NBA: מיאמי היט זוכה באליפות הסטורית

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏28/10/03.

1. SeRgInHo Member

ווטרס צודק.תראה את דטרויט עם שישה וחצי שחקנים ברוטציה כבר שנתיים הקבוצה הכי טובה בעולם.וחלאס לזיין את השכל שס"א כי כולם ראו ששופטים דפקו את דטרויט לכל אורך הדרך

2. Barcelona Member

תראה, החמישיה של פילי לא מספיקה לאף גמר, אבל אם אין חמישיה טובה מספיק לרמה גבוהה ביותר, אז צריך להשקיע בשחקני ספסל טובים.

בקיצור, אני צופה לפילדלפיה עתיד מעולה, עם אייברסון כמובן.

--

רק אני חושב שטיישון פרינס הוא שחיף?

3. Waters Member

מה?
    זה ממש אבסורדי מה שאתה אומר
    אם אתה רוצה לבנות קבוצה טובה, מה אתה צריך קודם, שחקנים לחמישיה פותחת או שחקני ספסל?

כמו שאמרתי, מה שפילי צריכה עכשיו זה חיזוק משמעותי לחמישיה שלה. אח"כ, שידברו על ספסל.

4. Barcelona Member

תראה,
    החמישיה של פילי מתחלקת לפי כאלה דרגים:

5 - אייברסון (מנהיג), 4 - וובר (כינור שני), 3 - איגואדלה (עוזר לשניהם), 2 - דלאמברט (דומיננטי בצבע), 1 - קורבר (נותן את הנקודות שלו).

אם פילי יביאו עוד 2 ו-1, יהיה טוב (לפחות אחד מהם יהיה ברמה כמו של קורבר או שמואל).

5. Waters Member

הוא דומיננטי והוא נותן את הנקודות שלהם אבל ביחד הם נותנים בממוצע 23 נק' במשחק.
    זה לא מספיק, אלה שחקני החמישיה למען השם. אייברסון לבד קולע עשר נק' יותר מהם וזה כשהוא ביום רגיל...
    יהיה טוב אם פילי יביאו הרבה שחקנים על חשבון השחקנים ה"נותנים את הנקודות שלהם" וה"דומיננטים בצבע" שיש להם עכשיו.

6. SeRgInHo Member

תפסיקו כבר עם הויכוח הזה גם ככה הוא לא יוביל לשום מקום.השנה אין לפילי שום סיכוי לעשות משהו מעבר לסיבוב הראשון,כך גם יהיה בשנים הבאות אלא אם כן הם יחליטו לעשות טרייד על אייברסון ולהביא שני שחקנים צעירים ומבטיחים.

7. Waters Member

מה אתה רוצה? וויכוח לגיטימי לגמרי...

לנושא,
    אם פילי אי פעם תוותר על אייברסון אז היא תיהיה במצב נוראי, ממש מצב נואש!
    כמובן שזה לא בהכרח יזיק לקריירה של אייברסון אבל זה בהחלט ייפגע מאוד בקבוצה הזאת.
    לדעתי עכשיו פילי צריכה לעשות טרייד עם שחקנים כמו דלמברט ווובר בשחקנים יותר טובים ולא חסרות קבוצות פראייריות בשביל לעשות כן.

8. Barcelona Member

למה נדבקנו לפילי? לא יודע, כנראה בגלל AI החמוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

בכל אופן, מה אתם חושבים שדאלאס צריכה בשביל להיות מועמדת בטוחה לתואר? אני אומר SG עם קבלות. מישהו אמר ג'ייסון ריצ'ארדסון? סטיבי פרנסיס?

9. SeRgInHo Member

אני אומר מישהו שיודע לשמור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    דאלאס יכולה להשיג 10 ניצחונות בעונה(לא שיש יותר מארבעה משחקים)על ס"א והמאזן שלה יהיה 82-0 זה לא יתן לה כלום,כי הליגה האמיתית מתחילה בפלייאוף.
    כל עוד דאלאס לא תביא שחקני הגנה אין לה שום סיכוי מול ס"א.

10. Waters Member

דאלס כרגע לא במצב רע בכלל, מקום שני בבית הדרום-מערבי עם מאזן 21-7 ומקום 4 בכל המערב.
    אם נסתכל בחלוקת הנק' בממוצעים למשחק נראה חלוקה מאוזנת מאוד

נוביצקי - 26
    ג'ייסון טרי - 16
    ג'וש הוורד - 15
    מארקס דניאלס - 12.7
    דראן האריס - 12
    ג'רי סטקהאוס - 11

וכך זה ממשיך...

אני כרגע אתייחס למשחקים האחרונים.
    אפשר לראות במשחקים האחרונים שהחיסרון הגדול של דאלס זה בספיגה.
    כמעט בכל המשחקים האחרונים, דאלאס ספגה מעלה 100 נק'. זה די הרבה.
    אם הם רוצים לבנות קבוצה טובה ויעילה (סן אנטוניו?) הם צריכים שם כמה טריידים טובים של שחקן הגנה חזק שייציב את ההגנה של המאבריקס.

11. Barcelona Member

אני חושב שג'יי ריצ' הוא השחקן המתאים בשביל דאלאס. הוא יודע לשמור והוא סקורר מעולה. אבל מצד שני, אם סקורר כזה יבוא, הממוצעים של השחקנים האחרים ירד ויפחת, מכל הבחינות.

בנתיים דאלאס מחזיקה מעמד (כמעט כמו כל שנה בחצי עשור שעבר), אך האם זה יספיק לפיילאוף? אלוהים גדול..

--

בואו נתייחס לבולס. מה חסר? חסר להם דבר אחד - בן גורדון בכושר טוב. לא חזר למיטבו לאחר הפציעה שהייתה לו בשלב מוקדם של העונה. גם קירק היינריך רחוק מלהרשים במשחקים האחרונים.

מה קורה לבייבי בולס?

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/05
  12. Waters Member

לבולס חסר משהו חשוב. מנהיג.
    אין מי שיסחוף את הבולס ואין שם שחקן מספיק ברמה כדי לקחת את הפיקוד.
    אם דיברנו על פילי אז שם יש את אייברסון, במאבריקס יש את נוביצקי, לכל קבוצה יש את השחקן המנהיג.
    בבולס פשוט אין כזה.
    וגם אין להם סקוררים, השחקן עם הממוצע נקודות למשחק הכי גבוהה זה לו דונג והממוצע שלו עומד על רק 14 נק'! זה כלום! הממוצע נק' למשחק של הבולס עומד כיום על 95 נק' בלבד.
    הם צריכים סקורר שינהיג את הקבוצה הזאת כמו שצריך.
    אני חייב לציין, יש שם שחקנים די כישרוניים כמו שהזכרת - גורדן, היינריך וסוויטני שאותו לא הזכרת.

13. Barcelona Member

אם כל הכבוד לסוויטני, גורדון/היינריך צריכים להיות המנהיגים בבולס.

--

בכל אופן , אני זזתי לישון. היה נעים לשוחח איתך, חבל שלא הצטרפו עוד לשיחה (חוץ מסרג'יניו שצץ לפעמים).

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

המנהיג של הבולס שנה שעברה היה אמור להיות פיפן, אבל הוא רק הוכיח שאין לו אופי בשיט.

15. Joel Gion Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    תזכר שנייה על מי אתה מדבר גיא. אם התכוונת להחלטה לפרוש, אז אין מה לעשות. כל אחד מגיע לגיל מסויים שבו הוא לא יכול לסחוב יותר. אם לא, אז באמת לא מובנת לי ההערה הזאת. סקוטי פיפן חסר אופי?!?
    אף אחד מהשלוש. אי אפשר לצפות משחקנים בני פחות מ23 להיות "מנהיגים". בעיקר הדבר אמור לגבי גורדון, הדקות שהוא מקבל נמוכות בהרבה ממה ששחקן כמוהו אמור לקבל, ונמוכות בעיקר בשביל אחד שאמור להנהיג כדבריך. אם כבר אז טייסון צ'מדלר אמור להיות הלידר אבל הוא נמצא בתקופה הכי עלובה בקריירה שלו כרגע.
    אבל אל תדאגו לבולס. הקבוצה הכי כשרונית בליגה פחות או יותר בונה את עצמה לטווח הארוך, עוד כמה שנים (כשגורדון יהפוך לכוכב שמצפים ממנו, צ'אנדלר יתבגר והיינריך יהפוך לאול סטאר) הם יחזרו להיות מועמדים רציניים לאליפות לדעתי.