למילווקי יש שחקן ממש נמוך. מה הגובה שלו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx כדורסל די שבלוני של הקבוצה הביתית. בנוי בעיקר על מהירות והזזות כדור מצד לצד, עד שמישהו מתפנה לזריקה. סן אנטוניו הצליחה לעשות כמה עצירות שגרמו לה לעלות ליתרון של בין 5 ל-7 נקודות, שפחות או יותר נמשך עד לסיום.
Earl Boykins 1.65 מ'. מתוך ויקיפדיה: he is the second shortest player in NBA history behind Muggsy Bogues, who was 1.60 m tall
http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx 5 נק' לכספי בתבוסת סקרמנטו בבוסטון (מתוך וואלה). מיאמי הפסידה לקליפרס, הלייקרס חזרו מפיגור וניצחו בגולדן סטייט - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה). תוצאות משחקי הלילה: ל.א קליפרס (24:13) - מיאמי (10:30): 105:111 גולדן סטייט (23:15) - ל.א לייקרס (11:29): 115:110 פיניקס (21:16) - ניו ג'רזי (28:10): 118:109 (אחרי הארכה) יוטה (13:26) - ניו יורק (16:22): 125:131 יוסטון (22:17) - אוקלוהומה סיטי (13:26): 118:112 מילווקי (22:14) - סן אנטוניו (6:33): 91:84 ניו אורלינס (16:23) - אורלנדו (13:25): 89:92 (אחרי הארכה) בוסטון (9:29) - סקרמנטו (28:8): 95:119 דטרויט (26:12) - ממפיס (21:18): 107:99 טורונטו (25:13) - אטלנטה (14:26): 104:101 שארלוט (21:15) - שיקגו (13:25): 91:96 אינדיאנה (20:16) - דאלאס (11:26): 89:102 משחקי יום שישי לפנות בוקר (14.1): 3:00 בלילה: מינסוטה טימברוולבס - וושינגטון וויזארדס 3:00 בלילה: אוקלהומה סיטי ת'אנדר - אורלנדו מג'יק 5:30 בלילה: דנבר נאגטס - מיאמי היט * שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתר הזה
18 נקודות ב5 דקות לקובי... 46 נק' ברבע האחרון ללייקרס נגד גולדן סטייט. וקליפרס ממשיכים להיות אחת הקבוצות הלא צפויות בליגה עם ניצחון מדהים על מיאמי. ראיתי את הסוף ומיאמי מטומטמים, הם צמצמו ל2 הפרש בגלל כמה שלשות רצופות, ובמקום שעכשיו ילכו על בטוח כי המשחק כבר בידיים שלהם הם היו עקשנים וניסו לנצח עם השלשות. זה מאכזב כי לברון יכול לחתוך הגנה כמו של קליפרס מתי שהוא רוצה והוא התעצל לעשות את זה מסיבה לא ברורה.
חזרתי אחרי העדרות של כמעט 11 יום(בגלל הצבא המגעיל), אבל בכל זאת שימו לב איך פתאום הליגה מקבלת קצת תמונה יותר ברורה ומיוצבת. דאלאס בלי נוביצקי(ובעיקר בלי באטלר) כנראה סיימה את דרכה העונה. אין ספק שנוביצקי יחזור והקבוצה הזאת תהיה ב10 רמות יותר טובה אבל לאורך זמן אין לה מה למכור כששחקן כמו באטלר שהוא סנטר מצוין שנותן 15 נקודות למשחק לא יהיה לרשותה עד לסוף העונה. הם יהיו חייבים לחפש פתרון מהיר בטרייד. אגב, דיברתי על הרוטציה מטורפת של הלייקרס ושימו לב מה קורה עם הלייקרס ישר אחרי החזרה של ביינום לעניינים. הבחור פותח כל משחק בחמישייה, נותן 23 דקות של גבוה איכותי(10 נק', 7 ריבאונדים למשחק) והוא מצטרף לרוטציית גבוהים מהאיכותיות שיש בליגה(ביחד עם גאסול שקצת הוריד הילוך ואודום בעונת שיא מבחינתו). הלילה קובי הוכיח למה בקלאץ' הוא עדיין השחקן הטוב בעולם בדרך לניצחון 6 ברצף(ויש לי הרגשה שהם בדרך לריצה). בלייק גריפין והקליפרס עוצרים את הריצה המטורפת של מיאמי. וכבר אמרנו שהקליפרס היא אחת הקבוצות שבנויות הכי טוב בליגה(גבוה שהוא הפרנצ'ייז, שני גארדים טובים, שוטר גארד מצוין וסנטר טוב-קיימן שהוא גם בסיס מצוין לטרייד). חבל כי באמת שעם מאמן אחר אני מאמין שהקבוצה הזו הייתה יכולה להיות במאזן חיובי, משהו בסגנון של פורטלנד,ניו אורלינס. בכל אופן, היום אני מצביע לאולסטאר(ההצבעה נסגרת עוד 10 ימים) ואני עדיין לא ממש סגור על ההצבעה שלי. בכל אופן אני לא נותן קולות לכריס פול שמאכזב אותי העונה וכמו כן גם לא לאנתוני. אני חושב שמגיע מאוד למונטה אליס וקווין לאב להיכנס להצבעה. מצד שני אם לקווין לאב ודוויט האוורד מגיע בוודאות להיות באולסטאר(ואפילו בחמישיות), אז תנו לי סיבה שלבלייק גריפין למרות היותו רוקי לא מגיע כמוהם?
בחרתי לאולסטאר, ואלו הבחירות שלי: מזרח: C-יואקים נואה F-אמרה סטודומאייר F-לברון ג'יימס G-פלאש G-רונדו מערב: C-אמקה אוקאפור F-קווין לאב F-קווין דוראנט G-בראיינט G-מונטה אליס כן אני יודע שאלו כנראה לא יהיו החמישיות(בכל זאת שחקנים כמו אליס, נואה, אוקאפור ולאב הם לא בדיוק הפייבוריטים והנערצים ביותר בתפקידיהם, ובארה"ב משחק הרייטינג, ככה שאל תתפלאו אם פתאום נראה בחמישייה את טי-מאק, אנתוני וכו..). בכל אופן בעמדות הסנטר הבחירות קצת בעיתיות. במזרח אין לי ספק שהאוורד יבחר אבל אני פשוט לא מת על השחקן הזה. אני פשוט לא יכול לסבול את המוגבלות ההתקפית שלו ביחס לגודל העצום שלו ולכן הלכתי על נואה שפתח נהדר את העונה ונפצע. במערב- אי אפשר להתעלם מעונות שיא של אליס ולאב והם עומדים גבוה גבוה בדירוגים של הקלעים והריבאונדרים בהתאמה ומכאן הבחירה. אוקאפור הוא סוג של בחירת מחדל מפני שאין יותר מדי מבחר בסנטרים במערב. יאו פצוע, אנדרו ביינום לא שיחק מספיק כדי להצדיק בחירה. וכשהמעומדים שלך הם ננה העדפתי לבחור באוקאפור(חבל שהם לא שמים גם PF כאופציה במקום להתקבע דווקא על סנטרים פרופר).
אין סיכוי שמגיע לאוקפור להיות באולסטאר. שום סיכוי. את האוורד אני גם לא יכול לסבול, אבל יש גבול. הפערים בינו לבין נואה אסטרונומיים, וגם נואה נפצע ולא שיחק הרבה. ברכז במזרח שמתי את דריק רוז שהעונה הרכז הכי איכותי. הבחירות שלי: מזרח: דרק רוז, וויד, לברון ג'יימס, סטודמאייר, האוורד מערב: ווסטברוק, קובי, דוראנט, קווין לאב, אל ג'פרסון
כבר הסברתי שאוקאפור נבחר כבחירת מחדל לבררה שהציעו כסנטרים במערב. אתה מוזמן להיכנס ולמצוא אופציות טובות יותר. באשר לנואה זו סתם בחירה שאולי אמורה להוריד קצת מהרייטינג המוגזם שיקבל האוורד. כי זה די ברור שהאמריקקים יבחרו בהאוורד וגם די מגיע לו אחרי הכל, אבל שוב זה סתם שחקן טיפש שאני פשוט לא אוהב. באשר לרוז. הדעות פה חלוקות. מצד אחד רונדו מציג מספרים לא אנושיים באסיסטים. בהגנה הוא תמיד אלוף וכן הוא החסיר בינתיים יותר מדי משחקים. אבל הינה הוא חזר והוא שוב סוחב את הקבוצה. המנוע של הסלטיק ללא ספק. אני מניח שהבחירה תהיה צמודה עד ממש לפברואר. רוז נותן עונה מצוינת וכבר אמרתי שבשיקגו שהיא לדעתי אחת מקבוצות ההתקפה החלשות בליגה, פשוט שוחקים אותו. הוא יגיע לפלייאוף בלי אוויר בדיו כמו בוזר וכמו דנג האידיוט שצריך לשחק 40 דקות כדי לקלוע 20 נק'. לא יאומן שבקבוצה שמתיימרת להיות משהו(לפחות בקי. הוא ניסו לפתות לא מעט כוכבים) אין אף רכז מחליף נורמלי לרגליים של רוז. בכל אופן גם בחירה ברוז היא מקובלת מבחינתי.
מצטער, לא שמתי לב לתגובות שמעליי (הייתי בטוח, משום מה, שעדכון התוצאות של "shlomydavid" הוא ההודעה הראשונה אשר מתייחסת למשחקי הלילה הקודם). עמכם הסליחה. בנוגע לדיון אשר התפתח כאן על הבחירות לאולסטאר- אני, אישית, חושב שלא ניתן לשפוט את בחירותיו של אדם באיזושהי צורה, שכן כל המטרה של ההצבעה באתר הNBA, היא שהגולשים יבחרו את השחקנים האהובים עליהם. עד כמה שזה נראה טריוויאלי להצביע לשחקנים הכי איכותיים ו/או מלהיבים בליגה- זאת אינה המטרה המקורית של הליך ההצבעה. ד"א, הנה הבחירות שלי: מזרח- רוז, וויד, לברון, אמארה, הווארד מערב- נאש, קובי, דוראנט, גריפין, לאב אני מיד ניגש להעלות אותן להצבעה בNBA.COM http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx .
גם אני מחסידי נאש ועד היום הצבעתי לו כמה פעמים. אני פשוט מאמין שמהחצי השני של העונה שעברה יש פוינט גארד שמתקרב מאוד לשיאו והוא כרגע רמה אחת מעלה הליגה לפחות בכל הקשור לניהול משחק(רונדו) ולכן מגיע לו לראשונה להיבחר לחמישייה. מה שכן נחמד שאנחנו מסכימים לגבי הבחירה בקווין לאב. לבחור הלבן והחמוד הזה שהגיע מUCLA באמת מגיע להיבחר והלוואי שגם האמריקאים יחשבו ככה.
אתה מתבלבל בין באטלר לברנדון הייווד. באטלר הוא סמול פורוורד\שוטינג גארד, הוא היה לדעתי לפחות השחקן השני הכי טוב וחשוב של דאלאס השנה, ובהחלט הוא ה-X פקטור שדאלאס חייבת כדי לאיים ברצינות על התואר, למרות שכמובן הכל יקום ויפול על נוביצקי... הוא נתן להם קרוב ל-30 דקות למשחק ופשוט קלע מצויין מהשדה ומחוץ לקשת, ועם הגודל והגובה שלו הוא היה שחקן שאפשר ללכת אליו לפרקים שיעשה משהו מכלום, וגם כאמור הקליעה שלו עם כל הדאבל טים שנוביצקי מקבל עכשיו לא תהיה להם.. בנוסף לזה הוא היה חלק מאוד חשוב מההשתנות של הקבוצה בהגנה והייצוב של החלק הזה של המשחק. הייווד ממש לא כזה חשוב לדאלאס, כלומר הוא חשוב כמו הרבה שחקנים בסגל אבל , ממש לא משפיע על הסיכויים של הקבוצה לאליפות, במיוחד כשטייסון צ'אנדלר משחק פשוט נפלא מאז שהגיע... הוא נותן הגנה וגודל בצבע כשהוא על המגרש אבל כאמור עם צ'אנדלר בקבוצה הוא נדחק לספסל ולא כזה משפיע. אבל החיסרון של באטלר פשוט הורס אותם מבחינת התמודדות על האליפות.
המשחק הזה היה פשוט ענק.(וגם זה של הקליפרס כמובן) מונטה אליס הזמין את קובי לדו-קרב וקובי נענה להצעה, כשהם מחליפים סלים אחד אחרי השני, וגם שומרים אחד על השני בהגנה... פשוט כיף לראות משחקים מהסוג הזה. אם יש משהו שאסור לעשות זה להזמין את קובי לדו-קרב שכזה.. במיוחד שאתה כ"כ עלוב בהגנה כמו מונטה... אבל כל הכבוד לו על הניסיון.. במהלך המשחק הוא פשוט אנס את הלייקרס. בכל מקרה בעניין האולסטר, כמו שאמרו צריכים לבחור את מי שאוהבים, אז כמובן ששחקני הניקס חזק אצלי ברשימה.. אבל אם הייתי צריך לעשות רשימה של "למי מגיע" זה היה צריך להיות מזרח : דריק רוז\\ דווין וויד \\ לברון ג'יימס \\ אמארה סטודמאייר \\ דוויט הווארד מערב : דרון וויליאמס(הPG הטוב בליגה לדעתי) \\ קובי בראיינט \\ קווין דוראנט \\ דרק נוביצקי \\ או ננה או אוקאפור(לאף אחד ברשימה הזאת לא מגיע - היה הרבה יותר עדיף שיתנו להכניס 2 פאוור פורוורדים כי יש כ"כ הרבה שמגיע להם במערב). יש עוד המון שחקנים שמגיע להם, במיוחד בעמדת ה-4 במערב, אבל דרק נותן עונת MVP, הוא קולע באחוזים לא הגיוניים, ולוקח את הקבוצה שלו על הגב לאחד המאזנים הטובים בליגה.. עם כל הכבוד לקווין לאב ובלייק גריפין שקל לאהוב אותם ובאמת נותנים עונות נהדרות - הקבוצות שלהם לא מנצחות והנתונים שלהם לא ממש מובילים להצלחות, וזה חלק משמעותי בבחירה. שחקנים שבהחלט מגיע להם להכנס אבל לא לחמישייה(ואולי שבכלל לא יבחרו אותם לספסל גם) במזרח : רז'ון רונדו, ריימונד פלטון, פול פירס,ג'ו ג'ונסון, ג'ו סמית', כריס בוש, קרלוס בוזר, ג'ואקים נואה, אל הורפורד, קווין גארנט. במערב : ראסל ווסטברוק, סטיב נאש, מאנו ג'ינובילי, מונטה אליס, אריק גורדון, זאק רנדולף, קווין לאב, בלייק גריפין, כרמלו אנתוני, למרקוס אולדריג', מייקל ביזלי, פאו גאסול, ורודי גאי.
http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx דנבר הביסה 102:130 את מיאמי ללא לברון - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה). תוצאות משחקי הלילה: דנבר נאגטס (16:22) - מיאמי היט (11:30): 102:130 אוקלהומה סיטי ת'אנדר (13:27) - אורלנדו מג'יק (14:25): 124:125 מינסוטה טימברוולבס (30:10) - וושינגטון וויזארדס (27:10): 97:109 משחקי יום שבת לפנות בוקר (15.1): 2:00 בלילה: אינדיאנה פייסרס - שיקגו בולס 2:00 בלילה: פילדלפיה סיקסרס - מילווקי באקס 2:00 בלילה: טורונטו ראפטורס - דטרויט פיסטונס 2:30 בלילה: בוסטון סלטיקס - שארלוט בובקאטס 2:30 בלילה: ניו יורק ניקס - סקרמנטו קינגס 3:00 בלילה: סן אנטוניו - דאלאס מאבריקס 3:30 בלילה: יוסטון רוקטס - ניו אורלינס הורנטס 4:00 בבוקר: יוטה ג'אז - קליבלנד קבאלירס 5:30 בבוקר: גולדן סטייט ווריורס - ל.א. קליפרס 5:30 בבוקר: ל.א. לייקרס - ניו ג'רזי נטס 5:30 בבוקר: פיניקס סאנס - פורטלנד טרייל בלייזרס * המשחק בין ניו יורק לסקרמנטו יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5. * המשחק בין סן אנטוניו לדאלאס יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN. (רק למנויי יס) * שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתר הזה
גם מיאמי בלי לברון לא נראת כמו קבוצה. מיאמי קיבלה הלילה תבוסה סטייל קליבלנד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx לגבי מה שנאמר כאן על קליבלנד, אז באמת שיפסיקו לבכות על העבר ויתחילו לבנות קבוצה מחדש.