זאת הפעם הרביעית אם אני לא טועה. דנבר מול סיאטל אי שם בתקופת דיקמבה מוטומבו ושון קמפ(זה בדנבר זה בסיאטל) באמצע\תחילת שנות ה-90, הניקס נגד מיאמי ב-98\99, כמו שציינת גולדן סטייט ודאלאס - ועכשיו ממפיס והספרס. ואתה צודק, חוץ מדאלאס ועכשיו הספרס כל השאר היו בסדרה של 5 משחקים.
תודה. הניקס ב99 היו מדורגים 8?!? פאק איך אני לא זוכר את זה...הם הגיעו עד הגמר בעונה של השביתה. זה בפלייאוף שלארי ג'ונסון דפק שלשה ועברה עם הבאזר על אינדיאנה? והמכות עם מורנינג והחברה של ההיט זה גם בעונה הזאת?
רק אני מצפה לסדרה של לייקרס ודאלאס? סוף סוף הן נפגשות בפלייאוף. שתיים מהקבוצות העמוקות בליגה עם סופרסטאר שאם הוא רוצה, אי אפשר לעצור אותו.
סיאטל אז היתה הקבוצה של גורג קארל, לא חוכמה גדולה, העונה הרבה הימרו על דנבר- אוקלהומה כסדרה הצמודה ביותר מבחינת מאזן כוחות ובסוף זה כמעט הסתיים בסוויפ נוסף וכולנו יודעים מי מאמן את דנבר, מאמן מצויין כשמדובר בבניית קבוצות אבל גורנישט אחד גדול כשמגיע המאני טיים של הפלייאוף.
http://www.semidoppel.com/wp-content/uploads/2011/04/2011-nba-playoffs.Xxx ממפיס הדיחה את הספרס ועלתה לחצי גמר המערב. תוצאות משחקי הלילה: ממפיס גריזליס - סן אנטוניו ספרס: 91:99 (הגריזליס ניצחו 2:4 בסדרה) סדרות חצי הגמר: מזרח: מיאמי - בוסטון, שיקגו - אטלנטה מערב: ל.א. לייקרס - דאלאס, אוקלהומה סיטי - ממפיס * הסדרות יפתחו מחר בערב. תשכחו מהקלאסיקו, יש קלאסיקה: ניתוח חצאי גמר המזרח ב-NBA (מתוך וואלה).
שלום לכולם. אני מזמין את כולכם לחזור ולהשתתף בשלב השני במשחק הימורים נחמד שהכנתי על פלייאוף ה-NBA כנסו למשחק כאן יהיה אפשר לראות את הבחירות של כולם. בהצלחה לכולם !
שלומי שאני לוחץ על איפה שאפשר לראות את הבחירות של כולם זה רושם לי: You need permission to access this item
הלכתי על הפתעות כדי לשבור את תווית המשעמם שפז הדביק לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
שתדעו לכם שהמוקש הכי גדול במשחק ההימורים של שלומי זה לא בוסטון מיאמי, אלא מי יהיה הקלעי המצטיין של מיאמי בסדרה. לברון מוביל העונה את הקבוצה עם נקודות ועם מה לא, אבל בוסטון יודעים לעשות שמירות כפולות על לברון ויש להם מאצ'אפ מצויין עליו. דווקא בניגוד למרבית הפעמים זהו וויד שעשוי לקלוע יותר ולברון יהיה חייב למסור את הכדור ברגע שתגיע העזרה. שוב גורל הסדרה יהיה בצוות המשלים (שחוץ מוייד הוא גם לא עדיף בכל כך הרבה על מה שהיה לו בקליבלנד).
לפני פתיחת הסיבוב השני רציתי לראות מה קרה עם הניחושים שלנו. אני עדיין לא מתחיל פה לרקוד, אבל אני היחיד שניחש 3 סדרות בצורה מקסימלית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx כמה נתונים פיקנטים: 1) שני מנחשים האמינו שאורלנדו תפסיד נגד אטלנטה. 'לברון' ואנוכי עשו את פעמיים טוב כי הלכנו עם אטלנטה וגם התוצאה הסופית היתה נכונה. 2) Johnnie walker היה היחיד שהלך עם ממפיס, רק חבל שלא ניחש את התוצאה הסופית. 3) הסדרה עם הכי הרבה תוצאות מקסימליות היא הסדרה של מיאמי מול פילדלפיה. לא פחות מ-10 מנחשים ניחשו נכון גם את המנצחת בסדרה וגם את התוצאה הסופית הכללית. 4) הכי הרבה תוצאות בכחול ראיתי בסדרה של הלייקרס לניו אורליאנס. 19 חבר'ה ניבאו ניצחון ללייקרס בסדרה, אבל טעו בתוצאה הסופית. הניצחון השני בסדרה של ההורנטס קברה את רב המשתתפים. ועכשיו נראה מה יקרה בסיבוב השני...
לייקרס-דאלאס אני בעד דאלאס, אבל חושב שייגמר 4-1 ללייקרס. אוקלהומה-ממפיס 4-2 לת'אנדר שיקאגו- אטלנטה 4:2 לשיקגו בוסטון- מיאמי אני מקווה שמיאמי ימשיכו הלאה, אבל נהמר 4:3 לסלטיק.
ובהמשך לזה.. סיכום הניחושים לסיבוב השני: מיאמי-בוסטון - 8 סימנו שבוסטון תנצח בסדרה, 10 שמיאמי שיקגו-אטלנטה - 17 קולות לשיקגו, 1 אטלנטה אוקלהומה-ממפיס - 18 אוקלהומה, 0 ממפיס לייקרס-דאלאס - 18 לייקרס, 0 דאלאס לברון-וויד - 11 לברון, 7 וויד נוביצקי- ברייאנט - 11 נוביצקי 7 ברייאנט רוז מעל/מתחת 25 נקודות - 14 מעל, 4 מתחת
מצוין סוף לסיפור סן אנטוניו. מאז עונת הרוקי של דאנקן הוא עומד על כמעט 70 אחוז ניצחונות בליגה. בכל עונה מאז הרוקי שלו הם סיימו עם 50+ ניצחונות. 8 פעמים אלוף המערב 4 טבעות על היד. יאללה זה הזמן להיפרד בנעימים. דאנקן מסיים חוזה בסוף העונה הבאה עם אופציה לספרס. ג'ינובילי ופארקר ב2013. זה הזמן של הספרס לשלוח כמה גופות(על מקדייס אני בכלל לא מדבר) לבית אבות/פנסיה+פופוביץ' שסיים את הסוס. קשה לבוא בטענות לפופוביץ'. מאמן שיותר מעשור שמר את הקבוצה על יעילות מקסימלית, הביא 4 טבעות, היה תמיד בטופ. אבל כנראה שגם הוא לא ירצה לתת הסבר איך לא שיתף את האס היחיד שהיה לו בסגל. דג'ואן בלייר. בסידרה שבה אפילו חאדדי הגולם מקבל דקות לא הגיוני שבלייר יהפוך פתאום לשחקן 12 בקבוצה. כנראה הוא רב איתו, כנראה הוא רצה לגמול לו על איזה ריב ישן שהיה ביניהם. בכל אופן כשכריס מולן רואה באולפן שמקדייס משחק וכל כך הרבה דקות אני בטוח שהוא כבר חשב לצלצל לריק סמית' ולהגיד לו לחשוב על קאמבק איתו ביחד, כי אם מקדייס יכול אז כל אחד יכול. בקיצור, לא אהבתי את סן אנטוניו מעולם. אני אוהד לייקרס ודי ברור שאחרינו הספרס היו הקבוצה הטובה ביותר בעשור האחרון. כאוהד לייקרס אני יותר משמח לקבל את דאלאס בשלב הבא. בכל יום תנו לי סידרה מול דאלאס. לדעתי זה ניצחון קל לליקרס(גם אם לא בסוויפ וגם אם 4-3). אנחנו עם הביתיות, הם עם הלחץ של קיובן המטורף, להם רועדות הידיים ושילכו ימצאו פתרון לעצור שחקנים כמו אודום וביינום שעושים קרקס מכל הליגה בחודשים האחרונים וגאסול שסוף סוף נכנס לעניינים בהתקפה.