NBA 2019/20 - Preseason

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/10/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-Landscape כל כך חולני שבו אל הורפורד בגיל 70 ויצור כמו האריסון בארנס דוחים אופציות של 30M$ ו-25M$ בגלל שהם יודעים בוודאות שהם ישיגו יותר בשוק הפתוח אני לא בדיוק סגור על איזה סוללת רול פליירס איכותית אפשר להביא ב-24M$ (ועוד לקבוצה שכרגע חתומים בה 3 שחקני NBA לגיטימיים בלבד מינוס 3 מביאי כדורים). במקרה הטוב זה אמור להספיק לשני שחקנים וחצי שלברון יואיל לא להשתין עליהם בקשת.

לא נראה לי שמספיק אנשים קולטים ומעכלים כמה ה-NBA היא בועה שרק מחכה להתפוצץ. המציאות המטומטמת הזאת לא יכולה להחזיק לאורך זמן.

שזה מביא אותנו לנקודה הפאתטית הבאה - כל אחד מ-29 ה-GM's בליגה שמתחיל שיחה עם יוסטון והשם הראשון שעולה במו"מ הוא לא הארדן צריך להיות מפוטר במקום. צריך לעשות קולוז'ן נגד מורי והטעות ההיסטורית שעשה עם החוזה המביך של פול בלי להציל אותו. הם לא מסתדרים ולא מוכנים לשחק יותר אחד עם השני? תביא לי את השחקן שאשכרה ראוי למאכל אדם. הוא מחוץ לתחום? טריקת טלפון.

2. k_700 Member

נראה לי יש סיבה למה ווז' הוא פחות או יותר היחיד שכרגע מדבר על זה שהטרייד לא יהיה ב30 ליולי(וגם הוא לא החלטי ומסתמך בשני הדיווחים שלו על קולגה ששמע...), הוא פשוט לא זה שקולע בהרבה מאוד דברים שקשורים אלינו בשנה ומשהו האחרונים.
    הרבה פחות הדלפות הוא מקבל בקשר אלינו ביחס לפגיעות שלו במקומות אחרים.

שלא תבינו לא נכון,
    כתבתי על זה שנייה אחרי הטרייד שלא נשמע לי בכלל הגיוני שזה לפני ה30 ליולי כי מדובר פה על 8 מליון דולר יקרים מאוד שהם ההבדל בין בנייה של קבוצה לכלום(היה לי ברור שדייוויס על ה3 מיל' שלו לא הולך לוותר), אבל כנראה יש סיבה ממש טובה שחוץ מווז' הרבה מאוד כתבים שמקושרים גם לחצוצרה של גייל בנסון ומקבלים ממנה הדלפות 24/7 וגם כתבי חצר של פלינקה ושל חונטה בפורנט אופיס של הלייקרס שומרים בינתיים על שקט גמור בנושא הזה.

כנראה שכרגע זה מאוד מאוד ווישפול טינקינג של ווז', אני מעדיף לחכות עם צעדות המוות היינריך.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/19
  3. k_700 Member

אגב, הצעד של הורפורד חכם מבחינתו.

אומנם רשמית אסור לדבר עדיין עם פרי אייג'נטס אבל קשה לי לראות איך בוסטון לא יחפשו לשמור אותו על חוזה ארוך-4/80.
    לא אתפלא אם קיירי יעשה להם ויברח הם אפילו יחפשו לסגור את זה מהר יותר.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווישפול טינקינג הם אמרו

5. k_700 Member

אוקי,
    שוב רק שני אלה רצים עם הידיעות האלה כרגע.
    אני עדיין מסתקרן למה זה רק שניהם ואף אחד אחר אפילו לא מצייץ אותם כדי לתמוך(בעצם ממחשבה של דקה וחצי אני מצליח להבין למה בובי מארקס גם שונא כל מה שקורה עם הלייקרס כרגע).

גם אם הטרייד יחתם 30 ליולי אני מצליח למצוא מלא סיבות למה הלייקרס ינסו לסחור בחוזים של וואגנר(אגב מאוד הייתי רוצה שישאר כגבוה שקולע שלשות וכשיש מוסר נהדר כמו AD בקבוצה), ג'ונס ובונגה.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה "רק" האינסיידר הכי אמין בהיסטוריה של תקשורת הספורט? אתה רוצה שראמונה השופר תציג את הלייקרס כקרקס חסר מושג? ששאמס שמקבל הדלפות מקלאץ' יגיד מילה לא במקום?

ווג׳ מעורבב חזק עם גריפין ואצל רוב ה-GM's בליגה. כל מה שהוא דיווח בנושא בחודש האחרון יצא מהמחנה הזה. כשמדובר בסיכום עקרוני אי אפשר לדווח פרטים כסגורים 700%. לכן זה רק בגדר ״Expectaions" כי תיאורטית אחד הצדדים עדיין יכול לפוצץ את העיסקה. אבל בגלל שלא מדובר בגן רינה הסיכויים לכך נמוכים עד כדי לא קיימים.

טרייד ב-30 ביולי = השחקן שנבחר #4 (או במיקום אחר בהנחה שניו אורלינס עושים טרייד על הבחירה) לא יכול להתאמן ולשחק בליגת הקיץ בקבוצה החדשה שלו. אין שום סיבה ש-GM כלשהו יסכים לזה. מאמין שאדם הקומיש הכי לא פישי בספורט סילבר ושאר הקוזה נוסטרה ינסו להפעיל לחץ כבד שכן אבל באמת שאין פה שום היגיון.

שמח שהחלפנו דיסקט. כי ב-30 ביולי זה כנראה כבר לא יקרה. פלינקה הגרביל עכשיו תלוי בחסדים של קבוצות שיקחו את הזבל הטהור הזה מהידיים שלו.

7. yakov_y YNWA

מת לדעת מי תיקח את כריס פול עם החוזה הזה ומה החוזים הבאים של אל הורפורד ובארנס.
    רק אני חושב שהחוזה של ניקולס באטום המופרך בליגה ? יותר ממייק קונולי, כריס פול וגורדון הייוורד לדעתי.

8. k_700 Member

לשארלוט לא תהיה שום בעיה עם החוזה של באטום, להיפך אחרי שקמבה יעזוב הם יצטרכו לשלם מקסימום למישהו ואת החוזה הזה הוא יסיים בגיל 31, כלומר עדיין בשנים הטובות שלו.
    זה עדיין שחקן שיכול להשתלב בהרבה מאוד קבוצות טובות בליגה ולכן לקראת סופו יהיה סחיר.

גורדון היווד זה גופה מתה שמקסימום יכול לתת אפקט כשחקן שישי בסיבובי פלייאוף במזרח(וגם זה בספק).
    בהצלחה לג'נרל מנג'ר הכי אהבל בליגה שמלבד למכור חלומות על כוכבים בשמיים עכשיו קרוב לאבד שני שחקני חמישייה.

9. Sweetness Justin Fields

10. k_700 Member

11. Roma מנהלים

אני בטוח שיהיו הרבה שחקנים שיהיו מוכנים להתפשר בשכר על מנת להיות בהצגה הגדולה בלוס אנג'לס ולנסות לזכות באליפות.

לגבי בארנס, הזייה, לא מבין מה רע באופציה שלו לעונה הקרובה הוא שחקן צעיר שעוד ייקבל את החוזה הארוך טווח שלו. כנראה שקיבל הבטחה שייקבל חוזה ל-3 שנים ב-60 או משהו בכיוון. בכל מקרה שחקן שאיבד את הדרך.
    אל הורפורד פועל בצדק הוא כבר מבוגר, הוא ייקבל הצעה של 80 ל-4 שנים וזה כבר עדיף על מה שיש לו היום. גם אם זה אומר לעזוב את בוסטון.

12. k_700 Member

להיפך,
    בארנס יצא מהשנה האחרונה שלו כדי להוציא מהם חוזה ארוך.
    הם מאוד מרוצים ממנו ומהחיבור שלו לחבר'ה הצעירים שם שגם ככה צריכים עוד זמן.
    בלי החוזה שלו יש להם משהו כמו 41 מליון דולר בקאפ ספייס, הם גם ככה חייבים למלא את הסכום החסר והם לא יוותרו על אף אחד מהצעירים שכרגע יש להם ליד בארנס/אף כוכב ששווה לוותר על הצעירים האלה לא יגיע גם ככה------> דיל די סגור בסה"כ ונוח לשני הצדדים.
    הסיכוי שקבוצה אחרת הולכת לשפוך עליו ב30 ליוני סכום גבוה מאוד ל4 שנים כמו שהם מתכוונים לתת לו הוא נמוך מאוד.

13. JR-Riquelme Member

מעניין מה עם דאלאס באמת. מתחת לרדאד עם האירופאים שלהם. יש להם בט להנחית איזה באטלר מבחינת חוזים?

14. Roma מנהלים

מעוניין מה נסגר עם פרוזינגיס ועם פרשת האונס והכשירות שלו.
    קיובן חם על קמבה ווקר, לדעתי האופציה של ד'יאנגולו ראסל יכולה להיות מעניינת במידה וקיירי מגיע לברוקלין.

Dallas Mavericks 2019-20 Salary Cap Table | Spotrac

15. k_700 Member

איזה סיבה יש לדאלאס ללכת על דאינג'לו או באטלר?

הראשון בחיים לא יתאים ליד פרוזינגיס ודונצ'יץ'(יש כדור אחד, כן?), השני כבר הוכיח שהוא סרטן בקבוצות צעירות.
    קמבה זה שם שהרבה יותר יתאים להם ליד דונצ'יץ'. השאלה כמה מהר הם יוכלו לפעול כדי לגנוב אותו ללייקרס.
    אופציה אחרת מבחינתם זה ללכת על בברלי בהנחה ובקליפרס לא יתאבדו בקיץ להשאיר אותו.
    המגן פרימטר הכי טוב שיש בליגה מכל הפויינט גארדים מגיע אחרי עונה של 40 אחוז מה-3, יכול להוריד מדונצ'יץ לחץ בכל מה שקשור להגנה ולתת להם קצת נסיון וקשיחות.

עוד בעיה קטנה זה שפאוול מתכנן לצאת מהשנה האחרונה שלו בחוזה כדי לנסות להוציא מהם חוזה ארוך יותר וגדול יותר(והם צריכים אותו כשפרוזינגיס לא קיים לפחות עד דצמבר).

מצב נושא:
הנושא נעול.