האמת שאין לי מושג איפה הוא שיחק. אני רק זוכר את הסטט'. אתה חזק במכללות אה? אני רק לקראת סוף העונה כשכל הפרוספקטים עולים אני מתעניין קצת אבל לא יותר מזה. בכל מקרה.. יש דיבורים של טרייד על ג'וש סמית עקב ההחתמה של הורפורד. כתבתי בתפוז שאסור בשום פנים ואופן. מה אתם חושבים?
איזה טרייד בדיוק? ג'וש לאן? אני אוהב מאוד את הכדורסל מכללות. מחלה שנדבקתי אליה בפעם האחרונה שביליתי בארהב. יש הרבה מאוד חטיבות מוכשרות, קבוצות חזקות, מאמנים אגדיים. ובכלל הטורניר הארצי הוא הדרמה הכי טובה בספורט האמריקאי.
אין דיבורים על טרייד ספציפי, אבל בכל מקרה אני חושב שזה בכלל לא נחוץ להם. זו תהיה טעות אלא אם כן יביאו אחד מהסטארים הגדולים שמדברים עליהם בזמן האחרון(כרמלו,פול).
סקרמנטו ועמרי כספי יארחו אור ליום חמישי (4:30) את האלופה, לוס אנג'לס לייקרס. המשחק יועבר בשידור ישיר ב-ESPN, ולקהל הישראלי תהיה הזדמנות ראשונה העונה לצפות בכספי בשידור ישיר. נכון לשלב הזה של העונה, ESPN הוא הערוץ היחיד בישראל שמעביר שידורים ישירים מליגת ה-NBA. לצערנו, הערוץ נקלט רק על ידי מנויי YES באפיק 52.
יש לי תחושה שהולך להיות משחק גדול, ולא blowout כמו שהמון אנשים מצפים. הקינגס היו חזק בתמונה כמעט עם כל קבוצה חזקה בליגה, והראו שהם מתעלים ברגעים ומשחקים חשובים.. במיוחד כשהם משודרים מחוף לחוף בארה"ב. נגד הלייקרס במיוחד היו להם משחקים נהדרים בבית ובחוץ, ועם הקהל שבהחלט עדיין לא שוכח את היריבות בתחילת שנות ה-2000 שידחוף אותם מאחורה הולכת להיות גם אווירה פנטסטית. עומרי ספציפית גם התעלה נגד הלייקרס אישית בשנה שעברה, ואיך אני אשמח אם יהיה לו משחק גדול נוסף היום בלילה\מחר לפנות בוקר.... מחכה לו ערב עמוס ברון ארטסט(שעומרי אמר שהזמין אותו להתאמן איתו בקיץ ושהוא יכול לעזור לו במשחק ההגנה שלו, ושהוא מתכוון לעשות את זה בקיץ הבא) וקובי ברייאנט בהגנה ובהתקפה, ככה שפשוט זה לא הולך להיות. ---------- אתמול ג'ון וול נתן תצוגה של ממש בבכורה הביתית שלו נגד פילדלפיה, עם שורה סטטיסטית מאוד מרשימה של 29 נק', 2 ריב', 13 אס', 9 חטיפות אבל גם 8 איבודים... הוא ממש מראה שהוא מתעלה בסופי המשחק ובמחצית השניה ויש לו רגעים שהוא פשוט סוחב את הקבוצה על הגב, בדומה מאוד לדמרקוס קאזינס מהקינגס.. ככה שג'ון קלפארי בהחלט יודע לבחור אותם.. עדיין מדהים שהם לא זכו או לפחות הגיעו למשחקים המכריעים בNCAA... וול אגב השווה את שיא האססיטים של רוקי ב-3 המשחקים הראשונים בNBA עם 31 אססיסטים, והשווה שיא מועדון של הוויזארדס עם 9 חטיפות, כאמור במשחק הבית הראשון שלו. עוד שחקן ששובר שיאים זה רז'ון רונדו, שעם עוד משחק של 17 אסיסיטים הגיע לסה"כ של 67 ב-4 המשחקים שהוא שיחק, ושבר את השיא הקודם 65 שהיה שייך לג'ון סטוקטון ומג'יק ג'ונסון האגדיים... והאמת? לא נראה שהוא הולך להפסיק בקרוב.
זה לא נמנע שרונדו ישבור את שיא ה30 של סקוט סקיילס, ועוד עם הקבוצה המחוברת שיש לו. ג'ון וול 9 חטיפות? וואו, אני חייב להודות שלא ראיתי אותו דקה אבל אלה מספרים של כריס פול.
אני חושב שהוא ישבור את השיא אפילו עוד השנה.. נראה שזה נהיה מטרה בשבילו, ובאמת עם הקבוצה שיש לו ושכולם ירתמו לעזרתו הוא יכול לעשות את זה. ושכחתי להוסיף שהוויזראדס ניצחו בסופו של דבר את המשחק(שהיה נחמד מאוד) אחרי שלשה בשניית הסיום שלקחה את המשחק להארכה.
השלשה של קרטייה מרטין הייתה הזויההההההה צעקתי כמו מטורף היה משחק מצוין ואני שמח שעקבתי אחריו מההתחלה בלילה
ג'ון קאליפרי גאון ואשף בבחירת הכשרונות. הוא צייד ידוע שיודע לשכנע את טובי השחקנים לבוא לשחק איתו. מה שקרה שנה שעברה עם קנטאקי, זה שהם שילמו את מחיר חוסר הניסיון. חמישייה שכולה פרשמנים מבטיחים שכולם ידעו שיעזבו אחרי שנה לNBA. כל העונה הם נתנו משחק אחרי משחק שואו טיים מטורף ובטורניר הכל התחרבן להם בפרצוף. אגב, הפייבוריטים בכלל לקחת את הטורניר היו קנזס של שרון קוליס הנהדר וגם הם אכזבו.זה מה שיפה ומרגש כל פעם מחדש בטורניר המכללות. באשר לרונדו, הוא מדהים אותי. סטוקטון היה גאון. פשוט שחקן חכם. אגב הוא מילא שיתוף פעולה מדהים עם אחד מהפאוור פוורדים הגדולים בהיסטוריה. רונדו הוא מדהים אותי אפילו יותר. הוא יותר וירטואוז. כל מסירה שלו היא אומנות. הכדרור שלו זה דבר נדיר בפני עצמו. אגב, באוןתו משחק הוא חילק עוד איזה 5 כדורים לזריקה חופשית שלא נכנסו. עם הרוטציה הזאת של בוסוטון השחקן הזה יכול בכייף כל משחק לחלק 17 אסיסטים.
אם אני לא טועה הם האריכו את זה עד שיסודר עניין התשלום עם הpaypall כי אנשים ביקשו ואמרו שהם לא יכולים לשלם בדרך אחרת. אני רכשתי מנוי אתמול כדי לא להפסיד את המשחקים של היום ולא לקחת סיכון ככה שאני לא יודע, אבל זה מה שקראתי בפורום מסויים בנוגע ל ILP. אגב קאלפארי, קראתי איפשהו שהוא הכניס לצוות המאמנים\עובדים שלו בקאנטאקי חבר קרוב של לברון, ושלברון עצמו יעזור למכללה למשוך שחקנים להגיע לשחק אצלם, לא שהיה חסר להם עד עכשיו!
לא שמעתי על זה אבל שווה בדיקה. בכל אופן בכל מקום שהיה קאליפרי הוא לא בדיוק התקשה למשוך שחקנים. אגב, זה הזוי בכלל שהוא הצליח להרכיב כזו חמישייה(שיישיה של פרשמנים) בקנטאקי כמו בעונה שעברה. גם בממפיס הוא עשה קסמים למי שזוכר. אגב, בצוות המאמנים שלו היה פעם אלעד חסין. ראיתי עכשיו תמשחק של הלייקרס מול הקינגס. ראשית ברכות לפירס שעבר את מחסום 20 אלף הנק'. קובי עם טריפל דאבל 17 בקריירה(30 נק', 12 אסיס',10 ריבא'). עוד יום עבודה אצל הלייקרס שמפחידים אותי יותר מיום ליום. מארק ג'קסון סיכם את זה טוב: "בזמן שכולם מתאהבים במיאמי הלייקרס מנצחים בשקט בשקט עם מעט תשומת לב". מילה על סקרמנטו, סקרמנטו שוב מוכיחה שהיא קבוצת חצי שני נהדרת. הצליחה למשוך את הלייקרס רבע רביעי יחסית צמוד. הצליחה לצמק את התוצאה ואפילו להחזיק את הלייקרס ברבע הרביעי על 22 נקודות בלבד. כמה נקודות: -בדקות האחרונות קארל לנדרי לא צריך להיות על המגרש. חשבתי שווסטפול כבר הבין את הרמז. הפוורד הסולידי עושה את כל הטעויות האפשריות בדקות האלה. בחירת זריקות גרועה, נמצא רחוק מהסל, חדירות מגוחכות. למשל היום, הוא גמר סופית לקינגס את המשחק כשחדר לסל, איבד את הכדור לפישר, ירד באיטיות להגנה ועשה עליו עבירה(אגב, פישר סיים את המהלך עם 3). -הטריו של הקינגס(אוונס-כספי-קאזינס) לא כל כך הוכיח את עצמו. אבל שימו לב שוב שברבע הרביעי האנשים הנכונים ללכת אליהם בקינגס זה קאזינס ואוונס. וזה דבר מעודד כשהצעירים שלך הם שחקני רבע רביעי מצוינים. הבעיה של ווסטפול זה שהוא צריך להתפלל כל משחק שאוונס ובעיקר קאזינס יגיעו לרבע הרביעי. כמו כל משחק קאזינס מסתבך בבעיות עבירות ונמצא יותר בחוץ מאשר על המגרש. אגב, אני חושב שהוא התפרע היום עם הזריקות ל-3. בסך הכל, הפסד צפוי. הקבוצה השישית הכי צעירה בליגה, עם החמישייה הכי צעירה בליגה קצת קטנה על הלייקרס. מקווה שהקינגס יצליחו לשמר את הדברים הטובים והיום היה להם את היריב הכי קשה שאפשר לבקש אז הם צריכים לצאת מעודדים.
חבל על הקינגס שיש להם מאמן כזה טיפש.. אפילו איתו על הקווים, עם בעיית עבירות כמעט מתחילת המשחק של טייריק וקאזינס, ועם משחק ענק של הלייקרס וכמעט כל השחקנים שלהם, הם כמעט הצליחו לגרום למשחק הזה להיות איכשהו צמוד, ככה שיש ממה להיות מעודדים ובהחלט שנה שנתיים מהיום הקינגס הולכים לדבר חזק מאוד. עומרי היה חלש היום בהגנה וזה פחות או יותר, בשילוב משחק טוב מאוד של גארסיה סלל את הדרך שלו לספסל רוב המשחק ככה שאין הרבה מה להגיד עליו. וכמה שאני שונא אותו, קובי באמת היה מדהים.. עשה מה שהוא רוצה בפרקט, פשוט man among boys. וכמה שאני שונא את קובי, אני שונא את דריק פישר אולי פי 700.. השחקן הכי מעצבן בעולם אם אתה שונא את הלייקרסhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx