איפה ספריוול וk_700 שכבר שלח את לברון למקלחת מוקדמת? איזה פיניש ענק של לברון, אולי המשחק הגדול ביותר שלו מבחינת המאני טיים, כל הכבוד לו על זה ועל הפרגון ליריבה ולמאמנה בסוף המשחק. בוסטון נלחמה, אך הפציעה של רונדו במשחק 3 הכריעה מעשית את ההתמודדות.
עזוב אותך מאנשים עם שנאה, במקום אחר כבר השתיקו אותם עם רשימת כל זריקות הקלאץ' שהתפרסמו ב ESPN. שים לב http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_/id...-in-crunch-time ג'יימס עם 23 מ 69 בזריקות ניצחון. יותר טוב מקובי. איפה אתה ספריוול? עדיין תקוע באליפות של הניקס בתקופת האפרו?
והכי מעצבן בהפסד הזה שנפלתי בווינר 200 שקל שעד אמצע הרבע הרביעי נראו ה 170 שקל הכי קלים שידע מהמר בחייו. איזה באסה
הסיום הקטלני היה פשוט תאווה לעיניים, לברון שחט לבדו את בוסטון וההגדרה של קלוזר היא בדיוק למה שהוא עשה. חוץ מלברון ווויד אף אחד לא יכול לעצור את מיאמי. אין שום סיבה שהצמד שהיה אדיר בפלייאוף לא יחגוג אליפות... וראו את זה גם בחגיגות בסיום המשחק, הם יודעים שהם עברו את הקבוצה הכי טובה שנשארה. איזה הגנה יש לדאלאס לעצור אותם? הם אמורים לקלוע מעל 60 כל משחק. חוץ מזה שהם יכולים להיות נגד אוקלהומה וזה בכלל מאצ' אפ די קל עבורם.
לברון היה אדיר במאני טיים, במצב של 87-87 הוא שם 10 נקודות, שתי שלשות גדולות, חטיפה ודאנק, ולייאפ... סיים למיאמי ובגדול את המשחק, שאפו. גם די וייד היה ענק לאורך כל המשחק... שניהם תפסו משחק פשוט עצום. השאלה כמה זמן זה יכול להחזיק מעמד, גם סופרסטארים יכולים לתפוס יום רע.
עם זאת, עדיין לא אומר שהחבורה ממיאמי שנעשנת על צמד שחקנים בלי ספסל תשיג את הטבעת. לדעתי דאלאס עדיין פייבוריטית.
http://www.semidoppel.com/wp-content/uploads/2011/04/2011-nba-playoffs.Xxx מיאמי גברה על בוסטון והשלימה 1:4 בסדרה, הת'אנדר עלו ל-2:3. לברון: "התאחדנו במיאמי בשביל לעבור את בוסטון". תוצאות משחקי הלילה: מיאמי היט - בוסטון סלטיקס: 87:97 (ההיט ניצחו 1:4 בסידרה) אוקלהומה סיטי ת'אנדר - ממפיס גריזליס: 72:99 (הת'אנדר עלו ל-2:3 בסידרה) משחקי יום שישי לפנות בוקר (13.5): 3:00 בלילה: http://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/img/2.0/sect/playoffs/2011/hub/matchup_banners/eastseries5_banner.Xxx אטלנטה מארחת את המשחק 2:3 לבולס בסידרה. * המשחק בין אטלנטה לשיקגו יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN. ** שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתרים הזה או הזה או הזה.
איזו הגנה יש לדאלאס? דאלאס נכון לפלייאוף 2011 מדורגת שנייה בכמות הנקודות למשחק בה היא מחזיקה את יריבותיה (קצת יותר מ 88 נקודות למשחק). שניה רק לאורלנדו. ההבדל האמיתי הוא שאורלנדו משלמת מחיר יקר על החזקת היריבה בסקור כל כך נמוך עם קצת פחות מ 89 נקודות שהיא קולעת בעצמה, ולכן עפה כבר בסיבוב הראשון. דאלאס קולעת מנגד כמעט 97 נקודות למשחק (רביעית בפלייאוף). גם היריבות של דאלאס לא היו ממש יריבות נוחות, כשהם קיבלו את פורטלנד המוכשרת, ואת הלייקרס שהייתה הפייבוריטית לזכיה בתואר של רוב האנשים, ולזכיה בסדרה של כולם מלבד יחידים, בעלי חושים מדהימים או נשמה צינית. מי ישמור? קודם כל נוביצקי שיפר את האלמנט הזה במשחק שלו, שון מריון תמיד היה שחקן הגנה טוב, וטייסון צ'אנדלר הובא במיוחד עבור המטרה של לסגור את הצבע. דאלאס מורידה את הסקור של היריב דרך למידת צורת המשחק שלו, וחניקת דרכי המסירה שהיריבה רגילה אליהן. היריבות מוסרות מול דאלאס פחות מ 17 אסיסטים למשחק, נתון המראה על קשיים במשחק הקבוצתי נגדה. היא מדורגת במקום השישי בפלייאוף, אחרי קבוצות כמו בוסטון, אטלנטה, שיקגו ודנבר (ולפני מיאמי). נכון, וויד ולברון הם שחקנים מוכשרים מאוד, אבל גם בלייקרס לא היו חסרים שחקנים מוכשרים שהועלמו בסדרה מול דאלאס, וזה כולל את קובי בריאנט שקלע כצת מעל 22 נקודות למשחק מולם, ואני אפילו לא אזכיר את גאסול מרוב שהעלימו את קיומו שם. את הקרדיט כמובן צריך לתת לריק קרלייל, שמאז שהגיע, התחיל להבנות דרך ומשמעת בקבוצה, ואת הפירות הם קוצרים עכשיו. כמובן שאין שום הבטחה שהם אפילו יעברו את גמר המערב, אבל צריך להוריד בפניהם את הכובע על ההדחה המאוד מפתיעה של הלייקרס.
לא לספור את מיאתי בתחילת הפלייאוף אולי היה מתקבל על הדעת, אבל אחרי שהם ניצחו את הסלטיקס ובמערב 2 הקבוצות המאיימות ביותר קרסו, כבר אי אפשר שלא לחשוב עליהם בצורה רצינית כאלופים. לא כשהם במרחק 2 סדרות ובכושר המצוין שהם נמצאים בו.
היי פז, ריק קרלייל אכן אשף הגנה ואפילו עוד בקיץ היו כאן כאלו שהזהירו ממה שמבשלים שם בטקסס: זה היה דנידין שאמר את הדברים בקיץ וכולנו ביקרנו אותו. כבוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אין להם שומרים שיכולים לעצור את וויד ולברון. הצמד הזה יחגוג מול דאלאס(קודם שיגיעו לגמר). יש הבדל בין הגנה שסופגת מעט לבין היכולת לשמור על כוכבים. ולא צריך לטחון מים, פשוט תחכה לסדרה אם וכאשר ותראה איך הם חוגגים על דאלאס, בלי להתעסק סתם בסטטיסטיקות וכל הזבל הזה שיתבטל בגמר. מול ל.א היה את צ'נדלר שהיה דומיננטי מבחינה הגנתית, למיאמי אין בכלל צבע להכניס לשם את הכדור. אבל בסדר, אמרתם שגם בוסטון תבעט אותם ולפני הפלייאוף אמרתם שמיאמי לא פאקטור במאבק על האליפות, ואני בכלל לא רוצה להיזכר מה כתבתם בתקופה החרבנה שהם היו בה באמצע העונה. איך מבטלים קבוצה שמכילה 2 מהשחקנים הטובים בעולם ועוד אולסטאר? אין לי מושג זה רק אתם יודעים. אם נקבל את הסדרה, המפתחות של דאלאס: נוביצקי חייב להגיע ל30 כל ערב והוא גם יעשה את זה, אין עליו שומר ראוי. הספסל חייב להיות בשיאו כדי לברוח למיאמי\לא לאפשר להיט לברוח. חייבים לקלוע באחוזים מצויינים מבחוץ. לא רואה עוד יתרונות לדאלאס. אין להם רכז שיעשה למיאמי בעיות, או סקוררים גדולים בכנפיים שישחקו את לברון ודווין וויד בהגנה. בטוח שנראה את ביג זי פותח בחמישייה ומוציא את צ'נדלר החוצה מהצבע,או את נוביצקי כי אולי צ'נדלר ישמור את בוש. מצטער אבל את הקרדיט על ההדחה של הלייקרס אני נותן ללייקרס. ראיתי איך ניו אורלינס קבוצה כל כך אפורה, כנראה הכי גרועה בפלייאוף ביחד עם אינדיאנה עושה בעיות לל.א(וכולם יכלו לשים לב שאם היה לניו אורלינס טיפה יותר גובה בצבע הם עוברים). לייקרס באו לא מוכנים כאילו הם רוצים כבר לחטוף את הסוויפ. לא מתלהב מזה.
אני חושב שרוב הביקורת וחוסר האמונה - לפחות מצידי אבל אני חושב שגם מצד אחרים, הגיעה כשקיירון באטלר שהיה השחקן השני הכי טוב וחשוב של הקבוצה נפצע במהלך העונה. הייתי משוכנע שהחיסרון שלו יהיה יותר מידי חשוב ומשמעותי לדאלאס - אבל הם בהחלט את רובנו על טעותינו. עדיין לא ראיתי שום משחק מאתמול ואני אעשה את זה יותר מאוחר - אבל פשוט להוריד את הכובע ולמיאמי, אפשר להביא תירוצים עד מחר - אבל בשורה התחתונה הם עשו את העבודה כמו גברים, וניצחו 4-1 את בוסטון בצורה יותר ממשכנעת.. הם בהחלט מועמדים רציניים לאליפות. OKC רומסים את ממפיס כשדוראנט וווסטברוק בקושי מגיעים למשחק..אם הצוות המסייע יצליח להגיע ככה למשחקים זה יהיה ענק עבורם, למרות שאני חושב שהמשחק הזה הוא בעיקר "למי יש ספסל ועומק" אחרי משחק ההתשה המדהים עם 3 ההארכות לפני כמה ימים, וכאמור במצב כזה היתרון הוא בלי ספק של OKC. J-R להגיד מצד אחד שאתה נותן את הקרדיט להדחה של הלייקרס ללייקרס עצמם - ואז מצד שני לטעון שההדחה של בוסטון הקרדיט מגיע למיאמי זה שטות גדולה. הקרדיט להדחה של דאלאס מגיע לדאלאס, והקרדיט להדחה של בוסטון מגיע למיאמי, נקודה סוף. כמו שאמרתי בתחילת השנה, בפלייאוף כל הקלפים מתערבבים מחדש ואי אפשר באמת באופן מדוייק או מבוסס לנבא מה ומי יקרה בתחילת השנה, ואפילו לקראת סוף השנה קשה לעשות את זה.. יש הרבה יותר מידי מרכיבים בנוסחא שאף אחד מאיתנו לא יודע, ובפלייאוף הנוכחי כמו בשנים עברו זה הוכח כנכון.
ראיתי איך הלייקרס נראו מוקדם יותר וזה הספיק לי. חשבתי שהם ישנו הילוך נגד דאלאס אבל זה רחוק מכך. למה פורטלנד עפה ב4-2 ושמרה את דאלאס על משחקים די צמודים ולייקרס פשוט נבעטה בהבסות משפילות? על מה ולמה?
למה בוסטון נראתה הרבה יותר טוב מול הניקס החבולים? זה סתם שטויות לדעתי, דאלאס נראתה מצויין ולא נתנה ללייקרס שום סיכוי לנצח, בדיוק כמו שמיאמי נראו מצויין ולא נתנו לבוסטון שום סיכוי לנצח, כמו שאמרתי תירוצים ו"סיבות" אפשר להמציא ולקשקש בשביל כל קבוצה ובכל מצב.. זה לא מעניין ולא רלוונטי. מה שאתה עושה זה ראייה סלקטיבית במיטבה, אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, לקחת את הקרדיט מדאלאס מצד אחד ולתת אותו במלואו למיאמי מהצד השני.
לא נתתי את כל הקרדיט למיאמי, כל קבוצה שעפה אשמה גם כן. חוץ מזה שהסדרה של מיאמי גם לא שווה 4-1 וזה בקלות יכל להיגמר ב4-2 או 4-3 למיאמי, המשחקים האחרונים היו מאוד צמודים. לייקרס נדמה כי הרימה ידיים אחרי 2 הפסדי הבית. קובי בראיינט לוקח 18 זריקות במשחק מכריע ונשלח 4 פעמים לקו זה לא מציאותי תסלח לי. למה בוסטון נראתה יותר טוב נגד הניקס? כי הניקס זבל ומיאמי לא. יש הצדקה לזה שפורטלנד שומרת את דאלאס ל6 משחקים והאלופה עפה ב4? אגב, אתה סתם מסבך את העניינים. ב3 העונות האחרונות כולם ידעו לאן זה הולך פחות או יותר. ב3 העונות האחרונות כולם ידעו שבוסטון ולייקרס הקבוצות הכי טובות ויפגשו בגמר כל עונה(פעם אחת אורלנדו ניצלה פציעה של גארנט כדי להשתחל). הקבוצות היותר טובות מנצחות בסופו של דבר.