הארטנשטיין הוא בדיוק סוג השחקן שאוקלהומה צריכה עכשיו. גוש בשר להאסל באיזור הטבעת והגנה של םיק אנד רול, ריבאונד התקפה. ברידגס למעשה משלים את הרבעיה של וילאנובה שלקחה אליפות. מאמין שגם רנדל יתחפף משם. עוד שנה בחוזה, לא מתאים בכלל לפרסונל של הניקס בחצי הדני של העונה, אחרי פציעה. זמן טוב לחתוך.
טרייד מדהים לפורטלנד וגם וושינגטון קיבלה שלל יפה. מצוין בשבילי, יש לי פרויקטים דרומית לסיאטל אני אלך לראות אותו שם.
שפרד לא יהיה pg באןביאיי כמו שלא מעט צופים לו הוא יהיה כמו האבא צלף עם אתלטיות מפתיעה להגנה. גיי גיי רדיק טייפ. בחירה הכרחית ליוסטון מסביב לשאנגון.
טרייד טוב לדני. מצד אחד זה לא קבוצה עמוסת כוכבים שהוא יצטרך להאבק שם על פירורי דקות. מצד שני זאת קבוצה נורמלית יותר מוושינגטון.
אגב המטרה של דני העונה זה להפוך להיות לאורי מרקאנן, כלומר כוכב בקבוצה טובה אבל לא מספיק טובה בשביל לעשות פליאוף. למי שלא הבין מי שאמור להפוך את פורטלנד לטובה זה דני. זאת אמורה להיות עונת הפריצה שלו. מעכשיו הכל עליו.
הוא יכול להיות ברמה של מרקנן? מרקנן לפעמים בלתי ניתן לעצירה כשהוא נכנס לשיא שלו. שחקן התקפי פנטסטי. הייתי מייעד לאבדיה להיות שחקן הגנה ראשי/קלעי שגם יודע לרכז ולהוריד כדור ולתקוף את הסל. נראה לי יותר מתאים לסט סקילס שלו. בהתקפה לא ראיתי שם שחקן ברמה שמתקרבת למרקנן.
דני בגרף שיפור. הוא עדיין לא מרקאנן אבל אם הוא ימשיך בגרף העליה אולי הוא יגיע לשם. אגב כהערת שוליים במפגש ביניהם ביורובאסקט דני היה יותר טוב
לא יודע. אני רואה רק אוקלהומה. נגד מרקנן אני יכול לאכול חצץ לא נורמלי. הוא 7 פוטר נייד ומגוון. נגד אבדיה אין באמת סיבה לקבל יותר מ15 נקודות נניח.
אני מסכים איתך אחי, דני באמת לא ברמה שלו עדיין, בעצמי כתבתי כאן לא פעם שיש לו לא מעט לשפר(בצדק ההתקפי, הגנתית הוא תענוג) אבל אם הוא כן בקו עליה התקפית ואם הוא ימשיך אותו אני לא חושב שזה מופרך שהוא יגיע לרמה של מרקאנן. בוא זה מקראנן זה לא קווין דוראנט
אני אומנם מקווה שישאר בפורטלנד אבל אני בכלל לא בטוח שישאר שם יותר מדי זמן. הם גם בבנייה. יקבלו הצעה יפה עליו יעבירו אותו הלאה. החצי שני של העונה של אבדיה הוא מה שהוליד את העסקה הזאת. לא רואה שום דמיון בין אבדיה למארקנן. מארקנן בקושי מוריד כדור לפרקט, בטח לא מנהל התקפה וכמובן שהוא ידית איכותית יותר, פוסט אפ, פיק אנד פופ שוטר. סטרצ׳ פוורד התקפי ברמה אחרת. לא ברור לי מה הספרס עשו בדראפט אתמול. כנראה הכנה לטרייד. מבחינתי המנצחות בסיבוב הראשון אלה לייקרס(בענק, לא האמנתי שיתדרדר עד לשם), יוסטון עם תוספת מדהימה שהיו חייבים, אוקייסי עם טופיץ׳(מאמין שגם פרסטי קפא לאיזה חמש דקות כשהבין שהוא ירד כל כך נמוך...אולי הפוינט גארד הכי טוב בדראפט הזה) והקינגס עם דווין קארטר. לראות את מיאמי וגם פילי פוסחות על קאנקט, מדהים בעיקר פילי שגם הייתה חמה עליו וגם הייתה צריכה בדיוק שחקן בתפקיד הזה.
אבל זה כנראה לא יהיה לפני תחילת העונה כמו שהרבה זורקים. הרי הם ויתרו על 3 בחירות דראפט ועוד שחקן מרכזי בשביל דני אז מה הם כבר יכולים להשיג שהוא טוב יותר מזה. אבל אם דני באמת יתן עונת פריצה בפורטלנד זה כבר סיפור אחר. הלוואי שנגיע לשם.
אין שום דבר מרכזי בבורגדן. הוא פציע ומזמן לא היה בתוכניות שלהם. עכשיו הווליו שלו גבוה יותר כי הוא חוזה נגמר. מקצועית הוא כלום, וושינגטון יכולים להשתמש בו תוך כדי העונה כדי לקבל עוד בחירות. וושינגטון למעשה קיבלה את בוב קארינגטון אתמול(mehhh) ובחירה ב2029 שאלוהים יודע מה היא באמת תהיה. זה חביב, זה לא שפורטלנד העמיסה פה מחיר לא הגיוני כמו שלמשל ראינו רק יממה אחת לפני(ברידג׳ס זה למעשה השחקן הראשון שלא נבחר לאולסטאר ששולם עליו מחיר כזה...). דני הוא אחד מהחוזים הכי טובים בליגה ואחד מהשחקנים הכי משתפרים בליגה post all star. רוצה לומר, ארגון שהוא לא הבדיחה המהלכת הכי גדולה היה מנסה לחלוב הרבה יותר על השחקן הנורמלי היחיד שיש לה. פורטלנד בבנייה אגרסיבית. במקרה כזה אתה רוצה להעמיס על עצמך בחירות ולהשיל חוזים רעים כדי לדוג את הטאלנטים שישנו את הפרצוף של הפרנצ׳ייז. הדראפט של העונה הבאה יהיה עמוס מאוד(בלוטרי) וקבוצות כבר מתכוננות ומכוונות לשם. אוהב מאוד את הפיצול של הסיבוב הראשון והשני ליומיים. אחד מהשמות שאני הכי מחזיק מהם בדראפט הזה עדיין על הלוח- קולאק. גם ניקולה דזו׳ריסיץ׳ מאוד הרשים אותי ממה שראיתי בקומביין(מן פויינט פוורד עם תחושה למשחק, ביצים, יכולת למסור וקליעה קצת בעייתית) וכמובן קאם ספנסר של יוקון שאני חושב שהוא dawg רציני עם הגנה טובה וקליעה אמינה מהפינה. יהיה יופי של שחקן. העיניים שלי על שלושת אלה. אם איכשהו קולאק נופל לפורטנלד בבחירה 34(לא ממש סביר) זה יכול להיות מדהים. סקוט הנדרסון הוא סוכן כאוס שיטמטם אותנו כמו שבראדלי ביל ופול טמטמו כל אוהד שרצה כדור בידיים של אבדיה. קולאק הוא בדיוק הפוך מזה. יהיה מדהים עם הפרסונל שיש להם ליד וכמובן עם הball iq של אבדיה. אם אלוהים ממש אוהב את פופ קולאק יהיה תיקון על סיבוב ראשון מעפן ויפול לו לידיים לבחירה ה-35(בספרס אוהבים לדוג אותם נמוך בדרך כלל, לא?). קאם ספנסר יכול להיות בחירה מדהימה לבאקס אבל גם לקליפרס אם יפול נמוך. העיניים שלי על אלה.
טופיץ' - לא רלוונטי לעונה הקרובה אבל עושה רושם שאם לא היה פצוע הוא היה נבחר בטופ 5. אז בחירה מעניינת. מדברים על זה כבר שזה גידי עם קליעה. הלוואי. דילון ג'ונס - נראה שעושה הכל מהכל. בחירה מעניינת ב26, נתנו עבורו 5 בחירות סיבוב 2. עכשיו כבר עשו טרייד לקבל את בחירה 52 ונתנו את לינדי ווטרס, שחקן נחמד 10-11 ברוטציה, הלך לגולדן סטייט, שיהיה בהצלחה.