דנבר עשתה את עסקת השנה כשויתרה על אנתוני בטרייד באמצע העונה, מאז היא קבוצה הרבה יותר טובה ומפחידה עם סגל יעיל ועמוק. זאת הייתה הוכחה נוספת לכך שניקס היא הקבוצה שמתנהלת הכי גרוע בליגה. מקווה שבעונה הבאה הם יעמיקו את הסגל.
טוב עכשיו עברת אלינו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://i53.tinypic.com/14xdtup.Xxx הניקס היו הקבוצה שהתנהלה הכי גרוע בליגה זה נכון, אבל הימים האלה חדלו להתקיים מנפילתו של השטן. אפילו אם שילמו טיפה יותר מידי, ואפילו אם השנה זה נראה כאילו זה "לא עובד", אנחנו השגנו את השחקן הכי טוב בטרייד הזה by far ולראייה כל סלי הניצחון והדברים שעשה לנו מאז שהגיע שהביאו לנו W - משהו שלא היה קורה אם היינו נשארים עם גאלו צ'אנדלר ופלטון עם כל הכבוד. הטרייד הזה היה win-win ל-2 הצדדים, הFO שלנו עשה את הצעד הנכון והחכם בלי שום ספק אפילו אם שילם טיפה יותר ממה שהיה צריך(מוזגוב).. הבאנו סופרסטאר לקבוצה.. אל תתן לשינוי בדנבר הנוכחית לבלבל אותך ולחשוב שכרמלו שחקן פחות טוב ממה שעושים ממנו כי הוא ממש לא - התקפית ברור, אבל גם הגנתית. את הטרייד הזה תשפוט עוד שנתיים, לא עכשיו.. כשנוסיף את החלקים החסרים והעומק שאיבדנו, כשנתגבש ולא ננסה להעמיד קבוצה on the fly, כשזה יקרה נוכל לשפוט.
תמיד חיבבתי את הניקס וכבר טעתי זאת כאן. זה שאני אוהב את לברון כשחקן זה לא סותר למרות שבביג אפל עצבניים על לברון אני לא בדיוק אוהד של הקבוצה והולך למשחקים שלה, אני גם בחיים לא התייחס לניקס כ"אנחנו" כמו שאנשים נוטים להתייחס לקבוצות שהם אוהדים. גם אל תתיחסו לניק יותר מידי, סתם אילתרתי, באותה מידה יכולתי לבחור בניק של זידאן אם הייתי חושב על זה. למרות שאני לא אוהב את אנתוני כשחקן, אני חושב שהוא מתאים לניקס והם היו צריכים להביא אותו, אבל בסיום החוזה ולא להחליף חצי קבוצה באמצע העונה הכי טובה שהייתה להם בשנים האחרונות, אם בוסטון בשיאה היא עושה סוויפ קליל על הניקס בפלייאוף, למזלה היא כרגע בתקופה גרועה אז יש סיכוי שניקס ימנעו מזה, אבל אני משוכנע שבוסטון יעברו בלי יותר מידי קשיים.
זה לא היה משהו אישי מקווה שלא נעלבת, סתם רציתי סיבה לשם את התמונה הזאת סוףסוף והרמת לי להנחתה, פשוט התייחסתי למשפט האחרון שאמרת שהוא ממש לא נכון לדעתי. ברור שאף אחד לא רצה לעשות את הצעד הזה ולעקור את הקבוצה שלנו - אבל הזדמנויות להביא שחקן כמו כרמלו אין הרבה אם בכלל, וכשיש צריך ללחוץ על ההדק אפילו אם זה כואב ולא מועיל בטווח הקצר, ולהסתכל על המאקרו והתמונה הגדולה תוך כדי שעושים את זה - וזה בדיוק מה הFO של הניקס עשו השנה. אין לנו שום עניין בעונה הנוכחית, היא סתם כיף בשביל האוהדים שלא ראו פלייאוף כבר 7 שנים וסתם עוד זמן להתחשל לקראת השנים הבאות בהן באמת ננסה לעשות משהו בפלייאוף, בגלל זה אפילו אם נהיינו קבוצה פחות טובה השנה זה ממש לא משמעותי ומשנה לנו, כי כאמור אנחנו מתסכלים פה על התמונה הגדולה, והיא שעדיף לנו קבוצה עם כרמלו מאשר קבוצה עם גאלו, צ'אנדלר ופלטון.
חח לא נעלבתי אחי. אבל לא היה עדיף לחכות לסיום החוזה של אנתוני, הרי הוא הבהיר כבר שהוא רוצה לשחק בניקס. אני חושב שהחלפת חצי קבוצה כמו שעשו באמצע השנה שוב מאריך את הבנייה של הקבוצה, ברור שלניקס לא היה יותר מדי מה למכור העונה.
ברור שזה היה עדיף, אבל אנחנו לא מעורים ממש במה שנעשה שם, ולפחות לפי מה שאנחנו כן יודעים המצב היה שצריך לפעול וצריך לפעול עכשיו כי כרמלו לא מוכן לוותר על הארכת החוזה והכסף שלו ולחתום אצלנו בקיץ בחינם. ברור שיכלנו להשיג עסקה טובה יותר אבל זה לא אומר שאנחנו מתנהלים הכי גרוע בליגה, ממש לא קרוב.. השגנו עסקה מצויינת בשביל הקבוצה והעתיד שלה. מאריך את הבנייה אתה אומר - אבל מה שווה הבנייה אם בסופה אתה לא יכול לאיים בצורה ממשית על האליפות? עם החלקים שהיו לנו כשאנחנו מסתכמים על אמארה לשחק 40 דקות במשחק לא היינו מגיעים רחוק ואפשר לראות את זה כבר העונה כשהוא זקוק למנוחה ואומר זאת במפורש. עם כרמלו ואמארה, אפילו אם זה ייקח טיפה יותר זמן - זה עדיף, כי הסיכויים באמת להצליח איתם הם יותר גבוהים.. כשנוסיף עוד חלקים קריטים לקבוצה כמו גבוה נוסף זה יהיה הרבה יותר ברור לכולם.
לא מכיר כיום אוהד ניקס שלא מתעב את האדמה שלברון דורך עליה אבל ראיתי כבר דברים מוזרים מזה. לא ברורות לי האולטרה השפרצות מה"דיל המדהים" שדנבר עשתה. אין ספק שכרגע זה נראה טוב מבחינתם אבל אני לא יודע כמה מזה הולך להישאר שם בעתיד הקרוב; ננה הופך בסיום העונה לשחקן חופשי וכבר זרק כמה רמזים במהלך העונה שהוא רוצה להצטרף אל חבורת הרשע מסאות ביץ'. ווילסון צ'נדלר במשך 5 חודשים הניח תפילין יום יום במטרה לא לקבל את הטלפון עם הבשורה לפיה הוא נשלח לאנטארטיקה בדנבר - וגם הוא - אלא אם יקרו דברים יוצאי דופן - לא אמור להמשיך שם בעונה הבאה (קבוצות יעמדו בתור לשלם לו). אותו כנ"ל גאלינארי אבל ב-2012. גם את קניון מרטין ו-JR סמית' צריך להשאיר וגם פה אף אחד לא מבטיח שבשלב הנוכחי של הקריירה שלהם הם לא יעדיפו ללכת לסיטואציה טובה יותר מזו של הנאגטס. אני חושב שהתקשורת ואנשים קופצים קצת יותר מדי מהר ובקלות על העגלה שלהם רק כי זה קטע להגיד כמה הניקס יצאו מפגרים מבלי להסתכל על ה-Big picture. בסופו של יום דנבר איבדה שחקן עם כישרון שלא מגיע לליגה כל שנה וגם לא כל שנתיים. ריצות מרשימות של ניצחונות אפשר למצוא אצל לא מעט קבוצות (הניקס אי שם בתחילת דצמבר למשל היא הדוגמה הכי טובה שעולה לי לראש) אבל גם להישאר עם הרגליים על הקרקע. בקשר לניקס, לא נשאר לנו לחכות הרבה כדי לשפוט את הטרייד הזה (ולא LEBRON, תוציא לך מהראש שיכולנו להביא אותו בחינם כי זה לא עמד על הפרק). בסוף החודש דולן אמור להגיע להחלטה האם לממש את האופציה של דוני לשנה נוספת. לפי הדיווחים של האינסיידרים בניו יורק זה תלוי בדוני - מה שמותיר לנו 2 אפשרויות : 1)הארכה -טרייד שהתקבל בהחלטה מקצועית פרופר של הפרונט אופיס בראשות דוני (וסימן חיובי לקראת המשך הבנייה כמובן). 2)עזיבה - http://www.youtube.com/watch?v=7B9VmcEpWAY. עד אז אני לא יוכל לשפוט האם הטרייד הזה היה שווה לנו והאם השפיות חזרה לגארדן.
http://img577.imageshack.us/img577/827/50832593.Xxx מיאמי שנייה במזרח, דאלאס עקפה את הלייקרס - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה). תוצאות משחקי הלילה: אטלנטה הוקס (37:44) - מיאמי היט (24:57): 98:90 ניו ג'רזי נטס (57:24) - שארלוט בובקאטס (48:33): 105:103 פילדלפיה סיקסרס (40:41) - אורלנדו מג'יק (30:51): 95:85 וושינגטון וויזארדס (58:23) - בוסטון סלטיקס (26:55): 94:95 (אחרי הארכה) דטרויט פיסטונס (52:29) - קליבלנד קאבלירס (63:18): 110:101 מילווקי באקס (47:34) - טורונטו ראפטורס (59:22): 86:93 ניו אורלינס הורנטס (35:46) - יוטה ג'אז (43:38): 90:78 יוסטון רוקטס (39:42) - דאלאס מאבריקס (25:56): 98:91 (אחרי הארכה) דנבר נאגטס (31:50) - גולדן סטייט ווריורס (46:35): 111:134 פיניקס סאנס (42:39) - מינסוטה וולבס (64:17): 127:135 (לאחר הארכה) סקרמנטו קינגס (57:24) - אוקלהומה סיטי ת'אנדר (26:55): 120:112 משחקי יום רביעי לפנות בוקר (13.4): 3:00 בלילה: ניו יורק ניקס - שיקגו בולס 5:00 בבוקר: פורטלנד טרייל בלייזרס - ממפיס גריזליס 5:30 בבוקר: ל.א. לייקרס - סן אנטוניו ספרס ** שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתרים <a></a>הזההזההזה<a></a>. דירוג הקבוצות לקראת הפלייאוף: מזרח: 1. שיקגו 20:60 2. מיאמי 24:57 (3.5 משחקים מאחור) 3. בוסטון 26:55 (5.5 משחקים מאחור) 4. אורלנדו 30:51 (9.5 משחקים מאחור) 5. אטלנטה 37:44 (16.5 משחקים מאחור) 6. ניו יורק 38:42 (18 משחקים מאחור) 7. פילדלפיה 40:41 (19.5 משחקים מאחור) 8. אינדיאנה 44:37 (23.5 משחקים מאחור) מערב: 1. סן אנטוניו 19:61 2. דאלאס 25:56 (5.5 משחקים מאחור) 3. לוס אנג'לס לייקרס 25:55 (6 משחקים מאחור) 4. אוקלהומה סיטי 26:55 (6.5 משחקים מאחור) 5. דנבר 31:50 (11.5 משחקים מאחור) 6. פורטלנד 33:47 (14 משחקים מאחור) 7. ממפיס 34:46 (15 משחקים מאחור) 8. ניו אורלינס 35:46 (15.5 משחקים מאחור)
בנוגע למשפט הראשון שכתבת. תראה ההגדרה לפיה אני אוהד של הניקס לא מדויקת, מגיל צעיר הייתה לי חיבה לקבוצה מסיבות שקשה לי לזכור, יכול להיות שזאת הזיקה היהודית של הקבוצה או האוהדים הנפלאים אני לא זוכר. אבל המציאות היא שאני לא גר בניו יורק, ולא הולך למשחקים של הקבוצה ואפילו לא רואה את מרבית המשחקים שלהם בהתאם לשעה הבעייתית, כך שיש לי עדיפות לקבוצה, אבל לא ברמה שאני קוצץ ציפורניים, קשה לי לחוות חיבור עמוק לקבוצה מחו"ל. עכשיו בנוגע לעניין עם לברון, מכיוון שכדורסל זה לא עניין ברומו של עולם, אני לא מייחס כ"כ חשיבות להחלטות הטובות או הגרועות של שחקן כזה או אחר. רציתי לראות אותו בניקס בגלל החיבה לקבוצה ובגלל שזה השחקן שאני הכי נהנה לראות באנ בי איי, אני אוהב סגנון המשחק שלו האתלטיות והיכולות האישיות הנפלאות שלו, אז יש בי רצון קל לראות אותו גם מצליח ומתרגם את זה להישגים, התאכזבתי מכך שלא עבר לניקס אבל כמו שאמרתי אני לא כזה אוהד מטורף שלהם ואני עדיין נהנה לראות את לברון משחק. עכשיו לשאלה את מי אני מעדיף, את הניקס או לברון, אני אגיד שאת הניקס, אבל ספציפית השנה לניקס אין שום סיכוי הקל שבקלים בכלל לזכות באליפות, אז מיאמי, שאמנם גם לה אין סכויים גבוהים אך עדיין יש לה לזכות באליפות, מקבלת אצלי עדיפות רק בגלל לברון, כמו שקליבלנד קיבלה אצלי בעונות הקודמות, למרות שגם בשנתיים האחרונות ידעתי שאין לקבוצה הזאת ממש צ'אנס. עכשיו בנוגע לטרייד של דנבר וניקס, בסופו של דבר כולנו אומרים דברים חסרי משמעות כי רק עוד שנה שנתיים נדע מי הרוויחה מהטרייד אם בכלל, כרגע זה נראה מצוין מבחינת דנבר, וקשה לקבוע אם זה יהיה מצוין לניקס, אבל דבר אחד נכון הוא שפוטנציאלית זה יכול להפוך את ניקס למפלצת אם תהליך הבנייה יהיה נכון בשנים הבאות. עכשיו שאלה, מתי יתחילו הבחירות לMVP ושאר הפרסים האינדבדואלים?
אז על מה אתה רוצה שנסתכל, על הביצועים במגרש שגם נעשים בצורה יותר יפה ואז מגיעים למספרים הגבוהים האלו בסטטיסטיקה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx זה כבר עניין של טעם, אבל לא באמת לכאן אתה חותר. אתה בעצם מנסה לקשט את התאוריה שלך הכי יפה שרק אפשר, להעלים פרטים מכריעים כדי לנסות להצדיק אותה ולחשוב שיושבים כאן דבילים שגם השתכנעו. הסטטיסטיקות הם 90% משקל ואם משכללים את כולם, כמו שה NBA עושה בטבלת האופישנסי, אז לברון כבר כמה שנים היה ונשאר הקינג של הליגה. תפסיק לשנוא ותתחיל לראות.
דנידין, אני רוצה שתראה משחקים ולא רק על הסטט' בNBA.COM. לפעמים הסטט' לא נותנת את התמונה המלאה. הסטט' שאתה מסתכל עליה של ה27-7-7 מראה שכל פעם שלברון לוקח את ההחלטה האחרונה במשחק העונה אז הקבוצה מפסידה(פרט לפעם 1). הסטט' הראתה שבעונה שעברה לברון נתן טריפל דאבל מדהים של 27 נק', 10 אסיס', 19 ריבאונדים, 3 חטיפות במשחק מס' 6 המכריע בסדרה מול בוסטון ועדיין קליבלנד הפסידו. תגיד לי אתה, אחד שנכנס ומסתכל על הסטט' מהמשחק יכול לנחש שכבר מאמצע הרבע ה-3 המשחק היה גארבייג' טיים ואת הטריפל דאבל שלו הוא השיג עמוק עמוק בגארבג' וכשהקבוצה שלו הייתה צריכה את ההנהנגה שלו, את המסירות, את הנקודות החשובות הוא לא היה שם? את זה הסטט' היבשה מראה או שהיית מציע לנו ללכת לראות את המשחק(או שבעצם לא...). דנידין, אתה עיוור, תתעורר. לא אמרתי שהוא שחקן גרוע. יש לו נתונים פיזיים שאפילו אלוהים לא מאמין שהוא נתן למישהו. את הטריפל דאבל שלו בכל משחק הוא יכול לעשות בלי להזיע. השאלה הגדולה איך הטריפל דאבל הזה משפיע על הקבוצה ומתי הנק', האסיס' והריבאונדים מגיעים. לי יש תחושה שאת הקריירה הוא יסיים עם יותר שיאים אישיים בסטט' שהוא שבר מאשר עם טבעות אליפות על הידיים. אתה יודע אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. אגב, דנידין, בניגוד אליך אני רואהו מתמוגג מהNBA. ההבדל בינינו שאתה מתלהב מהעונה הרגילה שהיא עונה של ילדים. אני באמת מתמוגג משחקנים שמתעלים בפלייאוף. כשראיתי את פיניקס שנה שעברה מפתיעה ונותנת פלייאוף יפה ומעל לציפיות אז התמוגגתי. כשראיתי איך בוסטון משחקת כמו קבוצה של אול אוף פיימרס בפלייאוף אז התמוגגתי. כשראיתי את לברון הגדול, הMVP של הליגה בשנתיים האחרונות מחרבן במכנסיים בפלייאוף, נותן סטט' גרועה מאוד במשחקים החשובים באמת(שלא תתבלבל המשחק החשוב באמת בסדרה מול בוסטון היה זה שהם הפסידו 120-88 לבוסטון, אולי המשחק הכי גרוע של לברון בליגה, כאחד שאוהב להסתכל על סטט' יבשה ולהתמוגג אני מציע לך ללכת לבדוק מה הייתה הסטט' שלו במשחק הזה, רמז קטן פה הסטט' לא משקרת). כשאני רואה שחקנים עם הייפ מטורף כמו האוורד, לברון עובדי עצות בפלייאוף אז אני מתמוגג כי אני מבין שזה המאני טיים, איפה שכסף נספר, איפה שכל טעות מכריעה עונה שלמה ואיפה שנמצא השער שאילו נכנסים הגדולים באמת. לברון, מפלצת סטט', עדיין לא הוכיח באף שלב בקריירה שלו שהוא עושה את הדברים שהוא עושה בעונה הרגילה גם במאי.
בטח שקליבלנד הפסידו. אין שחקן בעולם הזה ולא משנה כמה טוב הוא משחק שיכול לנצח עם קבוצה כמו קליבלנד את הסלטיקס. שחקן שקולע ב 51% אחוז, שזה אחוז הכי גבוה מכל הקלעים הבולטים של הליגה (אלו שזורקים הרבה) מעיד על כך שגם בזמן צפיה במשחק, השחקן מביא תרומה אדירה לקבוצה שלו. אתה יכול לראות את זה ויזואלית ואתה יכול אחרי זה לראות את זה על הנייר. אי אפשר לזייף או לסובב את זה. הוא שחקן ענק ואתה גם אומר זאת בעצמך. פשוט תניח לזה ותעבור הלאה.
לא יודע אם אתם זוכרים אבל אותו משחק היה הביזיון הכי גדול בקריירה של לברון. זה למה מספרים משקרים. אי אפשר לשכוח את הביקורות אחרי המשחק הזה.
וודאי, שמרו עליו 3 שחקנים ונתנו לשאר קליבלנד לנסות לנצח את המשחק. בחייך, שקובי שיחק עם קבוצה של עגלות גם לא באתי אליו בטענות שהם עפו מסדרות בלי לקחת משחק אחד. היה קל יותר להתמקד בקובי ולהחליש אותו כי האחרים לא תיפקדו. כמו שאמרתי, עבור הלאה. אף אחד כאן לא צריך להוכיח שלברון, רוז, קובי ונובצקי הם השחקנים המובילים של הליגה בשנים האחרונות (כולם קיבלו על זה MVP). הלאה.