אני כרגע לא משנה כלום באו קייסי , פשוט ממשיך לשחק עם הצעירים. הולרגן על הנייר פותר להם שני דברים- סייז(ריבאונדים בהגנה והגנת טבעת) לפחות על סמך מה שהראה בקולג׳ים די בקלות ביחד עם פוטנציאל קליעות elite מהפרימטר. וויליאמס אחרי עונה של מאבק על רוקי העונה משאיר רק מקום לאופטימיות שיש פה מפלצת אולסטאר הגנתית. אבל השם המעניין זה גידי, עם הסייז שלו, האייקיו והיכולת לשחק שוטינג גארד ולהיות גם פויינט פוורד בחמישיות מסוימות, אתה לא רוצה לעצור את הדהירה של הרכבת. הוא כל כך מיוחד. אי אפשר לעצור את זה. שיי התקפית נראה כבר לאחת מ2 החמישיות שעוד לא פורסמו אבל מה שלא מדברים הרבה זה ההגנה שלו. בווליום שלה הוא מזכיר לי ווייד צעיר. סטופר הגנתי ולא יודע אם זה מקבל כותרות אבל הוא גם חוסם ברמה שלו(מוביל את הגארדים בליגה השנה). בקיצור, צריך להמר על צ׳אט תקין ובריא בקיץ ואת החישובים הקרים לעשות בקיץ הבא. בגיל של הקבוצה הזאת אין למה למהר.
מסכים איתך. שמע אני ראיתי העונה את כל ה84 משחקים, נהנתי מאוד מהקבוצה. באתי לעונה הזאת בלי ציפיות והופתעתי לטובה. הדבר שהכי מדאיג אותי בעתיד של אוקלהומה זה אוקלהומה. אני הרי זוכר כשלא שילמנו להארדן מה שרצה וגם רצה בנוסף להוביל קבוצה וחתך ליוסטון. מקווה שהפעם יהיה אפשר להשאיר את כל השחקנים האלה יחד. אם צ'אט יהיה כשיר ל65+ משחקים ויוכיח שהוא מתאים פיזית לליגה - השמיים הם הגבול בחיי.
בבאלאנס שבין העליונות ההגנתית שיש לך כקבוצה הכי צעירה בליגה(שזה דבר נדיר מאוד לכשעצמו) עם הפוטנציאל ההתקפי פשוט לא דחוף לשנות כלום גם במקרה שצ׳אט זה הבאסט הכי גדול מהקאדר הצעיר שלך(נניח אם יתברר שהוא פריך מדי לליגה אחרי הפציעה). יש לך עוד 38 בחירות דראפטים אצלך ביד לדראפטים הקרובים. 19 סיבוב ראשון(חלק מוגנות כמובן), 19 סיבוב שני. בדראפט הקרוב יש לך 4 בחירות סיבוב ראשון ועוד 2 סיבוב 2. זה מטורף. בסיכום פשוט שלי זה נקרא להיות במצב הכי טוב בnba פרט למצב שאתה קונדטנר לשנה-שנתיים הקרובות(כלומר מצב שנמצאות בו 2-3 קבוצות בליגה). אין ספק בכלל שהטריידים על ראסל וג׳ורג׳ אירגנו לכם את העתיד המדהים הזה. אפילו על הורפורד קיבלת בחירת סיבוב ראשון בפוטנציה לדראפט הבא. פרסטי במיטבו.
פרסטי ענק. גם בטריידים כמו שציינת, הטרייד על ג'ורג' ממש שוד אחד הגדולים שהיו, הוא גם בוחר מצוין. הרי תסתכל על הסגל שלנו, אלה לא בחירות גבוהות בכלל. שיי הגיע כשלא ידעו שהוא כזה מצוין. גידי 6, ג'יילן וויליאמס 12, ג'יילין וויליאמס 34, דורט ג'ו לא היו בדראפט, וויגינס 55. גם דראפטים קודמים, הרבה פגיעות טובות. איבקה למשל, סטיבן אדאמס, רג'י ג'קסון. https://pbs.twimg.com/media/D-xmnhIXoAAfrft?format=Xxx&name=small שוד לא נורמלי....תחשבו שמבחירה 2022 כבר יצא ג'יילן וויליאמס.
צריך לזכור שהקליפרס היו בתהליך של בנייה מחדש עם עונה מדהימה בזמנו, קוואי רצה להגיע למרות שלברון רצה אותו לצידו בלייקרס וקוואי הציב תנאי לקליפרס, צרפו את פול ג׳ורג׳ ואני מגיע. בת׳כלס הם קיבלו את קוואי ופול ג׳ורג׳ כשלא היה להם שום כוכב, מבחינתם הטרייד הזה בסדר גמור. זה שהם נכשלו עד עכשיו זה בעיקר בגלל פציעות או בעצם רק בגלל זה.
הם יכלו לסרב לדרישה של קוואי עם כל הכבוד הראוי והמצוי שצריך לתת לו. ג׳ורג׳ לא מספיק טוב כדי להוביל קבוצה לאליפות ליד כוכב ראשי. פרסטי חלב מהם מה שרק אפשר ויותר.
טרייד לא טוב כי במבחן התוצאה אין אליפות ב-4 עונות. יחד עם זאת הטרייד על גובר נראה גרוע בהרבה עכשיו. רק ממחיש כמה החבילות ענק הזה לא שוות כלום בליגה הזו. 2 בחירות , 3 בחירות עם הגנות מסוימות. בלי SWAPS ושאר ירקות זה מקסימום. פרסטי ואיינג' שדדו את הקבוצות.
יש לנו משטח של כסף פנוי בכל הקשור לפיירול. חוץ משיי ,רק דורט על משכורת דו ספרתית (אגב זה פשע לוותר על השחקן הזה ). הייתה מחזיר את הזקן??? פריי איגנט בקיץ. חוץ מזה אין מציאות אולי רק כריסטיאן ווד.
לא הייתי מביא סטאר, רק שוקל אם להביא גבוה פיזי בעסקה שנגמרת תוך 1-2 שנים. העדיפות שלי זה לתת לצוות הנוכחי להתקדם יחד ולהשאיר את היכולת לשלם לכולם הארכות חוזים. בהמשך לזה, תסתכל על הספסל של פיניקס לפנות בוקר. הטרייד על דוראנט עלה להם ביוקר, במיוחד ברידג'ס שמפציץ בברוקלין.
למה לאן הסאנס היו מגיעים עם הסגל של חודש ינואר ? סיבוב ראשון ועפים מול הקליפרס, יאללה פירגנתי, סיבוב שני. בנוגע לקליפרס, 2020 - הפסד 4-3 בחצי גמר מול דנבר אחרי שהובילו 3-1. 2021 - קוואי נפצע בחצי גמר, עלו לגמר כשפול ג׳ורג׳ סחב יפה מאוד, הפסד בגמר מערב. 2022 - קוואי לא שיחק עונה שלמה, לא עלו לפלייאוף. 2023 - הגרלה אכזרית + פול ג׳ורג׳ פצוע. 3 שנים רצוף בלי הכוכב של הקבוצה, חוסר מזל אז קל להגיד הטרייד כשל אבל יש כוכבית, סה״כ כל שנה הקליפרס בונים סגל ממש מרשים וגם לפני עידן קוואי הם הרשימו. תחשבו שקוואי פיספס את 2018 בגלל פציעה ו-2017 נפצע במשחק הראשון נגד ג״ס אחרי תצוגה שלו למרות שהם לא היו עוברים בכל מקרה, הסגל של הספרס היה ממש עלוב לעומת הכוכבים של ג״ס, זאת תקופה שהליגה הייתה סגורה. סיבוב ראשון משוגע, ראיתי 2 משחקים לפני יומיים ו-2 משחקים הלילה, ראיתי גם את כל המשחקים של הפלייאין, הברקה ומשחקים ברמה גבוהה. סיכום קצר, אף פעם לא החזקתי מהמאמן של מיאמי, לא מבין למה קווין לאב משחק כל כך הרבה בזמן שאחרים לא משחקים (אולדיפו, רובינסון) ולא מבין איך אפשר לפספס את זה שלאב לא שומר. מאמנים לוקחים צ׳לאנג כשלא צריך. לא מבין למה טאונס לא שומר על אף אחד וכזה רך (חוסם מעולה), לא מבין למה גובר לא שמר על יוקיץ׳ הלילה, יש עוד שאלות. דנבר הפתעה מטורפת, ראיתי את ברוס בראון ופופ בפיסטונס מקרוב, נראים מדהים בדנבר, דווקא רג׳י ג׳קסון כיכב בפיסטונס ולא משחק שם, שחקן יוצא מן הכלל. מייקל פורטר זה שחקן שאין לי מושג מה ייצא ממנו, משחק אחד פוטנציאל אולסטאר, משחק שני אתה לא מבין למה הוא מפציץ מחוץ לקשת בלי הפסקה ולא מוסר. יאניס בסדר, הירו שבר את היד ולא יישחק, בקיצור המשימה תהיה קלה לבאקס, הירו חלק סופר משמעותי ממיאמי.
קצת התחלתי לראות משחקים בימים האחרונים (תמיד עוקב אחרי התוצאות, אבל ממעט לראות משחקים חיים בעונה הרגילה). צריך לזכור שיש סדרות וזה היה רק משחק ראשון, אבל קרו כמה דברים מעניינים. דנבר ובוסטון נראו טוב מאד, נדמה לי גם פילדלפיה. הלייקרס ממשיכים במומנטום הטוב, אבל עושים את זה דווקא ללא לברון בשיאו. האם ממפיס כל כך התמקדה בכוכב היריב שהם שכחו את האחרים? ראיתי גם חלקים נרחבים של הניצחון של הניקס. לא קבוצה חביבה עליי (וזה בלשון המעטה), אבל יכולתי עכשיו באמת להנות מהם. לפחות כל עוד שלא מראים בשידור את ליצן החצר בדמות ספייק לי.... בסופו של דבר לא צריך להתרגש משום דבר, אבל יהיה בהחלט מעניין לראות איך המפסידים יגיעו מוכנים למשחק השני. אף קבוצה פייבוריטית לא תרצה להיות בפיגור שני משחקים וגם יהיה מעניין לראות אם גולדן סטייט גם תוכל לנצח העונה פעם בחוץ. יש להן ניסיון בשפע דבר שאולי אמור להכריע מול סקרמנטו הצעירה.
איזה הופעה... מזכיר לי את ההופעה של ג׳קסון נגד ג״ס בגמר המערב עם 7 חסימות. קוואי, גובר ודיוויס שחקני ההגנה הטובים בליגה לדעתי. דיוויס לדעתי בטופ 5 בליגה כשהוא כשיר עם: אמביד, יאניס, יוקיץ׳ ודוראנט, רציתי לשים את קוואי אבל לא שיחק מספיק בשנה וחצי האחרונות. נתון מעניין, מדד בהיסטורית הליגה בממוצע לאורך כל הקריירה: 1. מייקל. 2 יוקיץ׳. 3. לברון. 4. דיוויס. דאבל דאבל, אחוזים טובים, 3 חט׳ ו-3 בלוקים.
ג'ימי באטלר חייה במשחקי פלייאוף ,אנדרייטד הכי גדול בליגה,חבל שאולי יסיים את הקריירה בלי טבעת,מה שהוא עשה בגמר המזרח הקודם הופעות של 10/10 ,סטייל ג'ורדן. סחב את מיאמי לגמר נבא ,שיקגו הסמרטוטים שהוא הביא אותם לפלייאוף אחרי 700 שנה ,הופעות אדירות ב2019 (קוואי על הבאזר ). אני הייתי מחתים את ווד אם הוא זמין ,אחלה של ווד.