NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הוא מן הסתם יכול, אני יודע את זה וגם אתה יודע. השאלה מה יהיה אחרי ש 42 דקות הוא או וויד ישחקו טוב ואז פתאום שוב יעלמו? כשזה קורה פעם ראשונה אומרים שנעשו טעויות, אבל כזה קורה פעם שניה כולם מוזמנים כאן לבירור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx. משחקים בכיס שלהם והם מחלקים אותם ליריבה. ברגע שאתה כבר מוביל אתה לא צריך לעשות הרבה כדי לקחת את המשחק, אלא כמה מהלכים שבלונים ופשוטים והעסק גמור. כולם אשמים בהפסד הזה, מהראש ועד אחרון השחקנים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/11
  2. Lebron Member

אבל תסכים איתי שהאשם העיקרי הוא לברון, מתי אתה זוכר שהוא קולע 8נקודות? עם 20 נק' שזה גם מתחת לסטנדרט שלו הם לא היו מפסידים את המשחק.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כמובן שהוא הראשון לקבל את הביקורת, כי בניגוד אליו וויד ובוש הופיעו למשחק. אני מנסה להתקדם כאן צעד אחד קדימה - הבעיה המנטאלית של כולם על המגרש וגם האחריות של המאמן בדקות הסיום. בוא נגיד שלברון דופק משחק הבא 30 נק' ו 6 אס', אתה מבסוט וכולם מבסוטים אבל שוב כל הקבוצה נעלמת בששת הדקות האחרונות. יש שם בעיה יותר מורכבת והיא לדעתי בעיה מנטאלית. גם בלי משחק טוב של לברון היום המשחק כבר היה בכיס, בדיוק כמו במשחק מספר 2, אבל הם נעלמים בדקות האחרונות ומסרבים לפעול נכון תחת לחץ. מיאמי בסכנה אמיתית להפסיד את הסדרה וזה בעיקר בגלל צרות ההתנהלות בדקות ההכרעה. במקום שיהיה סוויפ בכיס, זה נראה יותר בכיוון שהם לא מסוגלים לקחת את הסדרה.

4. JR-Riquelme Member

אני מסכים באופן כללי עם קייזר כי אני חושב שלמיאמי אין יכולת להביס(גם לא את פילדלפיה) ולא משנה מה יקרה תמיד המשחק ירד לדקות ההכרעה ושם וויד ולברון הם לא כאלה קלאצ', בטח ובטח לא ברמה של נוביצקי.

אבל אי אפשר שלא להסכים שיש לנו סדרה פשוט ענקית שכיף לראות כל משחק...
    לא מגיע ללברון לקחת אליפות, לנוביצקי מגיע הרבה יותר ואני חושב שיסכימו איתי, אלא אם כן לברון הולך לתת לנו משחקי בק טו בק של 40 נק'.

5. דנידין Member

מסכים עם כולם. לא רק לנובצקי יותר מגיע מלברון, כי גם לדאלאס כולה מגיע יותר מלמיאמי ובעיקר שעכשיו הצוות המסייע של נובציקי התחיל להכנס לעניינים. גם בכל הנוגע להתנהלות של המאמנים בסדרה והיכולת שלהם להגיב להתפתחויות מגיע יותר לדאלאס. מאמן אחד עדיין שובר את הראש איך גורמים לשחקנים לשחק התקפה רגילה ומחושבת בדקות ההכרעה ומהצד השני מאמן שעבד קשה על להכניס את שאר השחקנים למשחק ובסוף הצליח. קארלייל גם שיגע את לברון ווויד שהחליף עליהם שומרים כל הזמן, הוא עשה בית ספר לכל מיאמי בסדרה הזאת.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עד כה עוקב רק דרך האינטרנט בבוקר אחרי המשחקים, אבל אני עדיין חושב שמיאמי תזכה באליפות. זה לא ישנה את העובדה שמיאמי הקבוצה של ווייד, לא של לברון ג'יימס. אי אפשר לדעת מה היה קורה אילולא לא היה לנו 'ביג 3' אלא 'ביג 2'. סביר להניח שמיאמי בכלל לא היתה מגיעה לפיינלס, אבל אני משוכנע שהסיכויים של ווייד ובוש להגיע לפיינלס היו יותר גדולים מאשר אם לברון ג'יימס ובוש היו משחקים ללא הכינור השלישי.

מיאמי תזכה באליפות, אבל בעיניי זה לא יהפוך את לברון ג'יימס לווינר. מצטער, אבל ג'יימס נשאר שחקן גדול, אבל מה שהעונה נוביצקי עושה בדאלאס הישג הרבה יותר גדול. אתמול הגרמני היה חולה, אבל נתן בכל זאת 21 נק'. מה התירוץ של לברון ג'יימס? השחקן שאחדים כבר טוענים עכשיו שהוא 'הגדול ביותר אי פעם'?

בינינו, אני מקווה שדאלאס לוקחת אליפות רק בשביל לנפץ את הבועה של אנשי מיאמי ותומכיהם, אבל אני עדיין נשאר בדיעה שמיאמי יותר טובה. המשחק הבא בהחלט חובה בשביל דאלאס. ביתרון 3-2 הם יכולים ביום טוב לגנוב עוד משחק חוץ. אם מיאמי מנצחת מחר אני מאמין שהסדרה גמורה.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל הביקורות בעמוד הנוכחי על מיאמי היו מוצדקות, אך עכשיו הגיעה אחת מוגזמת. בלי לברון הקבוצה הזאת לא רק שלא לוקחת אליפות, אין לה גם סיכוי קלוש על הסלטיקס. לברון הוא עדיין הקלעי המצטיין של הקבוצה הזאת בעונה הרגילה ובפלייאוף, 7 אסיסטים למשחק בעונה הרגילה ו 7 ריבאונדים. הוא מוביל את הקבוצה הזאת כמעט בהכל. מעניין אותי שי, אם אתה מאלו ששוכחים עונה שלמה אחרי 2 משחקים או שסתם מאלו שאולי במקום מסויימים שונאים את לברון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx כי הביקורת חסרת טעם. מי שאומר שמיאמי בלי לברון שווה משהו, לוקה קצת או בהבנת הנתונים או בהבנת המשחק הזה עם הכדור הכתום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. JR-Riquelme Member

לברון עדיף כמעט על כל שחקן בעמדה שלו בליגה גם אם הוא קולע 5 נק' במשחק, ועם זאת אתמול זה היה נראה כמו הגמר של 2006 שוויד מנסה להילחם לבדו נגד המאבס. באמת נתן משחק גדול.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כן אבל רק אתמול. יש לפעמים נטיה לזיכרון קצר לנו אוהדי הכדורסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל לברון ג'יימס הוא כן שחקן שיש ברזומה שלו משחקי פלייאוף בהם הוא נחנק בצורה קשה! לווייד יש כבר טבעת אליפות דבר שג'יימס אין.

מה שקורה בעונה הרגילה לא מעניין אותי. 82 המשחקים טובים אך ורק למיקום בפלייאוף וגם אז זה לא מבטיח דבר. העובדה שלברון ג'יימס אולי שחקן ליגה יותר טוב משחקן פלייאוף רואים במספרים היבשים. במאני טיים, ג'יימס עדיין נכשל ובגדול! השיא היה לפני עונה מול הסלטיקס, אני עדיין רוצה להאמין שג'יימס אולי עשה מעין שביתה איטלקית בגלל שהצוות המסייע שלו לא עמד בלחץ. על זה מגיע לג'יימס נקודות שליליות והרבה.

סלע, מבחינתי מיאמי הקבוצה של ווייד, לא של לברון. בתחילת העונה היתה גם בארה"ב על הנקודה הזאת ויכוח. אני רק אומר שלמיאמי עם ווייד ובוש (בלי לברון ג'יימס) יש יותר סיכוי להגיע לתואר מאשר אם מיאמי היתה משחקת עם לברון ג'יימס ובוש (בלי ווייד).

לברון ג'יימס מקבל יותר מדי חשיפה בגלל שהוא מוכר יותר סחורה מחוץ לאולמות הכדורסל, אבל בעיניי ג'יימס לא מגיע בנתיים לקרסוליים של בראיינט (שלא מגיע לקרסוליים של ג'ורדן). נכון, לברון ג'יימס שחקן ענק, אבל לווייד מגיע קצת יותר קרדיט וכבוד!

11. דנידין Member

ההודעה השניה של שי נראת לי קצת יותר מאופקת מהראשונה, קצת ירדת מהעץ כמו שאומרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    ויכוח לגיטימי של מי הקבוצה, אין בעיה שיעלו טיעונים לכאן ולכאן כשמדובר בכוכבים בסדר גודל שלהם. אבל להגיד שמיאמי עדיין הייתה מצליחה ללא לברון זה כמובן לא מתאים לפורום מכובד כמו שלנו. גם להגיד שהוא מגיע רק לעונה הרגילה ולא לפלייאוף זה דבר שעובדתית טעות, לך תראה מה הוא עשה לדטרויט והשנה לסלטיקס. כמו כן תבדוק מי מוביל את הקבוצה בנקודות ואסיסטים בפלייאוף (לא בעונה הרגילה) ומי ניצח לה משחקים בפלייאף הנוכחי. לך גם תראה שהוא שחקן של 33% בניסיונות לניצחון משחק בקלאץ', נותנים שעלו כאן לא מזמן וכנראה פיספסת. קובי לדוגמא עם 31% בזריקות קלאץ' בקריירה.

ללברון יש הכל. אם אתה רוצה להתווכח של מי הקבוצה, זה לגיטימי לגמרי. השאר היו יותר כמו ניסיון לצייר תמונה שהעובדות סותרות. מקסימום משאלות לב שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. JR-Riquelme Member

וזה אומר מה?
    הסטטיסטיקה הזאת כל כך בעייתית ומטעה שאין צורך להעלות אותה כאן.

13. דנידין Member

אולי אתה צודק ריקלמה, אולי לא, פשוט יש נטייה לשכוח הרבה החמצות ולזכור בעיקר מה שהתקשורת דואגת להראות יותר.
    בוא נזרום איתך ונגיד שזה לא משנה, פשוט הייתי חייב להציג גם את זה בפני שי כי הוא העלה כאן דברים מגוכחים אתה חייב להסכים איתי.

אפילו אני שלא ממש מחבב את קובי, לא מעוות עובדות לגביו. אני מודה במה הוא שווה ולא רומז שהוא שווה פחות מכריס בוש. זאת לא סתם שנאה, זה רצח בעיניים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל זה אולי נכון דני, אבל זה לא מעלים את מה שלברון ג'יימס עשה לפני שהצטרף למיאמי. היו לו גם משחקים טובים מאד בפלייאוף, אבל גם משחקים בהם הוא לגמרי נכשל. בסופו של דבר מודדים שחקנים לפי הטבעות שלהם ואז יש ללברון ג'יימס בעיה. הוא הוביל את הקאבס להשגים בליגה הרגילה, אבל הוא לא הצליח איתם לקחת תואר.

אני לא מתווכח איתכם שלברון ג'יימס שחקן גדול, אבל כמו אצל קובי בראיינט, יש לו כבר רזומה לא נקי מכשלונות. אם השניים באמת רוצים להתחרות עם מייקל ג'ורדן הם צריכים לפחות לזכות ביותר טבעות.

15. דנידין Member

אף אחד לא מתחרה עם אלוהים, נובאדי. פה זה נגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx