NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

נראה את שטרן מעיז לעמוד על הרגליים האחוריות מול הקבוצות הפעם. פול בלייקרס, חד וחלק.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/11
  2. JohnTerry26 Member

מצד שני הוא היה הסקורר האמיתי היחיד בקבוצה ההיא והספק נקודות הראשי בכמעט כל משחק. אני מאוד אהבתי אותו באותן שנים, קלעי נהדר וווינר לא קטן. לא יודע מהי בדיוק היכולת שלו כרגע אבל אני גם מאמין שהבולס לא רוצים אותו כשחקן חמישייה. גם בפיסטונס הוא היה שחקן ספסל בעונה האחרונה אם אני לא טועה.

וואו כמה עצוב על ברנדון רוי... לא יודע מה מצב הברכיים שלו, אבל אני הייתי חושב על אירופה אם זה אפשרי. הרבה פחות עומס ויכול לעשות קריירה ענקית גם אם זה לא NBA.

3. Muurad Member

מדווחים שלפי השמועות סקולה ומרטין עדיין בעסקה. זה אומר שרוב הסיכויים ניו אורלינס הולכים לזרוק את החוזה של אריזה או אוקאפור אצל הלייקרס, לפחות אם אני צריך לשער.

עדיין עסקה לא טובה להורנטס לדעתי, כשהבעיה העיקרית שלי היא החוזה של סקולה שהוא דיי סרטני עם האורך והגודל שלו, בהתחשב בגיל של השחקן עצמו - אבל עדיין עסקה יותר טובה לליגה ולבעלים שאכפת להם כמה כסף הם הולכים לשלם.

אם זה המצב, עם חוזה אחד פחות בpayroll לאורך טווח - ואולי איזה תוספת כלשהו שתביא בחירת דראפט נוספת או משהו כזה, יכול להיות שהליגה תסכים, אבל נחכה ונראה איך בדיוק הכל מסתדר ומי הולך לאן.

אגב מבחינת הבולס הבעיה שלי עם ריפ המליטון היא שגם הוא לא ממש מישהו שמייצר לעצמו מצבי קליעה, אלא אחד שרץ על חסימות ובעיקר עושה את רוב העבודה בmid range הקטלני שלו... אולי הם יוכלו לצרף עוד מישהו בנוסף אליו.

בכל מקרה הכל עדיף להם על קית' בוגנס.

4. אבו Member

יופי, עכשיו לאמאר אודום הבריז מאימון הפתיחה של הלייקרס והוא על תקן ה"פגוע". יכול להיות שבצדק, אבל הוא לא מתנהג כמו מקצוען. זה מה שהוא אמר:

"You don’t want to go to no place you’re not wanted. I’ll try to give them what they want as much as possible."

טרייד דחוף, רק לא להכליל את פאו.

5. Muurad Member

פאו עוזב לא משנה מה אבו, אם באמת קורה טרייד. הוא הcenterpiece.

מה שיכול לקרות בשבילכם הוא, אם אני מנסה לחשוב על המצב הכי ורוד ללייקרס - הוא שבגלל שתיקחו את החוזה של אריזה למשל, לא תכלילו את אודום בעסקה - ותשתמשו בו ובביינום כדי להשיג את דוויט - אבל זה באמת מצב סופר אופטימלי, שגם אם הראשון ייצא לפועל לא בטוח שהשני כן.

למרות שאם תוותרו על עניין דוויט, תוכלו לקחת את אוקאפור במקום אריזה, ואז להשאר עם אודום אוקאפור וביינום.

בקיצור משהו כמו :

לייקרס : גאסול, איבנקס, קארקטר, בחירת דראפט \\\ מקבלים : כריס פול, אריזה.

יוסטון : סקולה, מרטין, דרגיץ', בחירת דראפט \\\ מקבלים : פאו גאסול

ניו אורלינס : פול, אריזה \\\ מקבלים : סקולה, מרטין, דרגיץ', איבנקס, קארקטר, 2 בחירות דראפט

או

לייקרס : גאסול, איבנקס, קארקטר, בחירת דראפט \\\ מקבלים : כריס פול, אוקאפור.

יוסטון : סקולה, מרטין, דרגיץ', בחירת דראפט \\\ מקבלים : פאו גאסול

ניו אורלינס : פול, אוקאפור \\\ מקבלים : סקולה, מרטין, דרגיץ', איבנקס, קארקטר, 2 בחירות דראפט

למרות של-2 הטריידים עדיין אפשר להוסיף את אודום את יתעקשו עליו.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוראד, הניקס מביאים את מייק ביבי ואתה מתעסק לי בשטויות?

עכשיו השאלה היא איך מתאבדים - בתלייה או כדור ראש?

7. Muurad Member

אתה מתכוון את הגופה של מייק ביבי.

מייק ביבי מת כבר כמה שנים טובות.

קיוויתי איכשהו שבS&T הזה נצליח לגנוב את ג'יי ג'יי באראה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

8. JR-Riquelme Member

החתמה יפה של בוסטון, כנראה שווסט מעבר לשיא אבל עדיין הוא ורונדו יהיו שילוב מצוין, אני מאמין שהודית מחצי מרחק נשארה לווסט. בוסטון עכשיו יכולים לשלב חמישיה איתו ועם גארנט. עדיין לא יספיק להם לשום דבר בעונה הבאה, הם צריכים ריענון רציני בטח עם כל החיזוקים והטריידים שהולכים לקרות עכשיו. מניו אורלינס נשארו בעיקר פירורים פנל עומד לעזוב וחבל אנל לפחות ירוויחו עליו משהו. מאמין שבסופו של דבר איכשהו הוכ ימצא עת עצמו בניו יורק, עוד אחרי שצנדלר נחת שם זה יוסיף לו לתיאבון להיות שם, אני יודע שהם מאוד אוהבים לשחק אחד עם השני.

9. Muurad Member

הניקס רשמית הפעילו את האמנסיטי על צ'ונסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx (לא לפני שעשינו טרייד ששלח את טוריאף לויזארדס כדי לפנות מקום בשכר להחתים את צ'נדלר, שאכן חתם באופן רשמי)

מעניין עכשיו מה יהיה איתו. כל הקבוצות מתחת לתקרת השכר יכולות להציע גרושים עבורו והוא יהיה חייב לעבור - אבל הוא הזהיר אותן שלא יעשו את זה כי הוא לא יגיע(אולי יפרוש?), ושהוא רוצה לקבוע את הגורל שלו ולאן הוא יעבור, ושזה יקרה רק למקום שהוא רוצה להגיע.

אם באמת אותן קבוצות יאמינו לאיום ויפחדו להציע עליו (ממש לא הגיוני שיקרה אגב לדעתי) - זה סולל לו את הדרך למיאמי על חוזה מינימום, עם בטן מלאה וכל רצון שבעולם לזיין לניקס את הצורה כל פעם שניפגש... איי איי איי.

הדבר העצוב\מצחיק כאן הוא שהיה לנו אופצייה לממש את העונה הנוכחית שלו בשביל 14 מיליון ואנחנו לקחנו אותה - ועכשיו אנחנו משתמשים עליו באמנסיטי כמה חודשים אח"כ.

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מימשנו את האופציה כי לא ידענו מה יקרה עם כריס פול והחוזה הנגמר שלו היה פחות או יותר ה"נכס" היחיד שיכולנו להשתמש בו בטרייד עם ניו אורלינס. אני מת על צ'ונסי אבל באמת שלא היו פה יותר מדי ברירות מבחינתנו אחרי שהתמונה התבהרה והבנו שפול כבר לא יגיע ועם כל הכבוד ה-13 מיליון שהיו מתפנים לנו בעונה הבאה לא היו עוזרים לנו להנחית מישהו שמתקרב בכלל לקאליבר של טייסון.

שורה תחתונה אני מסכים שזה קצת מתסכל להשתמש באמנסטי כבר עכשיו ולדפוק לגמרי את ה-CAP SPACE אבל כמו שאמרתי שלשום, אנחנו ב-ALL IN MODE וכבר אין יותר טעם לחכות ולחכות בזמן שיש פה 2 סופרסטארים רעבים שרוצים לנצח. אני הרבה יותר שלם עם ההחתמה של טייסון מאשר הייתי בדקה שדווח עליה.

11. Muurad Member

השלמתי עם עניין צ'ונסי. הבאסה מבחינתי היא שלא הצלחנו להגיע למצב שאנחנו נשארים עם טוריאף.

צ'נדלר עושה המון עבירות, וגם ככה לא בריא לסחוב ים - רוני יכל לתת לנו יופי של דקות מהספסל כחיפוי גם בסנטר וגם בעמדה מס' 4... מה נעשה עכשיו? ג'רום ג'ורדן?

אין לנו משהו שמזכיר צוות מסייע, עם 2 שחקנים שידועים בפציעות שלהם עם חוזים ארוכים ובלי אמנסיטי. אני עדיין מחכה עם האופטימיות.

בנתיים שרק לי יקחו לי את שוני וויליאמס ושהוא לפחות יחתום על החוזה.

12. אלי מתחן Member

צ'נדלר זה לא השחקן שאף אחד לא רצה לפני שנה?
    מדהים אותי איזה זכרון קצר יש למנהלים ואוהדי האנביאיי, שחקנים שלפני כמה חודשים אף אחד לא רצה מקבלים חוזים של 15-20 מיליון לעונה.

13. Muurad Member

תשמע, שאתה משנה פרנצ'ייז ברמה כמו שהוא שינה עם דאלאס מבחינה הגנתית, ועוזר לסחוף אותם לאליפות - זה מובן שהדעה השתנתה ב-180 מעלות.

אבל עדיין הכסף שלו - ושל כל גבוה אחר בליגה - מוגזם לחלוטין, בטח שבקיץ הנוכחי.. כאילו ננה הולך לקבל לפי השמועות משהו כמו 17 מיליון לשנה לפחות! זה לא נקלט.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שהמצב רחוק מלהיות אידיאלי זה נכון אבל שוב, תסתכל מה היו האופציות שלך ואז תגיד לי מה היה עדיף. עשינו נכון כשחיכינו עם ה-PIPE DREAM על כריס פול אבל ברגע שזה ירד מהפרק מה היינו אמורים לעשות? להמשיך עם הסגל הבינוני של שנה שעברה ולפעול באוף סיזן הבא עם 13 מיליון ו-FA CLASS הרבה פחות איכותי מזה של השנה? בביג פיקצ'ר צ'נדלר היה האופציה הכי טובה מבחינתנו והלכנו עליה בכל מחיר. ובצדק.

15. johnnie walker Member

אתמול הבאתי שני ציטוטים מהמכתב של דן גילברט (הבעלים של הקאבס) לדיויד סטרן שדלף לרשת ועכשיו יש כבר את המכתב המלא.

שימו לב שבשום מקום הוא לא מדבר על מה יקרה לניו-אורלינס או על העתיד שלה אלא אך ורק על הפחד שהלייקרס יוכלו לקבל בעקבות העסקה גם את הווארד כי זה יחסוך להם מס מותרות ושהוא לא יוכל להנות מהכסף הזה בתור אחד מתוך 29 בעלי ההורנטס...

שורה תחתונה: לא מעניין את סטרן ושאר הבעלים בשיט העתיד של ההורנטס אלא אך ורק מניעת ההתחזקות של הלייקרס, אפשר בהחלט להבין למה בהרבה מקומות אומרים שלקיובן יש גם חלק גדול בדחיפה להחלטה הזאת.

http://img214.imageshack.us/img214/5390/wwwsalnewscom.Xxx