NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פול בסופו של דבר יהיה בלייקרס אבל אני חייב לציין שהווטו של סטרן היה שווה מכמה סיבות:

-לראות את אוהדי הלייקרס בוכים שהליגה דופקת אותם. אותם. הלייקרס. דופקת. הליגה.
    -לשמוע את לאמאר אודום עולה לשידור שיכור ולדמיין את הפרק שיתעד את הימים האלה בקרדשיאנס.
    -הניקס עושים אמנסטי על בילאפס וגורמים למפלצת שבו לצאת. הבן אדם מתפרע לגמרי בריאיון שיתפרסם בשעות הקרובות ב-SI.

לפעמים אני מרגיש שהאוף סיזן ב-NBA מעניין יותר ממה שקורה על המגרש.

2. Muurad Member

טוב נראה שצ'ונסי עצבני רצח, אם הייתי בטוח שלא יעבור למיאמי ומישהו מהנמושות תיקח אותו, בוא נגיד שהציטוטים האלה יגרמו לכל אחד שחשב כמוני לחשוב פעם נוספת

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

South Beach here he comes? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

יש לו 2 מטרות בראש, הניקס והאליפות. לא משנה הסדר.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/11
  3. Pipe Member

"לפעמים אני מרגיש שהאוף סיזן ב-NBA מעניין יותר ממה שקורה על המגרש"

אני בהלם. רק לפעמים?

אגב, צ'ונסי :aaa8:

הגיע הזמן שמישהו יפצה פה על שיטת הוואייבר המזעזעת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/12/11
  4. אבו Member

כן, מה הבעיה?

5. Muurad Member

פחות או יותר שווה ערך לבן יחיד מפונק שמקבל כל מה שהוא רוצה and then some כל חייו, שבוכה כשההורים שלו זורקים לכלב שמקבל כל החיים עצמות סטייק, וטוען שזה שערורייה לא הוגנת במטרה להרעיב אותו.

6. Pipe Member

הדבר היחיד שהלייקרס חטאו בו הוא העובדה שהם ממקומים בעיר הגדולה הכי נעימה בארצות הברית.

זה לא משנה מה קרה בעבר ואני לא מתכוון להתווכח על כמה הליגה אוהבת את LA או לא- אם הטרייד הזה לא יתבצע זו תהיה אחת השערוריות הכי גדולות בהיסטוריה של הליגה ופגיעה ברורה בתחרותיות ובהוגנות של כל אליפות ב5 השנים הקרובות.

דן גילברט יכול לקפוץ לי. נמאס לי לשמוע אותו מתבכיין. הוא ושאר הבעלים של קבוצות הקטנות מנסים לשנות סדרי עולם ולהפוך את אקרון למקום עבודה מבוקש בדיוק כמו דאלאס. לא מוצא חם בעיניך? תמכור את הקבוצה. לכל בן אדם בעולם יש זכות לבחור איפה הוא רוצה לגור ולעבוד, רק בNBA חמורים כמו גילברט חשובים שזה אפשרי לבנות מלאכותיות מערכת שתהפוך חורים חשוכי עולם וקבוצות בלי היסטוריה שרק הצטרפו לליגה ב15 שנה האחרונות ליעדים שווים באיכותם לניו יורק, LA או טקסס. ממש אפלייה מתקנת, גרסאת הNBA. כמה חבל שזה לא יעבוד.

המציאות היא שיש רק מספר מסויים של שחקני על בליגה, יותר מדי קבוצות ויותר מדי ערים שלא מסוגלות - אם זה כלכלית או גאוגרפית - למשוך אליהן את השחקנים הללו. בגלל שהNBA וסטרן צבועים וחמדנים שלא מסוגלים לראות את הדבשת של עצמם ומסרבים למחוק חלק מהפרנצ'ייזים הללו - דבר שבאמת יעזור להגדיל את התחרותיות - מי שנדפקים הם שחקנים כמו פול ואוהדים כמונו שצריכים לשמוע את גילברט מתבכיין פעם בחודש.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

huh?
    את הלייקרס בעיקר שונאים בגלל היהירות שלהם, האוהדים העשירים שלהם. כוכבי הקולנוע שתמיד יושבים ליד המגרש כאילו הם בכלל מבינים מה קורה על המגרש (חוץ מג'ק ניקולסון...). לדעתי אם לניקס היו אותן מספר טבעות כמו הלייקרס אז גם אחוז השונאים שלהם היה מגיע לכמויות גדולות ביותר. רק לחשוב מה היה קורה אילולא ספייק לי היה נהנה מכמה זכיות של הקבוצה שלו באליפות. היום פשוט צוחקים על הלוזריות של הבמאי והחברים שלו.

לדעתי רב תושבי ניו יורק לא מקנאים בלוס אנג'לס, הם חושבים שלהם יש את העיר הכי יפה וטובה בכל העולם. מספיק לראות את אוהדי היאנקיס כדי להבין שגם בניו יורק לא חסרים אנשים יהירים.

בסיכומו של דבר הצלחה מביאה הרבה אוהדים, אבל גם המון שונאים. הלייקרס הן ביחד עם הסלטיקס הקבוצות עם הכי הרבה תארים. אז נכון שמזג האוויר נהדר בקליפורניה, אבל יש גם אנשים שלא אוהבים חום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לעניין עצמו. בסופו של דבר ילך פול ללייקרס. מה שאותי כרגע לא ברור איך ל.א תרצה לצרף את הווארד? החדשות האחרונות הן שאולי ביינום יצורף ל'עסקת פול' אז מה יישאר ללייקרס להציע לאורלנדו הרי הווארד עדיין לא שחקן חופשי, נכון? מוראד עזור לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. Muurad Member

גם אני לא רואה איך זה יקרה (למרות שאני לא רואה את ביינום מגיע בעסקה של כריס פול כל עוד פאו מעורב).

ללייקרס לא יהיו מספיק נכסים לעשות טרייד שאורלנדו תסכים אליו - כשגם ככה לדעתי המקום האחרון שהfront office של אורלנדו רוצה להעביר את הסנטר הכי דומיננטי בליגה זה ללייקרס.

הרעיון, לפחות בתיאוריה בהנחה שפאו ואודום הולכים - הוא שהלייקרס ינסו לעשות טרייד סביב ביינום. אבל עוד פעם אני לא רואה מה יש להם להציע.. כי עוד פעם ביינום עוד שנה וחצי שחקן חופשי בלי שום התחייבות, שכבר עכשיו מרוויח סכומים קרובים למקסימום, עדיין לא הוכיח את עצמו בפרנצ'ייז פלייר, ויש לו בעיית פציעות חמורה מאוד שלא הולכת לשום מקום בעתיד - וגם ככה מלבדו אין להם דברים שאפשר להחשיב אותם כפיתוי מספיק גדול.

איך שאני אומר את זה, הנה החדשות שמגיעות כרגע ומאומתות בין מספר מקורות - במיוחד בשביל אליאור :
    טרייד שכזה אגב, אמור להיות : ברוק לופז, 2 בחירות סיבוב ראשון בדראפט, ואולי עוד איזה שחקן אם המג'יק ילחצו(אני מקווה שיעשקו מהם את אנתוני מורואו לכל הפחות, ואם אפשר עוד כמה שחקנים משלימים\מבטיחים, שלפחות יהיה תנאי מגרש שווים שלשתינו אין צוות מסייע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ).

תמורת דוויט והידו טורקוגלו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/11
  9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לרגע נתעלם מההימורים הסופר שגויים שלי מלפני כמה ימים ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )

I CALL BS

אני חושב שהעיתוי של ההדלפות האלה לא מקריים ומקבילים לטרייד של פול שמחכה לאישור מהליגה. הרי הפחד הכי גדול של הבעלים עם כמה שזיינו את השכל על הכסף זה שיווצר בלוס אנג'לס קומבו של פול והווארד ובגלל זה כולם קפצו מהמיטה במהירות שיא לבטל את העניין.

אני לא חושב שהלייקרס היו עושים טרייד על פול בלי לדעת שיש להם את הווארד, אחרת הטרייד הזה רק מחליש אותם ולאורך השנים כבר קיבלנו מספיק דוגמאות שהפרנצ'ייז הזה לא פועל בצורה הזו ככה שאני עדיין חושב שאנחנו הולכים לראות את השניים האלה בלייקרס ואת ניו ג'רזי עם הזין ביד. הם האחרונים שמפחידים אותי.

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב הווארד ופול - אלא אם השניים האלה באמת כושים מצויים או ישראלים שקוראים להם שון ונתנו מילה שהם לא מתכוונים לחיות באוקלהומה כי לא מספיק כיף ונוצץ שם, לדעתי יש פה פספוס אדיר של סם פרסטי לארגן טרייד על אחד מהשניים.

11. shlomydavid מנהלים

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאק מי פאק מי פאק מי פאק מי

איזה בשורות איוב על הבוקר - מוראד בשביל מה היית צריך להתגרות בי עם ההודעה האחרונה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

דיווחים מהדקות האחרונות שהלייקרס ביטלו את הטרייד על כריס פול כשהסיבה הרשמית היא שהם לא הצליחו להגיע "לתנאים שהליגה דרשה מהם" שזה בהגדרה המילונית אומר שהם כנראה לא הצליחו להשאיר מספיק נכסים בשביל טרייד על דווייט הווארד ולכן הבינו שזה פשוט לא שווה את זה.

מה שאומר... שדוייט אכן בדרך לניו ג'רזי.

מה שאומר... שהניקס הזדיינו חזק.

הלייקרס אגב הולכים על כיוון אחר וככל הנראה יישלחו את לאמאר אודום שאיתו נשרפו כל הגשרים לדאלאס תמורת TPE.

ת'כלס אם אני אוהד לייקרס אני היום סופר מתוסכל אחרי שהליגה דפקה להם טרייד לגיטימי לחלוטין שהיה גורר אחריו עוד טרייד קצת פחות לגיטימי אבל עדיין במסגרת החוקים (כמו של כרמלו) ומסדר להם את העתיד. ביזיון של קומיש וביזיון של ליגה אין לי משהו אחר לומר.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שאולי אני סתם בפאניקה והלייקרס פשוט הולכים לכיוון אחר וייאלצו להסתפק "רק" בהווארד? זה מסתדר יופי עם הטרייד של אודום על TPE שייאפשר להם לספוג את החוזים שאורלנדו תרצה לדחוף להם סטייל ארינאס וטורקוגלו.

מי ייתן.

14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מתחיל להספים אבל לא מעניין אותי כי הדם שלי קצת רותח -

יש מצב ש-CP3 והווארד עוד יימצאו את עצמם בבוסטון וניו ג'רזי בהתאמה. יש מצב כזה.

במקום לשמוע עליהם פעמיים בעונה ובמקרה נדיר 9, הם עוד הולכים להפוך לאורחים קבועים בגארדן ולא מהצד הנכון של ההאדסון. אם זה יקרה אני גומר עם הליגה הזאת לתמיד. יש גבול כמה מרורים אוהד ניקס יכול לאכול והוא עובר כשהקומיש האפס מבטל טרייד חוקי ולגיטימי שהולך לשנות את פנים ותוכניות של מיליון קבוצות ומיליון שחקנים.

15. Muurad Member

אין מצב לבוסטון - לדעתי אחד הדברים החשובים בעסקה היה ג'ף גרין שהיה RFA, שבינתיים בוסטון החתימו אותו לחוזה לשנה אחת, כלומר שאיבדו את זכויות הRFA שלו והוא שנה הבאה ב-2012 יהיה פרי אייג'נט.. הוא דיי איבד מהשווי שלו בטרייד - והוא ורונדו היו העיקר של העסקה... הקליפרס יכולים בקלות לנצח את מה שבוסטון יכולה להציע לדעתי.

אני עדיין לא מסכים שהטרייד היה טוב ומשהו שהליגה הייתה צריכה לאשר - אומנם הלייקרס ויתרו על תמורה שווה - אבל מה שההורנטס היו מקבלים היה תמורה גרועה לקבוצה במצב שלהם, you know that aswell as I do. במיוחד כשהם רוצים לשלם כמה שפחות על הקבוצה מלכתחילה... דחיית הטרייד היה לגיטימי לגמרי לדעתי - והם גם ישיגו עסקה טובה יותר שמתאימה להם הרבה יותר עם כישרון צעיר ובחירות דראפט.

רק האפשרות לקבל את הבחירת דראפט ה Unprotected של מינסוטה לשנה הבאה שווה את כל מה שהיו מקבלים מהטרייד עם הלייקרס, ובעסקה עם הקליפרס הם יקבלו אותה, ועוד כישרונות צעירים ומבטיחים בנוסף אליה כמו בלדסואו, אמינו וכו' שעולים גרושים ויש עתיד בליגה, אבל עדיין ירוקים מספיק כדי לאפשר לניו אורלינס להיות גרועים ולהתמודד בדראפט הבא על אחד המקומות הגבוהים בדראפט בעצמם.. במצב כזה הם יכולים שנה הבאה להיות הקליבלנד של הדראפט הקודם עם 2 בחירות דראפט בטופ 5 או לפחות טופ 10, שזה תסריט אידיאלי שגורם למה שהיו מקבלים מהעסקה עם הלייקרס ויוסטון להראות כמו בדיחה, כשהדראפט של 2012 מיועד להיות אחד הדראפטים הטובים שהיו בשנים האחרונות מאז 2003.

עוד פעם - הליגה היא למעשה הבעלים של ההורנטס, בדיוק כמו שג'יימס דולאן הוא הבעלים של הניקס. כמו שהוא יכול לדחות עסקה שתשלח את כרמלו תמורת סקולה, קווין דראגיץ' ואודום - ככה יכולים גם הליגה. זה דבר לגיטמי לגמרי, ומובן לחלוטין בהתחשב שהעסקה הייתה גרועה בשביל המצב שההורנטס נמצאים בו, והעובדה שהליגה רוצה לשלם כמה שפחות ולהעיף את הפרנצ'ייז הזה מהידיים שלהם כבר, ושיותר חשוב להם מההורנטס עצמם זה התחת שלהם.

הלייקרס עכשיו בלי ספק הולכים על דוויט, זה בטוח - ותהיה תחרות בינם לבין ניו ג'רזי.

הדבר הטוב פה הוא, שבגלל התחרות זה אומר שאורלנדו יבזזו ויעשקו את מי שבאמת תקבל אותו to the max, כי 2 הקבוצות עכשיו במצב דיי נואש להשיג אותו, במיוחד הלייקרס שהחמדנות שלהם להשיג את דוויט ופול ביחד חזרה אליהם כמו בומרנג.

קשה לי להאמין שהלייקרס עוד פעם יבואו עם הצעת low ball, ולדעתי אם הם עשו את הטרייד על אודום תמורת בחירת דראפט המג'יק יצליחו לגרום להם לעשות טרייד על גאסול וביינום יחד עם 2 בחירות דראפט, ושהם לוקחים את הידו ודוויט(למעשה זה גאסול, ביינום ואודום כדי להשיג את דוויט, שהאמת זה כבר לשלם יותר מידי אפילו בשביל הסנטר הכי טוב והכי דומיננטי בליגה, ואחד הסנטרים ההגנתיים הטובים אי פעם שרק נכנס לשיאו, ולא כזה בטוח ששווה לליקרס לעשות את זה - אבל כשאתה נואש לפעמים אתה חייב).

במצב כזה, בהתחשב שהמג'יק יעיפו את גאסול לקבוצה שלישית תמורת נכסים צעירים, זו ההצעה הכי טובה ולוקחת את זו של ניו ג'רזי שבנוייה על לופז, 2 בחירות דראפט, אנת'וני מורואו וזהו פחות או יותר.