איזה הפסד מעצבן. סה"כ הניקס הוכיחו מה שאמרנו פה כל הזמן, שכל מי שמספיד אותם בגלל העונה הרגילה ומשחקים נגד סקרמנטו וקליבלנד לא יודע על מה הוא מדבר, כי נגד הקבוצות החזקות אנחנו בהחלט יודעים ויכולים להתאים את עצמנו ולשחק כמו שצריך. הגיע לנו הניצחון, ודווקא הדברים החזקים שלנו ב2-3 דקות לסוף במשחק של פוזשן לפה או לפה הפסדנו.. והעבירת תוקף על כרמלו, אלוהים ישמור על זה אתה שורק 20 שניות לסוף כשאנחנו יכולים לסיים את המשחק עם סל? אני יכול למצוא לפחות 10 מקרים דומים במהלך כל המשחק הזה שהיו אותו דבר אם לא יותר גרועים כששחקנים נופלים לרצפה ואין שום שריקה.. פשוט שיפוט מגעיל בסוף המשחק. סה"כ אנחנו יכולים להיות חזק במשחק, אבל הבעיה שלנו זה כמו כל השנה בריבאונד.. כששאק יגיע יהיה הרבה יותר קשה. כרמלו לא הגיע והיה חייב ללכת יותר לסל, אבל האיום של ביג בייבי בתוך הצבע נראה לי גרם לו להשאר מחוץ לצבע.. כל עוד אמארה קולע את הג'אמפר שלו המצב שלנו מצויין. בכל מקרה, יופי של משחק, הגיע לנו לנצח אבל לא ניצחנו - לא נורא.. אני גאה בקבוצה היום, שיחקנו מצויין ביחס לזה שלא כולם הגיעו לשחק יום.
הניקס פשוט חייבים לעבוד על ריבאונד הגנה אם זה אפשרי בכלל עד המשחק הבא. זה פשוט מה שהציל את המשחק לבוסטון לאורך כל המשחק - הזדמנות שניה ואפילו שלישית. חבל. חבל. חבל.
לא אפשרי, אם זה היה אפשרי היינו עובדים על זה לקראת המשחק אתמול, כי זה בעיה מתחילת השנה... שנה הבאה יהיה יותר טוב, בנתיים הפלייאוף הזה הוא תירגול.
מוראד, אני חושב שמה שהשאיר לכם טעם מר בפה זה שאתם מבינים שזו עדיין לא בוסטון במיטבה ועדיין הייתם קרובים מרחק יריקה מלגנוב את אחד הנצחונות היקרים בפלייאוף. לאט לאט החבר'ה בבוסטון יעלו הילוך, שאק שהוריד כמה קילוגרמים יחזור וזה יהיה עוד יותר קשה. הבעיה שלכם היא אכן בהגנה, ניצלתם משחק שגם בוסטון לא ממש התרכזה בהגנה ולכן הוא גם היה צמוד. אני לא חושב שיש איזושהי בעיה עם העובדה שמלו הוא זה שזרק את הזריקה על הבאזר. זה האיש למשימות האלה. הוא הוכיח עשרות פעמים שיש לו את מה שדרוש כדי לקבור שלשות כאלה וגם עם שני שומרים על הפרצוף. באשר לבילאפס? לכמה זמן הוא פצוע? בקיץ תצטרכו לחשוב טוב טוב איך מנקים את כל הרוטציה המיותרת בניו יורק. יש יותר מדי שחקנים גרועים. כריס פול יושב לכם בול על העמדה החסרה ולדעתי הוא גם יגיע בעונה הבאה והוא ישדרג אתכם בעשרות מונים.
גם אנחנו לא היינו במיטבנו, זה מה שמעצבן. מה שהשאיר טעם מר בפה היה שהיינו יותר טובים והגיע לנו הניצחון, ובסוף הפסדנו, ובמיוחד בגלל שזה היה המשחק הראשון בסידרה. אנחנו לא צריכים לפנות יותר מידי, השחקנים שלנו בסדר גמור לתפקיד הרול פלייר שלהם.. מה שאנחנו צריכים זה פשוט עוד ביגמן 7 פוטר הגנתי שישאב ריבאונדים וייתן טיפה יותר פיזיות לצבע שלנו ויעזור לנו אשכרה לקחת את הכדור אחרי סטופ הגנתי ולא לעשות את כל העבודה רק בשביל שייקחו לנו ריבאונד התקפה ויתחילו הכל מחדש, וגם מחליף אמיתי לעמדת הפוינט גארד, כי טוני דאגלאס עם כמה שאני אוהב אותו הוא SG, וברגע שבילופס בחוץ המצב מתדרדר, אנת'וני קארטר רול פלייר נחמד ואופציה שלישית טובה לעמדת הפוינט גארד, אבל לא יותר מזה. כל עוד צ'אונסי בריא להביא את כריס פול זה לא כ"כ קריטי כמו הביגמן שאנחנו צריכים.. ברור שזה שיפור אדיר וזה יהיה ענק אם זה יקרה, אבל בעיית הגבוה היא הבעיה הכי גדולה שיש לנו עכשיו.
בעיית הגבוה ההגנתי היא ללא ספק הבעיה המרכזית במשחק של הניקס. אחד כמו ג'ורדן(קליפרס) או צ'אנדלר(דאלאס) יכלו להשלים מצוין את סטאט.
אם CP3 יגיע זה יקרה רק עוד שנתיים, ואם זה יקרה אז לניקס אין שום אפשרות לשדרג את הסגל שלה בצורה משמעותית באוף סיזן הקרוב כי היא תרצה מן הסתם לשמור על הקאפ ספייס שלה לקראת 2012 ככה שכל מי שמצפה לאיזה שיפור גדול בעונה הבאה יכול לשכוח מזה. מי שלא ראה את הניקס השנה ופתאום מגלה את בעיית הריבאונד צריך להבין שאנחנו סובלים מזה לאורך כל העונה ולא משנה מה ניסינו לעשות - שום דבר לא עזר. כמו שמוראד אמר, בקיץ זאת תהיה העדיפות הראשונית למרות ששוב, אף אחד ברמה לא יחתום על חוזה לשנה רק כי אנחנו רוצים לשמור על הסיכוי להנחית סופרסטאר שלישי שנה אחר כך. זה יהיה חתיכת מילכוד ואני לא רואה איך אנחנו עומדים בו. המשחק אתמול הוא פיספוס בעיקר בגלל התצוגה המחפירה של מלו לכל אורך המחצית השנייה שכפה את עצמו על המשחק ופשוט הרס לנו התקפה אחרי התקפה עם הכדורסל השכונתי שלו. כשזה הולך (ברוב המקרים) אף אחד לא בא אליו בטענות אבל יכולת קבלת ההחלטות הנוראית שלו טעונה שיפור גדול מאוד והמאמן הבא (בתקווה למישהו עם סמכות כמובן) יהיה חייב לעבוד איתו על זה. במדד האשמה נמצא לא רחוק מאחור צ'ונסי, שדווקא בקבוצה הזאת אמור להיות סוג של "מבוגר אחראי" שכבר היה ועשה הכל ובמקום נראה כמו גירסא מבוגרת של טוני דאגלס מפתיחת העונה. אה וגם השופטים, כמובן... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
קשה להיות "מבוגר אחראי" בשיטת המשחק של דאנטוני. פשוט 'Run And Gun'. בגלל זה המאזן שלו עלוב למדי בפלייאוף לאורך כל הקריירה שלו.
מן הסתם המצב לא מדהים בצבע כי אם היה ניו אורלינס היו קונטנדרים. בסה"כ אף אחד לא מצפה מהורנטס לנצח את הסדרה גם אחרי אתמול, אני בסה"כ רוצה עוד ניצחון ביתי למרות שאני מבין שגם יש מצב ל4 רצופים של הלייקרס. אין באמת כלים להתמודד עם הצבע של ל.א. מבחינה התקפית היתרון היחיד הוא הזריזות של לאנדרי נגד גאסול אבל ג'קסון ישים עליו כבר את אודום אם זה יהיה בזון. בקשר לגריי מונטי אמר שמדובר בסיבוב קל בקרסול ושהוא יהיה כשיר כנראה למשחק מס' 2. הוא תפס משחק גדול אבל לא תמיד אוקפור ישחק 20 דקות בגלל עבירות ככה שבמשחקים הבאים הוא יקבל את ה10 דקות שלו כנראה. גם אם לא ישחק אנדרסן ישחק במקומו ואני לא חושב שזה הבדל כל כך משמעותי, לאנדרסן גם יש זריקה קטלנית מחצי מרחק ומהשלוש כך שקשה לשמור עליו. בנוגע לכריס פול, נראה לי שניו יורק תקועים עם הכסף ויש לי הרגשה שאם יעזוב הוא לא יעבור לניקס. דיברו על דאלאס ופורטלנד באיזה S&T, תארו לכם את כריס פול בפורטלנד... זה באמת מוסיף לליגה כוח חדש.
למרות שעל הנייר היו במשחק הראשון כמה הפתעות אני לא חושב שלמשל ההורנטס יעיפו את הלייקרס. לדעתי זה המשחק היחיד שההפתעה באמת לא תהפוך את הסדרה. בסדרות האחרות אני מריח בהחלט אפשרות לאנדרדוג. להתחיל אצל הלייקרס. אני הייתי מאז ותמיד אוהד גדול של כריס פול. בשבילי הוא היה לפני שנתיים ה-MVP, אבל גם בנ.ב.א יש כמובן פוליטיקה. נורא מתבאס שהקבוצה הזאת הלכה אחורה כי לפני מספר שנים היא היתה אמורה להיות הדבר הבא בליגה. מספר טריידים לא מוצלח ודיוויד ווסט שלמעשה נעלם העלימו את הקבוצה הסימפטית הזאת. מה גם ש-CP3 היה לפני עונה ברב הזמן מושבת. לחזור לסדרה. קשה לי להאמין שהלייקרס לא ינצחו בחוץ. בסופו של דבר הם ימשיכו, אבל המשחק הזה בהחלט יכול להגיד לקבוצה של בראיינט הרבה. אם הם רוצים לזכות באליפות נוספת הם צריכים לתת בכל משחק 200 אחוז. אם לפני שנה הת'אנדר והסלטיקס עשו להם בעיות אז השנה נראה שגם ההורנטס רוצים להוכיח את עצמם. בכל מקרה אם הייתי אוהד אוהד של הלייקרס לא הייתי נכנס לפאניקה, עדיין לא. מה עוד ראינו אתמול? בלי ג'ינובילי לספרס יהיה קשה ביותר לעבור את ממפיס שלה חסר לדעתי את רודי גיי, נכון? ממפיס קבוצה צעירה ותוססת ואני לא אופתע אם הם יעיפו את הספרס. בלי ג'ינובילי ועם דאנקן ופארקר מזדקנים אולי ממפיס כבר יותר מדי בשבילם. מה גם שלדעתי הגיע (עם ג'ינובילי בריא) יותר מדי מהר לשיא. לא ראיתי את המשחק בבוסטון, אבל לא הופתעתי מהתוצאה. הסלטיקס נראים לי העונה בבעיה רצינית. לפני עונה הם היו כנראה עם פרקינס לוקחים אליפות, אבל עכשיו אין פרקינס והזקנים עוד יותר זקנים...אפילו אם הניקס יביאו עוד מספר כוכבים, שם המשחק בפלייאוף הוא הגנה. לדעתי מאז השואו טיים של הלייקרס לא היתה קבוצה שהסתמכה קודם על התקפה. אורלנדו? אני צריך להיות מופתע שההוקס ניצחו במשחק הראשון בפלורידה? הקבוצה הזאת לא תתקרב לזכייה בתואר כי יש לה מאמן יותר מדי אמוצינלי וכנראה שוב קבוצה עם כמה לוזרים. לדעתי הווארד גם יעזוב בסוף החוזה שלו את אורלנדו. אולי יילך לנטס כדי להתחבר לדרון וויליאמס שכן נראה לי ווינר. הלילה ממשיכים הלאה במסע לעבר התואר הנכסף...
אגב עוד קצת בנוגע לשופטים, בנוסף לשריקה המגוחכת לעבירת תוקף של כרמלו 20 שניות לסוף, תראו את החסימה הלא חוקית של KG בסל הניצחון של בוסטון עם המרפק.. יופי של שיפוט הוגן ברגעים המכריעים של המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/happy.Xxx http://img846.imageshack.us/img846/7986/t0cvy.Xxx
שלא יהיה ספק לרגע - זה לא שאני לא חושב שהשיפוט היה מסריח ודפק אותנו, כי אני כן. אבל כשהריבאונד שלך נראה כמו שהוא נראה, וכשב-3 הפרש פחות מדקה לסיום הניקס מאפשרים האלי אופ לגארנט ממסירה מהחצי כמו קבוצת קט סל כשבקושי יורד זמן מהשעון, אז כן, לנו יש חלק לא פחות מהשיפוט. כמובן שגם צ'ונסי וכרמלו שהיו זוועה בחצי השני ועדיין לא קיבלתי תשובה למה ללכת על ווינר שוט לשלוש 11 שניות לסיום במקום לכפות הארכה ולנסות לנצח בעוד 5 דקות, כי כמו שבוסטון נראים היה לנו סיכוי. בכל מקרה כבר עבר, נקווה לערב מהנה לא פחות ביום שלישי כי כמו ש-k 700 אמר, גם בוסטון לא היו במיטבם והם עדיין קבוצה טובה יותר. אגב, אמארה - :aaa8:
לא חושב שמישהו חולק עליך, ברור שלנו יש חלק משמעותי בהפסד..אבל בלי השופטים אנחנו מנצחים את המשחק הזה גם עם הטעויות. בעניין כרמלו - "You live and die by the sword".. זה כרמלו, ולא מעטות הפעמים שהוא קולע שלשות כאלה וינצח את המשחק, ככה שזה לא משהו שממש מפריע לי, הפעם לא נכנס וצריך לחיות עם זה. אגב וידאו למה שדיברתי עליו מעל, אפשר לראות בבירור שהוא עושה את החסימהתוך כדי תנועה ועם המרפק שלו מושט קדימה ומפיל את טוני דאגלאס לפרקט, פאול יותר ברור מזה אין.