NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. johnnie walker Member

איך הבעיה אצל המאמן אם הוא עשה את ההתאמות הדרושות וניצח את המשחק בזכות ההחלטה החכמה להשאיר את ווסי על הספסל?

ווסי פוגע בכימיה הקבוצתית בפלייאוף, גם הריצה שהכריעה תמשחק הזה וגם שתי הריצות היחידות במשחק הקודם קרו כשהוא היה על הספסל, קבלת ההחלטות שלו ברמה נמוכה מאוד ויש לו נטייה וייל בינומית להכנס עם הראש בקיר גם כשזה חסר סיכוי ושחקנים מחכים פנויים לכדור,
    כל עוד הוא הוא משתולל הוא גורם נזק אדיר לקבוצה, כשהוא נזכר לשחק יחד עם החברים שלו כמו במשחק מספר 7 הוא נכס, כאמור הבעיה היא לא ביכולת שלו אלא במנטליות, הוא פשוט לא חושב נכון לפעמים.

2. Muurad Member

כן אבל עוד פעם - איזה קבוצה ראית שרצה ושיחקה טוב במאני טיים? הייתם על הפנים ולא הצלחתם להגיע לזריקות טובות, איבודי כדור וכו' - ורק בגלל שדאלאס עשו אותו הדבר בצד השני השגתם את הניצחון.

מה שאני אומר פה זה שהוא מקבל שלא בצדק את ה"איש הרע" שבגללו הכל משתבש בסופי משחק בגלל קבלת ההחלטות שלו - וזה לא שיש לו קבלת החלטות מושלמת כי זה לא העניין, אבל הסברתי מעל איך ההתקפה שלכם פחות או יותר רצה בסופי משחק.

כאשר האופציה הראשונה נחסמת, ורוב הפעמים היא נחסמת(ואם לא אז דוראנט לוקח זריקות באחוזים לא טובים מרחוק בשנייה שהוא נוגע בכדור) אז מצופה ממי שעם הכדור פשוט להחזיק אותו בגלל שאף אחד אחר לא זז, בגלל שאין שום תרגיל אחר או תזוזה עם חסימות כדי להשיג זריקה טובה יותר, ואז קורה המצב שעליו מתלוננים על ווסטברוק, כשהוא משחק 1 על 5 כמו כדורסל רחוב ולא רואה אף אחד ופשוט הולך לסל.

מה שלא מבינים זה שזה מה שהוא צריך לעשות במצב הזה כי אין שום אופציה אחרת וזה מה שמצופה ממנו לעשות כי כל שאר השחקנים פשוט עומדים במקום ומחכים לנס, ובגלל זה אני אומר שמה שהתקשורת ואנשים עושים לווסטברוק זה עוול שלא בהכרח בצדק.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/11
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Muurad
    אתה לא מתאר לעצמך כמה אני מסכים עם מה שכתבת.
    לצערי אני נתקל באינסוף הודעות המאשימות את ווסטברוק, כבר עייפתי מלהסביר. אני גם חושב שאתמול הוא היה טוב, הוא היה נכנס כרגיל לרבע ה-4 אם לא הריצה המצויינת שנתן הספסל שלנו, זה לא שהוא לא נכנס כי הוא היה רע.

4. johnnie walker Member

הוא עושה את זה בלי קשר למשחק, אני כבר הפסקתי לספור כמה התקפות שאר השחקנים אפילו לא נוגעים בכדור בהתקפה והוא מכדרר 20 שניות ובסוף זורק זריקת יאוש או חודר לתוך היער ללא סיכוי, וויל בינום כבר אמרנו?

צטער, אני לא אוהב את סוג השחקנים האלה שלא רואים ממטר את החברים שלהם,
    הארדן חודר לא פחות טוב ממנו וקלעי בשתי רמות מעליו שלא לדבר על הגנה,
    למה לעזאזל ווסי צריך לקחת פי שתיים זריקות באחוזים מזעזעים לפעמים כשהארדן שחקן
    עם אחוזי קליעה כל כך יותר טובים ממנו? לא ברור, לגמרי לא ברור.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווסטברוק 44.2 אחוזים מהשדה עבור 21.9 נק' למשחק. הארדן 43.6 אחוזים מהשדה עבור 12.2 נק' למשחק.
    על מה אתה מדבר תגיד לי? ווסטברוק חודר יותר טוב ממנו, מגן יותר טוב ממנו והוא שחקן יותר טוב ממנו. כל הכבוד להארדן על אתמול, הוא היה גדול, אבל הוא לא יותר משחקן טוב מאוד. ווסטברוק סופרסטאר, כמו דוראנט.

6. Muurad Member

תשמע ג'וני - אם מסתכלים ספציפית על מה שקורה בסדרה הנוכחית אפשר להסכים איתך - אבל כמו שאמרתי לפני בגלל שינויים או פיק מסויים ביכולת של שחקן(הארדן) לא אומר שהקבוצה צריכה לשנות את כל המערך וההיררכיה שלה, וככה לדחוק הצידה את מי שהביא אותה עד הלום.

צריך לזכור שהארדן הוא הצלע השלישית, כלומר זאת שהכי פחות מתייחסים אליו בסקאוטינג מבין האופציות ההתקפיות, הכי פחות מנסים למנוע ממנו את הזריקות או המצבים שהוא רוצה וכו', ושהוא נהנה מהתשומת לב שמקבלים דוראנט את ווסטברוק.

אז כן, מידי פעם במצב שיש יד חמה ומישהו שנמצא בשיפור כמו הארדן אז הולכים אליו יותר - וזה בדיוק מה שקרה מאז בערך הסדרה עם ממפיס(ובעצם מאז הטרייד על ג'ף גרין) וזה מגיע לשיא עכשיו בסדרה עם דאלאס - אבל לדחוק ככה הצידה ולהביע אי אמון בכוכב מספר 2 שלך, זה שאמור בסופו של דבר להצעיד אותך קדימה והראה באופן יציב שהוא האיש לתפקיד שלא כמו הארדן(שהוא שחקן יוצא מן הכלל אבל ממש לא הראה שהוא מסוגל להיות מספר ה-2) - זה לא משהו חיובי לקבוצה ולעתיד שלה.

אני מבין שיש לך סלידה אישית ממנו ומסגנון המשחק שלו - ומתי שממש לא הולך לו כמו בסדרה הנוכחית זה מביא לגיטימציה להוציא את התיסכול כי באמת כשלא הולך לו אפשר לשאול את עצמך "למה לעזאזל הוא משחק". אבל יש כ"כ פעמים שזה כן עובד וכן מנצח לכם משחקים באופן יציב לאורך כל התקופה שלו בOKC - ויש כ"כ הרבה דברים שווסטברוק רק בעצם היותו ווסטברוק משפיע ומועיל למשחק שלכם, אפילו רק בגלל שהוא על המגרש כשהוא משחק על הפנים עם תשומת הלב המיוחדת והכבוד שנותנים לו הגנות היריב.

הוא פרוייקט, וזה ידוע לפני ותוך כדי שבחרו אותו - אבל החוכמה זה לא להיות קל על ההדק ולהגיד "יאללה לחתוך" - החוכמה זה להסתכל איך משפרים אותו(והוא השתפר בצורה מטאורית עד כה מה שעוזר לחשוב שהוא ימשיך בדרך הזו) והחוכמה היא לראות איך הקבוצה תהיה כשהוא כן יהיה טוב וכמו שרוצים לראות אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/11
  7. shlomydavid מנהלים

http://www.semidoppel.com/wp-content/uploads/2011/04/2011-nba-playoffs.Xxx

משחקי יום ראשון לפנות בוקר (22.5):

http://files.dailycontributor.com/wp-content/uploads/2010/05/western-conference-finals.Xxx

4:00 בבוקר:

http://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/img/2.0/sect/playoffs/2011/hub/matchup_banners/westseries7_banner.Xxx

אוקלהומה מארחת את המשחק

1:1 בסידרה

* המשחק בין אוקלהומה לדאלאס יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.

** שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתרים הזה או הזה.

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הלייקרס במגעים גם עם אדלמן. כאמור הם לא פוסלים לתת לו את המפתחות, אך יש עוד מעומדים ונראה שהם לגמרי לא סגורים על אף אחד.

9. דנידין Member

גם דאלאס מסוגלת לקחת אחד בחוץ ואם אכן זה יקרה, אז שוב הטאנדרס צפויים להגרר ולגרור לסדרה ארוכה ומייגעת.

10. shlomydavid מנהלים

http://www.semidoppel.com/wp-content/uploads/2011/04/2011-nba-playoffs.Xxx

דאלאס ניצחה באוקלהומה סיטי ועלתה ל-1:2.

תוצאות משחקי הלילה:

אוקלוהומה סיטי ת'אנדר - דאלאס מאבריקס: 93:87 (דאלאס עלו ל-1:2 בסדרה)

משחקי יום שני לפנות בוקר (23.5):

http://files.dailycontributor.com/wp-content/uploads/2010/05/eastern-conference-finals.Xxx

3:30 בלילה:

http://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/img/2.0/sect/playoffs/2011/hub/matchup_banners/eastseries7_banner.Xxx

מיאמי מארחת את המשחק

1:1 בסידרה.

* המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5.

** שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתרים הזה או הזה.

גם מייק בראון מועמד לרשת את ג'קסון בלייקרס.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפלייאוף גם יתרון של 23 נקודות לא תמיד מספיק בשביל הניצחון...לשמחת דאלאס (ואנוכי) הפעם זה כן הספיק למרות שהתאנדר מצאו דרך לחזור ברבע האחרון למשחק.

במחצית הראשונה רק דאלאס היתה על הפרקט. התקפות נהדרות, הגנה נהדרת ולמעשה הקבוצה הביתית לא מוצאת את הרגליים ואת הידיים. המאבס קיבלו תרומה נהדרת מהצוות התומך של נוביצקי. קיד חילק אסיסטים לשון מריון ודשון סיטבנסון. המטוס טרי קלע מספר נקודות ואפילו צ'אנדלר הצטרף לחגיגה. נוביצקי? חוץ מלחלק מספר אסיסטים לא נכנס למשחק.

במחצית השנייה דאלאס התחילה להתקע בגלל כמה דברים:
    1) נוביצקי ניסה להכניס את עצמו בכח למשחק
    2) ראסל ווסטברוק נכנס למשחק
    3) ניק קוליסון הרביץ ללא הפרעה לגרמני של דאלאס

בעיקר הקטע האחרון הפריע לי. קוליסון בתפקיד של 'שמעון אמסלם' קיבל יותר מדי כבוד מהשופטים. אני יודע שקבוצה ביתית נהנית לרב משיפוט ביתי (מקבלת יותר זריקות מהקו), אבל לא מקובל עליי שכוכב על כנוביצקי מקבל יריב אישי שרק מרביץ. בדקות האחרונות של המשחק נוביצקי היה למעשה האיש שניצח את המשחק, אבל למרות השיפוט שהיה נגדו, נוביצקי היה הלילה מאד לא חכם.

בסיכומו של דבר ניצחון צודק לדאלאס שהחזירה את הביתיות. לדעתי התאנדר קבוצה צעירה מדי ואולי גם מתבססת יותר מדי על דוראנט וראסל ווסטברוק. מדובר בשני חבר'ה צעירים שעוד צריכים ללמוד הרבה. לדעתי הם בהחלט מועמדים להיות בעתיד אלופים, אבל הם לא יציבים גם בנוגע לקבלת החלטות. דאלאס היתה לדעתי באמת ברבע האחרון בבעיה, אבל ביותר מדי התקפות התאנד הלכו על השלוש. זה בערב שהם שברו שיא שלילי באחוז לשלוש...מול קבוצה קצת יותר מנוסה דאלאס היתה אולי מפסידה את המשחק הזה. לדעתי בדאלאס יודעים את זה.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מת על אוקלהומה חבורה של תותחים אבל פשוט אין הרבה שכל. עם כל היום הגרוע שלהם 4 פוזשנים במינוס 6 אף כדור לא הלך לדורנאט והשלושה הראשונים הלכו לשלשה מהירה אחרי 4-5 שניות של התקפה.... יש כל כך הרבה זמן! למה לא לחפור ולקחת עוד שתיים? והיה עוד שני מצבים כאלה ברבע השלישי, מומנטום, הורידו לאיזור העשר, ואז התקפה מהירה וזריקה לשלוש מ50 מטר... בחייאת איפה השכל.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה יותר מדי רצון להכניס את הקהל לטירוף, השלשה של ווסטברוק לא מוצדק בעליל. דווקא הסכמתי עם הניסיון של קוק אבל זה יצא ממש רע.
    הפסדנו את המשחק על הרבע ה-1 השערורייתי והמשכו בתחילת הרבע ה-2. קשה מאוד לסגור פער כזה וגם אם סגרנו את רובו, אי אפשר להתלונן למה לא סגרנו את כל ה-23, זה מעולם לא היה צריך להגיע ל23. אין מה לעשות, צריך להסתכל קדימה עכשיו ולנסות לקחת את ה-3 הקרובים, זה אפשרי.

14. doundoun Member

במשחקי נבא בככלל ובפלייאוף בפרט אני צופה משנת 86 { למזלי הייתה אז בנתניה חברה בשם קו חד
    שהעבירה את המשחקים מהלווין האמריקאי באיטליה, היה מיועד לצבא ארה"ב} וכשראיתי את התנד'רס
    אתמול מיד נזכרתי בכל מיני קבוצות צעירות כמו הבאקס { מונקריף,סיקמה....} הפיסטונס {אייזאייה,דנטלי, דומארס,רודמן....} והקינגס{ וובר, פג'ה, דיבאץ...}ועוד כהנה וכהנה שנפלו מול קבוצות פחות מבריקות אבל עם המון יעילות וניסיון ולצערי הולך התסריט הזה לחזור על עצמו גם בגמר המערב.

לתנדר'ס יש בפירוש יותר כשרון מיריבתה אבל אי אפשר להתעלם מהשקט וחוכמת המשחק של שחקנים
    כה מנוסים כמו קיד,נוביצקי,מאריון וטרי שבניגוד לווסטברוק ודוראנט הנהדרים לכשעצמם מבינים שכל אליפות עוברת בראש ובראשונה דרך הגנה וכשלא הולך בקליעה חייבים הרבה מאוד סבלנות וקור רוח {שאין לתנדרס כרגע} על מנת להוציא מים מן הסלע.

לתנדרס יש את כל הסיבות להאמין בהעתיד צופן להם רק טוב אבל על פניו הם פשוט לא בשלים דיים.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מצטער, אבל מבחינתי דאלאס קבוצה יותר טובה ובעיקר מנוסה. אני לא יודע מה קורה אתכם פה, אבל חוץ מהצמד דוראנט/ווסטברוק יש ל- OC קבוצה נחמדה, אבל לא יותר טובה מדאלאס. קיד שעדיין נותן יופי משחקים, ג'ייסון טרי שהוא אחד מטובי הצלפים בליגה, שון מריון הרב גוני, ג'יי ג'יי באריאה הנחמד וטייסון צ'אנדלר בהגנה לדעתי יותר טובים מהחבר'ה מולם. אל תגידו לי שחוטבי עצים כמו איבקה, פרקינס וניק קוליסון ושחקנים כמו סאפלוסה, הרדן הלא יציב, ואריק מיינור יותר טובים ממה שיש לדאלאס להציע.

לדעתי ברגע שדוראנט וראסל ווסטברוק תופסים יום מוצלח יהיה לדאלאס מאד קשה. השניים בהחלט יככבו בשנים הבאות בליגה, אבל מספיק לראות ברבע האחרון עד כמה ווסטברוק גם יודע להרוס. הוא היה צריך להוביל, להרגיע את החבר'ה, אבל ברגע שההפרש באמת כמעט נעלם החבר'ה של התאנדר ניסו בבד אחד להשוות.

לדעתי השנה, בסיטואציה הנוכחית דאלאס יותר טובים. אגב doundoun, שכחת לציין את ריקי פירס שכיכב ליד סיקמה ומונקריף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx