NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. shlomydavid מנהלים

http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx

הקינגס הפתיעו את הניקס בגארדן, 6 נק' לכספי (מתוך וואלה).

הספרס גברו על המאבס, ניצחון 7 ברציפות ללייקרס - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה).

תוצאות משחקי הלילה:

ניו יורק (17:22) - סקרמנטו (28:9): 93:83
    סן אנטוניו (6:34) - דאלאס (12:26): 89:101
    ל.א לייקרס (11:30) - ניו ג'רזי (29:10): 88:100
    יוסטון (23:17) - ניו אורלינס (16:24): 110:105
    בוסטון (9:30) - שארלוט (22:15): 94:99
    יוטה (13:27) - קליבלנד (31:8): 99:121
    אינדיאנה (21:16) - שיקגו (13:26): 99:86
    פיניקס (21:17) - פורטלנד (20:20): 111:115
    פילדלפיה (23:16) - מילווקי (23:14): 94:95
    טורונטו (26:13) - דטרויט (26:13): 101:95
    גולדן סטייט (23:16) - ל.א קליפרס (25:13): 112:122

משחקי יום ראשון לפנות בוקר (16.1):

2:00 בלילה: אטלנטה הוקס - יוסטון רוקטס
    2:00 בלילה: וושינגטון וויזארדס - טורונטו ראפטורס
    2:00 בלילה: שארלוט בובקאטס - ניו אורלינס הורנטס
    2:30 בלילה: דטרויט פיסטונס - סקרמנטו קינגס
    3:00 בלילה: שיקגו בולס - מיאמי היט
    3:00 בלילה: מינסוטה טימברוולבס - אורלנדו מג'יק
    3:00 בלילה: ממפיס גריזליס - דאלאס מאבריקס
    4:00 בבוקר: דנבר נאגטס - קליבלנד קבאלירס
    5:00 בבוקר: פורטלנד טרייל בלייזרס - ניו ג'רזי נטס

* שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתר הזה

2. Muurad Member

אני משוכנע שאני לא טועה, הניקס בחיים לא הציעו את גלנארי פילדס וצ'אנדלר... אם היו מציעים משהו כזה אני משוכנע שהסיפור הזה כבר היה נסגר... אולי עם צירוף קבוצה נוספת ושחקן כמו מאיו שיגיע לניקס אני רואה את הניקס מכניסים בטרייד 2 מתוך ה-3.
    יתרה מזה, דוני וולש דחה את השמועות של הטרייד עם ממפיס, וגם אמר שאנחנו הולכים להחתים את ווילסון צ'אנדלר לחוזה חדש... רוב הטורים האלה זה שקרים ודיבורים באוויר כדי למכור עיתונים, בחודשים האחרונים היו כ"כ הרבה דברים שהיו בספורטסנטר ובכל מיני טורים כאלה ואחרים שתוך שנייה הפכו משחור ללבן.

אם היית עוקב באדיקות אחרי כל מהלך העניינים היית רואה הרבה דברים שסותרים אחד את השני בנוגע לדנבר ובנוגע להאם כרמלו יילך לניו ג'רזי - שזה הבסיס לכל דבר שיקרה.

אם כרמלו לא יסכים ללכת לניו ג'רזי כמו שאני חושב, אין לדנבר שום דבר בידיים שלהם.. הם חסרי אונים - אלא אם כן תגיע קבוצה כמו דאלאס שתסכים לקחת את כרמלו רק בשביל השאלה של חצי שנה, או אם הבעלים החדש של ניו ג'רזי יהמר ויסכים גם הוא להשאיל את כרמלו בלי שכרמלו יסכים לחתום על הארכה ובכך להסתכן לאבד אותו ואת כל מה שהעביר עבורו בחינם - שזה כאמור מהלך טיפשי מאין כמוהו שרק אדם שאין לו מושג ב
    NBA יעשה.

אם לא יקרו הדברים הללו, דנבר היא הקבוצה עם הברירות פה, והן :

1. לא להעביר את כרמלו, להשאיר אותו בקבוצה ולקוות שהוא יחתום איתם על הארכת חוזה בגלל שהוא מפחד ממה שיקרה בקיץ בכל הקשור לחוזי השחקנים - בדיוק כמו טורונטו וקליבלנד שנה שעברה ולהסתכן לאבד אותו כמעט ללא תמורה(אולי בחירת סיבוב ראשון במקרה הטוב בשביל סיין-אנד-טרייד)

2. להעביר אותו לאיפה שהוא רוצה להגיע(ניו-יורק), בשביל החבילה שהוצעה ע"י הניקס (משהו באיזור החוזה של קורי\אנת'וני ראנדולף \ גלנארי או צ'אנדלר \ ואולי עוד כמה שחקנים, אבל בוודאי לא פילדס)

שוב - כל הדיבורים על הטריידים האפשריים קורים כשאין שום הבטחה מצד כרמלו שהוא בכלל יסכים לחתום על הארכת חוזה עם הנטס, כלומר, זה הכל דיבורים באוויר אם כרמלו מסרב לחתום(אלא אם כן הנטס יסכימו לבתר את הקבוצה והנכסים שלהם בשביל השאלה של כרמלו לחצי שנה)... האנש שדוחף את כל המהלך הוא הסוכן של כרמלו ליאון רוז, שב"הפתעה" גמורה הכליל את ריפ המילטון וצ'אנסי בילופס(2 מיוצגים נוספים שלו) ומנסה להכניס לכיסו כמה שיותר כסף, ולא ממש פועל לטובתו של הלקוח שלו - כי עם קבוצה גמורה וזקנה כמו הנטס שאחרי הטרייד המדובר כרמלו לא יתקרב אפילו לאיום על אליפות, וגם אם כן זה יקרה לשנה שנתיים ולא יותר.

שוב, יכול להיות שאני צודק ויכול להיות שאתה ושאר האנשים צודקים, אבל כאחד שעקב בהדיקות אחרי מהלך הדברים אני דיי משוכנע שמה שאני אומר הוא יותר בכיוון הנכון... נחכה ונראה מה יקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/11
  3. SeRgInHo Member

http://sports.walla.co.il/?w=/175/1780258

מצטייני חצי עונה ע"פ וואלה.

האמת שנראה לי קצת מגוחך שלברון לא נמצא שם. גם אמארה אמור להיות מוזכר, ועוד לא דיברתי על הצמד המפחיד ווסטברוק את דוראנט. אבל הם בסה"כ ילדים (סה"כ פאקינג בני 22 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ) וזמנם עוד יגיע.

4. Muurad Member

מסכים עם רוב הדברים, אבל אמארה אפילו לא ב"הייתם קרובים" של הMVP ?

C'mon now! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx כנ"ל גם לווסטברוק עם השחקן המשתפר.

תודה על הלינק!

5. k_700 Member

הרעיון שלברון, דוראנט, קובי ודומיהם לא מוזכרים בגלל שהם כרגע רצים בצמדים. קובי כל העונה רץ עם גאסול(וברובד הסמוי עם אודום שנותן עונת שיא בכל האספקטים ומחפה גם על ערבים בינוניים של גאסול).
    באוקלהומה המצטיין העונתי הוא בכלל ווסטברוק שסחב את הקבוצה גם כשדוראנט היה פצוע.

ולברון, הוא עדיין הדומיננטי במיאמי מבחינת התרומה הכללית למשחק אבל אי אפשר להתעלם מההספק ההתקפי שלו שירד. והוא לא סוחב את מיאמי על כתפיו בטח לא כמו שנוביצקי סוחב את דאלאס,אמרה סוחב את ניו יורק ורוז סוחב אשכרה את שיקגו לבד לבד לבד.

נוביצקי ראוי להיות כרגע מעומד מוביל ולו רק בגלל האחוזים הלא אנושיים שלו מהשדה, מה-3 ומהעונשין.
    ללא ספק כרגע הסקורר הטוב בליגה.

בגדול על הרבה דברים אני לא מסכים שם. לא הייתי בוחר בתיבודו כמאמן ה-3. לא צריך להיות עיוור כדי לראות שמשחק ההתקפה של שיקגו הוא מהמגעילים לעין בNBA. מאמן לא יכול להיות מומחה רק בצד אחד של המגרש ובצד השני להישען על הברכיים של בוזר ורוז שלדעתי בפלייאוף יקרסו ואז נראה בדיוק שגם יתרון הביתיות בחלק מהסדרות לא יעזור לחבר'ה משיקגו.

לדאנתוני אולי מגיע להיות ברשימה כרגע. ולו בגלל שהקבוצה שלו מובילה בנק' למשחק בליגה ובגלל החיבור המצוין שהוא יצר וענה להרבה מקטרגים שהטילו ספק ביכולת של אמרה לתפקד בלי נאש.

באשר לדמרקוס קאזינס, הוא ממש לא שווה איזכור כמעומד לרוקי העונה. הוא רחוק מזה. לדעתי בינתיים הוא אכזבה בדיוק כמו כל סקרמנטו. אני כמובן יאשים קודם כל את המאמן שלו שידע שהבעיה הכי גדולה שלו זה הילדותיות והנטייה לעשות עבירות ועם זה הוא לא עשה כלום.
    אני יודע כמה פוטנציאל יש בילד הזה עוד מהעונה שעברה בקנטאקי שם הוא הראה איזה מפלצת הוא יכול להיות וגם במשחקים גדולים.

לדעתי אם כבר שווים איזכור אז ניל מסן אנטוניו הוא רוקי מצוין, אריק בלדסו מהקליפרס.

לא מסכים גם עם הבחירה של ג'אמל קרופורד לשחקן ה-6. בסדר יכולת מצוינת בשבועיים האחרונים. הקבוצה שלו לא יציבה העונה וגם לו היו תקופות גרועות.
    השחקן ה-6(בחודש האחרון הוא חזר למעמד שלו כשחקן 6) שנותן ממוצעים של אולסטאר הוא לאמר אודום.
    הוא השחקן הכי בולט העונה בלייקרס. מוזר שאפילו איזכור הוא לא מקבל.

לרשימת המאכזבים אפשר להוסיף גם את ג'רארלד וואלאס? איפה האולסטאר משנה שעברה שלקח את הקבוצה שלו עד לפלייאוף והיה מעומד רציני לתואר שחקן ההגנה של העונה והשחקן שאנחנו רואים השנה.
    שני דמויות שונות.
    אגב, בניגוד גמור לוואלאס די ג'יי אגוסטין מהדראפט הנהדר של 2008 נותן עונה מצוינת והוא השתפר בכל אספקט כמעט. ונראה מצוין כמוביל כדור ראשון בבובקאטס וכתחליף מצוין לפלטון.

6. Muurad Member

בקשר לאודום הוא לא נראה לי יכול להיות מועמד לשחקן 6 כי הוא פתח ביותר מידי משחקים במדי הלייקרס ועבר את הסף(משהו כמו 10 משחקים או משהו כזה, זה או זה או שהוא חייב שהמשחקים שהוא עלה מהספסל יהיו גדולים מהמשחקים ממספר המשחקים שהוא פתח בחמישייה).

7. SeRgInHo Member

http://sports.walla.co.il/?w=/175/1780075

סיפור עצוב פורטלנד. לפני שלוש שנים נדמה היה שזאת תהיה קבוצה שתשלוט בליגה בשנים הבאות, אבל כל הפציעות האלה הרגו אותה לגמרי. כמה חוסר מזל בקבוצה אחת...

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קצת באיחור, אבל איזה עצבים היה לקום בלילה ולראות אותנו במשחק המזוויע ביותר שלנו העונה בבית מול קבוצה חלשה כמו הקינגס. זה לא רק שהיו לנו אחוזי קליעה זוועתיים, כי אם סקרמנטו היו נותנים את משחק החיים שלהם עוד הייתי אומר ניחא. הקינגס הראו מדוע הם הקבוצה הגרועה בליגה כשרק נתנו לנו לקחת את המשחק (אחרי שהם הובילו לכל אורכו), אבל משהו מהמסורת של הניקס חייב להשאר ואנחנו כל פעם הוכחנו לוזריות כשלא לקחנו את ההובלה מאז שהובלנו 2-4 בהתחלה. הפסד מאוד מיותר וזה הדבר שהורגים אותי. אנחנו יכולים לנצח את הספרס, לתת פייט לסלטיקס, אבל להפסיד בבית גם לקבוצה החלשה ביותר. יום שני בבית מול הסאנס, חייבים לנצח. לגבי הטרייד האפשרי עם מלו, הייתי מאוד שמח לראות אותו בניקס, אבל ממש לא במחיר של פירוק חצי קבוצה. אם זה לא מקולקל, למה לתקן. הניקס סוף סוף נראים כמו קבוצת כדורסל, אין לי ספק שהוא יכול לעזור ואף מעבר לכך, אבל לא על חשבון של שלושה שחקנים, בטח לא כשצ'נדלר הוא אחד מהם וגם על פילדס לא הייתי מוותר.

9. k_700 Member

הקינגס באמת ביזיון.
    ראיתי היום בשידור חוזר את המשחק ופשוט לא להאמין.
    הם ניצחו רק בזכות יום חסימות נדיר של שני הגבוהים שלהם(קאזינס ודלמברט, לאנדרי לא מכיר מונחי הגנה), ויום קליעה ובעיקר קבלת החלטות טובה מהממוצע של לאנדרי.
    מיותר לציין שלאודריך היה יום נדיר של 29 נק' באחוזים מצוינים וגם אצלו הכל תקתק וכל החלטה שלו פגעה בינגו.
    בהחלט לא שיגרתי.
    אבל ואני שוב אומר אבל ניו יורק הפסידה את המשחק ולא סקרמנטו ניצחה.
    דאנטוני נראה מיואש לאורך כל המשחק. שום מהלך התקפי מתוכנן.לפלטון שום דבר לא אבד ובחלק מהזמן הוא כבר ויתר על הובלת הכדור(נדמה לי שנתן לדאגלס לעשות את זה).

יחד עם זאת זה משחק לא שגרתי של הניקס שכן הם קבוצת התקפה נהדרת שגם כייף לראות.

מסקרמנטו אני לא מתלהב. שום דבר שווה ציון להמשך כי די ברור שבקבוצה הזאת אף שחקן לא יכול לחבר שני משחקים של המשכיות מבחינת היכולת. אגב, אתמול קראתי בטור של ניצן פלד על מדד הפלוס מינוס בסקרמנטו, וגיליתי נתון שהוא לא מפתיע שסקרמנטו נראית הכי טוב(עד כמה שאפשר להכניס את המילה טוב) בדקות שכספי על המגרש. זה לא כל כך נתון מפתיע כי גם שנה שעברה ראינו.
    אגב, אם כבר בניחושים אתם עוסקים אז אתמול ראינו שהיא נראית הכי רע כשאוונס על המגרש.
    לא יודע לא שווה לסקרמנטו לבנות משהו סביב אוונס בטח לא עם המאמן הזה.
    הוא מדכא את הבחור הזה שיכול לצמוח ליופי של סקורר.

כשאני מסתכל על סקרמנטו אז לא נראה לי שיש יותר מ-3 שחקנים שאיזושהי קבוצה תרצה לקחת.
    והשלושה הם קאזינס, אוונס וכספי. כל הבררה של הליגה שאף אחד לא רוצה(כולל על הקווים) נמצאים בסקרמנטו.
    הנתון המדאיג מבחינת האנשים שם שעל החוזים הגדולים ביותר יושבים דווקא שחקנים כמו קארל לאנדרי(הפוורוד הטיפש בNBA?), אודריך. באמת שקשה לי לחזות קבוצה שתרצה לקחת אחד מה-2+1 מאלה שציינתי למעלה. אבל בסקרמנטו חייבים טרייד דחוף של חבילה מפתה שתכלול את קאזינס או אוונס בתוכה(אני חושב שעדיף לכלול את אוונס) בשביל להשיג משהו כי כרגע הם לא נראים אפילו כמו קבוצת יורוליג.

10. shlomydavid מנהלים

http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx

9 נק' לכספי בהפסד סקרמנטו בדטרויט (מתוך וואלה).

דרק רוז תפר את מיאמי - סיכום משחקי הלילה (מתוך וואלה).

תוצאות משחקי הלילה:

אטלנטה (15:26) - יוסטון (23:18): 112:106
    שארלוט (23:15) - ניו אורלינס (16:25): 88:81
    וושינגטון (27:11) - טורונטו (27:13): 95:98
    דטרויט (26:14) - סקרמנטו (29:9): 106:110
    מינסוטה (31:10) - אורלנדו (14:26): 108:99
    ממפיס (21:19) - דאלאס (13:26): 70:89
    שיקגו (13:27) - מיאמי (12:30): 96:99
    דנבר (16:23) - קליבלנד (32:8): 99:127
    פורטלנד (20:21) - ניו ג'רזי (30:10): 89:96

משחקי יום ראשון בערב+שני לפנות בוקר (16-17.1):

22:30: ל.א. קליפרס - ל.א. לייקרס
    4:00 בבוקר: סן אנטוניו ספרס - דנבר נאגטס

* הדרבי של ל.א. יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5+ LIVE.

* שידורים לכל המשחקים אפשר למצוא באתר הזה

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/11
  11. k_700 Member

גם בוש נפצע.
    הליגה מתחילה לקבל קצת תמונה יותר ברורה ומאוזנת שפתאום כל הקבוצות שפתחו בסערה(למעט הספרס) טועמות עכשיו את מחיר הפציעות.

יהיה מעניין לראות לכמה זמן נפצע בוש.

12. דנידין Member

כל המאזן של מיאמי הולך לטימיון. הם חייבים את הביתיות יותר מכל קבוצה אחרת במזרח, כי יש להם מגבלות צבע פטאליות.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מיאמי סיימו את רצף ניצחונות החוץ המרשים שלהם (אולי בדרך לשיא) מול הקליפרס. גם הקבוצה החמה ביותר בליגה העונה, הספרס, הפסידו שם. הערב הקרובן היו הלייקרס שנכנעו בדרבי. הקליפרס היא יופי של קבוצה ויש לה כוח במשחקי הבית (וזה ממש לא הרגיש כמו מגרש בייתי כל כך, הקהל לא מתעסק במשחק בכלל).

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/11
  14. שלו Guest

ניצחון יפה של הקליפרס דוקא במשחק שגריפין לא היה דומיננטי. שאפו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/1/11
  15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

ברבע האחרון שהמשחק היה צמוד, רק אז בידדו אותו באחד על אחד והוא עשה את העבודה. אני אוהב שחקנים כמוהו שלא כופים את עצמו על המשחק רק כי הוא הכוכב של הקבוצה ומגיע לו יותר זריקות. גאסול לא ידע איך להתמודד עם המהירות והגיוון שלו, פשוט יופי של שחקן.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/11