NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. yakov_y YNWA

לא רואה את ג'יילן בראון עוזב,
    הספרס בדרך לבנייה חדשה והפעם באמת כי אין שם הרבה כישרון.
    סקוט הנדרסון עושה רושם של כישרון חריג, הוא ולאמלו זה צמד אולסטארים עשור רצוף קדימה לפחות.
    אם בטעות יגיע לפורטלנד הייתי עושה הכל כדי להביא כוכב לצד לילארד והנדרסון, כמובן שהם צמד בעייתי אבל אם יהיה כוכב לצד לילארד בעמדות 3-5 זה ייפתר כי פורטלנד תקלע יותר (ברצינות).
    הייתי מוותר על גארנט וסיימונס ומביא כוכב, אם לא אין להם טעם אבל יחסית לספרס להם לפחות יש קצת נכסים, קצת.

פיסטונס שוב עם בחירה מספר 5, כרגיל מאכזב להיות אוהד של הקבוצה הזאת והקבוצות שלי בכלל.
    הלוואי ונקבל בחירה מספר 5 כמו הקיץ הקודם, עשינו את הבחירה הכי טובה לדעתי או כמעט הכי טובה אשתקד.

2. yakov_y YNWA

כמובן שאין קשר בין העונה הסדירה לפלייאוף מבחינת תארים אישיים,
    העובדה שלא העריכו את יוקיץ' בעונה הסדירה, המספרים המפלצתיים, סגנון המשחק, מקום 1 במערב הקשה.
    שדדו ממנו את תואר האמ וי פיי, כולי תקווה שאליפות תפצה אותו.

גם העובדה שמארי מעולם לא היה אולסטאר מראה כמה הוא אנדרטייד וכמה הליגה הזאת מגוכחת בבחירות שלה,
    הכל פופליסטי ולפי התגובות בטיקטוק.

3. די קאניו אגדה Member

האפס מקמרון ניפק מספרים פסיכים.
    אז העיתונאים החליטו ללכת איתו ,אמביד vs יוקיץ בעונה הסדרה זה לא חד משמעי לטובת יוקיץ ,הלוזר ממשפחת רוחצי הפילים הוא בחירה ראויה לעונה הזו.

ועם כל הכבוד למארי ויוקיץ הם נחנקו לא מעט בפלייאוף נגד קבוצות שהן מעליהן במיקום הסופי של העונה הסדירה,זה כבר איזה 4-5 שנים ברצף כן?
    בוא נחכה עם ההצהרות שהם יגמרו את העבודה מול הלייקרס,ממש אבל ממש לא בטוח למרות ה2-0
    *בגמר אם הם פוגשים את גימי אני מהמר שגימי לוקח ב6 משחקים.

יוקיץ לעניות דעתי לא שחקן להוביל לאליפות ,אי אפשר לעשות את זה בלי אתלטיות ומהירות סבירה(גם דונציץ).
    אני תמיד אלך עם חציל vs לבנבן.
    אלא אם כן הלבנבן זה לארי בירד.

4. gilgo Member

או נוביצקי

5. די קאניו אגדה Member

נוביצקי בייפאר חתום על אחת הפדיחות של הפלייאוף שהווריירס בעטו את דאלאס ב2007.
    על 2011 אפשר לפרגן לו אבל בסוף מי שצריך להתבייש זה לברון גיימס וחבריו לרוסטר (איך בכלל האמריקאים מעיזים להכניס אותו להשווה מול גורדן ,עם מטומטם ) הרוסטר של דאלאס היה בדיחה ,זה הגמר הכי דויד מול גוליית שאני זוכר.
    בגדול זה היה אמור להגמר בחמישה משחקים.
    אני לא חושב שאפשר להצביע על גדולה של נוביצקי אלא על הלוזריות של החצילון מאוהיו.

בירד לקח 3 mvp רצוף שיש לו את מגיק ,גורדן ,תומאס.
    זה רק מראה איזה שחקן על זה היה.
    אף פעם לא יהיה לבנבן ברמה הזו כולל האירופאים מהמדינות היוגוסלביות הנידחות שלהם.
    שחקן שתופר אותך ולפני שהוא תופר אותך הוא אומר לך להיות מוכן עם הוזלין

6. DRORIKO Member

זה בגלל שהוא מעט מאד זמן בטופ. היה לו פליאוף אדיר ב-2020 שהוא פתאום נחשף לעולם ואז עבר פציעה קשה שהשביתה אותו להרבה זמן ובפליאוף הזה הוא עושה קאמבק.

7. wings Member

דנבר לייקרס אחלה סדרה. כדורסל הרבה יותר מהנה מהשעמומון של הסלטיקס.

8. DRORIKO Member

9. wings Member

מיאמי זה ודאי. דנבר עדיין לא אבל מאמין שהם גם יעלו. מבחינתי סדרה הרבה יותר שווה מלייקרס סלטיקס. סלטיקס משחקים כדורסל משעמם. ונמאס כבר מלברון, בטח בגילו. דנבר משחקים כדורסל נפלא ולא היו בגמר איזה 50 שנה. לכל קבוצה יש שחקן על שלא זכה עדיין בטבעת. החיסרון היחיד בגמר כזה שאני אתבאס בשביל יוקיץ או באטלר כי לשניהם מגיע.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. ASROMA Member

לגמרי לשניהם מגיע.
    דנבר לטעמי עמוקה יותר וידעו להתמודד עם שאר הדברים שהם לא ג'ימי , וזה מה שינצח להם. את ג'ימי אי אפשר לעצור
    אחלה גמר הולך להיות.
    הסלטיקס עם הסגל הכי מוכשר בליגה חירבנו אותה עם המאמן הזה.
    דני איינג' בנה להם קבוצה לעשור קדימה וכנראה בשנה שהכל wide open הוא בקושי עברו את פילי לא יזכו , הם כבר לא יזכו בחלון הזה.

11. די קאניו אגדה Member

מארי עם 37 ,7 ריבאונדים ,7 אסיסטים , 2 חסימות ,50% מהשדה.
    משתין על לחד-הגבה ולבן השרמוטה הזקן הבלתי נסבל בפה במגרש הביתי.
    כל הכבוד גמאל

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דנבר בדרך לגמר אלא אם כן היא תכנס לספרי ההיסטוריה כלוזרית הכי גדולה כי אף קבוצה חזרה מפיגור 3-0 בסדרה. כולי תקווה שגם הלייקרס לא יחזרו ושנקבל סדרת גמר טובה בין דנבר למיאמי. אולי מבחינת רייטינג ודרמה הרבה אנשים רוצים לראות את לברון וקבוצתו בגמר הגדול, אבל אני לא.

הלילה נראה אם ההיט יכולים לעלות ליתרון 3-0 מול הסלטיקס. אני מאמין שכן.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  13. wings Member

מתי קרה ששני הגמרים האיזורים הסתיימו ב sweep? הלייקרס עוד אולי ילחמו על הכבוד בבית. הסלטיקס כבר פרשו לים.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההיט פשוט פירקו במשחק השלישי את הסלטיקס. שתי הסדרות נמצאות בשלב שבעצם כבר ברור שזה נגמר, וזה אחרי שלוש משחקים בלבד. מיאמי בכלל סיפור. עונה רגילה חלשה, הזדמנות אחרונה בפליי אין והופה עכשיו קבוצה שנראית כמו אלופה אמיתית.

מבחינת הסלטיקס. הם משלמים עכשיו על מינוי מאזולה, אבל הרשו לי גם לתת כאפה רצינית לשחקנים. לא צודק לתלות את המאמן על עץ גבוה ולהתייחס למשל לחוסר היציבות של טייטום. הוא מאבד כדורים בקצב ונכנס לא פעם למלכודות שהוא צריך לדעת שהם נמצאים שם. גם ג'יילן בראון, סמארט ואל הורפורד פשוט לא מביאים את הסחורה. ההדחה בדרך ויהיה מעניין לראות מה יקרה אם זה נגמר בסוויפ?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

מדברים הרבה על באטלר, אבל אדבאיו זה חתיכת שחקן. פורוורד ורסטילי לאללה. כמה ורסטילי?

de Middenweg ו-cheddar אוהבים את זה.