NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני משפשף עיניים ולא מאמין: האם הניקס שלי באמת במאזן חיובי? ועוד 9-11? ניצחון ענק הלילה בניו אורלינס עם משחק ענק של אמארה שמוכיח ממשחק למשחק שאולי לשם שינוי כן פגענו בול הפעם ופלטון שממשיך לשמור על יציבות מתחילת העונה. אם אני זוכר נכון זהו ניצחון רביעי רצוף והמעניין שאת רוב הניצחונות דווקא השגנו מחוץ למדיסון. בינתיים נראה טוב, רק שימשיכו ככה.

2. דנידין Member

אני לא יכול להתעורר בבוקר בלי התקציר שמחכה לי פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    הייתי צריך להכנס ל NBA COM וראיתי שהלייקרס חגגו על הקינגס במשחק קבוצתי מרשים של כולם עם חלוקת נקודות בריאה. הזכירה שוב את הלייקרס המושלמת של תחילת העונה.

3. k_700 Member

הלייקרס הכי חייבים את אנדרו ביינום בחזרה.
    אין ספק שהבעיה כרגע היא העייפות של גאסול ואודום שפשוט מתחילים ליפול מהרגליים.
    במשחק אתמול שמתי לב שגאסול התחיל כבר להיכנס לתוכנית קובי בראיינט(29 דקות למשחק). אני מניח שנראה את המגמה הזו ממשיכה לפחות עד למשחקי הבוקסינג דיי.

דרק קרקטור הרוקי לבטח יקבל יותר דקות אבל עדיין זה ממש לא ביינום. ושוב עם ביינום כשיר אין ללייקרס שום בעיה בסגל.

4. shlomydavid מנהלים

בצל האסון הכבד בכרמל, אני מציג את ההודעה הבאה..

http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx

סקרמנטו הובסה מול הלייקרס, 4 נק' לכספי.

גארנט רואה שש-שש - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה).

תוצאות משחקי הלילה:

בוסטון (4:15) - שיקגו (8:9): 92:104
    דטרויט (14:6) - אורלנדו (4:15): 104:91
    אטלנטה (7:13) - פילדלפיה (14:5): 88:93
    יוטה (6:15) - דאלאס (4:15): 93:81
    טורונטו (11:8) - אוקלהומה (7:13): 99:111
    וושינגטון (12:6) - פורטלנד (11:8): 79:83
    שארלוט (12:7) - ניו ג'רזי (14:6): 84:91 (אחרי הארכה)
    ניו אורלינס (6:13) - ניו יורק (9:11): 100:92
    ממפיס (12:8) - יוסטון (12:7): 127:111
    סן אנטוניו (3:16) - מינסוטה (15:4): 101:107
    דנבר (6:12) - לוס אנג'לס קליפרס (16:4): 104:109
    פיניקס (9:10) - אינדיאנה (9:9): 97:105
    ל.א. לייקרס (6:14) - סקרמנטו (13:4): 80:113

משחקי יום ראשון לפנות בוקר (5.12):

2:00 בלילה: מיאמי היט - אטלנטה הוקס
    2:30 בלילה: פילדלפיה סיקסרס - שארלוט בובקטס
    3:00 בלילה: שיקגו בולס - יוסטון רוקטס
    3:00 בלילה: מינסוטה טימברוולבס - קליבלנד קבאלירס
    3:30 בלילה: מילווקי באקס - אורלנדו מג'יק
    5:00 בבוקר: סקרמנטו קינגס - דאלאס מאבריקס

* המשחק בין סקרמנטו לדאלאס יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5.

* שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתר הזה

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/10
  5. דנידין Member

תודה שלומי, קיבלתי את הסם שלי ועכשיו נרגעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אין ספק שהלייקרס היא הקבוצה המושלמת, פשוט תענוג.

6. דנידין Member

לכן לברון נבחר לאמ וי פי בקלי קלות. ידעו להעריך את מה שהוא הצליח לעשות עם חבורת העגלות בקליבלנד.

7. k_700 Member

לא נשבר הזין לשדר משחקים משעממים של סקרמנטו?! אני באמת מרחם על בעלי HOT שגם כשהם כבר מקבלים שידור של NBA זה המשחקים המשעממים של סקרמנטו.
    איפה צ'רלטון והשידורים שלהם משנה שעברה?! איך אף אחד לא משמיע את קולו?!

8. דנידין Member

כל שצ'רלטון עושים זה לספור את הרייטינג. הם גם קנו את הבונדסליגה וזאת לא מביאה אחריה רייטינג גדול כל כך, ולכן הם מעדיפים לוותר על שידורים שפחות נצפים. גם ה NBA בשנים מאוד קשות שלה, יש לומר, לא הכל הכי מעניין. אנחנו לא דוגמא, מטורפים על כדורסל וספורט בכלל, אבל אצל הכלל יש ירידה משמעותית בעניין בליגה בשנים האחרונות. צ'רלטון הולכת עם מה שהולך (הם לא ערוץ ספורט הכלבים, אלא ערוץ מסחרי נטו בלי שום ערכים לענף. ערוצי ספורט אחרים היו נלחמים וממשיכים לשדר למרות ריטינג נמוך).

9. shlomydavid מנהלים

יש אנשים בארץ שעדיין מעדיפים לראות את הנציג הישראלי בליגה הטובה בעולם, ע"פ כל דבר אחר.
    אין לי מושג למה צ'רלטון לא משדרים את המשחקים, אבל ערוץ הספורט כן משדר ואפשר להודות לו גם אם המשחקים המשודרים לא לרוחכם.

10. דנידין Member

אל ערוץ הספורט יש פחות טענות, כי הם ממשיכים לשדר כל השנים עד כמה שהם יכולים (בוא נגיד...). צ'רטון הם אלו שהרגו לנו את ערוץ ה NBA בזמנו שקנו את הזכויות ועכשיו אין לנו כמעט NBA. דפקו את הצופה.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ערוץ ה NBA... אלו ימים (ולילות) יפים אלו היו.

12. k_700 Member

אין לי בעיה עם הצופה העממי שרוצה לראות את הנציג הישראלי הראשון בNBA שבינתיים גם נמצא בקבוצה הגרועה בNBA ונכנס לראשונה ברבע ה-3.
    סבבה, אבל מה עם קצת סינון. אי אפשר לחנוק, אי אפשר להתעלל בציבור הצופים שכן אוהבים את המשחק וחיים אותו. אני בטוח שבמקום לשדר דטרויט-סקרמנטו לעיני 200 צופים באולם היה אפשר לבחור משחק הרבה יותר טוב מאותו לילה. וזו רק דוגמה אחת.

באמת שאם יש משחק של סקמנטו אני הרבה פעמים מעדיף כבר לראות מכללות באותו לילה.

13. Muurad Member

תאמין תאמין! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx 6 נצחונות חוץ רצופים, פשוט ענק! הפעם האחרונה שזה קרה היה לפני בערך 15 שנה לפי קלייד.

אנחנו גם משחקים נהדר, ההתקפה זורמת נפלא, וכן אנחנו תלויים בשלשות אבל זה לאט לאט נהיה לא כזה קריטי, כלומר רוב הזריקות שאנחנו לוקחים זה זריקות פנויות לגמרי אחרי הנעת כדור מצויינת ככה שרוב הזמן המצב יהיה טוב, וזה שאנחנו יכולים בהתקפה ללכת על אמארה בפוסט, על הפיק&רול שלו עם פלטון שמיום ליום הולך ומשתכלל ואפקטיבי, או על הפלווטרים האלה של פלטון שתמיד נכנסים, יש לנו התקפה מצויינת גם בלי השלשות.

ובהגנה כמו שקלייד אומר בשידורים כל הזמן, לא חייבים להיות הגנה כמו הבאד בויז של דטרויט, צריך רק להשיג את העצירות בזמנים החשובים באמת - ואת זה אנחנו עושים מצויין, אם זה אמארה בחסימות בסוף משחק שהוא תמיד מתעלה ברגעים האלה, או טוני דאגלאס שהוא אחד הגארדים ההגנתיים הלא מוערכים הטובים בליגה לדעתי, או צ'אנדלר, פילדס ופלטון שגם הם טובים מאוד בהגנה.. אפילו גאלו מתחיל להבין את העניין ורואים שהוא משתדל למרות שהוא ואמארה הרבה מאחור.

הרוטציה מאורגנת, כולם יודעים את המקום שלהם ומה הקבוצה צריכה מהם, וכשזה קורה, עם מנהיג כמו אמארה וגם פלטון שנותן השנה בנתיים נתונים של אולסטאר בלי שום ספק, הכל עובד מצויין.

יותר מהכל פשוט כיף לראות את הקבוצה, אפילו כשהפסדנו, אנחנו נראנו טוב וזה היה יפה מאוד לעין, ככה שאני -מאוד- מבסוט מכל מה שקורה פה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx נחכה למשחקים קשים יותר להעריך באמת מה המצב, אבל שלא ייגמר לעולם.

משחק הבא יש את טורונטו שמפתיעה את כל הליגה בנתיים, וניצחה אתמול גם את OKC, אפילו אם דוראנט לא שיחק הראפטורס מרשימים השנה לעומת הצפי שהיה בשבילם.

14. shlomydavid מנהלים

k_700, בדקתי זאת ועד כה שודרו בערוץ הספורט (כולל הלייב) 8 משחקים, כאשר 4 מהם של סקרמנטו.
    ד"א, 2 מהם מול ניו אורלינס ויוטה, שתיים מהקבוצות היותר טובות בליגה.
    לגבי בחירת השידורים, אי אפשר לשכוח שיש רשתות שנקלטות רק בארה"ב ולכן לא תמיד אפשר לשדר אותם כאן.

15. דנידין Member

כאמור, ערוץ הספורט נותנים את השידורים הקבועים שלהם במהלך השבוע מזה שנים, לא הורידו ולא הוסיפו. יחסית הוגן.
    הבעיה היא צ'רלטון שמחזיקה בזכויות וזיינו אותנו יפה גם עם ערוץ ה NBA שירד וגם לא משדרים כלום במקומו.