NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא לא אמר אחרת פז, אין צורך לפתוח פה השוואה בין השחקנים. כבר ידוע מראש שמדובר בשחקנים שונים, לברון יותר רב גוני ומוכן ביותר משחקים לוותר על זריקות כדי למסור. גם לוויד יש ימים שהוא יותר רגוע, יש קבוצות שמוצאות לו מאצ'אפ טוב ומקשות עליו (זה נכון גם לגבי לברון).

בוש באמת נתן משחק גדול, אבל כמובן כמו שכבר ראינו, אין לסמוך על שיתן ימים כאלו על בסיס קבוע. אין שחקן בליגה הזאת שיכול לקלוע באחוזים כלו מידי ערב.

2. Lebron Member

מיאמי ניצחה אתמול למרות וייד, משפט שלא חשבתי שאני אגיד. שיקול הדעת שלו במשחק היה פשוט נוראי, ברבע הרביעי נתנו לו כמה דקות לנהל את ההתקפות ולמזלה של מיאמי ההפרש היה גבוה מדי כדי ששיקגו תחזור באמת למשחק.

אם מיאמי רוצים לזכות באליפות הם צריכים לקוות שווייד יציג את היכולת שהציג מול בסדרה מול בוסטון, כי בסדרה מול שיקגו עד כה הוא רחוק משיאו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/11
  3. JR-Riquelme Member

בוש מסוגל לקחת את הכדור לסל, לזרוק על שומר מחצי מרחק, יש לו כמה מובים בפוסט והוא זריז מאוד לגובה שלו. אם זה לא גיוון לשחקן בעמדה 4 אני לא יודע מה כן, מה צריך יותר מזה?

לא הסתכלתי על הזריקות שוויד לקח (זה גם לא ממש הרבה, לקחת 50 זריקות זה סביר) אבל בכל מקרה לפי מה שראיתי במשחקים היה נדמה כאילו הוא לא משחק את המשחק הרגיל שלו. נגד בוסטון וויד היה הולך לסל הרבה, נגד שיקאגו זה בעיקר זריקות משוגעות מחצי מרחק. הוא בסדרה גרועה עד עכשיו.

4. piston Member

אני מסכים שוויד בסדרה גרועה. אבל כמעט 17 זריקות למשחק זה לא מעט. בכל מקרה, הוא לוקח את כמות הזריקות הגדולה ביותר בקבוצה, כשהאחוזים שלו ממש לא טובים בסך הכל.

לגבי הגיוון של בוש, החדירות שלו רחוקות מלהרשים, ומלבד אותו דאנק, ומדי פעם כדור מדהים שלברון או וויד מחלקים לו מול סל ריק. בפוסט הוא לא אפקטיבי כמעט בכלל, וזה חלק חשוב ממשחק של שחקן בעמדה 4.

מה שכן, לאחרונה האחוז שלו מהקו מרשים ביותר לגובהו, ובמשחק האחרון הזריקות מחצי מרחק לא נגעו בטבעת.

5. Muurad Member

ידעתי שאי אפשר לסמוך על ESPN ישראל ושצריך תמיד להריץ את הליג פאס במקביל... הלווין נפל גם בדיוק בדקות הכי חשובות של המשחק, נוביצקי לא אנושי.

איזה זריקה מטופשת של דוראנט וואו, הולכים להארכה אך ורק בגלל גרמני אחד, פשוט לא אנושי.

אם OKC מפסידים משחק כזה כשהם פשוט שוחטים את דאלאס בריבאונד בצורה מפחידה לא מגיע להם לנצח את הסדרה הזאת.. נראה שכל המומנטום עבר לדאלאס.

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/11
  6. c_web Member

איך הם חזרו להארכה?! מה נסגר עם ESPN?! איזה קאמבק לא האמנתי כשחזרתי למחשב וראיתי 101-101.
    ממה שהבנתי נוביצקי עשה כמעט הכל, פשוט שחקן עצום.
    מקווה ש OKC יקחו את המשחק הזה כי מגיע להם.

7. Muurad Member

למה כמעט? עשה הכל נקודה.

ואם OKC נתנו אחרי משחק כזה לדאלאס להגיע איתם להארכה לא מגיע להם כלום כאן לדעתי, מצטער.. אין לי כוח לבדוק בדיוק אבל הם לקחו מספר כמעט כפול של ריבאונדים במשחק הזה.. אין פה שום תירוץ הם היו חייבים לסגור את המשחק.

8. Muurad Member

שון מריון פשוט הורג את דוראנט פה בסוף המשחק בהגנה.. קיד דופק לOKC שלשה על הפנים אחרי החטיפה שלו והיתרון של דאלאס הוא 3.

אין מצב שOKC חוזרים מזה.. הם נתנו לדאלאס את ההזדמנות ופשוט כל הכבוד לדאלאס שהם לקחו את זה ב-2 ידיים, מריון ובמיוחד נוביצקי פשוט היו אדירים. מגיע להם להתקדם מהסדרה הזאת, אין מה לעשות, אין שום תירוץ עכשיו כי דוראנט קיבל את הכדור ולא הצליח להגיע לזריקה, ואם כן אז זו הייתה זריקה ממש לא טובה. מעניין אם גם עכשיו יגידו שרק ווסטברוק אשם... אנשים שם צריכים להבין מה שאני אומר כבר תקופה - שכמעט כל מה שקורה שם זה על סקוט ברוקס, פשוט אין לו מושג לבנות התקפה ראוייה לקבוצה שלו.. פשוט כדורסל רחוב בסופי המשחק.. הבנאדם גורם לשחקנים שלו להיראות על הפנים, פשוט ככה.

לאבד יתרון של 15 נקודות פחות מ-5 דקות לסיום זה בלתי נסלח.

נוביצקי נתן פה סיום לפנתיאון.

9. shlomydavid מנהלים

http://www.semidoppel.com/wp-content/uploads/2011/04/2011-nba-playoffs.Xxx

דאלאס עלתה ל-1:3 בגמר המערב, 40 נק' לנוביצקי.

תוצאות משחקי הלילה:

אוקלוהומה סיטי ת'אנדר - דאלאס מאבריקס: 112:105 (אחרי הארכה, דאלאס עלו ל-1:3 בסדרה)

משחקי יום רביעי לפנות בוקר (25.5):

http://files.dailycontributor.com/wp-content/uploads/2010/05/eastern-conference-finals.Xxx

3:30 בלילה:

http://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/img/2.0/sect/playoffs/2011/hub/matchup_banners/eastseries7_banner.Xxx

מיאמי מארחת את המשחק

1:2 להיט בסידרה.

* המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5.

** שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתרים הזה או הזה.

בלוג המזרח - בעל הבית השתגע: לברון ג'יימס מנצח למיאמי את הסדרה מול שיקגו.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

חזרו מהקבר הלילה החברה מטקסס. מה שנוביצקי עשה הלילה היה גם יותר ממחמיא ללארי בירד, זה פשוט בלתי נתפס. ביכולת כזו אין קבוצה בליגה שתצליח לעמוד בדרכם.

11. johnnie walker Member

טוב הסדרה גמורה, זה יהיה כנראה שוב דאלאס-מיאמי בגמר ומכיוון שסטרן כל כך אוהב תסריטים הוליוודים צפו לעזרה מאסיבית מהשופטים לדאלאס אחרי שבמפגש הקודם של שתי הקבוצות בגמר השופטים נתנו את האליפות במתנה למיאמי.

12. JR-Riquelme Member

יכולת של נוביצקי או של דאלאס? כי דאלאס לא משחקת מי יודע מה.
    נוביצקי בהחלט השחקן הכי טוב בפלייאוף ביי פאר. שהוא בזון זה חוויה לראות אותו...

13. piston Member

מסכים לחלוטין.

נוביצקי נותן תצוגות מדהימות בפלייאוף הזה, וזה כשהיריבות שלו הן קבוצות כלל לא פשוטות (פורטלנד, לייקרס ואוקלהומה).

נראה שהסדרה מתקרבת לסופה. במידה וגם מיאמי יעלו לגמר, מעניין לראות את התנגשות הקונספציות בין שתי הקבוצות. דאלאס שמביאה משחק קבוצתי משובח, עם נוביצקי ביכולת שיא שינהיג אותם, אל מול שורת הכוכבים של מיאמי, שרק מהאגו שלהם אפשר לבנות מגורים לכל חסרי הבית בארצות הברית.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גמרו אותי אוקלהומה תאמינו לי. פשוט גמרו אותי.

15. johnnie walker Member

הפסדנו בצדק את הסדרה, דאלאס פשוט קבוצה יותר טוב עם הדגש על המילה קבוצה,
    אני לא מאשים את ווסטברוק בהפסד אבל אני פשוט לא חושב שהוא מתאים לקונספציה שלנו,
    אם הוא ישאר אולי נשיג עוד עונה של 55 נצחונות או יותר ונגיע לגמר האזורי אולי,
    אליפות לא תצא מהסגל הזה ואני אסביר למה אני חושב ככה,

דוראנט הסקורר מספר 1 בליגה והוא לא צריך עוד סקורר לידו אלא רכז קבוצתי שעושה את השחקנים לידו טובים יותר,
    השילוב שלהם יכול להספיק עד שלב מסויים אבל לא עד הסוף,
    בשביל זה צריך רכז סטייל קיד, נאש, פול או וויליאמס, ווסטברוק הוא שחקן שצריך להוביל קבוצה
    ולהיות השחקן המרכזי שלה כמו שרוז בשיקגו או כמו שאייברסון היה בפילי,
    אצלנו הוא פוגע בהתפתחות שלו כשחקן מוביל ופוגע בקבוצה באנוכיות שלו.