"לשלוח את שאקיל לקו, זה כמו איבוד כדור של הלייקרס". סיר צ'ארלס אמר את זה בתקופה ששאק שיחק בקבוצה שלי.
מיאמי לא תנצח. אייברי ג'ונסון ויתרון הביתיות יתנו את האליפות לדאלאס. אגב, אמרתי לפני תחילת הסדרה, שאני רוצה מיאמי. למה? כי זה מגיע לשחקנים כמו פייטון ובמיוחד לזו, שלא זכו באליפות עדיין. אבל לא יודע למה, עכשיו אני רוצה מאבס.
פייטון חזר מהקבר, וקלע למעשה את סל הניצחון. המשחק היה בידיים של המבריקס, יתרון של 12 9 דקות לסיום המשחק. לא אופייני לדאלאס לאבד יתרון כזה. אבל ההיט הראו אופי וחזרו לסדרה. דווין וויד עם משחק ענק. שאקיל בינוני מאוד מבחינה התקפית. אצל דאלאס, נוביצקי היה טוב התקפית, אבל רע הגנתית. טרי לא רע. ודאמפיר מצויין.
פשוט לא יאמן - איזה ביצים יש לגארי פייטון לזרוק זריקת ניצחון כזאת! לא בגלל שזה מלחיץ או משהו , זה היה פשוט זריקת השדה היחידה שלו , לא יאומן
הוא בן 35 כמדומני, מה הוא לא עבר באנ בי איי, ועל השעון היו 4 שניות שהוא קיבל את הכדור, מה רצית שהוא יעשה?
תשמע זאת היתה הזריקה הראשונה שלו במשחק! כל השנים שהוא שיחק וכל הניסיון מתגמד לעומת העובדה הזאת , זה לא נגיד שחקן כמ ווויד שקלע נניח 40 נקודות וכל המשחק הוא חם אש וקלע 10 מ-12 מהשדה , אז הוא יכול לזרוק תאחרונה כי לפי מה שהיה לו בערב הוא יכל לקלוע [סתם סיטואציה לא מהמשחק או משו] אבל פייטון זאת זריקה ראשונה! זה הימור עצום , לזרוק זריקה מכרעת בזמן כזה שדאלאס מובילה 2-0 ותיכף 3-0 וגומרת עיניין...
אם תעיר את גארי פייטון באמצע שינה הוא יקלע כזו זריקה, לא שהיא קלה ובטח שנשארו 4 שניות על השעון, אבל תאמין לי שהוא קלע דברים יותר מסובכים מזה בקריירה הגדולה שלו, עוד שחקן שראוי לאליפות..
בסופו של דבר זה נגמר בדריסה של קרוב ל-20 הפרש לטובת מיאמי. הסדרה חוזרת לחיים, 2-2. נוביצקי באחד המשחקים הגרועים שראיתי ממנו. 2 מ-15 פחות או יותר מהשדה. וויד איש המשחק עם 36 נקודות. גם שאקיל היה טוב. ברבע האחרון דאלאס לא עשתה כלום מבחינה התקפית.
חדשות NBA: הגדול מכולם (חוץ מג'יימס וורטי המלך. וגם חוץ ממג'יק), מייקל ג'ורדן, הצטרף לקבוצת הניהול של שארלוט. שיהיה בהצלחה.
אכן כך. קוד: "Ever since I acquired the Bobcats franchise, one of my goals has been to get Michael Jordan to become my partner in operating the team," Johnson said. "I don't think I have to make the case for Michael's basketball expertise, his knowledge or his competitiveness as a player. "I am very excited to have a native North Carolinian be a part of the Bobcats and excited to have a friend of mine -- who I have absolute confidence in -- oversee our basketball personnel decision making process." גו'רדן ימשוך לא מעט שחקנים לשארלוט. זה לא יהיה בלוף כמו תומס, זה בטוח. אם כבר חדשות, אז הנה כמה: *הראפטורס כנראה תלך על אדם מוריסון אם לא תחליף את הבחירה שלה. *ברנדון אוקנור,שהיה עוזרו של לארי בראון בניקס,מצטרף לקינגס. *דשון סטינבסון יעזוב את המג'יק. *שמועה מוזרה מאוד אומרת שהקליפרס מעונינים להחליף את קורי מאגטי בבחירת דראפט גבוהה. *האולם של הבלייזרס,הרוז גרדן מוצע למחירה.(אחד המכוערים בליגה אם תשאלו לטעמי).
וויד הענק מנצח למיאמי את המשחק ה-5 ומעלה אותה למשחק אחד מזכיה! 3:2 למיאמי ושני(!!) המשחקים הבאים יהיו בדאלאס. כמו שטענתי מהתחלה, יגמר 4-3 למיאמי.. אני לא רוצה להתחיל להסביר למה כי סביר להניח שלא כולם יסכימו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
עוד שוד. דאלאס הובילו לכל אורך המשחק אבל טעות גדולה בסיום וקרח שזורם בעורקי ווייד נתנו את הניצחון הלא מוצדק למיאמי. נקווה לשני ניצחונות בייתים...
לפי מה שהבנתי(כי לא את כל המשחקים ראיתי)דאלאס היו טובים ממיאמי בארבעה מתוך חמישה משחקים. אכן שוד. נקווה באמת לשני נצחונות ביתיים.