NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. k_700 Member

ראיתי בלייב את סוף הרבע הרביעי. הייתי שיכור מת מאתמול אבל אני לא אשכח את החטיפה של פול מאחורה ללברון. חטיפה של משחק, אשכרה.

היום כבר ראיתי את השידור חוזר ולצד ה-19 יהלומים של פול היה אפשר לראות את החוטף הטוב בליגה במיטבו.

העונה עם עומק בצבע של ווסט ואוקפור, שוטינג גארד לא רע כמו באלינלי, צעיר מבטיח כמו בייליס וסטופר הגנתי בכנפיים כמו אריזה לניו אורלינס בהחלט יש תקווה לפלייאוף.

דנידין, לגבי הלייקרס. בהחלט יש להם את האיכות והפוטנציאל לשבור שיא עונתי של נצחונות.
    אני גם מאמין שאם את מירב האנרגיות הם ינצלו למטרה זו אז הם בהחלט ישבור את השיא של הבולס.
    הקטע שאני לא מאמין שזו המטרה שלהם. המטרה היא לסיים ראשון במערב(וזה לא יהיה יותר מדי קשה) כשבדרך מורידים משמעותית דקות לקובי בעונה הרגילה, כנ"ל לארטסט ובונים בעיקר על ספספל חזק.

צריך לזכור שלליקרס היה בינתיים את הלוח משחקים הכי קל ונוח בליגה. בלי יותר מדי משחקים של לילה אחרי לילה, עם הרבה משחקי בית ומול נמושות הליגה.
    ועדיין אני מאמין שמתישהו גם העייפות תשחק תפקיד(ואם ביינום לא יחזור בקרוב ויצליח לתת עונה יחסית טובה מבחינת כשירות אז העייפות תגיע) ואז הם גם יתחילו לזייף.
    כמובן שהפלייאוף זה סיפור שונה. אף קבוצה ולא משנה מה המאזן שלה יהיה בעונה הרגילה לא תצליח להזיז אותי מדעתי- שבוסטון וLA הם הפייבוריטיות העונה לטבעת.

2. דנידין Member

אני לא אמרתי שהם יכולים לשבור את השיא של הבולס, כי לדעתי זה דבר קצת יותר מסובך. יש משברים ופציעות בעונה שלמה, זה אתגר יותר גדול אולי מאליפות.

כמובן שהלייקרס נלחמים על המקום הראשון, אבל לא במערב, אלא בליגה כולה. במערב אין מי שידגדג אותם. היתרון צריך להיות מול בוסטון בגמר. ראינו כמה שהיתרון היה מכריע בעונה שעברה שמשחק מס' 7 היה בלוס אנג'לס. ג'קסון מכוון על זה ובצדק.

נראה לבנתיים שגאסול וקובי נותנים מעצמם הכל בכל ערב. אף אחד בליגה לא משחק באינטנסיביות של פלייאוף כמובן, אבל לעונה רגילה אין ספק שהם נותנים גז ולא נחים. הם קלעו הלילה 53 נקודות יחד וזה לדעתי ימשיך כך כל העונה כאשר שניהם יחד יהיו תמיד שווים מעל ל 50 נקודות. תזכור טוב טוב מה שכתבתי כאן עכשיו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

3. Muurad Member

כמה שאני בטוח ורגוע שטוריאף במגרש.. אני מת על האנרגיות שלו במגרש.... אהבתי שהשחקנים יישמו את מה שד'אנטוני אמר, על המסירה הנוספת הזאת כדי לקבל זריקה טיפה יותר טובה, אפשר היה לראות שכולם רוצים נענים לבקשה וההנעת כדור לפרקים הייתה פשוט תאווה לעיניים.

וההגנה שלנו באמת חונקת כשאנחנו רוצים, משחק נהדר ונקווה שנמשיך את הריצה הזאת ואת הקליעה מ-3.. סטאט היה פושר אבל הוא עבד, כמו שהוא תמיד עובד מתחילת השנה.. השחקן הראשון לקפוץ לעודד את החברים שלו כשהוא בספסל, היחידי שלא סותם את הפה ומעודד אפילו שהוא יושב, קופץ לרוב הריבאונדים ואפילו שלא רשום שהוא לוקח אותם, הוא משנה הרבה כדורים ונותן לנו עוד פוזשן... leader by example, פשוט כך... רק צריך להכריח דברים פחות ולמתן את האיבודים, אבל אני בטוח שזה עניין של התחלה ושזה ייפסק.

וממליץ למי שיש ליג פאס(ולמי שאין ומוריד) לראות את המשחק או לפחות את הסוף של פיניקס-ממפיס.. משחק אדיר עם סיום משוגע.. ממפיס יכלו לנצח כ"כ הרבה פעמים ופשוט ירו לעצמם ברגל, אבל היה המון מתח ורגעים יפים במשחק.

אגב K 700(שם?) שאלה כללית, כשכתבת יהלומים התכוונת לאססיסטים? כי לא שמעתי את הכינוי הזה לפני

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/10
  4. k_700 Member

יהלומים=אסיס'.
    קרשים= ריבאונדים.
    רק רשת?

שם=צביאל.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

LET'S GO KNICKS!!!!

6. Muurad Member

לא, הכוונה שלי היא אם זה כינוי רק בעברית שלא מגיע מאנגלית, כי אם אתה מתכוון לdimes כמו boards לדוגמא עם קרשים, אז הפירוש לזה למיטב הבנתי הוא מטבעות, כלומר שאסיסט הוא כמו להכניס מטבע לטלפון ציבורי, שזה כאילו החיבור ומה שגורם לשיחה(הסל) - ונעים מאוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני אור.

נערך לאחרונה ב: ‏6/11/10
  7. דנידין Member

אור וצביאל, נעים מאוד אני דני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. k_700 Member

הרבה מאמנים בארץ מכנים אסיסטים כיהלומים. זה לא משהו שאני המצאתי.
    גם שלח אמר את זה כמה פעמים והיום בדיוק בדיון התקשורת בפורום האנגלי אחד המשתמשים רשם שמנחם לס(ממליץ מאוד לקרוא טורים שלו, הוא כותב ותיק מאוד שכותב בדה באזר) גם כן משתמש בכינויים האלה.

9. Muurad Member

אני לא חולק עליך, סתם שאלתי מהתעניינות בתיאור כי לא הכרתי אותו... פשוט נזכרתי ב dimes וחשבתי שזה על זה.. כנראה זה תיאור אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/10
  10. דנידין Member

11. דנידין Member

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

למה תמיד אנחנו חייבים להרוס? שני ניצחונות רצוף, משחק בית מול הסיקסרס, כבר הובלנו במהלך הרבע האחרון..... מתי ישתחררו בניו יורק מתדמית הלוזרים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx משחק טוב לאמרה עם 21 נק' ו-15 ריב', אני רק מקווה שזה לא אומר שכשאמרה טוב אנחנו מפסידים....כנראה שנהיה מאוד תלויים ביכולת שלנו מבחוץ השנה, הלילה דייקנו רק ב-18-3. אני כן נהנה לראות את הקבוצה, אבל אני מקווה לתוצאות קצת יותר טובות, בטח מול קבוצות ברמתנו פחות או יותר, כי קשה לי לראות אותנו מנצחים את הלייקרס/סלטיקס/מיאמי/ניו אורלינס בכושרה הנוכחי.

13. k_700 Member

שימו לב לדפוס החוזר במשחקים של הלייקרס.
    שני המרוויחים הגדולים מהעונה הרגילה בלייקרס הם בראיינט וארטסט.
    לשניהם יש היום מחליפים שהם יותר מהולמים והם יכולים לתת כל משחק 24-26 דקות ואז לנוח.
    המחליפים הם כמובן שאנון בראון ומאט בארנס.
    בארנס ובראון יתנו 15-20 דקות כל משחק של אנרגיה, הגנה, חטיפות, חסימות, שלשות, דאנקים.
    בצורה הזאת ארטסט וקובי יגיעו לפלייאוף חמים יותר מפלטה של שבת.

פיל ג'קסון פשוט גאון. מבחינתי הוא כבר מאמן העונה עוד לפני שזו התחילה.
    עשה החתמות שקטות לעמדות הכי קריטיות אצלו.

אגב, גם סטיב בלאייק מתגלה כהחתמה מדהימה. שחקן מאוד מוכשר שגם כן לוקח לפישר מהדקות שלו ומצפה על זה ביופי של עבודה. מה שיפה שבלייק מציג הרבה רעב. הוא שחקן מאוד מוכשר שיצא לו עד עכשיו לשחק רק בקבוצות קטנות ומשעממות. ופתאום בגיל 28 הוא מוצא את עצמו על הבמה המרכזית. כבר מהמשחק הראשון נגד יוסטון כשהוא נותן הצגה מדהימה ברבע הרביעי הוא אמר שהוא קינא בכל החבר'ה שקיבלו את הטבעות לפני המשחק והוא אמר שהוא גם רוצה אחת.

אין, אנשים פשוט חייבים להעריך את פיל ג'קסון ולסגוד לו כל יום מחדש ולשאת תפילה שזה לא יגמר. כי לא יהיה עוד אחד כמו פיל ג'קסון. אני נשמע כמו איזה נערה בת 16 תמימה אבל באמת שמי שחי את התקופה שהזן מאסטר מאמן הוא פשוט בר מזל.

14. k_700 Member

לצערי כרגע זה מה שזה נראה. אמרה עדיין לא מחובר לקבוצה מה גם שאני לא רואה אותו יותר מדי מעורב במשחק ההתקפה. אבל עם הזמן זה ישתכלל. המזל שלו שהוא מגיע לקבוצה שדאנטוני מאמן אותה.

בגדול הציפייה שלכם מהניקס היא מוגזמת. השאיפות של הניקס צריכות להיות עונה עם מאזן חיובי על גבול ה35-40 נצחונות. פלייאוף יהיה הישג רציני. יש שם כישרון, יש שם שחקנים טובים אבל צריך לתת לקבוצה הזאת קצת שקט, קצת זמן ליצור שיתוף פעולה ולהרוויח ניסיון. צריך לזכור שכל עונה חצי סגל מוחלף בניקס ככה שגם מהבחינה הזאת הם צריכים לשמור יותר על איזון.

המזרח השנה גם לא יהיה כל כך קל כמו שאנשים חושבים.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שלא תבין לא נכון. אחרי עשור זוועתי אני ממש לא מצפה ליותר מסיבוב ראשון שזה התסריט הכי אופטימי. ברור לי שאין כאן כרגע חומר של יותר מכך אבל אם ידעו בניקס להמנע מטעויות ואייזיה תומאס לשנים הבאות, יכולים לבנות שם אחלה קבוצה עם תיקונים קטנים והנחתה של סופרסטאר נוסף כדוגמת כרמלו למשל. מה שמעצבן אותי שעד כה היינו קרובים ליריב ואף הובלנו קרוב לסיום המשחק (למעט המשחק הראשון מול בוסטון) בבית מול הסיקסרס והבלייזרס וסתם נתנו לניצחון לחמוק. בכל מקרה שלא יהיה ברור לא נכון, מאזן חיובי יתקבל ביותר מברכה במדיסון סקוור.