האשמה צריכה להיות על הצוות המקצועי שבחר לצאת לעונה ארוכה של כ-100 משחקים בערך או שאיפה ל-100 משחקים עם 3 גבוהים טבעיים בסגל כשאחד מהם זה ג'יילין וויליאמס הבינוני שלא צריך להיות חלק מהרוטצייה באן בי איי, הבעיה הזאת הייתה קיימת גם בעונה שעברה.
“בחירה״. אתה מודע לזה שיש מגבלות וכמות שחקנים מותרת בסגל, כן? אוקייסי לא צריכה יותר מ3 גבוהים כשהשלישי הוא שחקן רך שבעיקר יתן שלשות. הם משחקים בעיקר סמול בול וחיים על האתלטיות והיכולת של רוב הסגל שם לשמור על 2 עמדות לפחות. מול דאלאס הם בלי מאץ אפ בלי גבוהים, מול כל שאר הליגה הם ינצחו את רוב המשחקים גם במצבם(ויעידו התוצאות). נראה אם השתלם להם ללכת על קארוסו(שפצוע כבר שבוע וחצי) והארטנשטיין בפלייאוף. אם יש נפגעת ראשית בינתיים מאחד מהמלכים הנ״ל זו הניקס שאיבדה את החב של ההגנה שלה מתחת לסלים(למרות שטאונס גם כסנטר נותן עבודה טובה יותר מהמצופה בהגנה).
מעניין אם קליבלנד תעשה 16-0 היום נגד חביבת הדיון שצריכה לעשות באק טו באק באפס מאמץ. התקווה היחידה שלי במזרח זה אולי גימי באטלר שיחזור מהקבר או הניקס באמת יעשו צעד קדימה. נמאס מהקבוצה המאוסה הזו. שרמוטה גדולה שהיא שניה רק ללייקרס עבורי ברמה ההיסטורית. באשר לדאלאס-okc. פלופציץ לא ברמה ואין מצב שהוא יכול על okc. העוואנטות שלו לא מצליחות נגד okc. כך שעצם העובדה שנעדר לא באמת משנה משהו. אבל המשחק מדאיג מאוד ובאמת אם צ'ט והגוף של היצאנית מאוקראינה שלו+הארטנשטיין שהוא שחקן פציע מאוד מדאיגה והם יעדרו. מפגש נוסף בפלייאוף נגד דאלאס יגמר במפח נפש נוסף וזה אחרי שהפלופ הגדול בליגה ינוטרל כנראה שוב(!) ***גיילין וויליאמס לדעתי שחקן לרמה של היורוקאפ. באמת שחקן מגה-חלש. מעניין עד מתי יבינו שזה שהוא ליצן בחדר ההלבשה לא שווה גם חוזה מינימום בליגה הזו. הלאה
24.7 נקודות, 10.5 ריבאונדים, 8.7 אסיסטים ו-1.8 חטיפות למשחק בסדרה זה נקרא לנטרל אצלך? גבר על כל השומרים שלכם וזה שהוא לא כשיר במאת האחוזים. מהקשקושים שלך אפשר לחשוב שניצחתם את הסדרה ולא קיבלתם 4-2... עיוות מציאות יפה. צריך להיות הזוי או שטוף שנאה (כנראה שילוב) לומר שהיעדרות של שחקן טופ 3 בליגה לא משפיע. עדיין לא מתאושש? לא נורא בסוף זה יעבור. --- בוסטון רק צריכים להגיע לפלייאוף כשירים ואין יותר מידי חשיבות למקום הראשון או השני ולכן לא קריטי המשחק הזה באמת. עוד משחק בעונה סדירה. דרך אגב, חביבת הדיון? לא חושב שיש קבוצה יותר שנואה בדיון מהם. אני נטו מעריך את הקבוצה כי הרכיבו שם משהו יפה מאוד.
לא מבין את ההודעה שלך. כמה גבוהים יש לקבוצות אחרות? יש לנו פה 2 גבוהים מעולים ועוד גבוה בינוני. לא הרגשתי שיש מעט מדי גבוהים בסגל בפתיחת העונה. מי ידע ששלושתם יהיו פצועים באותו הזמן? יורדים פה על ג'יילין וויליאמס, הוא באמת בינוני, אבל הוא נחוץ מאוד כרגע.
הוא סביר כגבוה שלישי. גדל עם הקבוצה, חבר של כולם, מסוגל לתת את השלשה שלו בקאטץ אנד שוט כשצריך. אפשר לחשוב למה צריך לצפות כבר מהגבוה השלישי /רביעי שלך שזרקת עליו 2 מליון דולר לעונה. חכה שהיצור הזה יגלה שלאף קבוצה בליגה אין באמת שני גבוהים איכותיים כשאחד מהם משחק ברמה של חמישיה שנייה/ שלישית מתחילת העונה הזאת.
קאנקט כשחקן חמישיה משחק כמו אולסטאר. מרגיש שצריכים להפריש לי משהו מהחוזה שלו. המרמלדה של הדראפט הזה. הפסיכופט הפרטי שלי הגיע למשחק הזה עם שלושה משחקים אחרונים, 20 נק׳ למשחק, 81 אחוז טרו שוטינג עם 4 שלשות למשחק ב61 אחוז.. עכשיו דופק 15 נק׳ ברבע שלישי על יוטה והוא כבר עם 33 נק׳, 8-9 מהשלוש. על הפרצוף של דיאנגלו הפח אשפה המהלך הזה. איזה כייף.
אני מחבב את צ'אט אבל הוא עדיין לא household name. אני מזכיר לכם שאני וliverpoolforever חששנו מלפגוש את הגופות של דיוויס ולברון בפלייאוף מה8th seed לפני שהיה שחקן גרמנאצי בשם איזיאה הראטנשטיין באוקלהומה כן? עם צ'אט נשחטנו בפלייאוף- את רוב הדקות בפלייאוף הייתי נותן לגרמני בכלל ולא ולגופה של הbmx. מילא לקבל 4-2 אבל לקבל מהדאלאס של עונה שעברה 4-2 זו פדיחה. מעלה את הגרמני נגד הרבה קבוצות בפלייאוף לפני צ'אט. ויליאמס זה קלוריה ריקה והוא לא שווה מקום בליגה. זה עניין של סטנדרט - ברור ש2מיליון דולר זה בדיחה ולא משפיע על כלום. אבל אני לא רוצה לראות שמעאק כזה חסר תועלת אצלי- אני מעדיף שיחזירו את אנדרו בוגוט מפרישה שיהיה גבוהה 3 רק לא השחקן הזה שיקבל דקות שהוא לא שווה חמישיה במכבי תל אביב כדורסל. מה ההבדל בינו לבין מיציץ,פשקובסקי ועוד שלל שמעאקים שנפלטו? אהההה!!!!! הוא כו... ולא אירופאי!! בגלל זה הוא עדיין בליגה. הבנתי! BLM! BLM!
3 גבוהים בסגל זה לגיטימי ? בוסטון לדוגמא, האלופה עם 5. הורפורד, פורזינגיס הפציע, קורנט, הפורטגלי שפותח בחמישייה וטילמן שאפשר לזלזל בו אבל שומר טוב. קליבלנד, עם צמד הגבוהים הדומינטטי בצבע + וייד, תומפסון וניאנג מהספסל. מתי כריסטיאן ווד ואסאר תומפסון חוזרים מהפציעה ?
יש לokc בעיה עם הצבע. אפשר לטמון את הראש בחול אבל זה קיים. בסופו של יום לא ניסו להחתים תותח לעמדה הזו כי שומרים תקרת שכר לכל הילדודס בסגל (לטעמי התפשרו על עוד עמדות ברוסטר). נראה אם פרסטי צדק-לדעתי אוקלהומה במיס מאץ בהרבה סדרות. יבוא k700 יגיד הגנת פרמטר ברמה הגבוהה ביותר והרבה קלעים ובלה בלה בלה. בסופו של יום זה לא יעזור. יש פה פאק בבנייה של הרוסטר end of fucking story. לדעתי yakov קצת לא דייק פה כי קבוצות יכולות לחגוג על אוקלהומה גם כשיש 4 דומיננטי\גבוהה. מי ששכח וושינגטון הנגר התחפש לטים דאנקן בפלייאוף. קבוצות כמו בוסטון וקליבלנד כפי שציין עקב יכולות להרכיב 4-5 גבוההים ופיזים. אצלנו בקושי היה 5 עד שהגיע הארטנשטיין. גם אני לא יודע מי ה4 בדיוק... ה4 אצלנו זה 3 או 2??? מי יודע להגיד ???
אני הסברתי לכם כשהגיעו הפציעות שיהיה קשה לנצח משחקים. אף אחד לא הסכים איתי בכלל. עכשיו אולי אחרי שבאסי נראה כמו שאקיל אוניל אנשים כן יסכימו איתי. אין מה לדבר על בניית הקבוצה כש3 הגבוהים שבסגל פצועים. אנחנו נשחטים על זה מדי משחק וזה יביא להפסדים. זה בלתי נמנע. אתה לא יכול לבנות סגל כאילו כל 3 הגבוהים יהיו פצועים, זה לא אמור לקרות. היום ספציפית גם זרקנו מזעזע ל3, אם היינו זורקים סביר היינו מנצחים. כמו שרשמתי מההתחלה, כל עוד כל 3 הגבוהים פצועים - כל משחק הכל פתוח. אפשר לזלזל בג'יילין וויליאמס, אבל קריטי כרגע שיחזור. אי אפשר לשחק בלי שחקנים 2 מטר ומעלה. אתם מזלזלים בזה בגלל התוצאות, מי שרואה את המשחקים מבין את זה. היום אחרי תוצאה כזאת יבינו כולם. היום גם ג'ו היה חסר, פתאום רואים את אדם פלנגלר משחק ועושה 1 מ10 או לא יודע כמה. כשהקבוצה הזאת תשחק בסגל נורמלי, תשפטו את בניית הסגל. זה יהיה כנראה רק במרץ הכי מוקדם. לכן אמרתי, גם טופ 6 בסכנה.
כמה קרה בהיסטוריה שקבוצה נכנסה לפלייאוף וכל הגבוהים שלה פצועים? 3 גבוהים לא אמור להספיק בפלייאוף? לא הרגשתי בקיץ שיש בעיה בסגל. אף אחד לא ציפה שכל ה3 ייפלו באותו הזמן. עונה שעברה ג'יילין וויליאמס וצ'אט לא החמיצו משחק אחד אפילו. לא יודע לגבי הרטנשטיין. בסופו של דבר הקבוצה כרגע פגיעה בטירוף כי אין סייז. אפשר להפסיד כל משחק. זה המצב עד שיחזור אחד הגבוהים.
תשפוט את הסגל כשהסגל ישחק. לא היה משחק אחד בסגל נורמלי העונה. מי ה4? אולי דיינג, הוא חלש מאוד, עדיף לשחק עם עוד גארד. כשכל ה3 חסרים הצבע מופקר, מה לעשות? שיביאו את מוטלי שיהיה הגבוה ה4 מה אני אגיד לכם. בסופו של דבר כל העונה חסרים 2 והקבוצה הייתה מקום 1 במערב, מאז שחסרים כל ה3 כל משחק הכל פתוח. אפשר להפסיד היום גם לפורטלנד ואייטון יחגוג. אמרתם שאני מגזים, אני לא מגזים בשום מילה. כשאין אף 2 מטר+ זאת בעיה קשה. אם מה שימנע בור כזה זה החתמה של גבוה 4, אז שיביאו איזה מישהו על מינימום. זה מצב מזעזע. אין כלום בצבע, אי אפשר לבנות על חטיפות כל הזמן. מעבר לזה, ג'יילן וויליאמס חוטף מכות כל לילה מסנטרים. הוא עוד ייפצע בסוף. שחקן 2 הכי חשוב בסגל. קארוסו מצוין בהגנה אני נהנה ממנו מאוד. התקפית הוא נגר. אז בזמנים כאלה שאין צ'אט ואין הרטנשטיין גם גידי חסר.
3 גבוהים זה די והותר. גולדן סטייט לקחו אליפויות עם 2 גבוהים, כשבחלק מהזמן הם שיחקו עם דריימונד ב-5, מה שכונה "הסמול בול". הלייקרס בבועה לקחו אליפות עם 3 גבוהים. קליבלנד לקחו אליפות עם 3 גבוהים. יש אינספור דוגמאות. 3 גבוהים זה מספיק, בטח ובטח שכמו ש @Roma אמר אוקייסי יכולה לשחק גם סמול בול, ומול רוב הקבוצות זה עובד. כמו שנאמר הגבוהים יחזרו בהמשך העונה. צריך גם להבין שהרבה מהפציעות בעונה סדירה זה שחקנים שצריכים התאוששות כדי להגיע מוכנים למאני טיים, זה פציעות שאם הן היו קורות בפליאוף השחקן היה מקבל זריקה ועולה לשחק. כמו עם הרטנשטיין שהקבוצה נותנת לו את כל הזמן בשביל לחזור ב-100 אחוז כשירות.
הבעיה בולטת פשוט כי גם עמדת ה-FF היא אנדר סייז אצל OKC. אתמול הצצתי מלבד המאבס, טפו טפו טפו, כל הקבוצות שבורות מבחינת פציעות והיעדרויות של שחקני מפתח. לפחות שחקן מרכזי אחד או שלושה - ארבעה שחקני רוטציות מרכזיים.