NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. k_700 Member

אתה לא באמת תביא פרי אייג׳נט איכותיים לפיסטונס.
    הם לא ירצו להגיע. הדרך היחידה שלך למשוך כאלה זה אם תבנה קבוצה איכותית דרך הדראפט אחרי שדגת משהו רציני.

מבחינת הסגל הנוכחי, כל מי שקיים בו כרגע צריך להיות, או חוזה סביר או מיועד לטריידים.

לא ברור לי גם למה ננעלתם על רוב הולנד כ2 way player. מאוד מסוכנת הבחירה בו, אבל זה משהו שאתם כבר רגילים לקחת באיזור הזה של הטופ 10.

2. Roma מנהלים

k_700

הצצתי עכשיו בדראפט, הרבה שחקנים הדרדרו באופן לא צפוי.

אדם בונה הטורקי - ניגרי שנבחר במקום ה-41 על ידי פילי, מה אתה יכול לספר עליו? הוא תפר את נבחרת ישראל בטורנירים של הנבחרות הצעירות, ממש מפלצת. בחר ללכת לקולג' ולא להתפתח באירופה. חבל.

גם חואן נונייז הספרדי שנבחר 36 ועבר בטרייד לסאן אנטוניו, יופי של שחקן. גם יכול להתאים אם ייקבל את הצ'אנס.

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רואה בעיה עם האריס לפיסטונס. בניגוד לרצונות של איזה אוהד מאייסוקר, אין להם שום סיבה לבזבז נכסים ולמשכן את העתיד שאולי איכשהו יהיה להם עבור עונה של 30 ניצחונות. האריס הוא הפרוטו-טייפ המושלם של וטרן שגם ילמד את הצעירים איך כדורסלן מתאמן, אוכל ומכין את הגוף ואיך דברים עובדים בליגה הזו, וגם לא יזיז את המחט בטור הניצחונות בכמות שתסכן את הבחירה הגבוהה ביוני הבא. שידוך מושלם.

להתבזות? שום דבר לא יהיה גרוע כמו העונה האחרונה. זה סגל קלאסי ל-20 ניצחונות, אולי טיפה יותר.

4. yakov_y YNWA

אפשר גם לדבר בכבוד גם אם אתה לא מסכים עם אחרים, אני מבין שיש כאן משתמש אחר שמדבר בזילזול אבל אתה לא חייב ללמוד ממנו.
    חשבתי שזה פורום שאפשר להביע בו דעה אחרת.
    מצטער שאני עדיין לא בלבל שלך בכדורסל, מקווה ללמוד ולא לכתוב שטות כמו אוהד ממוצע באייסוקר.
    לא פעם ראשונה שאתה מזלזל.

האריס, לא שווה 52 מיליון לשנתיים כמו שוייט שחתם על חוזה של 126 מיליון ל-5 שנים לא שווה למרות שהוא אלוף אחרי עונה ענקית.
    לא רואה שום בעיה במה שכתבתי.

אנחנו בטנקינג מאז ימי השיא של בלייק גריפין, מתישהו זה נמאס וכל פעם מנסים ולא מצליחים, למה הפעם זה ישתנה ?
    הביאו מנג'ר מהפליקנס, לא ראיתי שהטנקינג שם הצליח לו.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מזלזל בך, לא זו הייתה הכוונה ואני מתנצל שכך הובן.

הכוונה שלי היא שארגון במצב כ"כ קטטוני לא צריך לחפש את הגאולה בלבנות קבוצה גרועה-אך-מנצחת-פה-ושם לעונה-שתיים. עונה של 30-35 ניצחונות ללא אופק של קבוצה מנצחת לא תמכור יותר כרטיסים. הגעת לתחתית, הליגה הזו מספקת לך מספיק כלים כדי לכוון למעלה. תכוון.

בנוגע להאריס, זה לא כ"כ משנה אם הוא שווה 52 לשנתיים, קצת פחות או קצת יותר. לפיסטונס יש רצפת שכר שהיא צריכה לעמוד בה והחלוקה הפנימית לגבי לאן הכסף הזה ילך בעונה הקרובה לא באמת משנה. בקיץ הבא זה כבר חוזה מסתיים שאפשר לסחור בו בתמורה לנכסים משתלמים יותר. בינתיים הוא ירביץ קצת תורה בצעירים.

הפליקנס לא עשו טאנקינג תחת לנגדון.

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/24
    yakov_y אוהב/ת את זה.
  6. yakov_y YNWA

הוא כן עשה עם הצעירים של הלייקרס בטרייד על דיוויס.
    הוא היה GM שלהם מ-2019.

7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא מונה לתפקיד בקיץ 19', כחצי שנה אחרי שדייויס הצהיר שהוא לא יחדש חוזה ומוכן להגיע רק ללייקרס. לא היו לו יותר מדי קלפים ביד, ובכל מקרה הפליקנס לא צללו לתחתית הליגה בעונה העוקבת. בחרו איפשהו בסוף הלוטרי, אם אני זוכר נכון, ודי מהר חזרו לפלייאוף.

8. DRORIKO Member

פרסטי מרביץ עבודה בקיץ. הרטנשטיין זה כאמור חיזוק נהדר לאוקלהומה. אהבתי גם את הארכת החוזה לאיזיה ג׳ו השוטר וארון ויגינס. עומק זה לא רק הרטנשטיין אלא גם השחקנים הפחות מוכרים.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  9. די קאניו אגדה Member

פנסיונר צודק.
    טוביאס האריס ילמד את הצעירים בדטרויט איך להתאמן,איך לאכול ,ואיך להשתפר,ואיך דברים בליגה עובדים.
    ואיך להיות שחקן פח ולעקוץ סכומים.
    בעצם הוא לא צריך ללמד את קייד קאנינגהאם אז יהיה לטוביאס פחות עבודה.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי בעד סמול בול כשפרסטי החזיק סמול בול, אני בעד סנטר מיושן כשהוא מביא סנטר מיושן.
    הסיבה היא - תראו את המאזנים פר עונה מאז שהוא הגיע לתפקיד, יש קבוצה שניצחה יותר משחקים מסיאטל/אוקלהומה בשנים שפרסטי מנג'ר? אולי ספרס וזה פער שייסגר עכשיו.
    הוא יודע לבחור טוב בדראפט (יש גם נפילות, ברור), הוא יודע לעשות מהלכים של צבירת הון משום מקום - מדהים איך הגענו מכלום לאיבקה לפול ג'ורג' לשיי, תסתכלו על הטרייד על הייוורד, זה יצר טרייד אקספשן וויתור על חוזים תמורת החוזה הנגמר של הייוורד שאיפשר את ההחתמה של הרטנשטיין. יש עוד המון דוגמאות. אהבתי את הטרייד על קאנטר שיצר קבוצה פנטסטית שעם קצת מזל גם הייתה לוקחת אליפות. היו הרבה פציעות וחוסר מזל עם ווסטברוק דוראנט ואיבקה.
    הכל מתוכנן, יש כרגע סגל מצוין ועוד 15 בחירות דראפט ראשון לעתיד הלא רחוק. כל העתיד של הקליפרס הוא שלנו - והם עכשיו איבדו כוכב.

אז מה יש לי לחלוק על הדרך שהמועדון עובר? העונה האחרונה הייתה הצלחה גדולה. לסיים 1 במערב ולעלות לחצי גמר מערב.
    אנחנו ב2 ביולי וכבר חתכו לגמרי את הדקות של 2 הכשלים הכי גדולים מהעונה שחלפה, גידי וג'יילין וויליאמס. 2 שחקנים שקל להיקשר אליהם סנטימנטלית. לא פספסתי אף משחק בוגרים שלהם, הלוואי וזה היה מצליח איתם אבל זה לא. יודעים להתקדם מהר ולעבור לפרוייקט הבא.
    עכשיו רוצים סנטר מיושן? סבבה. נראה איך זה ייראה, סומך על פרסטי.

k_700 אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

לא זוכר שראיתי משהו יוצא דופן מבונה בucla אבל מודה שלא עקבתי אחריהם כמו אחרי מכללות אחרות העונה.
    אני לא מכיר אותו לעומק אבל רואה שאצל המון מומחים הוא היה תחת המסיכה של אחת הגניבות בדראפט הזה והבנתי שכן היה עליו הייפ עוד לפני שהגיע ללוס אנג׳לס.

נראה שבספרס מאוד אוהבים שחקנים לבנים אירופאים מהסוג הזה של נונייז.
    אני בכלל אוהב מאוד את זה שפול נחת דווקא שם, דווקא ליד וומבי. דרור האס התווכח איתי בפייסבוק ערב הדראפט שקאסל יכנס מיידית לעמדת הpg וינהל להם את ההתקפות(ועוד גיחך אם ראיתי אותו).
    די ברור שהמשחק ההתקפי של קאסל מאוד לא ברמה הזאת עדיין(וספק אם יהיה). פול יעשה את זה מצוין ובאופן מיידי.
    כולל כל מה שצריך לתת לחבורה צעירה מחוץ למגרש. זה נקרא טנקינג בסטייל, בלי לשדר לכל העולם שאתה מחפש להיות הכי מצחין בעולם.

Roma אוהב/ת את זה.
  12. Roma מנהלים

k_700,

דרך אגב, וושינגטון ממשיכים בהחלטות בזויות ושיחררו את טריסטן ווקצביץ' שהראה ניצוצות. לא יודע מה דחוף להם לוותר על שחקן צעיר עם פוטנציאל לא רע.

13. k_700 Member

אני שמח מאוד בשבילו.
    הוא הראה פוטנציאל ממש ממש ממש ממש גדול בחודש וחצי האחרונים כששיחק.
    הדבר האחרון שהוא צריך בחיים האלה זה לשחק בארגון המטומטום הזה ועוד מאחורי סאר ברוטציה.

מת שדנבר ירימו אותו או אינדיאנה.
    יהיה מדהים אצל שתיהן.

14. k_700 Member

אגב גניבות בדראפט,
    זה בשבילך. @Liverpool-Forever

https://x.com/DraftExpress/status/1790118735358886385/video/1

https://x.com/TJEckertKTUL/status/1806160836618068067

פרסטי הלך פה על שם שלדעתי היה חזק רק ברשימות של פורטנלד וכמעט באף מוק דראפט לא ראיתי אותו בסיבוב הראשון(ברובן הוא אפילו לא היה אמור להבחר).
    זרק לניקס כמה בחירות סיבוב שני עתידיות כדי לקחת להם את הבחירה ה-26 ולגנוב אותו.

לפי מה שהוא נראה זה סקנד גארד חזק מאוד, אני שם לב שהוא מוריד כמעט 10 ריבאונדים למשחק בקולג׳ים ומדברים על זה שגם היד ל-3 היא איכותית ויש מה לעבוד איתה(סרטון שלו מהדריל בקומביין למעלה).
    הבחירות האלה שפרסטי לוקח מישהו שבאף מקום לא ציפו לו זה בדיוק מסוג המקרים שאני סקרן לראות מה הוא דג.

שמעתי את הראיון שלו וכשהוא דיבר על זה שמבחינה פיזית היה מוכן כבר לצאת לדראפט של שנה שעברה ואולי להבחר אפילו גבוה יותר והוא דיבר על זה ששום דבר לא משתווה לעוד עונה שביגרה אותו בקולג׳ים במערכת שהאמינה בו, יפה ובוגר מאוד לדעתי.

יש מצב שעלו פה על חתיכת dawg שיכנס בטבעיות לפרסונל של הקבוצה הזאת.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחכה לראות אותו בסאמר ליג.