Heat Land Warriors' Rising Star, Part With Jimmy Butler In Proposed Blockbuster Deal Heat receive: Jonathan Kuminga, De'Anthony Melton, Andrew Wiggins, Golden State's 2025 first-round pick, 2026 first-round swap (via Golden State), Golden State's 2027 first-round pick, Atlanta's 2028 second-round pick, Golden State's 2030 first-round pick (protected Nos. 21 to 30) Warriors receive: Jimmy Butler, Bruno Fernando, Josh Richardson גולדן סטייט פחי אשפה ללא עתיד. אני הייתי מביא את התותח הזה לokc.
מסכים וגם אני חשבתי על זה, הסגנון של יוקיץ' יאפשר לו לככב גם עוד לא מעט שנים וזה יתרון שאין לאחרים. לוקה הקריירה שלו תהיה לצערי קצרה (הלוואי וטועה), יוקיץ סיפור אחר. OKC עם 4 גבוהים טבעיים בסגל, לא תקין.
רבע ראשון הלילה בין הפיסטונס לבאקס, פיסטונס 27 יאניס 22 מילווקי 2 וגם זה מהעונשין. יאניס 3 בהיסטוריה עם משחקים של 50 נק' ו-10 ריב'. קליבלנד רחוקה 2 ניצחונות מהפתיחה השנייה הטובה בהיסטוריה. איזה אנדרטייד קני אטקינסון. מה הסוד שלהם ? 2 גבוהים משמעותיים בצבע, לכמה קבוצות בליגה יש כוח הגנתי והתקפי כזה בצבע ? אם רק היה להם 3 איכותי במקום אוקרו/וויד. מחזור רוקי עלוב.
https://x.com/wilkomcv/status/1857806562078666804 מעניין. אני מבין שהוא גם תפר הרבה שלשות ב38 אחוז בשנה האחרונה שלו שם.
לא יודע מי זה אבל איך שנראים כרגע אף אחד לא ייכנס לרוטציה. ג'יילן וויליאמס משחק פשוט פנטסטי, זרקו אותו לסנטר והוא מביא בלוקים ומגן ברמה הגבוהה ביותר האפשרית. אני יודע שפיניקס שיחקה בלי דוראנט ביל וההוא ממילווקי שקבוע דופק נגדנו 200 שלשות - אלן, אבל נהנתי מאוד מההגנה שלנו. הסנטר שלהם עם 2 ראשים פער בגובה לא הצליח לעשות שום דבר כל המשחק. כל הכבוד.
כן אבל אני זוכר אותו פעם אחת טוחן אותנו עם פורטלנד לפני כמה שנים. חלק מהביקורת חייבת ללכת למאמן של פיניקס, בכלל לא הלך הרבה לצבע, לא ניסה לנצל את הפערי גובה. משחק הבא לייבלי יחגוג?
הוא עבר מלא פציעות קשות. הגיי הזה תפר פעם שורה סטטיסטית שעשו שחקנים בודדים. Jusuf Nurkic records historic '5x5' stat line in Portland Trail Blazers overtime win over Sacramento Kings | NBA News | Sky Sports שלפתי לך מהבוידעם. ליברפולפוראבר. לייבלי הגיי הולך לחגוג כנראה. אבל לא נורא הארטנשטיין הגיי יחזור והכוח יהיה בסדר.
לא אכפת לי מה הוא עשה פעם, לפני חמש שנים, בעונה הרגילה. הוא בלוף גדול מאוד ונטל בחמישיה של פיניקס. אין לו רגליים וההתקפה אף פעם לא הייתה להיט.
אמת. עכשיו מה דעתך על זה ? Trae Young Makes a BOLD Claim: 'If I Was 6'8", I'd Be the GREATEST of All Time!' #nba #traeyoung - YouTube הוא צודק לא ???
TONIGHT DALTON KNECHT: POINTS 7 REBOUNDS 2 ASSISTS 2 STEALS First Lakers rookie with back-to-back games with 5+ 3PM since Nick Van Exel (1994). כמו שכתבתי בערב הדראפט, השחקן הזה נבנה לדקות חמישיה ולתרגילי קליעה עם חמישיה ראשונה. ״דראפט חלש״. יפה מאוד שרדיק הבין את זה מהר והגדיל והעלה כשמחק את דיאנג׳לו ראסל, לברון אפילו לא צריך להתאמץ יותר מדי בין הרבע הראשון לרביעי כשיש נשק כזה בהתקפה. כייף לראות את ההתקפה של הקבוצה העונה.