NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. johnnie walker Member

יש לנו את הרכז היחידי בפליאוף הזה עם יחס אסיסטים- איבודים שלילי, זאת אומרת שהוא מאבד יותר מאשר מוסר אסיסטים, שום קבןצה בעולם לא יכולה להגיע ככה לגמר הנבא אפילו אם משחק בה הסקורר מספר 1 בליגה שבמקרה גם משחק אצלנו.

2. Muurad Member

אני כן מסכים שדאלאס הרבה בגלל הניסיון אבל גם הספסל העמוק שלהם הם עם חומר השחקנים הטוב ובעיקר מאוזן יותר - אבל אני ממש לא מסכים עם איך שציירת את שחקני OKC כאן לעומת אלו של דאלאס.. מבחינה אינדבידואלית כשחקנים אלו של OKC לא פחות טובים.

הבעיה של OKC היא כמו שאמרתי, שבנוסף לניסיון ולעובדה שהם קבוצה שרצה כבר זמן מה ויודעת מה לעשות, השחקנים והספסל של דאלאס הוא יותר מגוון ויציב מבחינת ייצור נקודות- הדבר ש OKC הכי מתקשה בו באופן שיטתי.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/11
  3. johnnie walker Member

ממשחק למשחק מתחזקת ההרגשה שווסטברוק הוא לא רכז שלוקחים איתו אליפות והכי רחוק שנגיע איתו הוא המקום בו אנחנו נמצאים היום, פרסטי יהיה חייב לקחת החלטה אמיצה בקיץ ולהביא במקומו בטרייד רכז אמיתי עם ממוצעים של 15 נקודות ו-7-8 אסיסטים למשחק והכי חשוב עם פחות איבודים, ווסטברוק לא היה ולעולם לא יהיה הרכז הזה, מנהל משחק אחראי ושקול, זה פשוט לא האופי שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/11
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי ווסטברוק יהיה בשנים הקרובות אחד מהשחקנים הטובים בליגה, אבל בשביל להגיע לגמר הפלייאוף צריכים גם לדעת לרכז. את זה אני לא רואה ממנו כרגע מספיק.

מוראד, קח למשל את הקו הקדמי. בוא נשווה:
    יש שני סופרסטארים בכל קבוצה. נוביצקי מול דוראנט. חוץ מזה?
    בדאלאס יש לך את צאנדלר, הייוורד, ושון מריון
    ב- OC יש לך את פרקינס, איבקה וקוליסון.
    האם הקו הקדמי של הת'אנדר יותר טוב? לדעתי לא.

קו אחורי. לתאנדר יש את ווסטברוק, ספלושה, הרדן, ואריק מיינור.
    מול זה יש לדאלאס את קיד, ג'ייסון טרי, סטויאקוביץ', באריאה וסטיבנסון.
    יש לתאנדר אולי יתרון ביכולת האישית, אבל ווסטברוק עדיין 'כלב צעיר' שפשוט לא יציב.

בסיכומו של דבר לדעתי הניסיון של דאלאס לוקחת לבסוף את הסדרה הזאת. אני חוזר ואומר, קבוצה אחרת היתה מנצחת אתמול את דאלאס. העניין הוא שהצעירים של OC פשוט ניסו בכח לנצח מהשלוש. ברגע שיש לך יום נוראי משם אתה צריך לשחק בחכמה. את זה הם לא עשו.

בעונה שעברה התאנדר הרשימו מול הלייקרס שהיו אולי שאננים. דוראנט וראסל ווסטברוק היו קרובים להפתעה, אבל עפו בסיבוב הראשון. העונה הם כבר בגמר המערב! אף קבוצה, טובים ככל שלא יהיו, יכולים מיד לזכות בכל הקופה. לדעתי OC יכולה בשנים הקרובות להפוך לקבוצה הטובה במערב, אבל כרגע אני שם את כספי על דאלאס שבשבילה זו אולי ההזדמנות האחרונה להגיע עם הקבוצה הזאת לגמר.

5. JR-Riquelme Member

ממש לא מסכים איתך.
    דאלאס קבוצה יותר עמוקה ויותר מוכשרת ויש לה הרבה יותר כלים מלאוקלהומה.

6. johnnie walker Member

רק כמה תיקונים קוסמטים ברשותכם, זה לא התאנדרס אלא תאנדר ביחיד,
    והקיצור של אוקלהומה זה לא OC אלא OKC.

אלו היו 60 שניות עם אבשלום חום.

7. doundoun Member

הבנת הנקרא רבותיי.... לא טענתי שהתנדר טובים יותר, אמרתי שלטעמי יש שם יותר כשרון.

אני מסתכל על המאבס, שחקנים כמו סטיבנסון והיווד אמנם הבליחו לעונה או שתיים אבל תסכימו איתי
    שעודף כשרון מעולם לא נמצא שם.

צ'נדלר הציל את הקריירה שלו עם המעבר לדאלאס אבל גם בתקופה היפהפיה של ההורנטס הוא ניגן
    לא יותר מכינור שלישי אחרי פול וווסט והוויתור עליו לא ממש הפתיע. שחקן טוב,בהחלט. כשרוני
    ביותר? לא חושב.

אין ויכוח לגבי נוביצקי וקיד וניתן להכניס גם את טרי איפשהו למשוואה אבל עם כל הכבוד וההערכה
    לפועלו של פג'ה { הייתי אוהד שרוף של הקינגס באותו לילה מר ונמהר.... הורי....2003.... } אני
    חושב שהיום הוא בדיוק סוג של רוברט הורי ולא יותר, שים עליו שומר טיפה פיזי והעלמת אותו.

פוטנציאל הכשרון והאיכות של ווסטברוק, דוראנט והארדן הוא עצום אבל יבוא לידי ביטוי מלא רק בעוד שנתיים שלוש כשפרקינס יתחיל לתפקד כפי שעשה בבוסטון ואיבקה יתחיל לממש את הפוטנציאל הגדול שלו ולא רק בהגנה.

לגיל מבוגר יש חסרון ויתרון, בינתיים החסרון כמעט ולא מורגש אבל אני מאוד מסופק עם מול שני סופרסטארים מדהימים יבוא היתרון לידי ביטוי כפי שקורה עכשיו מול התנדר.

אהה, תודה לניסים כהן שחידד לי את הזכרון.... ריקי פירס! איך יכולתי לשכוח?

8. Muurad Member

אני ממש נהנה ושמח מזה שערוץ הספורט נותנים לנו סוף סוף את ה halftime show שהם מקבלים בין אם זה TNT, ESPN או NBA TV.. שימשיכו ככה! - חבל שהם נזכרים בדברים האלה בסוף העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/11
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה מה שחשוב לך? זה כבר לא מובן מאליו שהם בכלל משדרים את המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Muurad Member

כן כי רוב הפעמים הייתי מחפש סטרימים רק בשביל לשמוע ולראות את התוכנית של המחצית והם חוסכים לי טרחה, ככה שזה מבורך.

11. Muurad Member

פשוט ניצחון מרשים של מיאמי.

היום היה דוגמא קלאסית למה שדובר כאן לפי הפלייאוף בנוגע לתלות העצומה של שיקגו בהתקפה על דרק רוז, ולמה אנשים לא ספרו את שיקגו מול אותן קבוצות עילית בשלבים המאוחרים מול ההגנות החכמות והחזקות.

רוז פשוט היה אומלל היום, במיוחד במחצית השנייה.. מיאמי עם עבודת צוות יוצאת מן הכלל בפיק&רול בהגנה, כל פעם או שהכריחו את רוז למסור מהר כשהדאבל מגיע, או שהכריחו אותו לאבד את הכדרור שלו מחוץ לקשת ה-3.. פשוט לא נתנו לו לחדור לצבע בשום פנים ואופן, וזוהי הדרך הטובה ביותר של שיקגו לייצר נקודות בין אם זה לרוז עצמו או לאחרים.

החיפוי והעזרה בהגנה כשרוז כן מסר מהדאבל, והיכולת לשרוף שטחים ולהגיע בזמן כדי עדיין לשם יד על הפנים או למנוע זריקה חופשית של מיאמי היום היה מעורר השראה - אחד ממשחקי ההגנה הכי טובים שראיתי השנה.

לברון היה פשוט פנומנלי היום כמו שעופר שלח חזר ואמר לאורך כל השידור בלי אפילו לזרוק לסל.. הוא נראה כמו ילד בן 18 שמשחק עם ילדים בני 9 ב-2 צידי המגרש ובעיקר מבחינת ההבנה שלו של מה צריך להיעשות ומה צריך לקרות בכל דקה ודקה, ולדעת להסתגל ולהתאים את עצמו למה שצריך ומה שנותנים לו.
    אני פשוט נדהם כל פעם מחדש מההתקדמות שהוא עשה בצד ההגנתי עם השנים.

ניצחון מאוד ראוי למיאמי שממש outclassed שיקגו במשחק שלה.. כריס בוש הגיע ומראה שקרלוס בוזר זה דווקא מאצ'אפ שהוא מאוד אוהב סה"כ שהיה איום ונורא הגנתית.

12. shlomydavid מנהלים

http://www.semidoppel.com/wp-content/uploads/2011/04/2011-nba-playoffs.Xxx

מיאמי עלתה ל-1:2 בגמר המזרח נגד שיקגו.

תוצאות משחקי הלילה:

מיאמי היט - שיקגו בולס: 85:96 (מיאמי עלתה ל-1:2 בסדרה)

משחקי יום שלישי לפנות בוקר (24.5):

http://files.dailycontributor.com/wp-content/uploads/2010/05/western-conference-finals.Xxx

4:00 בבוקר:

http://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/img/2.0/sect/playoffs/2011/hub/matchup_banners/westseries7_banner.Xxx

אוקלהומה סיטי מארחת את המשחק

1:2 למאבריקס בסידרה.

* המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.

** שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתרים הזה או הזה.

13. piston Member

ג'יימס מתחיל לפתח הרגל של לנוח ברבע השלישי ולהכניס את החברים למשחק, כשברבע הרביעי הוא לוקח יותר על עצמו.

וויד נתן משחק נוראי, אבל בוש במשחק שיא מבחינתו יותר מפיצה על זה.

ממשחק למשחק בסדרה הזו, מיאמי הופכת להיות הקבוצה של לברון, וויד מתחיל להשאר מאחורה.

14. JR-Riquelme Member

וויד גרוע בסדרה הזו. הוא לא מצליח להיכנס לקצב התקפי טוב והוא גם לא ממש לוקח על עצמו.
    בוש מדהים ועונה לכל המבקרים... איזה ארסנל התקפי מגוון יש לו, קשה לנצח את מיאמי שבוש לא מחטיא

15. piston Member

וויד לא לוקח על עצמן בסדרה?
    עד עכשיו וויד לקח בסדרה 50 זריקות מהשדה, לברון לשם השוואה לקח 49 זריקות, בוש לקח 44 זריקות.

לגבי הארסנל ההתקפי של בוש, אני גם לא מסכים.
    היה לו מהלך אחד יפה של סיבוב ודאנק, שנבע בעיקר מטעות קשה בהגנה של בוזר, וכל השאר היו זריקות מחצי מרחק או קליעות עונשין.
    נכון שהאחוז שלו היה מדהים, והוא בהחלט נתן משחק שיא, אבל מגוון הוא ממש לא היה, רק יעיל.