NBA 2011

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/10/10.

1. דנידין Member

תודה על התקצירים שלומי.
    למי שחשב שהיה משעמם הלילה בוושינגטון ולא נכנס לתקציר, אז אני אקצר אותו בשבילכם:

2. k_700 Member

ממפיס וכבר אמרתי היא קבוצה מאוד מאוד מסוכנת.

רנדולף, גאסול, גיי, יאנג, באטייה, טוני אלן.

הגנה מפחידה יש להם.

אגב, קונלי לדעתי משחק בחמישייה רק בגלל הרגליים שלו והיכולות שלו להריץ מתפרצות.
    הוא שחקן טיפש, קליעה בינונית ומוסר בינוני.

תענוג לראות את ג'יי וויל. הקלטתי את המשחק רק בשביל להתענג מהביצועים שלו.

לדעתי, ממפיס עולה ממקום 7-8 בפלייאוף.

סקרמנטו, פח אשפה כרגיל.
    לווסטפול לא נמאס מסדרות החינוך והרוטציות המוזרות שלו.

חוץ מזה אני ממש לא מבין למה הם רוצים לעבור לאנהיים. מי ירצה לבוא לראות אותם כשיש לך שם דיסני לנד.
    מטומטמים.

3. Muurad Member

מה הקשר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

והקינגס בכמה משחקים האחרונים שלהם פשוט הקבוצה ההגנתית הכי גרועה בליגה.. לא שהיא לא הייתה בין הגרועות לפני.. אבל יש להם ממוצע ספיגה פשוט מעליב בכמה משחקים האחרונים... הם עושים tanking עכשיו לסוף העונה, לפחות כל עוד טייריק לא משחק - אף אחד לא מנסה אפילו.

ההגנה של עומרי הולכת צעד קדימה 3 צעדים אחורה.. פשוט אין לו יכולת להתמודד עם רוב ה-3 בליגה, חד וחלק... בפוסט אפ אפילו שחקנים נמוכים משמעותית ממנו דוחפים אותו כמעט עד מתחת לסל, הוא נתקע בכל חסימה כמו קיר בטון וגורם לחילוף אוטומטי, לא יכול להשאר עם השחקן שלו רוב הפעמים שהוא מנסה לחדור בדריבל לסל.. לילה אחרי לילה הוא נהיה כמו מקור הנק' הבטוחות של קבוצות היריב.

4. Pipe Member

מוראד, אתה כבר אמור להבין עם מי יש לך עסק כאן. הייתי חושב שהמשפט נאמר בציניות אם לא היה מדובר בחרק. אני משוכנע שהוא באמת חושב שזה שיקול. הוא לא מבין א' ב' בעסקים או בסיבות שבגללן קבוצות שוקלות לעבור ערים. (רמז: הימצאות דיסנילנד בעיר היא לא אחת מהן. הסכם שכירות נוח לאולם, דווקא כן)

5. k_700 Member

אז רגע אולי זה בכלל בגלל הלגו לנד שנמצא גם באיזור?!
    שמעתי כבר בנו פסל מלגו של ווסטפול צועק על קאזינס.

6. Muurad Member

בנוגע לאיפה לקינגס כדאי לעבור.. הטיעון נגד אנהיים הוא בעיקר שהם נכנסים לשטח מוצף, בדרום קליפורניה כבר יש את הלייקרס והקליפרס שעושים צעדים קדימה עם בלייק.

לאנהיים יש קבוצת הוקי, וזה לא שלא יהיו אוהדים לקבוצה.. אבל יש איזורים אחרים שהיה עדיף לקינגס לעבור... העובדה שיש לאנהיים אולם מצויין, ותושבים עשירים יותר היא העיקרית ביותר פה כמו גם השמועות שהבעלים של קבוצת ההוקי והאולם ייתן לבעלים של הקינגס הלוואה משמעותית לשלם חובות - אבל בכל מקרה אם סקרמנטו היו מסכימים לבנות אולם הם לא היו עוברים.

סיאטל גם הייתה מקום מועדף אם היה שם אולם, או אפילו לאס וגאס - אבל אין.... עוד אופציה היא סאן חוזה, שזה הרבה יותר קרוב לסקרמנטו עצמה ולדעתי נשמעת אפשרות טובה יותר מאשר אנהיים.. הקבוצה היחידה באיזור היא גולדן סטייט, וכאמור האיזור קרוב יותר לסקרמנטו שהמרחק לא ממש משמעותי ככה שרוב האוהדים בסקרמנטו עצמה ישארו כי זה עדיין צפון קליפורניה.. וגם לפחות מההבנה שלי האיזור איכותי יותר מבחינת איכות החיים של האנשים וכו', ככה שאנשים יגיעו לתמוך בקבוצה כמו עם הווריורס שאפילו שלא הולך להם האולם שלהם מפוצץ.

הייתי מעדיף שיגיעו לשם מאשר ילכו להיות הקבוצה השלישית ב-LA.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/11
  7. Muurad Member

איזה ניצחון ענק! צ'ונסי פאקינג בילופס, וכל מילה מיותרת!

כמעט החזיר אותנו מהמתים בקליבלנד.. היה קלאץ' בעונשין נגד מילווקי, ועכשיו ניצח לנו את המשחק כמעט במו ידיו במיאמי.. mr.big shot במלוא גדולתו והדרו... כשהוא משחק ככה מי צריך את פלטון? מה שצ'ונסי נותן לנו בסופי משחק שווה הכל.. מנהיג אמיתי, אני מאוהב.

אמארה ממשיך לשחק הגנה רק כשהמשחק על המאזניים, עם חסימה אדירה על לברון להבטיח את הניצחון, וכרמלו היה זה שסחב אותנו על הגב למשך כל המשחק עם 29 נק'.

the real big 3 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.. לא צריך להסתנוור, עדיין אנחנו צריכים למצוא את עצמנו ואת סגנון המשחק שלנו, אבל אם אמארה וכרמלו ביחד עם המנהיגות ודוגמא של צ'ונסי יצליחו להרים את משחק ההגנה שלהם ובאמת אבל באמת ינסו וירצו לשחק הגנה, ועם חיזוקים לספסל לאט לאט, יבנה פה משהו מיוחד.

ספגנו 30 נק' ברבע הראשון, והחזקנו אותם על פחות מ-60 בכל שאר הרבעים ועוד בבית שלהם (לא כזה בית, היה אפשר לשמוע צעקות 'דיפנס' כשהכדור של מיאמי :aaarofl: ).. איזה שינוי מרענן זה לנצח קונטנדרית בבית שלה ועוד בגלל משחק ההגנה שלנו.. מי היה מאמין.

לא משנה מה, כל מי שיגיע נגדנו בפלייאוף, זאת הולכת להיות סדרה אדירה.. אני משוכנע... אני אישית מקווה שזה יהיה שיקאגו.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://assets.nydailynews.com/img/2011/02/28/pf_the_bigger_three.Xxx

It's been a pleasure to bring our talents to south beach now on to Orlando

:aaa021: :aaa021: :aaa021:

(all rights reserved to The Truth)

9. k_700 Member

כמו שאמרת באנהיים(שזה חלק מלוס אנג'לס) יש קבוצת הורי מאוד מצליחה.

בלאס וגאס יש אולם, אפילו אולם מצוין של UNLV באוניברסיטה(אם אני לא טועה יש שם שניים, אחד ישן יותר).
    ליגת הקי. כל שנה מתקיימת שם. האולסטאר של 2007 התקיים שם.

לגבי סן חוזה אתה טועה ובגדול. אם טענת שהאוכלוסיה באנהיים עשירה אז האוכלוסיה באיזור סן חוזה עשירה פי כמה. זה לב ליבו של עמק הסיליקון.
    אין שם שום דבר שיכול להצליח בספורט מלמבד אוניברסיטת סטנפורד שפה ושם נותנת עונות לא רעות.

אגב, מקום יפה מאוד הייתי שם בקיץ 2007.

אם כבר מקום שקרוב מאוד לסן חוזה, אז סן פרנסיסקו יכולה להיות אופציה מעניינת. עיר גדולה עם מטרופולין באיזורה. יכולה להיות אופציה מעניינת.

10. Muurad Member

דוויט הולך לאנוס אותנו שם אגב.. בכושר שהוא נמצא ועם מי שיש לנו בסגל.. 15\30 בטוח.

הכי אהבתי איך כרמלו _ביקש_ לשמור על לברון.. והוא גם עשה עליו עבודה נהדרת.

11. Muurad Member

בלאס וגאס אין אולם שעומד בדרישות של הNBA.

מה הטעות שלי לגבי סן חוזה? מה שאמרת זה בדיוק מה שאני אמרתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx למה שלא יהיה אפשר להצליח שם בספורט? הם חלק מנתח השוק של גולדן סטייט... אם הקינגס עוברים לשם גם הרבה מהאוהדים בסקרמנטו עצמה ישארו אוהדים ואולי אפילו יגיעו למשחקים כי זה עדיין בצפון קליפורניה, וגם האוהדים בסן חוזה וגם בסביבה שהיא כאמור כמו שאמרת סן פרנסיסקו אולי יהפכו להיות אוהדי הקינגס ותהיה להם אפשרות בין הווריורס לקינגס...עדיף שם מלהיות האחות השלישית בלוס אנג'לס.

12. k_700 Member

תטוס לארה"ב, תנחת בסן פרנסיסקו, תראה את תרבות הספורט שם ואחרי זה תקח אותו ותסע 2 וחצי לסן חוזה.
    תסתכל על הנוף המרהיב, על המאזארטי, למבורגיני והרולס רוייסים בצצידי הדרך ותגיד לי אתה אם אפשר לשים שם קבוצת ספורט.

זה פשוט מאוד, האוכולוסייה במקום הזה מורכבת מהרבה מאוד מבוגרים, יותר מדי עשירים ומעט מואד צעירים וחובבי ספורט.

יש את סטנפורד זה אחד מחמשת האונברסיטאות הכי יוקרתיות בארה"ב(בלי קשר לספורט), יש גם גוגל, שמוגל, אדובי, נורטון וכל שאר חברות ההי טק.

האולם בלאס וגאס עומד בתנאי הNBA אבל כמובן שזה גם רעיון מטומטם לשים מועדון בעיר של 2 מיליון בקושי שגם הדבר האחרון שמעניין בה זה ספורט(אולי יו אף סי ואיגרוף).

רוב הכסף שנכנס בלאס וגאס זה מתיירות, אף קבוצה לא הייתה רוצה ש90 אחוז מהאוהדים שלה במשחק יהיו תיירים. אולי רק סטרן היה רוצה.

אגב, מוראד צא מהקוך, אין קירבה.
    העיר הכי גדולה שקרובה לסן חוזה היא סן פרנסיסקו וגם היא שעתיים וחצי נסיעה.

יש כל מיני ערים קטנות קרובות כמו סנטה קרוז(עיירת גלישה), פלטון, סנטה קלרה ועוד כמה עיירות שכוחות אל.

אגב, סקרמנטו לא כל כך קרובה. 88 מייל בכבישים שהם גיהינום אנושי לנסוע בהם.

האווירה שם היא אווירה של שוויץ, הרבה יערות, הרבה נוף, טבע, חיות, הרים. ממש לא מעניין אנשים שם עינוי העונה לשם סקרמנטו.

אולי יעניין אותם יותר המניות של IBM או אדובי או איביי שנמצאות שם.

13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי תצוגות הירואיות כמו היום בדרך כלל באה ירידת מתח ואכן אורלנדו הם מצ'אפ בעייתי בלשון המעטה אבל נקווה לעבור את המשחקים הקרובים בשלום עד שנאסוף כמה גופות מהווייברס. הפוטנציאל לשחק הגנה כמו שראינו היום נמצא והכל זה שאלה של רצון. קצת עצוב שזה המצב עם סופרסטארים שמרוויחים עשרות מיליונים אבל אין יותר מדי מה לעשות. אני חושב שתצוגה במובן של EFFORT כמו שהניקס נתנו היום לא ראיתי מאז שהתאהבתי בקבוצה אי שם ב-1999. ומדובר בחתיכת סטייטמנט ככה שכמו שסיכמת כבר בהודעה שלך - עם בנייה נכונה דרך הדראפט והפרי אייג'נסי יש לנו סיכוי ליצור סוף סוף משהו מיוחד.

כרמלו>>>>>>>>>לברון במפגשים אישיים וזה ידוע לא מהיום. מה שכן, לא ברור איך ההיט יוצאים מפסק זמן ונותנים כדור ללוזר הכי גדול בקבוצה אבל זאת כבר בעיה של ספולסטרה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. Muurad Member

מודה שלא הייתי באיזור, אבל אני לא חושב שהוא מורכב _רק_ מאנשים מסוג זה - זה דיי מגוחך לחשוב ככה ואני אומר את זה אפילו אם לא הייתי שם ואתה כן.. אבל בכל מקרה NBA זה הצגה, זה לא כמו הכדורגל בארץ.. אתה רוצה אנשים מהסוג שתיארת שיגיעו למשחקים כי אלה הסוג שמשלם הכי הרבה כסף.

בכל מקרה מה שאתה אומר לא נכון ולא מבוסס על הרבה - כי בסן חוזה יש קבוצת הוקי בNHL(אם הם מועמדים לקלוט את הקינגס כנראה שיש להם קבוצה כי חייב להיות להם ארנה שעומדת בתקן) שפחות או יותר ממלאת את הארנה עם יותר מ-17 אלף צופים בממוצע במשחק..... והאיזור עצמו הוא בין סקרמנטו לסן פרנסיסקו, ככה שזה לא כזה מופרך שאוהדים לא רק מסן חוזה יתחילו לעודד את הקבוצה...הווריורס הם לא הלייקרס, אפשר והרבה יותר קל לגנוב מנתח השוק שלהם מאשר באנהיים.

ועוד פעם, האולמות שאתה מדבר בלאס וגאס לא עומדים בתנאים של הNBA.. אם הם היו עומדים לא היו מדברים על זה שתהיה קבוצת NBA בלאס וגאס רק אחרי שתבנה ארנה מתאימה.

15. Muurad Member

טרוי מרפי היה יכול להיות מצויין בשבילנו אבל כנראה הוא הולך להיט או לסלטיקס.

אבל ג'ארד ג'פריס מגיע שזה מצויין..אולי גם נצליח להביא את ג'ייסון קאפונו שלפחות יהיה לנו איום רציני מחוץ לקשת בספסל...אבל עם ההגנה של אנתוני קרטר היום לא הייתי רוצה לראות אותו מנופה... והייתי מעדיף את שלדון וויליאמס על פני בלקמן הערפד, שלדון סקראב אבל עדיין השנה העמיד 6 ריב ב-16 דקות שקיבל בדנבר..גם ארל בארון בתמונה לחזור.

ההגנה באמת כמו שאמרת עניין של רצון.. אבל מבחינתי כל עוד כשיש משחק גדול הרצון שם, לא אכפת לי שיחפפו מול הנמושות של הליגה.. המשחקים האלה גם ככה לא מעניינים אף אחד...אפילו אם המאמן שלנו לא משהו לספר בבית(איך יצאנו מהפסק זמן עם תרגיל לבילי ווקר כשיש שלישייה כזאת על המגרש לעזאזל) צ'ונסי הוא המאמן האמיתי של הקבוצה.. הוא ידרוש מכולם leading by example גם בהגנה... החיובי פה הוא כמו למשל פול פירס וריי אלן שלפני שהתחיל כל הביג 3 של בוסטון לא ממש נחשבו לשומרים גדולים, אבל בהחלט עשו קפיצת מדרגה מאז... נקווה שזה המצב עם מלו ואמארה - האחרון בהחלט הראה שיפור(מאיום ונורא לגרוע אבל עדייןhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx) השנה.

אנחנו צריכים להכניס לחוזה של צ'ונסי תנאי שהוא יהיה עוזר מאמן אצלנו.. אני זוכר שהייתה עליו כתבה פעם הבנאדם פשוט אוהב ללמוד את המשחק ומבין אותו כל מילימטר... הוא יהיה מאמן גדול כשיפרוש.