NBA 2020: לברון מחזיר את התואר ל LA

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏22/10/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

הדבר הזה אמור להשתפר ?
    בן 21, לאן הוא עוד יכול להגיע במשחק שלו ? זה הפיק שלו ?

מוריס וקוואי שמרו עליו והוא קלע עליהם באחוזים טובים, רק לחשוב מה ייקרה אם פורזינגיס ינצל את הפוטנציאל שלו ויהפוך גם הוא לסופרסטאר.
    לוקה אומנם לא שחקן הגנה טוב וזה חבל אבל לא זוכר שחקן שכל כך משפר את האחרים שאיתו, גם קוואי אתמול היה גדול וסידר לחברים שלו שלשות פנויות אבל לוקה... סגל של 3 שחקנים איכותיים עושה עונה כזאת, הוא פשוט משפר את כולם.

אחרי השינוי של יוקיץ', מישהו ראה את מארי ?
    הבנאדם עבר שינוי גדול מבחינת גוף, מסת שריר וכאלה, מה אוכלים שם מעניין אותי.

2. DRORIKO Member

הלייקרס מתפוצצים על פורטלנד וקולעים 80(!) נקודות במחצית הראשונה. כנראה הם מבינים שכשאתה מגיע לרבע רביעי מול לילארד אתה חייב 30 הפרש לפחות בתור מרווח בטחון.

3. DRORIKO Member

כמה לברון מרגיש חם? באמצע התקפה של קליבלנד הוא מחליט לזרוק קרוב חצי. סתם כי בא לו. ומכניס כמובן.

4. k_700 Member

קליבלנד? איפה זה?

ההגנה של איידי זה הדבר הכי יפה בליגה הזאת.
    כשהוא עלה במוד הזה המשחק נגמר ברבע הראשון.

מקווה מאוד שהספאזם בגב זה תירוץ למנוחה ולא מעבר.
    אינעל העולם והגוף זכוכית שלו.

JR-Riquelme אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

תקשיב אין דברים כאלה. הבן אדם מפלצת. הגנה התקפה. בתוך הצבע מחוץ לצבע. מפלצת.

6. k_700 Member

הדבר הכי מתוק בליגה.
    אני מעכל אותו הרבה יותר טוב מלברון.
    מקווה שבקלאטץ' בסדרות היותר צמודות יתנו לו יותר ביטוי בהתקפה, לברון וקלאטץ' זה כבר לא זה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/20
  7. wings Member

קליפרס דורסים את דאלאס. 24 יתרון במחצית. אף אחד בדאלאס לא הגיע למשחק. מהצד השני כולם פוגעים, PG במיוחד לשם שינוי. הקליפרס באו בטירוף הפעם. לא שמשהו חשב שדאלאס יכולים להמשיך לנצח בלי קריסטאפס. אבל לא ציפיתי לכזאת דריסה למרות שזה לא פעם ראשונה בסדרה.

8. JR-Riquelme Member

פול ג׳ורג׳ ביכולת כזאת שווה אליפות, אבל במשחק שהוא גארבג׳ טיים מדקה 8 בערך לא חוכמה גדולה
    יהיה לקליפרס יותר קל נגד דנבר/יוטה

9. wings Member

גם נגד הלייקרס נראה לי שהם יסתדרו לא רע. כל עוד קוואי בריא.

10. yakov_y YNWA

שאלה על דוראנט,
    הפציעה הקשה שלו היא פציעה של 10-12 חודשים ואתה חוזר לפי מה שהבנתי משחקנים שנפצעו מאותה פציעה.
    עוד לפני הקורונה הוא התחיל באימונים אישיים, אני קורא עכשיו שהוא עדיין לא חזר לאימונים מלאים ואנחנו כבר 14 חודשים אחרי הפציעה.
    מבין את ההחלטה לא לחזור לשחק ולקחת סיכון אבל איך פציעה כל כך ארוכה ועדיין לא חזר לאימונים ?

אולי ראה מה קרה לקאזינס והחליט לחזור מאוד לאט ?
    רק שיחזור לעצמו ולא ייקרה לו מה שקרה לקאזינס, עצוב.

דנבר ובוודאי שיוטה קבוצות טובות מדאלאס, יוטה עם קלארקסון מהספסל ומיצ'ל הסופרסטאר ורודי גובר קבוצה מעולה.
    אוהב את שינוי התפקיד של אינגלס, פחות את הדקות הרבות שהוא משחק, מזכיר שזאת קבוצה שרצה נהדר בלי מייק קונלי (איזה חוזה מגוחך), יש להם עומק בקו האחורי.

11. Sweetness Justin Fields

אז נניח שהליגה שתקה בטראש של מונטרז הארל והעבירה את זה כאילו כלום למרות שכולנו יודעים שאם המקרה היה הפוך לוקה לא היה משחק אפילו עוד משחק אחד בפלייאוף הזה והיו צריכים להזמין את המארינס בכדי לחלץ אותו מהבועה כגוף אחד. וזה מבלי להזכיר את לברון לותר קינג וחבריו שאני מניח שהיו מביעים דעה חזקה בנושא אבל לוקה לא כושי אז זה בסדר.

אבל אם הם מתכוונים לשתוק על הניסיון התנקשות אתמול של מוריס ללכת על הקרסול הפצוע של לוקה אז באמת שאני כבר לא יודע מה לומר. מוריס חייב לקבל את העונש הכי חמור שאפשר לתת למען יראו וייראו.

Sprewell, oFiRzZz, yakov_y ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  12. JR-Riquelme Member

נוראי. במקרה של מוריס יפתיע אותי מאוד אם יעבור חלק כי לוקה כרגע היהלום של הליגה

13. Roma מנהלים

מחכה כבר שיפגשו את הלייקרס ואז השופטים כבר לא יהיה אתם באופן אוטומטי.

מוריס סתם אפס.

14. wings Member

לא נראה לי שיעשו עם זה משהו כי קשה להוכיח שזה מכוון.

לגבי הגזענות נגד לוקה. מסכים לגמרי עם מה שאמרת. אבל ככה העולם מתנהל לצערי. אני יכול אפילו להשוות את זה לישראל. קח אשכנזים מול מזרחים. מכיוון שהמזרחים הם אלו שלאורך השנים סבלו מגזענות, היום מזרחיים יכולים להגיד דברים מאוד גזענים (והם אומרים לא מעט) וזה יחסית עובר בשקט. הרבה יותר בשקט מדברים גזעניים שאשכנזים אומרים. ככה זה גם בארה״ב ובוודאי בספורט האמריקאי שהשחורים שולטים בו.

הערה לגבי המילה כושי. לא בא לי להתחיל ויכוח אם זו מילה לגיטימית או לא. עדיף להגיד שחור.

Carlo Ancelotti ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  15. wings Member

לגבי המשחק. קליפרס קבוצה יחסית דוחה אבל קבוצה חזקה עם רוצח עקבי בשם קוואי. כשדאלאס משחקים טוב הם גוררים את הקליפרס למשחק צמוד. כשהקליפרס משחקים טוב הם דורסים את דאלאס. הלוואי שדונציץ׳ וקריסטאפס ישתפו פעולה במשחק 6 ויצליחו לגרור את הסדרה למשחק 7. מה שבטוח אני בעד כל קבוצה שנגד הקליפרס.

מצב נושא:
הנושא נעול.