Heat Land Warriors' Rising Star, Part With Jimmy Butler In Proposed Blockbuster Deal Heat receive: Jonathan Kuminga, De'Anthony Melton, Andrew Wiggins, Golden State's 2025 first-round pick, 2026 first-round swap (via Golden State), Golden State's 2027 first-round pick, Atlanta's 2028 second-round pick, Golden State's 2030 first-round pick (protected Nos. 21 to 30) Warriors receive: Jimmy Butler, Bruno Fernando, Josh Richardson גולדן סטייט פחי אשפה ללא עתיד. אני הייתי מביא את התותח הזה לokc.
מסכים וגם אני חשבתי על זה, הסגנון של יוקיץ' יאפשר לו לככב גם עוד לא מעט שנים וזה יתרון שאין לאחרים. לוקה הקריירה שלו תהיה לצערי קצרה (הלוואי וטועה), יוקיץ סיפור אחר. OKC עם 4 גבוהים טבעיים בסגל, לא תקין.
רבע ראשון הלילה בין הפיסטונס לבאקס, פיסטונס 27 יאניס 22 מילווקי 2 וגם זה מהעונשין. יאניס 3 בהיסטוריה עם משחקים של 50 נק' ו-10 ריב'. קליבלנד רחוקה 2 ניצחונות מהפתיחה השנייה הטובה בהיסטוריה. איזה אנדרטייד קני אטקינסון. מה הסוד שלהם ? 2 גבוהים משמעותיים בצבע, לכמה קבוצות בליגה יש כוח הגנתי והתקפי כזה בצבע ? אם רק היה להם 3 איכותי במקום אוקרו/וויד.