NBA 2020: לברון מחזיר את התואר ל LA

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏22/10/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לול.

oFiRzZz, Sweetness ו-Sprewell אוהבים את זה.
  2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חי בשבוע שעבר. יש חדשות מלפני שעתיים:

BUSSINESS IS BOOMIN כמו שאומרים.

oFiRzZz ו-אלעד אוהבים את זה.
  3. yakov_y YNWA

ריברס כבר מצא קבוצה, קבוצה לאליפות ועוד קיבל חוזה ל-5 שנים. מה הקטע בחוזה ארוך טווח ?
    אני מאמין שהוא התפטר באמת מהקליפרס.
    דאנטוני היה מועמד מוביל לסיקסרס, עכשיו הוא מועמד מוביל לאינדיאנה.

ריברס מקבל פוטנציאל עצום, סימונס ואמביד אבל הוא תקוע עם החוזים של הופורד וטוביאס האריס, חוזים ארוכי טווח, האריס עם 34.5 מיליון דולר בעונה הקרובה, הרביעייה הזאת תקבל כ-125 מיליון דולר בעונה הקרובה, טירוף.

סימונס - ריצ׳ארדסון - קורמז - ? - אמביד.

אין סימונס ואמביד אין מה להרחיב, חיסרונות ויתרונות ברורים ודי ברור מה אתה מקבל.
    קורמוז קלעי אדיר, 40 אחוז אני חושב בעונה האחרונה וגם ביורוליג היו לו יותר מ-40 אחוז מהשלוש, קלע כ-10 נק׳ אשתקד, 201 ס״מ, סייז ענק לקבוצה הזאת.
    ריצ׳אדסון שחקן שיש לו קצת מהכל, טכניקה קצת, אתלטיות קצת, קליעה קצת, הגנה קצת, אין לו חיסרונות, שחקן מעולה.

חמישייה מטורפת, הגנתית, התקפית, קליעה, חסר 4 במקום החוזה העצום של האריס, רצוי עוד קלעי.
    הבעיה האמיתית היא הספסל וזאת הסיבה שצריך להיפטר מהאריס והופורד.

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד שנייה אנחנו ב-2021 ואנשים עדיין מייחסים חשיבות למאמנים בליגה הרקובה הזאת כאילו הם יותר מסדרני עבודה במקרה הטוב והנדיר או סטטיסטים ובובות סמרטוטים במקרה הפחות טוב והנפוץ .

תקשיבו לדוד שלי קיירי, הוא יסביר לכם.

5. wings Member

אדבאיו בחוץ. השחקן הכי חשוב מול הלייקרס. דווקא במשחק כל כך קריטי. חבל.

6. wings Member

אני בכלל לא בעניינים. רק עכשיו ראיתי שדראגיץ׳ גם בחוץ ויש סיכוי שכבר לא יחזור. לא יאומן איזה מזל יש ללברון והחברים.
    כולנו ביקשנו סדרה תחרותית.

7. k_700 Member

10 מ-11 מהשדה לMJ....אחח יותר טוב מסקס.

8. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

החגיגה מתחת לסלים נמשכת וזה היה צפוי שזה אפילו יחמיר עם הפציעות של מיאמי. לברון ודייויס נותנים 30+ נק' בלי להתאמץ בכלל ואצל לברון זה גם שוב כמעט עם טריפל דאבל. זה הולכת להיות הסדרה הכי קלה עבור הלייקרס עד עכשיו הפלייאוף. יותר משעמם אפילו מהשנים ש GS טיילו על הליגה.

קיצור אין מה לראות יותר.

9. wings Member

זה נראה גמור אבל לא הייתי סוגר את הסיפור עדיין. אם מיאמי בסגל מלא ובריא למשחק שלוש הם ינצחו וזה יהיה 2-1. זה שאוליניק משחק לא רע זה מעודד כי זה יכול להוריד קצת לחץ מאדביו. הבעיה כמובן שלפחות הפציעה של דרגיץ' זה נראה שלא תאפשר לו לחזור לשחק בריא.

10. wings Member

מיאמי הודיעו שאדביו ודרגיץ׳ בחוץ גם למשחק 3. מזל טוב ללברון על אליפות רביעית. מזל טוב לדיוויס על אליפות ראשונה. ומזל טוב לרונדו על אליפות מספר 2. לברון עם אליפות בשלוש קבוצות שונות יכול לפרוש בשקט. כמובן שהאליפות עם קליבלנד הכי מרשימה והכי חשובה לקריירה שלו.

11. yakov_y YNWA

אנשים מזלזלים יותר מידי במיאמי, אדביו לא רק האיכותי ביותר אלא גם הגבוה האמיתי היחיד שלהם.
    אם לברון היה חסר אז זה היה נגמר בסוויפ גם להיט, אם דיוויס היה חסר אז אין לדעת עם לברון.

לברון יכול לפרוש בשקט ? אתה צוחק ? יש לו עוד כל כך הרבה שיאים לשבור וזה גם אליפות מתחת לקובי, זה ידגדג לו, בטח כשפאקינג אחד הגבוהים הכי מושלמים שיש משחק איתך.
    לא רואה שום ציוות בשנה הקרובה ואולי בשנתיים הקרובות שיהיו טוב מהצמד הזה.

מה גם שדוראנט, קוואי ויאניס מאחורי לברון, לך תידע מה יהיה עוד 5 שנים.

דיוויס עם אליפות ראשונה ו-3 פעמיים מלך החסימות של הליגה, ייאללה שייקרע את הליגה הזאת וייקח קצת תארים אישיים.
    העזיבה שלו הייתה בחירה לא קלה אבל כרגע נכונה, השיתוף פעולה עם זאיון מפתה אבל היה לו שכל.

אה... ומה קרה שקנדריק נאן משחק פתאום ? החלטות הזייה יש לפעמים בליגה הזאת.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם דני גרין עם זכייה בשלוש קבוצות שונות. להבדיל אלף אלפי הבדלות.

13. wings Member

אין לי מילים!

אבל שלא תטעו. הסדרה גמורה אם מיאמי ממשיכה בסגל הזה.

14. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

אמיתי מה שקרה כאן הלילה? פאק מי.

קודם כל, שום דבר נורא לא קרה כאן שדייויס קלע רק 15 נק', זה קורה וצריך לקרות. שמירות כפולות יכולות וצריכות להוריד משחקן מינון זריקות בהתקפה מידי פעם. אבל מה? אין סיבה שבצד השני של המגרש זה יעלים אותך. אפס חסימות, 5 ריבאונדים, זה ממש מדגיש עד כמה שהוא נעלם הערב.

על לברון או כל שחקן אחר בעל יכולת מסירה גבוה הם לא יכולים לעשות באופן סיסטמטי שמירות כפולות כי הם ישלמו על זה ב 15 אסיסטים שזה גם נזק של 30+ נקודות. זה אומר שלברון יתן גם ככה את שלו בכל ערב והמפתח לחבל ללייקרס בהתקפה הוא דייויס כי שמירות כופולות מוחקות את האפקטיביות שלו בערך בחצי.

יש סדרה?

15. yakov_y YNWA

לא ראיתי את המשחק, אני ניזון מסטט׳ ותקציר אז אענה לך כמה אפשר לפי האני מאמין שלי וההיכרות שלי עם השחקנים.
    שחקן על כמו אנטוני דיוויס שיכול לעשות כמעט הכל אתה לא מבטל בשמירה כפולה, לפעמים מקשה עליו, לפעמים משלם על זה ביוקר אם יש לו שחקנים שיודעים את העבודה, אני כן בעד שמירות כפולות (תלוי בפרמטרים נוספים), אני כן בעד חסימות ותרגילים הגנתיים (תלוי), אני כן בעד לחץ על כל המגרש או שמירות איזריות/אישיות ועוד ועוד אבל...
    בסוף כדי לעצור כוכב אתה צריך סטופר הגנתי, לא בהכרח נודניק או אחד שמדבר עם הידיים ומשגע את השחקן, אתה צריך באמת סטופר הגנתי כמו נניח דריימונד גרין, למיאמי יש כמה כאלה בסגל אבל יש בעיות.

ראיתי משחקים של יוסטון העונה שלחצו את הארדן מהחצי עם שמירה כפולה והוא עשה פעולה חכמה ומסר לחברים שהחטיאו פעם אחר פעם מהשלוש ואיבדו כדור בצורה נוראית (אני חושב שהמשחק נגד הספרס בחוץ הוא דוגמא מושלמת), ראיתי גם ברוב הפעמיים את החברים של הארדן עושים את העבודה וזה מה שעבד להם רוב העונה, שחקן כמו ראסל אתה לא משאיר לבד, קלעי מהפינות כמו טאקר כנ״ל, סקורר מטורף כמו אריק גורדון גם לא, היה להם גם את קאפלה אבל וויתרו עליו הטיפשים.
    נ.ב:
    תארו לכם את קאפלה עם יוסטון עכשיו בסדרה נגד הלייקרס, כמה שדבר ככה שלצד הארדן וראסל יש לכם שחקני משנה כמו גורדון וקאפלה, אשכרה טרייד הכי מטומטם שראיתי.

לוחצים את דיוויס ? תעלה עם קוזמה, סקורר טוב שלא רואה בעיניים חוץ מלשים כדור ברשת וגבוה מאוד מגוון שיכול לשחק גם כ-3.
    יש ללייקרס הרבה שחקני הגנה אבל אין קלעים אמינים, גרין הקלעי הכי טוב שם והיה אמור להעניש אבל עם 0-4 מהשלוש, בכלל הוא שחקן בינוני שמרוויח 15 מיליון דולר.

בנוגע למיאמי,
    אין סדרה כל עוד אדביו לא חוזר.
    אין מילים לתאר את באטלר, אין.
    אני רואה שקראודר היום עם 2-8 מהשלוש בנוהל, רובינסון קלעי ענק אבל בסימן שאלה, 3-10 היום ואם לא יספק בעונה הבאה משחקים אמינים יותר ויעלה את הסקור שלו אז הייתי משחרר בטרייד, זה שחקן בעייתי מאוד בהגנה וזה נוגד את מיאמי הנוכחית.

אני מאמין שמיאמי תסדר הגנתית, לגמרי מאמין.
    לאונרד, אוליניק, איגודלה, ג׳ונס, באטלר, לא חסר להם כלים הגנתיים להוציא את לברון ודיוויס מהכלים, לא מת על אוליניק אבל כל אחד רוצה נודניק כזה בקבוצה שלו.
    הבעיה התקפית, ברגע שאיבדת את דראגיץ׳ ואדביו על מי תסמוך שייקלע ?
    הירו ורובינסון נטו קלעים וזהו, קלעים גדולים אבל שחקנים שצריך שייצרו בשבילהם.
    נותרנו עם קנדריק נאן הרוקי וג׳ימי באטלר, אתה רוצה לסמוך על אוליניק, קראודר ואיגודלה ? בכיף, לך תהמר איתם.

לא רואה את הלייקרס מאבדים את זה, סה״כ משחק בודד שלא יישקף את הסדרה, תקלה.
    מה שכן קבוצות צריכות לעשות חושבים, הלייקרס צריכים בעונה הבאה להביא שחקנים לצד לברון, סקוררים שיינצלו אותו, הסגל לא טוב.
    יוסטון כבר אמרתי, מיאמי עושה את זה בדרך נהדרת.

דבר אחרון על איגודלה, כמה חסר מזל הוא, 3 גמרים לקח ו-3 הפסיד.
    נכון שאת אחד הגמרים הוא לא היה לוקח כי קיירי ולאב נפצעו אבל 3 גמרים הלכו לו בגלל פציעות.
    אם דריימונד גרין לא מושעה הם לוקחים את זה ב-2016 עם 4-1.
    אשתקד אין פה שאלה בכלל, בסגל כשיר גולדן סטייט אלופה וממשיכה את השושלת.
    העונה דראגיץ׳ ואדביו, חלק מהספורט אבל אכזרי ובגלל זה אני טוען שלשחקני המשנה יש חלק משמעותי.

מצב נושא:
הנושא נעול.