NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. Muurad Member

בנוגע ללאב ולעניין השנים - מסכים לחלוטין.

אבל משחק ההתקפה של אמארה לא ממש(או ממש לא) כמו דוויט, כלומר הוא אתלטי והכל, אבל יש לו יד מצויינת כמעט עד לקו ה-3(וכמו שאמרתי השנה גם משם הוא הראה יכולת טובה)

בקשר למיליצ'יץ' הבנת אותי לא נכון - אני לא מסיק מסקנות, אלא יותר משער בנוגע אליו בגלל העובדות שהוא הראה לראשונה בקריירה שלו שהוא כן מסוגל לתרום התקפית.. במשחקים האחרונים דווקא משחק ההתקפה שלהם רץ דיי דרכו, ודיי הרבה אפילו הסתיים איתו גם בשלבים האחרונים במשחק, ובהגנה הוא תמיד יהיה שם לתת את החסימה או לשנות את הזריקה.. כעיקרון ההגנה שלו היא מה שגורם לי להיות בטוח ולתהות לגביו, כי היא תמיד תהיה שם ותהיה מצויינת, ואם משחק ההתקפה שלו יגיע למצב שמאפשר בצורה לגיטימית להשאיר אותו על המגרש 30+ דקות כמו שקורה במשחקים האחרונים - הוא בהחלט יהיה כוח בליגה הזו, כי כמו לאב גם הוא איטלגנטי במשחק שלו(למרות שלפעמים הוא נעל בית, וזה עניין היציבות שדיברתי עליו) ויודע למסור מצויין ככה שהוא משפיע על ההתקפה גם אם הוא לא קולע... נותר לנו לחכות ולראות אם הוא ימשיך ביכולת הזו שלו באופן יציב בהתקפה.

בקשר לפקוביץ' - מסכים איתך לגמרי, הוא אופציה מצויינת מהספסל, נותן כוח, עוצמה, ריבאונדים, ונקודות בצבע.. הבעיה שלו היא שהוא עדיין לא הסתגל למשחק בNBA וצובר עבירות בקצב מסחרר.. לאט לאט הוא יבין את כל העניין והוא יהיה שחקן טוב בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/10
  2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שיש מקום להשוואה בין היכולות ההתקפיות של סטודמאייר לאלו של הווארד. סופרמן מצוין כשהוא עם הפנים לסל, אבל בזה מסתכם כל הארסנל ההתקפי שלו. אין לו משחק עם הגב לסל (ד"א, סתם אנקדוטה משעשעת- סר צ'ארלס אמר פעם כי אם להווארד היה פוסט אפ ראוי, היה צריך לשנות את חוקי הכדורסל) וגם הקליעה מהקו לוקה אצלו בחסר. סטאט, לעומת זאת, מביא איתו ארסנל מגוון מאוד של תנועות התקפיות- החל בתנועה משובחת ללא כדור (בעיקר אחרי פיק) וכלה בפוסט אפ מצוין ויד רכה להפליא מחצי מרחק.

לגבי קווין לאב- אני מחזיק בדעה דומה לזו של K700 וסבור כי מדובר באחד משחקני הפנים המוכשרים ביותר בליגה, מבחינה התקפית; אמנם, יכולותיו ההתקפיות עדיין לא מגיעות לרמה של סטודמאייר הנפלא- אבל הן בהחלט עדיפות על אלו של הווארד המוגבל. החסרון היחיד שלו טמון בחלק ההגנתי. בדומה לסטאט, ללאב עדיין קשה "לתת גוף" על שחקנים פיזיים ולהתמודד עם הפוסט אפ של רוב שחקני הפנים בליגה. קורט רמביס צריך לעבוד איתו על עבודת הרגליים, שכן היה ניתן לראות בבירור במשחקיו האחרונים במינסוטה כי היא לוקה מעט בחסר (הוא כמעט ולא זז בשמירה).

בנוגע לפקוביץ'- אני, אישית, רואה אותו כהימור פרוע מצד המערכת של הוולבס. מחד, מדובר בשחקן שיודע למקם את עצמו מתחת לסל בצורה כמעט מושלמת, והוא מוסיף לכך גם קליעה מצוינת מחצי מרחק (תכונות אלו הן נדירות מאוד עבור סנטרים בNBA); מאידך, מגוון התנועות שלו עם כדור רחוק מלהזכיר שחקן פנים טוב והוא לוקה בחסר גם בפן ההגנתי. אם במינסוטה יעבדו איתו כמו שצריך וישפרו את האלמנטים הפגומים בצורת המשחק שלו (זה לא קשה)- בהחלט קיים פוטנציאל שיתפתח לנו שחקן NBA מצוין.

3. Muurad Member

בגלל ההגנה של לאב אני חושב שמיליצ'יץ' הוא מפתח בקו הקדמי שלהם.. העזרה שהוא מביא בהגנה כשהוא על המגרש היא אחת הטובות בליגה(טוב הוא החוסם המוביל בליגה בנתיים עם רק 26 דק' למשחק!), לעומת לאב שלוקה מאוד במודעות הגנתית שלו ובעזרה לחבריו... הם משלימים אחד את השני בצורה נפלאה.

4. shlomydavid מנהלים

http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx

אורלנדו הנחילה למיאמי הפסד שלישי ברציפות - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה).

תוצאות משחקי הלילה:

אורלנדו (4:10) - מיאמי (7:8): 95:104
    מינסוטה (12:4) - סן אנטוניו (1:13): 113:109
    יוטה (5:11) - ניו אורלינס (3:11): 87:105
    בוסטון (4:11) - ניו ג'רזי (10:5): 83:89
    אוקלהומה סיטי (5:10) - דאלאס (4:10): 111:103
    פיניקס (7:7) - שיקגו (5:7): 123:115
    שארלוט (10:5) - ניו יורק (8:8): 99:95
    טורונטו (9:6) - פילדלפיה (12:3): 90:106
    קליבלנד (8:6) - מילווקי (9:5): 81:83
    יוסטון (10:4) - גולדן סטייט (8:7): 101:111
    ממפיס (9:6) - דטרויט (10:5): 84:105

משחקי יום שישי לפנות בוקר (26.11):

3:00 בלילה: אטלנטה הוקס - וושינגטון וויזארדס
    5:30 בבוקר: ל.א. קליפרס - סקרמנטו קינגס

* שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתר הזה

5. k_700 Member

פשיי יא אללה איזה משחקים משעממים יש היום.
    מזל שלפחות היה מחזור משובח ביורוליג.

6. Muurad Member

כן על הפנים.. אבל המשחקים עדיין מסקרנים בגלל ג'ון וול וגריפין, וגם כמובן בגלל הקינגס וכספי... גם יש inside the nba אח"כ שזה הרבה יותר מעניין מ-2 המשחקים ביחד.

אגב צביאל, יצא לך לראות את המשחק בין קונטיקט לקאנטאקי? ראיתי את זה כשחיפשתי לינק למשחק אחר וישבתי לראות כזכר נעורים למשחקים של דורון שפר שהייתי קם עם אבא שלי לראות אותו משחק לפנות בוקר כשהייתי קטן - יש בקונטיקט שחקן שחקן.. קמבה ווקר שמו, רכז קטן ובאמת השם הראשון שעלה לי לראש כשראיתי אותו היה AI... הם אמרו שקונטיקט בכלל לא מדורגת ושהיא ניצחה לפני את המדורגת מס' 2 מישיגן, וכאמור ניצחה את קאנטאקי עכשיו שהיא מדורגת מס' 9 - ובלי לראות את המשחקים הקודמים אני משוכנע שזה המון בזכות ווקר.. מי שהוא שמר עליו הוא ברנדון נייט שראיתי את השם שלו בהרבה חיזוי דראפטים שנה הבאה להיות בטופ 5, והוא עשה עליו עבודה מצויינת בהגנה למרות שראו שלנייט היה משחק פשוט נוראי עם 0 מ-8 מחוץ לקשת... לא בטוח איך המשחק של ווקר יתורגם לNBA ואם זה לא משחק יוצא דופן שבפוקס יצא לי לראות, אבל הוא בהחלט מישהו לשם עליו עין קרובה מאוד. שחקן של קאנטקי שממש הרשים אותי הוא טרנס ג'ונס שגם הוא מדובר כבחירת לוטרי גבוהה מאוד מבדיקה.. המשחק אגב נגמר 84-67 לUCONN.

המשחק הזה רק העציב אותי עוד יותר שאין להוט ESPN http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

7. SeRgInHo Member

עזוב אותך, במקום זה יש עכשיו ביורוספורט 2 ליגה אמריקאית בהורדות ידיים ואחרי זה ליגה יפנית בכדורגל לנשים.
    הרבה יותר מרתק.

8. Muurad Member

פשוט בושה הקמצנות שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx כ"כ מכעיס.

9. k_700 Member

יצא גם יצא. במקרה היום כשחזרתי מהצבא אני פותח את ESPN ורואה את המשחק(מסוף החצי הראשון).
    כאמור אין כל כך להתייחס למשחקים האלה זה יותר טורנירים פנימיים ועדיין לא תחילת טורנירי החטיבות אבל כן יש כמה שמות בולטים.

אגב, קונטיקט לא הייתה מדורגת כי בעונה שעברה אחרי שאיבדה את האשים טאביט היא לא הסתדרה.

השם החם ביותר לדעתי העונה במכללות הוא קייל אירווינג.פרשמן צעיר, רכז טהור מומחה למשחק המהיר.
    ההשוואות מדברות על לא אחר מאשר כריס פול. אגב, קייל הגיע אל האלופה דיוק שלדעת רבים מציבים סגל אפילו יותר חזק משל העונה שעברה.

קמבה ווקר גם הוא מועמד לבחירת סיבוב ראשון. רכז קטן, סופר אנרגטי חסר כל פחד ושומר לא רע בכלל.
    אגב, בקנטאקי העונה ממשיכים באותה מגמה, כלומר קבוצה שבנוייה על שלושה פרשמנים שעתידים לעזוב אחרי עונה וכרגע מדרגים את שלושתם(ברנדון נייט,טרנס ג'ונס ואנס קנטר) כבחירות סיבוב ראשון.

אגב, קונטיקט ניצחה את משיגן סטייט* במחזור הקודם.
    וקנטאקי בגלל שהיא בעיקר קבוצה של פרשמנים עם זהות קצת שונה מהקבוצה של העונה שעברה יקח לה קצת זמן להתחבר ולרוץ אבל תהיו בטוחים שקאליפרי יעשה שם עבודה טובה.

שווה לעקוב אחרי העונה ותזכרו את השם קייל אירווינג(כבר הזכרתי אותו לפני שבועיים באחד הפוסטים פה).

10. Muurad Member

כרגע חזיתי בדאבל הדר הגרוע בתולדות הNBA, בלי שום ספק בכלל.

גועל נפש שנמשך 4 שעות.. מזל שהיה את צ'רלס קני ואיג'יי במחציות או שלא הייתי מחזיק מעמד.

אה, וסקרמנטו ללא ספק הקבוצה הגרועה בNBA כרגע.

עכשיו אם תסלחו לי אני הולך לירות בעצמי.

11. shlomydavid מנהלים

הקינגס הושפלו מול הקליפרס, 9 נקודות לכספי - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה).

תוצאות משחקי הלילה:

אטלנטה (7:9) - וושינגטון (9:5): 96:116
    ל.א. קליפרס (13:3) - סקרמנטו (10:4): 82:100

משחקי יום שבת לפנות בוקר (26.11):

2:00 בלילה: אורלנדו מג'יק - קליבלנד קבאלירס
    2:00 בלילה: שארלוט בובקטס - יוסטון רוקטס
    2:30 בלילה: בוסטון סלטיקס - טורונטו ראפטורס
    2:30 בלילה: דטרויט פיסטונס - מילווקי באקס
    2:30 בלילה: מיאמי היט - פילדלפיה סיקסרס
    3:00 בלילה: אינדיאנה פייסרס - אוקלהומה סיטי ת'אנדר
    3:30 בלילה: סן אנטוניו ספרס - דאלאס מאבריקס
    4:00 בבוקר: דנבר נאגטס - שיקגו בולס
    4:00 בבוקר: פיניקס סאנס - ל.א. קליפרס
    4:00 בבוקר: יוטה ג'אז - ל.א. לייקרס
    4:30 בבוקר: ממפיס גריזליס - גולדן סטייט ווריורס
    5:00 בבוקר: פורטלנד טרייל בלייזרס - ניו אורלינס הורנטס

* המשחק בין יוטה ללייקרס יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.

12. Muurad Member

לא הבנתי בהתחלה אבל כשראיתי את המילים של העורך הוא אמר שזה שילוב של 2 פרסומות שונות שהוא ערך.. אבל מדהים כמה שזה נראה אמיתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/10
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין דבר יותר קלאסי משידור ישיר באי.אס.פי.אן של יוטה ביום שישי בלילה, יציאה, חזרה לפנות בוקר ומשחק עד הבוקר, תענוג.

בשנים האחרונות עד לתקופה המקבילה הזו הייתי רואה הרבה מאוד משחקים של יוטה, השנה יש לי פחות זמן, בקושי יצא לי לראות משהו, הלילה אני לא אפספס. רק חבל שאלה הנאחסים מלוס אנג'לס.

14. דנידין Member

15. shlomydavid מנהלים

יוטה גברה על הלייקרס, ההיט חזרו לנצח - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה).

תוצאות משחקי הלילה:

שארלוט בובקאטס (10:6) - יוסטון רוקטס (11:4): 89:99
    אורלנדו מג'יק (4:11) - קליבלנד קאבלירס (9:6): 100:111
    בוסטון סלטיקס (4:12) - טורונטו ראפטורס (10:6): 101:110
    דטרויט פיסטונס (10:6) - מילווקי באקס (10:5): 89:103
    מיאמי היט (7:9) - פילדלפיה סיקסרס (13:3): 90:99
    אינדיאנה פייסרס (7:7) - אוקלהומה סיטי ת'אנדר (5:11): 110:106 (אחרי הארכה)
    סן אנטוניו ספרס (2:13) - דאלאס מאבריקס (4:11): 103:94
    דנבר נאגטס (6:9) - שיקגו בולס (6:8): 97:98
    יוטה ג'ז (5:12) - לוס אנג'לס לייקרס (3:13): 96:102
    פיניקס סאנס (8:8) - לוס אנג'לס קליפרס (14:3): 108:116
    ממפיס גריזליס (9:7) - גולדן סטייט ווריורס (9:7): 111:116
    פורטלנד בלייזרס (7:8) - ניו אורלינס הורנטס (3:12): 97:78

משחקי יום ראשון לפנות בוקר (27.11):

20:00: ניו יורק ניקס - אטלנטה הוקס
    2:00 בלילה: וושינגטון וויזארדס - אורלנדו מג'יק
    2:30 בלילה: קליבלנד קבאלירס - ממפיס גריזליס
    2:30 בלילה: פילדלפיה סיקסרס - ניו ג'רזי נטס
    3:00 בלילה: מינסוטה טימברוולבס - גולדן סטייט ווריורס
    3:30 בלילה: דאלאס מאבריקס - מיאמי היט
    4:00 בבוקר: מילווקי באקס - שארלוט בובקטס
    5:00 בבוקר: סקרמנטו קינגס - שיקגו בולס

* המשחק בין סקרמנטו לשיקגו יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5+ LIVE.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/10