טוב מחצית ראשונה רעה של שתי הקבוצה ומביכה של לברון עם סל שדה עלוב אחד שאפילו אני הייתי שם, אין מילים לאכזבה שלי מהפסיביות שלו שמזכירה נגרים. לא מצפה ממנו לקלוע 40 נק' למשחק, אבל מה זאת הפסיביות הזאת? אני יודע שהוא חושב על טובת הקבוצה, אבל התפוקה ההתקפית שלו ממש גרועה.
מחצית טובה של דאלאס. הם מניעים את הכדור ביותר חופשיות וקשה למיאמי לשמור עליהם. הבעיה שהכדורים של הצוות המסייע עדיין לא נכנסים כמו שהם היו רוצים. בצד השני היום כריס בוש עונה למבקרים והפך להיות יותר אגרסיבי. נכנס לסל עם צעד ראשון זריז לשחקן בגובה שלו. כל עוד הולך לו, ימשיכו ללכת אליו. לברון בנתיים שקט, לא מנסה יותר מידי, מאופק ומחכה לזמן שהקבוצה תצטרך ממנו נקודות.
ברגע ש 2 מהשלישיה מתפקדים בצורה כזאת, אסור להפריע להם. מיאמי מבחינתם ירצו להמשיך בדיוק כך ולברון ימשיך להנות לחלק להם את הכדורים. זה נכון שהוא ממש לא אגרסיבי כמו בוש ווויד אבל זה לא נראה שאיכפת לו. נובצקי כנראה חולה לפי מה שאומרים. הוא עדיין משחק מצויין יחסית לחולה, קצת פחות מהממוצע שלו אבל לא מורגשת עליו המחלה. קיד מאכזב שהוא לא לוקח יותר אחריות ולכן קארלייל במובן מסויים ויתר עליו ונתן לבורייה את ניהול המשחק כבר מהדקה הראשונה. עריכה: אף אחד מהגבוהים של דאלאס לא יכול להתמודד עם הצעד הראשון של כריס בוש. מדהים שגבוה מכדרר ככה ותוקף כך את הסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx עריכה ב': עוד מעט יגמר לו הכוח, כי הולכים עליו יותר מידי ואז דאלאס יכנסו חזק למשחק.
לא יודע אם ההחטאה של וייד קשורה איכשהו ללחץ. הוא קלעי עונשין ממוצע מינוס אפילו, ואי אפשר לדעתי כל החטאה בסוף משחק להגיד "לחץ לחץ". לא משנה מה קורה פה וייד נותן פלייאוף אלוהי.
כן, וויד במשחק מטורף. כמו במשחק מספר 2, זה נפסק 6 דקות לסיום והוא מתחיל לזרוק ג'אמפים גרועים. אין מקום לכדורסל כזה. נוביצקי שוב מעניש!
איך רציתי שלברון יזרוק את השלשה בסוף, ויקלע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אני ממש לא אוהד מיאמי אבל אני הייתי רוצה לשמוע את כל השדרנים "לברון מוכיח שהוא קלאץ' פלייר" ובלה בלה בלה, למרות שהוא קולע במצבים כאלה בערך פעם אחת מכל 20 נסיונות. משחק ענק! בכלל משום מה שכחו את שון מריון ברבע הרביעי, לא סגור על זה לגמרי אבל קיד עם 0 נקודות לטעמי..מה זה? נוביצקי חולה ועדיין דלאס נצחה. פשוט אדיר!
מיאמי עשו את הדבר הנכון והלכו על האיש החם, וויד. ברח לו, קורה. מיאמי לא נשפטת על המהלך האחרון, אלא שוב על ה-6 דקות האחרונות של קבלת החלטות בזריקות.
הלוואי ודאלאס תקח, לא מגיע למיאמי להיות אלופים אם הם מאבדים כך את הראש פעם שניה. מאמן ושחקנים צריכים ללמוד מהפעם הראשונה שהם עושים טעות, מותר לטעות, אבל לחזור עליה זה חטא. הם החזירו את דאלאס למשחק ולא נראה שהמאבס התנגדו להצעה. טרי שחקן גדול שנתן נקודות גדולות בסוף, גם בעונשין וגם מהשדה. סוף סוף מישהו קם ולוקח אחריות לצד דרק בדקות האחרונות. זה כל מה שהיה חסר עד עכשיו בסדרה ולכן זה עשה את כל ההבדל, מיאמי לא היו מוכנים לזה. ההגנה כבר עשתה את השאר. יש סדרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
לברון במשחק חלש מאוד. אפשר לקחת צעד אחורה ולנהל את המשחק, אבל במשחק של 11 זריקות מהשדה בלבד, הייתי מצפה ממנו לאזור ה 15-20 אסיסטים, בכדי שזה יחשב משחק טוב. דאלאס שיחקה בנואשות, בתנאים לא אופטימליים, אבל הם באמת היו עם הגב לקיר, ורצו יותר, וזו הסיבה העיקרית לניצחון שלהם. כפי שצפיתי לפני תחילת הסדרה, הסדרה הזו הולכת להיות מרתקת. לברון חייב לכל אוהדי הכדורסל משחק ענק, השאלה היא האם במצבו המנטאלי הנוכחי הוא מסוגל לנפק כזה. משחק 5 הוא שוב משחק עם הגב לקיר של דאלאס, נראה איך ירגיש נוביצקי, ומה דאלאס יתנו לנו.
http://img263.imageshack.us/img263/6232/nbafinals2011.Xxx דאלאס ניצחה את מיאמי והשוותה את סידרת הגמר ל-2:2. לברון: "במשחק הבא אעשה מה שצריך". ג'ף ואן גנדי - ה-MVP האמיתי של הגמר. * דאלאס תארח את המשחק ה-5 בסידרה ביום שישי ב-4:00 בבוקר.
אין שום הצדקה למשחק כזה רע. המשחק הקודם היה משחק לא רע שלו לדעתי, הלילה זה היה רע. אומנם בוש השלים את החסר, אבל זה לא קשור ללברון עצמו והוא יודע את זה. את המוטל עליו הוא חייב לעשות. יותר מפתיע אותי ששוב חמשת הדקות האחרונות ואף אחד לא לוקח זריקה אחת נורמלית במיאמי. אפשר לבוא בטענות שוב למאמן, ללברון, לוייד ולבוש. שוב האחריות להפסד הזה הוא על כולם, כי שוב היה משחק שהם יכולים בשקט לסגור ולהכין את בגדי הים. לא ברור מה עובר עליהם. בשלב הזה לא הייתי סוגר את הסידרה, הכל מאוד פתוח. עכשיו כשקארלייל בסוף הצליח לגרום לשחקנים להבין שזה לא ילך רק נובצקי לבד והפעם זה גם חילחל להם לתודעה, לא רק טרי אלא כלום נתנו קצת יותר הלילה, אז הם בהחלט מסוגלים לקחת גם את המשחק הבא ואז הם צריכים ניצחון חוץ אחד במיאמי. כל המשחקים היו צמודים ולכן זה בגדר המאוד אפשרי.
הדרך היחידה בשביל לברון למחוק את הבושה מהמשחק אתמול היא לתת משחק ענק מחר בלילה והפעם להיות המוביל לשם שינוי בסדרה הזאת. כרגע הוא הציג אתמול לברון הישן שכולם קטלו שנחנק במאני טיים והפעם אין את התירוץ שהוא לבד, במשחק בסדרת גמר אסור לו בשום פנים באופן להיות כ"כ גרוע, הדרך היחידה כמו שאמרתי שהוא יכפה על זה שהוא יתן משחק ענק.