קלעי קאטץ אנד שוט מהגדולים שהליגה הזאת ראתה. כדי להכריז שממפיס קונטנדרית לאליפות קודם כל צריך לשים סימן קריאה שג׳ה איתנו כל העונה בלי להפצע או להתפס מצלם את עצמו באינסטה בדרך לschool massacre הבא וזה חתיכת אם. אבל הם עשו מהלכים טובים כולל ההימור על אידי שהוא חתיכה חסרה. בכלל בדראפט שמוגדר חלש בהגדרה בדרך כלל מתגלים די מהר כמה שחקני חמישיה או שחקנים שישיים מעניינים מאוד שיעשו קריירות ארוכות בליגה. אחד מהם זה ג׳יילון טייסון שקליבלנד לקחה(והלייקרס פלירטטה איתו המון זמם לפני הדראפט) מכונה הגנתית שיכולה לשמור על 4 עמדות ולשחק גם בהתקפה באיזה שלוש עמדות בטבעיות, כולל לרכז כמו שעשה במכללה בשנה האחרונה. נראה שבקאבס מעמיסים עליו ציפיות גבוהות מההתחלה, הם לא יתאכזבו לדעתי.
לא אסון גדול בהתחשב בזה שהוא בכלל אמור היה להתחיל את העונה מהספסל. מקווה שדילון ג׳ונס הולך לקבל דקות טובות בתקופה הזאת. חתיכת טאלנט.
דילון ג'ונס נראה טוב באמת, אבל חייב לעבוד על ההגנה. עדיין הייתי מעלה אותו לפני דיינג בחיי... לצערי מי שמקבל דקות בינתיים בפרי סיזן זה דיינג שאני לא רואה ממנו שום התקדמות, לדעתי באסט גדול של פרסטי. עוד רוקי שהרשים אותי בפרי סיזן הוא מיצ'ל, הבעיה שבעמדה הזאת יהיה לו קשה לראות דקות אבל הוא ממש נחמד בהתקפה. רואה עכשיו מכבי תל אביב-פרטיזן, תגידו לי אם אתם מכירים עוד אוהד אוקלהומה בישראל שרואה את פוקושבסקי והורד אחד נגד השני ונזכר איך שניהם היו שחקני חמישייה אצלנו לפני שנתיים בכמה משחקים.
פרי סיזן זה שטויות, בעיקר ברוטציות שמאמנים יזרקו לפארקט. יש לאוקייסי מספיק עומק להריץ פה חמישיה שתרוץ מהר ותהרוג קבוצות מהפרימטר הרבה לפני איזור הטבעת, אני מכניס את קארוסו ל3, דורט ב4 וצאט עד שאייזהה חוזר. בין לבין מכניס את ג׳ו עם וויגינס, וואלאס וג׳ונס ואז יש לך גם חמישיה שנייה מאוזנת עם קלעים והגנה. עומק שלא נגמר.
מכיר את התחושה, בעבר הייתי במשך כמעט עשור ער בלילות ורואה לפחות 2 משחקים כל לילה וכמובן תקצירים, לא רק של הפיסטונס אלא של כל הליגה כי הייתי מכור, אחד הדברים שהכי אהבתי זה להכיר את השחקנים הפחות בכירים, ה-350 עד ה-450 בליגה, גם היום אני אוהב לעשות את זה כי לדוגמא נאז ריד ממזמן שמתי לב אליו והלוואי והיינו גונבים את ג'יילן הארדי או קומינגה כשהערך שלהם היה נמוך. לדוגמא הערב לא רק את פוקושבסקי אני רואה, בונגה שיחק עם אבדיה וראיתי אותו כל לילה. סייבן לי, הכוכב שכולם מכירים, מי עוד הכיר אותו בישראל או באירופה ? אני ראיתי את הכוכב הזה בפיסטונס משחק מעט מעט מעט מאוד ועדיין מרשים שם ועדיין לא קיבל צ'אנס ראוי אבל... כל דקה שלו על הפרקט הרשים אצלנו ועדיין לא חושב שהוא בלבל של אן בי איי, הגודל קובע.
אני רואה רק אוקלהומה, לא רואה את היתר. אז למשל הדקות האלה של גידי עכשיו בשיקאגו אלה הדקות הראשונות שלו שאני לא רואה בכל קריירת הNBA שלו. אז ב2 העונות שלפני ה2 האחרונות היו לנו רשימה של שחקני הזייה ברמת ליגה לאומית או ליגת העל אם הם טובים שיצא לי לראות. @k_700 ג'ו, וויגינס ו-וואלאס זה מצוין. אני אוהב את שלושתם ולדעתי וואלאס יעשה השנה קפיצה רצינית. הוא התחזק ואני תופס ממנו. הבעיה זה מה שקורה אחרי זה. ג'ונס נראה מעניין, האם יקבל את הדקות? לדעתי יתחילו עם הדקות האלה לדיינג וממנו אני בכלל לא תופס. עניין של זמן עד שייזרק מהקבוצה לדעתי, חוזה חדש הוא לא יקבל. ג'יילין וויליאמס וקנריץ' וויליאמס גם פצועים אז אין מנוס מלתת דקות ל2 שחקנים בינוניים. הפציעה הזאת מבאסת, צופה שיוקיץ' יטחן אותנו בצבע במחזור ה1 אבל אין מה לעשות, חלק מהמשחק.
הערך של קומינגה אף פעם לא היה נמוך. גם כשכביכול היה לא מרוצה ג״ס דרשה עליו יותר מדי. הוא לא מהשמות הלא מוכרים שהגיעו לליגה, ההיפך, הגיע עם טונות של הייפ על הכתפיים. אני במקומם גם היום מחפש איך להוציא ממנו כמה שיותר בחירות דראפט. ראיתי אתמול את בן שרף ואסנגה(אתלטית מרשים מאוד הילדון בן ה-17 הזה) מול אבדיה. שני הישראלים נראו נהדר, לשרף יש יד וזה יתן לו לדעתי דחיפה רצינית מאוד ככל שהדראפט יתקרב כי הוא נראה הרבה יותר בוגר ומוכן מהגיל והנסיון שלו(למרות שיש לפחות 10 פוינט גארדים אתלטים ממנו בדראפט הזה). @Liverpool-Forever לדנבר יש את הבעיות שלהם. איבדו את קולדוול פופ והם יצטרכו קפיצה משמעותית מאוד מפייטון ווטסון העונה כשהם כבר עמוק בתוך האפרון השני. המתכון למשחק נגדם הוא לדעתי לרוץ כמה שיותר עם הרכבים נמוכים ואתלטים, אתה צריך להתיש את יוקיץ׳ ואת הצוות מסביבו לא לתת לו לשחק בקצב שהוא רוצה.
בסדר הבעיות שלהם לא קשורות לפציעות. אנחנו בלי הרטנשטיין שזה שרשמת שהוא סה"כ עולה מהספסל זה לא נקודה רלוונטית בכלל. הוא אמור לשחק 25+ דקות, בין אם פותח בחמישייה או עולה מהספסל. זאת מכה רצינית. לפנות בוקר ג'יילן וויליאמס קיפל את הקרסול, צריך לראות שהוא לא בחוץ גם כן. אטלנטה בהרכב משני מאוד טחנו אותנו בצבע. יהיה קשה מאוד בלי הרטנשטיין בפתיחת העונה ואם גם ג'יילן וויליאמס בחוץ אז בכלל צרה ענקית.
אני ראיתי את המשחק, עזוב נו מה אתה מפרשן פה בכלל? השישיה הראשונה שמרה שם רגליים בחצי הראשון ונחה בחצי השני.זה די ברור. שיי לא נכנס לסל פעם אחת, ג'יי דאב שיחק הילוך שני, קארוסו גם קיבל הוראה לשמור רגליים בהגנה, ממול קיבלת חמישיה של שחקנים צעירים שיודעים שיש להם הזדמנות להלחם על מקום גבוה ברוטציה של ההוקס העונה. זה היה נסיון אחרון לתת לשחקני רוטציה מאחורי ה-6 הראשונים לקבל דקות ולהראות דברים. דיינג נראה לא רע, ג'ונס עם ערב קליעה פחות טוב מראה שגם בערב כזה הוא מסוגל לתת הכל מהכל, ג'ו קיבל הזדמנות לכוון את הידית. גם בדנבר ראית את אותם ווייבים, אתה לא רוצה להפצע לפני הOPENING DAY. קאנקט ממתק. כמו שכתבתי כבר במרץ, טופ 5 בדראפט הזה והשחקן הכי בשל שיצא ממנו. @ShamsCharania Los Angeles Clippers star Kawhi Leonard is expected to be sidelined for indefinite period of time to start the NBA season as he rehabilitates the inflammation in his right knee, league sources tell me and @NotoriousOHM .בזכות הנוכל הזה פרסטי יסיים בסוף עם קופר פלאג, אשכרה הקליפרס יעשו טנקטינג בשביל קונטנדרית במערב. אי אפשר לרשום את זה יותר טוב.
אני לא מנתח את המשחק לעומק, אני רק אומר שבלי הרטנשטיין יש לנו בעיה בצבע. אותה בעיה שראינו בעונה שעברה. ברגע שהשתדרגנו עם הרטנשטיין והוספנו קארוסו על חשבון הנזק של גידי, הציפיות בשמיים. חבל שלא נזכה לראות את השדרוג במלואם עד דצמבר. קליפרס תסיים בלוטרי? הלוואי. לא מפנטז על בחירה מספר 1 אבל לקבל 6-8 יהיה אדיר.
אם הפציעה הזאת הייתה עכשיו לחצי עונה עם פוטנציאל השמדה ליותר מזה הייתי מסכים איתך. ברגע שזה לחודש ושבוע זה לא סוף העולם. כן, היו בעיות בפליאוף בסגל הנוכחי, אבל אני לא צריך להזכיר לך לאן הגעת עם הסמול בול. בעקרון ההחלפה עם יוסטון מוגנת ןלכן זו של הקליפרס ריאלית הרבה יותר. אי אפשר לדעת לאן זה יתגלגל, גם בחירה 8 בדראפט הזה זה יכול להיות ויג׳י אג׳קומבי או דילאן הארפר או נואה אסנג׳ה(בן 17 שמשחק עם בן שרף). שזה בגדול טאלנט וואו.
@k_700 מה דעתך על הייז? עונה שעברה לא ממש היה קיים אבל האם לדעתך יש כאן פוטנציאל לעונת פריצה? נניח בתור בק אפ לדיויס שיאפשר לו לנוח מדי פעם ולשמור על הרגלי פלטינה שלו? ידברו כמובן על AD שהיה שחקן המשחק, אבל לדעתי מה שהיה האקס פקטור זה שהוצ׳ימורה וראסל היו טובים. הוצ׳ימורה בסקורינג וראסל בליצור לאחרים+כמה moves משלו. השניים האלה יהיו חייבים להיות השנה יותר יציבים כדי שללייקרס יהיה מה למכור.