NBA 2020: לברון מחזיר את התואר ל LA

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏22/10/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

לא מספיק סנילי בשביל לשכוח שישראל היא הבעיה של המזרח התיכון

2. alexshw Member

הוא דווקא בסדר איתנו.

3. DRORIKO Member

https://www.haaretz.co.il/news/politics/.premium-1.8139913

ארה"ב לנתניהו: רמת הגולן - לא חלק מישראל

"על הפיצוץ באוטובוס בירושלים אמר ביידן כי אינו יודע אם מדובר בפיגוע, אך הדגיש כי ארה"ב מגנה את "הפחדנים" שבוחרים באלימות. "לעולם אין הצדקה לטרור, בלי קשר למחלוקות הלגיטימיות של הפלסטינים וישראל", כך סגן הנשיא האמריקני." זה נקרא אצלך "בסדר איתנו"?

4. Sweetness Justin Fields

alexshw ו-Uli Hoeness אוהבים את זה.
  5. JR-Riquelme Member

מלך

6. Roma מנהלים

אוסמאן כבר המליץ לו לסתום את הפה בעדינות לפני שהוא ידאג לזה */aaa021.

7. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אם להיות הגונים, אי אפשר לטעון שרק ה NBA היא ליגה חולה כי עוד ליגות וענפים בארה"ב מתנהגים בדיוק באותה צורה.
    אולי החולה הרעה בכל החזית הזאת היא משהו גדול ועמוק יותר מרק הליגות או השחקנים.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה ליגות וענפים מתנהגים באותה צורה? דוגמאות בבקשה.

9. VAR Member

הכי אני אוהב את אלה שמדברים על דילול אוכלוסיה על בסיס גזעי/מגדרי כדבר ש"יהפוך את העולם למקום טוב יותר" ושני פוסטים לאחר מכן מטיפים למשתמשים אחרים ש"עברו את גבול הגזענות".

מאדם שעד לפני שנה היה לו ליג פאס, הגיע ב7 בבוקר למשרד כדי לראות את המשחק מהלילה על מסך ענק עם כוס קפה, הזמין גופיות מהאתר הרשמי ונשאר ער כמה שצריך כדי לראות משחקי פלייאוף בשידור ישיר הגעתי למצב שמשחקי פלייאוף משודרים בשעות נוחות וזה לא מעניין לי את הביצה. אנשים כמוני משלמים את המשכורות של הזונות הבכייניות האלה ובמקום לשמור עלינו בצמר גפן החליטו להפוך אותנו לאויבים שלהם. סבבה, אני כבר אמצא תחביב אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/20
    JR-Riquelme ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכי אני אוהב את אלה שמבינים פואנטות וסאבטקסט ולא פשוט לוקחים מילים פשוטן כמשמען. כי בטח אני רוצה שירצחו אותי, את אבא שלי, ואחוז ניכר מהחברים שלי, כולנו לבנים וסטרייטים, נכון? מאוד הגיוני. אבל ממתי הגיון או אמת זה משנה?

טעות שנכנסתי לפה. מצטטים לי לוחמי UFC שכמות זעזועי המוח שקיבלו גרמו להם לשים כובעי MAGA שמציעים שאנשים צריכים לעזוב את העבודות שלהם בשביל להביע מחאה... מגוחך.

מוזמנים להמשיך ללכלך ולטנף בדיוק על אותם שחקנים שאהבתם במהלך השנים רק כי הם נלחמים על משהו שחשוב להם ושקצת לא מתאים לאג'נדה שלכם. אני מפסיק להילחם עם תחנות רוח באינטרנט.

shut up and dribble זה עדין לעומת מה שהולך פה. "זונות בכייניות", "ראפר וונאבי שלא מסוגל להשלים משפט אחד נכון תחבירית", "השחורים רוצים להפוך את אמריקה לדרום אפריקה", "צבועים הם סך הכל זונות", שימוש חופשי במילה כושי. אוהדי NBA עאלק...

בניגוד ליוזרים אחרים שנהנים להרוס דיונים, אני מבין את הלך הרוח, לא אמשיך לכתוב בדיון הזה. בבירור הדעה שלי פה היא מיעוט כבד וחוץ מלריב לא נגיע פה לשום מקום.

שיהיה בהצלחה.

11. VAR Member

ציטוט מילה במילה מאדם שרוצה שניקח מילים פשוטן כמשמען. אנא, משתמשי אייסוקר היקרים והגזענים, עזרו להדיוט כמוני להבין את הציטוט הנ"ל "פשוטו כמשמעו". כי המשורר של הציטוט החליט בשלב מאוד מוקדם שמספיק לו לזרוק גפרור בוער לתוך בריכת נפט ולברוח.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

אתה מטיף לאחרים אבל לא מוכן להתחיל מעצמך. אם תתחיל מעצמך אולי יכבדו את הדעה שלך יותר.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמאל'ה, מאיפה מתחילים להסביר? אני אנסה לאט:

1. המשפט המצוטט בבירור נכתב עם סאבטקסט. אני הרי לא רוצה שירצחו אותי, את אבא שלי, ואת רוב חבריי הסטרייטים והלבנים. אלא אם אתה חושב שזה משהו הגיוני לרצות בו ואז מה אני יכול להגיד.

2. אחרי זה, כתבתי ב*סרקזם* שאני הכי אוהב אנשים שמבינים סאבטקסט ---> כניסיון להדגיש עד כמה אתה לוקח דברים פשוטם כמשמעם, ולא מצליח להבין את הסאבטקסט. במקום לקרוא פשוט מילים ולהגיד "אה, כנראה הוא רוצה שיהרגו אותו!", תנסה פעם הבאה איזה משהו כזה שנקרא לחשוב למה בנאדם מתכוון.

3. אני כבר 3 עמודים פה מגיב לאנשים, ממש לא זרקתי גפרור וברחתי. התקיים דיון, הבנתי מי הנפשות הפועלות ומה הדעה הרווחת, ומה לעשות, יש לי דברים קצת יותר מהנים לעשות ביום שישי בצהריים מאשר לריב עם אנשים שחושבים שזה לגיטימי ב2020 לכתוב "כושי" ולקרוא לשחקנים שהם העריצו עד לפני שנה "זונות בכייניות".

JESOS

אני לא צריך שאנשים כמוך יכבדו את הדעה שלי, תודה. להיפך, ככל שאתה חושב שהדעה שלי לא לגיטימית - אני מבין שאני בצד הנכון של המתרס.

14. VAR Member

והסאבטקסט הוא? 'צטער אני מטומטם מידי כדי להבין מה עובר בראש של בן אדם שכותב שהעולם יהיה מקום טוב יותר אם ידללו ממנו גברים לבנים סטרייטים.

למרות זאת, אני דווקא מבין יפה למה ב2020 לכתוב משפט כזה זה דבר לגיטימי אבל לכתוב כושי (מילה שנכתבה, לפחות ב3 העמודים האחרונים, רק ע"י משתמש שהגיב בציניות וזכה ממך ללייק ומשתמש אחר שהגיב לו באותו המטבע) וזונה בכיינית זה פשע נגד האנושות.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

אתה בצד המתרס של העצלנים, בוזזים ושודדים שרק רוצים לשתות כסף ולא לעשות כלום. לך תגור איתם.
    שוב רשמתי את זה גם לדורפן. הוא חסם אותי, בכך הוכיח למעשה שהוא אדם צבוע מדרגה ראשונה שמוכן רק להטיף למרות שעצמו נהנה לשבת במקום שקט ועשיר הרחק מהאנשים עבורם הוא מתיימר להלחם.

מצב נושא:
הנושא נעול.