NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. אבו Member

קשה לי להאמין שקובי יידחה את זה. קבוצה מהמדינה שהוא הכי מחובר אלייה חוץ מאל איי, הוא כבר אמר שהוא מעוניין באופציה אירופית, ובעיקר:
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

רק שיחזור אלינו בריא ושלם בבוא הזמן.

2. GRANDE LAZIO Member

בספק אם זה נכון.

תזכור, אבו, שבשיקטאש בילבלה ת'מוח חודשים על כביבול מו"מ שהוגש לשחקן, ואחרי שבועיים קובי התראיין במקרה באיזה מחנה כדורסל ואמר שלא דיבר איתם. אני לוקח את הפרסומים האלה בערבון מוגבל. לדעתי קבוצות סתם מנסות לקפוץ על הגל התקשורתי בגלל השביתה ולקבל פרסום על הגב של הכוכבים.

עד שקובי לא מוציא מילה - קשקשנים.

בכל מקרה כל המספרים שמצוינים זה כסף קטן לקובי, שעושה 23 מיליון דולר בשנה. מה הוא צריך את זה?

מבחינתי הלוואי. מת על איטליה ואסע לצפות בו, אבל לא יקרה כי יש גם סיכון מקצועי אדיר. הבנאדם סוחב פציעות וצריך מנוחה. לא כדאי.

3. אבו Member

מבחינתי כאוהד לייקרס, הלוואי שיישאר בבית ורק שינוח כמה שיותר. הוא כ"כ צריך את זה. אבל מדובר על אחד שבאמת חולה כדורסל ומבחינתו, רק לשחק. נחכה ונראה.

4. GRANDE LAZIO Member

באתר הרשמי של וירטוס בולוניה כתוב שקובי דחה את הצעת הקבוצה ודורש 7.5 מיליון דולר נטו לעונה, שעשוי לגדול לאיזור ה-15 מיליון. הבעלים של וירטוס אישר ואמר 'נצטרך לחשוב על זה'.

כידוע, וירטוס הציעה לקובי 6.7 מיליון ברוטו לעונה. משמע עם כל נושא המיסים, ביטוחים ועוד הסכום אמור לרדת לאיזור ה-4 מיליון ומטה.

לא מתאים לקובי להיות גרידי. כסף לא חסר לו, לא מובן לי הקטע הזה. כמה מיליוני דולרים צנועים לא אמורים להכשיל את העיסקה. לקובי יש חוזה גם לשנים הבאות בלייקרס, את הכסף הגדול שלו הוא כבר יעשה (צפוי להרוויח 30 מיליון דולר בגיל 35, שיא אי פעם לשחקן NBA יחד עם ג'ורדן בשיקגו).

כשזה מפורסם באתר רשמי של קבוצה זה כבר לא חרטא. מקווה שהמו"מ הזה יתבהר קצת, גם מהכיוון של קובי, שבינתיים לא הוציא מילה, לא הוא ולא הסוכן שלו.

5. GRANDE LAZIO Member

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/11
  6. johnnie walker Member

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/11
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צעד מטומטם של הבולונזים. למה להביא אותו ל-40 יום? בשביל מה זה טוב לקבוצה? אם כבר תביאוא ותו לשנה, תשלמו לו את ה-10 מיליון דולר שהוא רוצה ותסגרו עניין, למה ככה? למה זילות באוהדים שלהם? למה זילות במשחק? איכס.

בכלל לא מבין את אלה שאומרים "שינוח". למה שינוח? אתם הייתם נחים? זה לא שהגוף שלו מת מפציעות, ב-NBA יודעים לבנות אותך לעמוד בעומס מטורף שבחיים לא חשבת שתגיע אליו ושעדיין הגוף שלך ישאר בריא...

8. Ice Cream חסה

קובי יהיה שילוב של אלן אייברסן בבשיקטאש וברנדון ג'נינגס ברומא- לשחקני NBA כמוהו אין מה לחפש באירופה.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

למרבית שחקני ה NBA שנוסעים להרפתקאות ברחבי אירופה, אין יותר מידי אתגר. אולי סגנון המשחק באירופה מהווה סוג של אתגר לשחקנים אמרקאים שלא רגילים לו, אבל עיקר המעברים הללו נועדו בשביל 'הפאן'. הם רוצים לחוות אווירה שונה, תרבויות אחרות ואולי גם קצת כדורסל אחר. הם יכלו להשאר במחנות האימונים שלהם בארה"ב ולהשאר בכושר עם רמת משחק טובה מאוד, אבל זאת הזדמנות לעשות משהו יוצא דופן עבורם. אפשר להבין את השחקנים ולדעתי הם עושים בשכל.

10. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הדברים שהזכרת הם שוליים בהשוואה לסיבה המרכזית ל"הגירה" הגדולה מארה"ב לאירופה- הכסף. אני בטוח שמבחינתו של קובי, לדוגמה, החוויה התרבותית וההיכרות עם סגנון משחק שונה אינם אלו שעודדו אותו להגיע דווקא לבולוניה, כפי שעשה זאת שכר של 3 מיליון דולר עבור 10 משחקים בלבד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/9/11
  11. johnnie walker Member

כל השחקנים שבאים לאירופה עכשיו עושים זאת מסיבה אחת ברורה וזה הכסף,
    מי שחושב אחרת קצת משלה את עצמו במקרה הזה.
    מדובר במיליונרים שכבר מזמן סידרו את המשפחה שלהם ל-10 הדורות הבאים
    אבל עכשיו הם חוסכים לחשבון הבנק הסודי שמשמש אותם לזונות והימורים.

12. Ian Wright Member

החיים זה לא שחור או לבן. יש פה הרבה אפור. דווקא במקרה של קובי ברייאנט, אני חושב שהסיבה היא לא רק הכסף. בוודאי שהוא לא היה מגיע לבולוניה בחינם, אבל אני חושב שהוא באמת מעוניין ב"חוויה חדשה" כמו שסלע ציין. הוא אוהב בצורה חולנית את המשחק, את הקירבה שלו לאיטליה כולם מכירים, כך שהמעבר מבחינתו נראה לי טבעי לחלוטין במצב הנוכחי שיש באן.בי.איי כרגע. אני לא מסכים שמדובר פה באשליה. לא במקרה שלו לפחות.

אתם מדברים על דברים שוליים, אפשר לחשוב שכסף זה מה שחסר לקובי ברייאנט בחיים.

13. johnnie walker Member

אתה תתפלא אולי אבל גם מיליונרים לא אוהבים להפסיד כסף והשביתה הזאת זה הפסד בשבילם,
    בכלל, אין גבול לתאבת הבצע, כמה שיש לך תמיד אתה רוצה יותר זה בור בלי תחתית ואל תשכח שיש להם כם המון הוצאות על עוזרים סוכנים ואנשים שתלויים בהם כלכלית שבגלל השביתה הזאת אוכלים קש.

14. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

איאן רייט,

כיצד התיאוריה שלך הגורסת כי "כסף זה לא הכל" מסתדרת עם העובדה כי השביתה הממושכת בNBA נובעת מתאוות בצע טהורה של שחקנים המרוויחים בלאו הכי מיליוני דולרים לעונה?

15. פול סקולס Member

יש גבול לכל תעלול. סגנון המשחק האירופאי אמנם מקשה על פליטי NBA כאלה או אחרים, ומן הסתם שבראיינט תפור על ה NBA ורגיל אליה,

אבל מדובר בשחקן הכי טוב בעולם (או שני הכי טוב, לא משנה), וכל הדיאמנטידיס, אובראדוביץ', מסינה או שאר המוחות ההגנתיים באירופה לא יכולים לדגדג לו את הקרסול.

אני מניח שהוא לא יראה מחויבות עצומה תוך כדי משחק, אפילו שהוא פריק של כדורסל, ואם הוא כבר בא לאיטליה הוא ינסה לשחק קבוצתי ולהיות חביב ומתחשב, אבל שלא יהיה ספק שהוא בקלות יכול להציב סטטיסטיקה של 40 נק' למשחק אם היא הייתה מעניינת אותו (40 כי זה רק 10 דקות כל רבע).

זה מזכיר לי את אלה שטוענים שברצלונה לא בהכרח תיקח אליפות אם היא הייתה בפרמיר ליג, שהיא תקבל הלם תרבות בבריטניה סטדיום של סטוק... פחחחחחח