NBA 2019/20 - Preseason

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏16/10/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. owen11111 Member

הפציעה ברגע הראשון נראתה כמו פציעת אכילס קלאסית. הסיווג שלה כפציעת שוק באמת הרגישה קצת מוזרה.

@Sprewell - יש כל מיני מקומות שאומרים שגם הרופא/ים האישי/ים של דוראנט יישרו קו עם הצוות הרפואי של הווריירס והגדירו את הפציעה כפציעת שוק. אתה חושב שבאמת הייתה כאן עבודת טיוח והסתרה שלא הייתה מביישת את נבחרת ברית המועצות בשנות ה-80? או שיכול להיות שפשוט נוצרה סיטואציה של: טעות בדיאגנוזה + אופי של השחקן הכי מושפע דעת קהל בליגה + משחק מס׳ 5 בגמר = דוראנט מקבל החלטה ״מושכלת״ לעלות לשחק?

2. Sweetness Justin Fields

אתה רוצה להיות GOAT תקריב מעצמך, אבל לא את עצמך.

ומבחינתי אין שום קשר לגיל, מעמד, או שכר, כי לחץ יכולים להפעיל עלייך בכל מצב ולגרום לך לקחת החלטות לא נכונות. בטח אם זה אנשים שקרובים אלייך ויש לך בהם אמון על-מלא, ואם אתה נמצא במצב נפשי רעוע גם ככה זה עושה את זה קל יותר. אבל מפה זה כבר יורד אלייך לבחון כמה אתה חזק. ואיך אליאור כינה אותו כאן לא פעם: MENTAL MIDGET וזה כל כך קיידי... מספיק גם להסתכל על השפת גוף שלו בסדרת גמר כשהוא לא שיחק והסתגר בחדר הלבשה בראיונות הדבילים שהוא נתן לאורך הפלייאוף בשביל להבין שמשהו שם בקופסא התקלקל. ואני לגמרי מבין את גודל ההישג שהיה מונח פה על השולחן זה אכן תסריט הוליוודי מושלם ואחלה של בידור להמונים. אבל תאמין לי שלא היה קורה שום דבר אם הוא היה מקמט אותו וזורק אותו לפח חוזר שנה הבאה ומנצח.

ואני לא לגמרי הבנתי למה אתה חוזר כל פעם על המוטיב של השכר, נכון 30M דולר בעונה. אבל תעשה בדיקה רגע ותראה כמה כסף הוא מכניס לפרנצ'ייז הזה בעונה וכמה הם הולכים להפסיד בשנים הקרובות במידה והוא מחליט לעזוב אותם.

3. VAR Member

לא רואה הבדל בין שחקן שעולה למשחק למרות הרעלת קיבה או למרות פציעה ברגל שעלולה להחמיר. חוץ מכמה ילדודס, מישהו היה שופט את ג'ורדן/נוביצקי אם היו נשארים בחוץ? זה היה פוגע איכשהו במעמד ההיסטורי שלהם?

אני חוזר עליו כדי להדגיש שמדובר בחלק מהעסק. שכר מינימום של שחקן בNBA שווה למה שמתכנת ממוצע עושה בעשור. זה בגלל הרבה סיבות. הוא נמצא עם הקבוצה יותר מאשר עם המשפחה שלו, אין לו שעות עבודה גמישות, טיסה כל שלושה-ארבעה ימים בממוצע, קריירה קצרה יותר וכן, סיכון הרבה יותר גבוה לבעיות ברכיים/איברים אחרים. לאנשים זה נראה טריוויאלי שיישב בחוץ מתוקף הטיעון "בריאות מעל הכל" כי הם לא שמו שקל בפרויקט הזה שנקרא גולדן סטייט, שמגלגל מיליארדים בשנה.

לפי כל הדיווחים הוא היה אמור לעזוב אותם בכל מקרה ואם כבר הפציעה מעלה הרבה יותר את הסיכוי שיישאר, כי נראה שהניקס פחות בקטע עכשיו. גולדן סטייט עשו מבחינתם את הדבר המתבקש, דוראנט עשה מה שהוא מצא לנכון והפור נפל על הצד המבאס. חלק מהמשחק.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג מה באמת הלך שם. כן מעריך שאם זו באמת הייתה החלטה משותפת יחד עם הצוות הרפואי הפרטי שלו הוא לא היה לוקח את זה כל כך קשה וזועם על האירגון כמו שניתן לפרש מההתנהלות שלו מאז וכמו שמדווח בחלק מהמקומות דרך אנשי מדיה שמקורבים אליו. אם צריך להמר - אני זורם עם התיאוריה שלך כי היא הכי הגיונית. אבל היא לא מנקה מבחינתי את גולדן סטייט האירגון כי בסופו של דבר לא באמת אכפת לי כאוהד אם היה טיוח או לא (בזה צריך להתעניין דוראנט ושאר 14 השחקנים בסגל). לי אכפת מהשורה התחתונה - דיאגנוזה שגויה שהובילה או לכל הפחות תרמה משמעותית לפציעה קשה של השחקן הכי טוב בקבוצה. אין שום סרט שצוות רפואי מחזיר שחקן לפעילות בטענה שהוא לא יכול להיפצע יותר ואז הוא נפצע הכי קשה שאפשר. בעסק ששווה מיליארדי דולרים אין מקום לטעויות מטורפות כאלה והגורמים המעורבים צריכים לשלם את המחיר.

מהווייב שאני קיבלתי בשבועיים האלה הגעתי למסקנה הפוכה. בתור אחד שהיה בטוח שהוא יישאר בחממה של גולדן סטייט לפני אני עכשיו אופתע פיצוצים אם זה יקרה. והניקס מאוד בקטע. תמיד היו ותמיד יהיו. אין להם אלטרנטיבה טובה יותר. לא כלכלית ולא מקצועית.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמית החלום השני הכי גדול בחיים שלי כרגע.

למהמרים הדוחים מבינינו שיודעים מי הם מבלי להיכנס לשמות - אם אתם חשופים באתר ההימורים הקרוב למקום מגוריכם ללייקרס פי 4+ (אירופאים בעיקר. אמריקאים קצת יותר חדים וסגרו זמנית את ההימורים ברוב המקומות) שימו MAX BET ואל תסתכלו לאחור כי לא משנה מה יקרה עד פתיחת העונה - היחס לא יעלה, ובמקרה (שנשמע כאילו מתחיל להיראות סביר מרגע לרגע) שקוואי מחליט שבא לו להחריב את הליגה הוא יירד לסביבות ה-1.4 ומטה. במקרה ש"רק" איזה קיירי/ראסל+צוות מסייע זה יירד ל-2.5/2.75.

בהונאות פונזי של הצאצאים של מיידוף לא תמצאו VALUE כזה.

אלעד ו-Sweetness אוהבים את זה.
  6. JR-Riquelme Member

כמעט הכל על לייקרס, גיבוי קטנטן על קליפרס שכרגע מקבלים מעל 10. מה כבר יכול להשתבש

7. Sweetness Justin Fields

דארן קוליסון: אני הולך לקבל את ההחלטה הכי ביזארית בקיץ הזה

ניקולה מירוטיץ': Hold My Beer

AFCA, אלעד ו-yakov_y אוהבים את זה.
  8. yakov_y YNWA

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/19
  9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Sweetness אוהב/ת את זה.
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Sweetness אוהב/ת את זה.
  11. Sweetness Justin Fields

אלעד (הקדמת אותי חח.. ) אתה מזהה את המיקסטייפ במקרה? נשמע כמו הצחוק של קוואי שם בסוף

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח יש מצב.

אחרי שראיתי את זה רק חשבתי איך דוראנט מגיב לזה שהוא רואה את זה. פיפי.

13. Sweetness Justin Fields

טוב תשמע אז לקטע קוראים: i'm (nøt) økay pt. 2

אבל זה לא נשמע ככה במקור מישהו נתן כאן עריכה פסיכית לגמרי עם התוספת של קוואי

וזה לגמרי אחד היותר חזקים של בליצ'ר ריפורט שאני זוכר

אלעד אוהב/ת את זה.
  14. סיונרה Member

יש משהו שרק אני מפספס לגביי פורנזיגיס? תקנו אותי אם אני לא טועה, הוא כבר שנתיים לא ממש שיחק.

15. VAR Member

שנה וחצי, ומה שאתה מפספס זה שיש ביקוש אדיר לסופרסטארים בליגה הזאת ופורזינגיס הראה בשנתיים וחצי הראשונות שלו פוטנציאל שמזכיר את דירק נוביצקי + הגנה (כלומר סופרסטאר). לכן לפחות קבוצה אחת מתוך 30 תהיה מספיק נואשת כדי להמר עליו ואם דאלאס נתנה עליו מה שנתנה אז היא הקבוצה הזו, אחרת הטרייד עם הניקס לפני חצי שנה לא היה מתבצע.

מצב נושא:
הנושא נעול.