NBA 2019/20 - Preseason

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/10/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

חצי מהתסריטים שתיארת לא רלוונטיים.

דוראנט לא יגיע לניקס בלי קיירי וקיירי לא יגיע לניקס לשחק עם טוביס האריס למרות שנורא כייף לתת לדולאן את ההנחות שאם רק תאיים עליו הוא יעשה בדיוק את זה.

רוצה לומר, הסיטואציה הנוכחית מכתיבה גם לדולאן את מגוון האפשרויות.
    לא אומר שמהכסף הזה לא יכול לצאת חוזה מקסימום לקמבה ועוד איזה האריס, זה כן.

אבל אם יגיע דוראנט זה רק עם קיירי וכשהם יודעים גם מה הבחירה מהדראפט הנוכחי(לצורך העניין, אם יצא לך זיון וויליאמסון אתה יכול מיד אחרי הדראפט להחליף אותו באולסטאר*).

ניקס נקלעו לסיטואציה הזאת וכמו שספריוול כתב זה לא מצב שנוצר בשלושה ימים- שבוע- שבועיים האחרונים.
    זו סיטואציה שמתרחשת מול העיניים של כולם עם שיימינג בסטורי כבר שנתיים+.

בקשר לדאלאס,
    כמובן שהעונה הזאת לא חשובה בכלל. עצם זה שהם איבדו את הדבר היחיד שהיה מסוגל להגן אצלהם בצבע לא רלוונטי לעונה אבל ממש לא יהיה להם קל למצוא סנטר שיצליח לארגן להם את הצבע לעונה הבאה.
    בהתחלה כולם נתנו את ההנחה הזאת שהכל מתוקתק והינה פרוזינגיס יגיע לקיץ ויאריך חוזה מקסימום והינה אחרי שהאדים התפזרו הוא שלח את הסוכן שלו לווז' כדי לעדכן שהוא לוקח קוואליפייד בקיץ ושהוא ממש לא סוגר את הבאסטה בשביל דאלאס.

כלומר הם עוד יכולים לעשות לו התאמות, להשתמש בשנה הבאה בחוזים הנגמרים של לי ובארנס(38 מליון דולר) כדי לשפר את הקבוצה ובסוף 2020 הוא יעזוב אותם.
    וכל זה בלי באמת יכולת לנתח איך תהיה ההשפעה שלו על צעיר מקצוען מאוד ולגמרי לא אמריקן מטריאל YET כמו דונוצ'יץ'.

אם מישהו חושב שאין שם סימני שאלה ענקיים עוד לפני שבכלל דיברנו על ענייני כשירות( ברך שלא רק שעברה פציעת ACL אלא עוד לא עברה אימונים, החלמה, שיקום) אז נעים מאוד לעשות את הWAKE UP CALL.

2. VAR Member

אוקיי, מקבל, עדיין לדעתי אתה לא לוחץ על הכפתור האדום לפני שניסית לבנות קבוצה. סיטואציות בNBA זה דבר נזיל, מחר אתה זוכה בבחירה טופ 3, ממיר אותה באולסטאר ומנצל את הקאפ כדי למשוך שחקנים איכותיים (שהסיכוי שיגיעו יותר גבוה כשיש כבר שחקן עם אפסייד לטופ 10 כמו פורזינגיס) ומפה לשם הסיבות שבגללן הלטבי רוצה החוצה לא קיימות יותר.

אבל הניקס בחרו בטנקינג כדי להביא את האולסטאר מהדראפט, שכעבור 4 שנים ירצה לעזוב כי לא בראש שלו לשחק בקבוצה מפסידה, ואז יעבירו אותו בטרייד תמורת עוד קאפ ספייס ועוד בחירות לא מוגנות, וכן הלאה.

3. k_700 Member

אגב, בעקבות כל ההתפתחויות האחרונות,

מיותר לציין שדמפ הוא בקלות הGM הכי גרוע בהיסטוריה אם הוא לא לוקח את ההצעה של הלייקרס לפני הדד ליין.

אתמול אבא של דיוויס מתראיין לESPN ואומר שהבן שלו בחיים לא ישחק בבוסטון(עם שקרים של אנחנו זוכרים איך הם התייחסו לשחקן "פצוע"- ע"ע אייזה תומאס).
    מה שפחות או יותר סוגר רק את הלייקרס כיעד ומכיוון שבעלי הליגה לא באמת יתאגדו לטמפרינג(שברור שכמעט כל הכוכבים בליגה עושים בנסיון לגייס "חברים"), הלייקרס זה היעד היחיד וזה יקרה עכשיו או בקיץ במחיר הרבה יותר נמוך.

מג'יק פחות או יותר זרק לו בהצעה האחרונה הכל, למעט הארט ואינגראם.

קשה להאמין שהוא עד כדי כך טמבל כדי לא לקבל את זה עד יום חמישי.
    מקווה שלא יוסיפו לו עוד שחקן עד אז.

4. ASROMA Member

התחבטתי הרבה איך להגיב לבקשה הזו של דיוויס. בתכלס כמו שדני איינג' סחר בIT ואבא שלו נתן את הדוגמא המושלמת לכך אין לי שום בעיה בטח ובטח לבחור טוב כמו הגבה שרוצה לקבוע את עתידו.נתן 7 שנים לארגון מעפן שכנראה לא יגיע לשום מקום. אנשים מדברים על חוסר תחרותיות מבחינתי השחקנים רוצים לוודא שהם מגיעים למקום תחרותי ולא נופלים לגחמות של הנשיאים והבעלים או פשוט סתם ניהול גרוע.

לגבי הטרייד , בתכלס חשבתי שללייקרס לא יהיה סיכוי לקבל את AD עכשיו אבל עם כל הטירוף שקרה מאז אני מסכים חד משמעית . העסקה שהפליקנס תקבל עכשיו היא הכי טובה שהם יקבלו EVER ודל דמפס צריך להיות מפגר כדי לא להסכים לזה. אני לא כל כך בטוח שהלייקרס רצים לאליפות מיידית אחרי שמפשיטים מהם בערך את כל הקבוצה והפליקנס יקבלו קבוצת שחקנים מעולה + 2 בחירות שיהיו להם השנה בלוטורי.
    AD יהיה בליקרס , עכשיו . ב1.7 או ב2020 זה בלתי נמנע.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/19
  5. VAR Member

"הכל"

במקום דמפ אני מנתק למג'יק בפנים ולא עונה לו יותר.

האבא אמר שהוא לא רוצה שהבן ישחק בבוסטון, וואלה יופי. מעניין מה השכנה מהדירה ליד אומרת.

Sweetness אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

מצוין גם אני בעד שהוא ינתק את הטלפון כרגע,
    בקיץ הוא יגיד תודה על חצי מההצעה ובלי כל הבחירות סיבוב ראשון שזרקו לו.
    הלוואי.

אבא שלו למעשה הוריד את הפוקר פייס של איינג׳ מהשולחן, כאילו איינג׳ אורב בקיץ עם הצעה של טייטום פלוס בראון ובחירות דראפט רק כדי להעלות עוד יןתר את המחיר שמג׳יק ישלם.

אני חייב לראות את זה קורה בעיניים כדי להאמין שג׳נרל מנג׳ר עד יום חמישי לא מקבל את ההצעה שזרקה לו הלייקרס עכשיו רק כדי לקבל חצי מזה בקיץ.

זה באמץ יהיה שיא חדש.

7. VAR Member

לדמפ יש הרבה יותר לוורג' על מג'יק ממה שאתה חושב. הניסיון הרע עם פול ג'ורג' עדיין טרי, אם הלייקרס לא משיגים אותו עכשיו יכול להיות שהם לא ישיגו אותו אף פעם.

העניין הוא שדמפ נשמע כמו טיפוס די לחיץ כך שיכול להיות שיהיה לכם מזל.

8. k_700 Member

שטויות, שום לברג׳ כשהבן אדם עושה את כל המהלכים כדי להבהיר שיש לו רק יעד אחד שהוא מתחייב אליו-לייקרס.

מג׳יק בלחץ ובגלל זה הוא נתן הצעת אול אין שבוע למועד הטרייד דד ליין.

מכיוון שאף קבוצה אחרת לא באמת
    תזרוק לדמפ הצעות רציניות בקיץ, כשדיוויס אומר ששנה אחר כך הוא לא מאריך חוזה באף קבוצה שהיא לא הלייקרס, הוא ישחרר אותו בחצי מהסכום הזה בקיץ או שיבעט משם שניה לפני שאותו שחקן יעזוב בחינם.

מה שאבא של דיוויס עשה אתמול זה בעצם לחשוף את הבלופים שהריצו בבוסטון ןכאילו באיזשהו שלב בחודש האחרון הם רק חיכו לקיץ(כרגע כמובן בגלל החוזה של קיירי הפ מסונדלים).

כשאין לך את בוסטון על השולחן זה רק הלייקרס.
    ושוב הלוואי שיחכו לקיץ, נחזור לפה לצחוק שזה נסגר בחצי ממה שהוצע לו עכשיו.

9. VAR Member

תגיד אבויה,
    זכור לך מי כתב את השורות האלה?

אתה עדיין חושב שאנחנו חיים בזמנים בהם כל דמות בליגה הזו תפקידה היחיד הוא למצוץ ללייקרס?

10. k_700 Member

אז זהו שאתה לא מבין את ההבדלים.
    הבן אדם זרק את הסוכן שלו מאז ימי קנטאקי העליזים, חתם בסוכנות של לברון עם הסוכן בובה של לברון.
    מוציא הודעה דרך ווז׳ שהןא מאריך חוזה רק בלייקרס ואתמול שולח את פאפא לפמפם בנאטיושנל ניוז שהוא לא יתקרב לבוסטון.

צריך להיות נאיבי או לעצום חזק עיניים כדי להאמין שאין פה חברותא שנסגרה עם לברון עוד מהקיץ.

אף קבוצה חוץ מהלייקרס לא תכנס לתמונה בקיץ, ברמה שהיא תתן חבילה טובה יותר על שחקן שרוצה להגיע רק ללייקרס.

הקרדיט פה בכלל לא מגיע לפרונט אופיס של הלייקרס.
    זה לגמרי טמפרינג טייק 89838383 בליגה שנסגר עם לברון.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/19
  11. VAR Member

איזה הבדלים? לפני שנה היית שם עוד אחד מהבתים שלך על זה שג׳ורג׳ יחתום רק בלייקרס ושצריך להיות נאיבי כדי לחשוב אחרת. גם אז הדיווחים האלה שיאריך רק בלייקרס הגיעו ממנו.

מה לעשות שלמציאות יש מעין נטיה כזאת להחטיף לאלה שבטוחים שהם יכולים לחזות אותה מראש.

Roma אוהב/ת את זה.
  12. ASROMA Member

שלא תבינו אותי לא נכון
    אני גם לא אוהב את שהלייקרס לכאורה מקבלים את מה שהם רוצים אבל הפעם זה על לברון.
    הוא כמו ב2010 מסדר את הסיטואציה בדיוק איך שהוא רוצה, AD לא צריך את ריץ פול בשביל לקבל חוזה מקס. אתה לוקח את ריץ פול כי אתה רוצה ללכת ללייקרס. והוא זה שיקח אותך לשם.
    זה שונה מסיטואציה של פול ג'ורג.
    מה שכן בינתיים מג'יק לא משתגע , יהיה מעניין מאוד עד חמישי.
    בלי קשר פתאום כולם מדברים על זה שקיירי בכלל לא נשאר בבוסטון

סמטוחה שלמה יצרה ההודעה הזו.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

13. k_700 Member

לא קרוב לזה.

שום דיווח מווז׳ לא היה שג׳ורג׳ מתחייב להאריך חוזה רק בלייקרס.
    אבא של פול לא נשלח לדבר שהבן האבוד לא ינחת בבוסטון
    בזמנו דווח שהוא מתרגש לחזור לעיר וכו וכו..

לא היה שום מעשים דה פקטו כמו שדיוויס עושה מהקיץ-
    1.
    לזרוק את הסוכן שליווה אותו מעונת האליפות בקנטאקי לטובת ריץ׳ פול.
    2. לבקש טרייד מהקיץ.
    3. לבקש טרייד שוב שבועיים לסוף הדד ליין וכשהןא מוציא הצהרה מסודרת לווז׳ שהוא לא מאריך חוזה בשופ קבוצה שהיא לא לייקרס.
    4 . לשלוח את אבא שלו אתמול במהדורה מרכזית בנאשיונל טיוי לספר שכף רגלו של בנו לא תדרוך בבוסטון.
    5. לברון מתראיין לפני חודש לפני משחק מול קליפרס ומספר כמה מרגש זה יהיה לשחק עם דיוויס וכמה הוא מאוהב במחשבה.

פה זה בכלל לא קידום של הפרונט אופיס אלא עבודה של לברון וקלאץ׳ מהקיץ.

בחיי אתה כאילו באמת מאמין לעצמך ברגע זה שיש עוד לוקיישן שהוא נוחת בו פרט ללשחק עם לברון בלייקרס?

מצחיק אתה.

אני מקווה שאתה עובד על הפרצוף המופתע לכשזה יקרה.

14. Sweetness Justin Fields

אני לגמרי משוכנע שהטרייד יקרה וששני הצדדים יסגרו פינות ובסופו של דבר AD ישחק בלייקרס. אבל זה החלק שפחות מעניין אותי. יותר מעניין אותי לראות איך ZO והפמליה שלו יגיבו לכל הסיטואציה הזאת ולמעבר החד מלוס אנג’לס לניו אורלינס. או שנכנסת כאן צלע שלישית?

15. yakov_y YNWA

סיום רבע ראשון, דאלאס 40 קליבלנד 31, לוקה דונצ׳יץ׳ עם 18 נק׳, 3 אס׳ 4-5 מהשלוש ב-9 דקות בלבד, רבע ראשון כן ואפילו אותו הוא לא סיים.

מצב נושא:
הנושא נעול.