NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. cheddar Member

באטלר נתן עוד הצגת פלייאוף היום

Sent from my SM-G9900 using Tapatalk

2. די קאניו אגדה Member

ברונסון שחקן ענק ,באמת אני לא מבין את דאלאס ,הם חושבים שעם הסלו מושן פלייר לבד הם יקחו תואר או באמת יהיו קבוצה שתרטיט למישהו את האשך במערב?
    טעות של בית סוהר הויתור הזה
    הם היו צריכים להוסיף עוד תותח לצד ברונסון ולארי בירד לעניים בשביל שיהיה להם סיכוי.

באטלר עם 25 נקודות ב28 דקות ועם 30 נקודות ב28 דקות באק טוקבק.
    באמת השחקן הזה משהו מיוחד.
    ראיתי שחקנים גדולים שלא לקחו אליפות ,באטלר מקום מכובד ברשימה.

3. cheddar Member

באטלר חזר עם 56! אחרי שבאקס פתחו חזק עם ההשתלבות של גריק פריק

4. די קאניו אגדה Member

19 מ28 ,56 נקודות ב41 דקות (!)
    אחת ההופעות הגדולות בפלייאוף,יאניס לא ב100 % אחוז כשירות אמנם אבל לא מוריד מההישג בהנחה ובאמת ההיט ידיחו את הבאקס.

לגימי נגמר האוויר בבועה ב2020 ,וב2019 הקוקסינלים אמביד וסימונס קיבלו בראש מקוואי (בושה שהם הפסידו את הסדרה עם החמישייה שהייתה להם ,באטלר היה הכי טוב כמובן בשורות הסיקסרס ).
    מאחל לשחקן הזה אליפות, מגיע לו.

5. yakov_y YNWA

מה לא מוריד מההישג ?
    זה היה המשחק הראשון של יאניס בסדרה וגם זה כשלא היה כשיר.
    אין טעם להתייחס לסדרה כשאין פציעות,
    גם האליפות של יאניס משקרת כי הוא קיבל קבוצות פצועות ובמיוחד פיניקס שהגיעה לגמר בקלילות כי שיחקה נגד קבוצות פצועות (קליפרס בלי קוואי, לייקרס בלי דיוויס).

לא מוריד מבאטלר לשנייה, בטח כשהוא בלי הירו ועם קבוצה הכי מוגבלת שיש אבל לא צריך להיסחף בכל הודעה כאן או כמו המטורללים ברשתות החברתיות, זה רק סיבוב ראשון.

לא מאמין בדנבר, סאנס יעברו בקלילות למרות שמונטי וויליאמס מעצבן אותי.
    פילי׳ עברה סדרה נגד קבצת ג׳יי ליג, עונה הבאה ברוקלין יהיו חלשים ודי ברור שהמקום שלהם בפלייאוף בזכות קיריי ודוראנט.
    קליפרס צריכים לבוא בטענות רק לעצמם, מי שבונה על הכשירות של קוואי וג׳ורג׳ יישלם את המחיר, הייתי מפרק שם את החבילה, הם פציעים ולא אמינים.
    טריי יאנג סותם לכולם את הפה, תענוג של פלייאוף שלו.
    לא האמנתי שבוסטון שתלויה לגמרי בשני הכוכבים שלה תצליח העונה ובעונה שעברה גם אבל היא מפתיעה, מקווה מאוד שייעברו את פילי׳ בסיבוב הבא,
    אמביד של העונה הסדירה זה לא אותו שחקן של הפלייאוף,
    סומך על אל הורפורד (בגיל 36-37 ושומר ענק)/רוברט וויליאמס (מפלצת)/לוק קורנט (חיסל את אמביד בעונה הסדירה) שייעשו עליו את העבודה, כל אחד מהם חומה.

6. די קאניו אגדה Member

שמע קשה לי להאמין שיש אידיוט בליגה שיגע בג'ורג' או קוואי,חוזה שמזיין את התקרת שכר ואפס כשירות.
    עד הפרי אייגנט לדעתי הם בקליפרס.

תשמע זה נאמר 1 סיד מול נאמבר 8 סיד ,אין תירוצים פה אם הם יודחו ,כמה פעמים מקום שמיני הדיח מקום ראשון ? פעמיים בכל ההיסטוריה ?
    יאניס או לא זה על הנייר הישג גדול,ההיט היו חסרים עם הירו מתחילת הסדרה,ובמהלך המשחק אתמול עוד איבדו את אדבאיו (!)

לדעתי בוסטון שוב תעפיל לגמר נ.ב.א ,במערב הכל יכול להיות.
    *גם אני לא מחזיק מהקמרוני.

מה אתה אומר הסאנס לוקחים או לא ?

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ציפיתי שמיאמי תעבור את הבאקס, אבל ג'ימי באטלר נמצא ממש בעולם אחר. עכשיו נראה אם הניקס יכולים לעצור את האיש. גם הם הפתיעו לדעתי כשניצחו די בקלות את קליבלנד. בוסטון מסתבכת מול ההוקס, זה טוב לאמביד שיכול בשקט לתת קצת מנוחה לגוף שלו...

במערב אני מרגיש שנקבל בסוף את גולדן סטייט מול הלייקרס. הקרב בין דנבר לפניקס יהיה סופר מעניין.

8. די קאניו אגדה Member

ניקס מותק של קבוצה.
    ברונסון,קוויקלי,בארט,רנדל (למרות שנראה פח בסדרה מול קליבלנד ).
    הניקס קבוצה הגנתית ,על הנייר קשה להאמין שהם יעצרו אותו ,בגמר המזרח הקודם בוסטון לא יכלו להתמודד איתו והם העפילו לגמר רק כי נגמר לו האוויר (כמדומני החטיא זריקות לקראת סוף המשחק האחרון בסדרה שיכלו לכפות הארכה\ניצחון ),והוא החמיץ מלא דקות בסדרה בגלל כשירות ,בוסטון ניצלו זאת לקחת ניצחונות
    ובלי קשר לזה באמתחת בוסטון השומרים הטובים בליגה ,לדעתי הם יאכלו את האוברייטד הקמרוני והם שוב יהיו בגמר.
    *עם כל הכבוד לגימי שאני באמת חושב שהוא מפלצת.

9. k_700 Member

כמה כיף להשפיל את האפס הזה.
    חושב שאפשר לספור על יד אחת את תצוגות ההגנה שראינו בעשור האחרון כמו מה שעשה להם ad לבד היום.
    השתינו בכל פעם שהיו צריכים להוריד כדור לפרקט.

והחצילון בטחינה הזה כנראה עניין של זמן עד שנמצא אותו ירוי איפשהו בנשוויל טנסי כשהאבא החצילון אקסלרוז ימצא ירוי ושדוד לידו.
    עד אז תענוג להשתין לו לפרצוף.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. DRORIKO Member

@k_700
    כל עוד AD לא יסיים את הפליאוף על כסא גלגלים זה שלנו לאבד

11. k_700 Member

לא יודע אני קטן אמונה.
    לברון מבוגר מדי, אני פחות מחזיק מכל הספסל הזה אבל אין מה להגיד סדרה מדהימה של המון רול פליירס.
    איי די אגדה מהלכת, איזה טון הגנתי הוא נתן נגד אחת הקבוצות הכי צעירות ואתלטיות בליגה. השמיד אותם.

הבעיה הגדולה איתו שכל עליה לריבאונד או חסימה זה סכנה לפציעה של חודשים, קשה לי להאמין שזה שורד פלייאוף שלם. צריך להמשיך לבוא כמו אוסטין ריבס ולצאת גדולים, יש עוד דרך ארוכה.

12. DRORIKO Member

לברון אריה זקן אבל עדיין אריה. את שלו הוא יתן בפליאוף.

13. די קאניו אגדה Member

פניקס אפסים אם הם לא סוגרים עליכם 4-1 לפחות.
    אייטון-בוקר-קיי די-פול
    אפסים שחבל על הזמן ,ועם כל הכבוד לAD.

הם אמורים לתת בראש גם לבאטלר \בוסטון בגמר מקסימום 4-2 אבל עם ניצחונות משכנעים .

14. DRORIKO Member

צודק, לפיניקס יש חתיכת רוסטר. רק השבוע בכלל ראיתי שדוראנט הצטרף. העונה הסדירה מעניינת לי את קצה האשך אז רק בפליאוף אני טורח להתעדכן מי משחק איפה. הולך להיות מצ׳ אפ מאד מעניין. הימור שלי-2:4 לייקרס ולברון נותן הופעה של הריקוד האחרון.

15. DRORIKO Member

@MaxAaRons על מה אתה מדבר תגיד לי? איזה לייקרס-פיניקס. פיניקס נגד דנבר בכלל. אנחנו נגד מי שתנצח בין גולדן סטייט לסקרמנטו.