בשער של שבצ'נקו כשער יותר יפה, בכל זאת העצירת כדור שלו הייתה מדהימה, הבעיטה היפהפייה והשער הגדול.

6. שחקן העונה שלי הוא סטיבן ג'רארד. בכל זאת, הוא הצליח להביא את ליברפול לגמר גביע האלופות, והיה הדמות המרכזית בקבוצה שזכתה בגביע, סמל אמיתי ושחקן נשמה. גם שבצ'נקו היה מדהים השנה כרגיל, אבל בכל זאת ג'רארד ניצח אותו בגמר אפשר לומר..

7. אכזבת העונה: זידאן, שחקן עם איכויות כמו שלו, היה מאוד חלש השנה בליגת האלופות, ממש אכזבה רצינית, הגיל מדבר בעד עצמו? .

8. הוספתי עוד קטגוריה אחת, והיא מאמן העונה, אני חושב שכאן, על אף ששיחק כדורגל הגנתי כמעט לכל אורך הטורניר, כדורגל לא כל כך יפה לעין, הוא בשבילי מאמן העונה- ז'ראר הוייה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ז'ראר הוייה? אתה מתכוון ראפא בניטז לא?

14. ראול Member

הוא צודק.
    אם הוייה היה נשאר, אז לא היינו עוברים את שלב הבתים.
    הכל בזכותו

ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

15. yakirmaimon Member

חחחחחחח כמובן סורי טעות שלי.
    רפא בניטז הוא מאמן השנה שלי, בעיקר בגלל הזכייה המפתיעה עם החבורה של ליברפול, וגם בזכות הניצחון בחצי הגמר על מוריניו.